- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vbbb
őstag
válasz
radi8tor #24098 üzenetére
Adtam egy negatív feedback-et...1percen belül megkaptam a refund-ot!
Persze nem az egészet utalta vissza, csak 3font-ot, de ez is valami...
Ja és nem tud rossz értékelést adni nekem, mert amikor fizettem rögtön értékelt.Majd ezt:
Morning,
First of all, apologies for the state of the package item.
Have issued you with a partial refund to cover your inconvenience.
RegardsSzerintetek?
Megköszöntem, majd megint válasz:
Morning,
Thanks for your quick reply. We try and keep packaging costs down to a minimum,
but to be fair we shouldn't be minimal with protecting the items that we're sending.
Regards -
radi8tor
MODERÁTOR
Nem tudom hogy vagy vele, de az oldalon levő képen látható RAM köszönő viszonyban sincs azzal, amit kaptál tőle.
A tieden sokkal nagyobb matrica van, ráadásul fehér színű. A képen zöld színű matrica van a RAM-on.Szerk: Ja, most nézem az egyik infineon a másik micron RAM. Arról nem is rakott fel képet. Ez nekem átverés gyanús.
Utazás során így le sem tud szakadni a chip a nyomtatott áramkörről. Még a matricát is leszakította. Viszont a nyomtatott áramköri lap nem tört el.
-
vbbb
őstag
-
vbbb
őstag
Tegnap megjött két RAM-om, mezei borítékba...itt az egyik amelyik nem élte túl. Az eladó egyenlőre nem válaszol, majd kap egy jó nagy mínuszt.
-
bigdady
nagyúr
-
matykooo
aktív tag
válasz
bigdady #24088 üzenetére
ez eddig csak arra való, hogy jelezd nem ért ide/ valami gáz van a cuccal és meg tudjátok beszélni a dolgot, hogy éppen refundol vagy mit csinál... bár ez már előrelépés a sima levelezés között... mert innen már csak egy lépés, hogy claimot indíts na ott már a paypal is vizsgálódik, hogy mivan
6dolcsiból nem hiszem, hogy visszaküldted volna
-
bigdady
nagyúr
Na meg is oldódott: elkezdtem indítani egy case-t és még be sem fejeztem, jött is a refund.
Ő kap értesítést, hogy én case nyitásban vagyok vagy véletlen? (így nem fejeztem be végül a case-t) (3x próbálkozott az újraküldéssel ,de nem kellett) -
matykooo
aktív tag
-
bigdady
nagyúr
hali
rendeltem egy telefontartót az autóba. Kb 5 hét alatt megérkezett, ez még nem is baj de törött volt. Mit tehetek ez ügyben? Küldtem nekik emailt, képet, egyelőre húzzák az időt.
Valahogy visszaszerezhetem a pénzt? -
Csabee.
nagyúr
Van egy csomagom ami nem érkezett meg 7$ értékű. Holnapi napra írja az ebay hogy értékeljem. Az eladó fel sem ajánlotta eddig hogy visszafizeti, csak hogy várjak még.. Mit csináljak? Megint lefog telni a 45nap...
-
randras
veterán
válasz
Winner_hun #24077 üzenetére
Értem.
Hát, nálam mind ilyen. Máltára kéne lerendelni egy cumót, de így..
-
Winner_hun
félisten
válasz
randras #24076 üzenetére
Egy ideje már nem látom, többször meg is akartam itt kérdezni hogy másnál is eltűnt-e vagy csak félrekattintottam volna de kérdezés előtt még meg akartam nézni, hátha csak összecsuktam valamelyik opciót, de lusta voltam keresgélni. Mikor csináltam ezt a képet akkor megnéztem, nem találtam, szóval el.
Nem láttam még ilyen inaktívos hirdetést.
-
randras
veterán
válasz
Winner_hun #24073 üzenetére
Az árat összegző nálad is eltűnt? Plusz a lentebbi kérdésemre esetleg nem tudsz/tudtok valamit?
-
Mappa
addikt
válasz
az szép
ebay levelezés csak úgy izzik nálad
-
feketea
csendes tag
válasz
Ez komoly...
-
Winner_hun
félisten
Számláló kiakasztva
-
atom87
aktív tag
Értem!
Köszi a segítséget!
-
-
atom87
aktív tag
Sziasztok!
Új vagyok még az eBay-en, csak olyan termékeket vettem eddig, amik ingyen postásak voltak vagy meg volt adva egy fix postaköltség.
Hogy kell fizetnem akkor, ha csak az ár van megadva és országonként eltérő postaköltséget adott meg az eladó?
Írjam meg neki, hogy szeretném megvenni, állítsa be a posta árát? Vagy mi a folyamat ilyenkor?
Köszi!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
entlitti #24065 üzenetére
Nem, az "Electronic Shipping Info Received" nem azt jelenti, hogy feladták a levelet.
Az is lehet, hogy nincs tracking fizetve a levélre, azért nem frissül.Nem tudom melyik államból adták fel, de három és fél hét még nem sok idő. Várj még türelemmel. Lehet 1 hetet csak a vámon fog ülni.
-
entlitti
csendes tag
De akkor tegyük fel, hogy csinált 1 új kódot, 4 hét alatt azért csak ide kellett volna már érnie nem ? mert a tracking oldalon viszont az látszik h szept. 4.-én feladta a csomagot, vagy az nem arra vonatkozik ?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
entlitti #24063 üzenetére
Nem adta még fel a csomagot. Csak kinyomtatta a matricát a neveddel.
Ha feladta volna, akkor lenne legalább 1 sor még a tracking listáján.Írd meg neki, hogy nézzen utána a tracking ID-nek, mert nem frissült 20 napja.
Valószínűleg az lehet, hogy csinált egy új matricát is, amihez ugye új kódot kapott, de nem azt adta meg eBay-en.
-
entlitti
csendes tag
Rendeltem egy csomagot Amerikából, top-seller volt az eladó, tehát elvileg még megbízható is. 500 vásárlásból csak 2 negativja volt, de az sem nem kézbesítés miatt. Tehát rendeltem 40 dollárért 1 terméket, plusz 10 dollár a postaköltség, USPS-en keresztül. Track ID: LK077472474US . De semmit nem látok rajta már, h hol lenne, mi van vele... Szeptember 3.án elvileg feladta a csomagot, na már most, 2x írtam is neki h még semmi nem érkezett meg, de baszik visszaírni. Teendő ? mindig ilyen lassú a szállítás ? mert már ez a 4. hete... vagy pedig a vám benyelte ? véleményeket várok h mi a teendő
ha nem lesz semmi akkor 44. nap nyomom majd a custom supportot, de azért jó lenne ha megjönne a termék mert szükségem van rá. Előre is köszi.
-
faresz5
aktív tag
Notice: Due to the National Holiday of P.R. China (30th Sep - 6th Oct), parcels may be dispatched for 4-5 days delayed by Post Office. Appreciated for your patience.
-
Dicker
őstag
válasz
Daniel Alves #24059 üzenetére
Én is voltam egyszer régen 3-3-n, (az egyik kedvenc meccsem volt) illetve egyszer a Bernabeuban. 0-2-n.
Én anno zászlókat hoztam be.
Jó nagy bőröndöt viszel meg egy pólót/nadrágot. Visszafele meg megtelítedMondjuk én nem értékesítettem itthon, ezért a csomagolást eltávolítottam, hogy ne köthessenek esetleg bele.
-
matykooo
aktív tag
válasz
Daniel Alves #24054 üzenetére
ja tényleg hülye vagyok
látszik most keltem bocs
így nincs rajta vám
-
randras
veterán
Helló!
Bejelentkezve nem tudok másik országba postáztatni? Inaktív a szállítási költség listánál lévő célország-mező, és nem tudom megnézni, mennyibe kerülne máshova küldeni...
-
Dicker
őstag
válasz
Daniel Alves #24052 üzenetére
Szia!
Nem, mert eu-n belül van. Egyébként, ajánlom a Hi 5-os pólót is. Nagyon ütős kis darab. Bár nehezen beszerezhető. Ezelőtt lekéstem róla. Azóta nem találok.
-
Bodz
nagyúr
válasz
Nem fogsz utána vámot fizetni, EU-n belül van.
Nem a sál, hanem a szállítás ára darabonként a második után + 1,26 font. -
matykooo
aktív tag
válasz
ezt hol látod? hogy 2. után már csak annyi?
Ha egyszerre rendelsz mondjuk 20at és mondjuk felbontják akkor valószínű mivel összesen a 20db kb 280dollár (65ezer forint)
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok!
Ezt a sálat néztem ki viszont 10-20db-ot rendelnék belőle. Esetleg a vámon cseszegetnének vele?
Illetve ha 2 darabot rendelnék akkor a 2. után már csak 1.26fontot kellene fizetnem? -
Predator2
addikt
-
TheWich
csendes tag
válasz
radi8tor #24047 üzenetére
Akkor gyorsan fogadta. Pár percre rá a transactions listben már szerepelt. Először azt hittem frissítési gond van, de amikor 2 percig semmi, de kb. az 5 percben már szerepelt, akkor láttam.
Kíváncsi leszek ír-e majd valami választ. Mert írtam üzenetet is neki. Hogy az ígéret ....
-
HanaD
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
A 22 eurós határt ismerem.
De mi történik olyan esetben, amikor dollárban van ráírva a csomagra az érték?
Milyen (és mikori) árfolyamon váltják át?
Valaki tudja a konkrét gyakorlatot?Erre eddig sehol se találtam információt.
Illetve a másik.
"Total request"-tel összevont számlát utólag szét lehet bontani?
Van ilyen menüpont az eBay-en belül vagy ehhez írnom kellene az eladónak?Több terméket vettem, és egy kicsit elszámoltam magam, jobb lenne, ha két csomagban érkezne.
Köszönöm
-
TheWich
csendes tag
válasz
radi8tor #24044 üzenetére
Megtörtént. Így volt jogos.
Még én fizettem rá akkor a boltra, mert a fee-t én állom, hogy az eredeti összeget megkapja. De nem egy eget rengető összegről van szó. De ami szomorú hogy közben rendeltem másikat már. ...
Amúgy fogadnia kell, hogy megtörténjen a tranzakció? -
TheWich
csendes tag
Ma megjött egy csomagom, amiről már lemondtam hogy valaha is megjön.
A tény, hogy júli 30án fizettem érte és a mai napig számolva eltelt 59 nap.
Időben intéztem a case-t és még a 45 nap előtt visszakaptam a termék árát az eladótól. Aki azt mondta, hogy figyelem a postát és ha megkapom fizessem vissza neki.Teendő? A borítékon az szerepel, hogy aug. 20 a postára adás dátuma. Tehát ez némi magyarázatot ad számomra, mert eddig minden termék megérkezett 30 napon belüli határidővel.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
norbee2244 #24041 üzenetére
Kifelé nincs vám. Te már megfizetted a termék vámját, ÁFÁ-ját, amikor megvetted az üzletben/akárhol.
-
norbee2244
senior tag
Eladással valaki foglalkozik? Kompletten postázással és egyéb ügyintézéssel kéne egy eladást lebonyolítani természetesen bő jutalékért. Egy kerékpár vázról lenne szó 2kg alatti csomag viszont méretileg nem kicsi. Vámot ilyenkor kifelé kell fizetni vagy miként megy ez? Aki esetleg csinál ilyeneket kérem privátban vagy itt keressen meg és leírok mindent.
-
omarion23
tag
Igen, a DHL ilyen.
Valamint az EMS-t szeretem még, mert annál nem vámolnak (legalábbis nekem)
DHL-nél meg mindig van vám, ha meghaladja azokat az összegeket.De tényleg vicces, hogy ennyit kell kínában legyen...eddig nekem mindig gyorsan ideértek a csomagjaim, sose volt ilyen csiki-csukis probléma...de ez..és pont fontos lett volna.
De akkor várhatok még 1-2 hetet. Remélem a vámosok nem teszik rá a seggüket, és engedik tovább. -
albinolynx
senior tag
Még bent van, de ez semmi...
Van nekem is olyan, ami:
WēnZhōu - 8nap - Peking - 1nap - WēnZhōu - még aznap elhagyta ismét WēnZhōu-t.
Ez a csiki-csuki 19napba telt összesen eddig. 11napjuk van "lerakni a küszöbre"...
Szintén economy szállítás....és muszáj Kínából, mert itthon drágább, ráadásul ahonnan tudnám rendelni 3 hét szállítási időt ad meg.
-
Bodz
nagyúr
válasz
albinolynx #24035 üzenetére
-
LÁZ
addikt
válasz
albinolynx #24035 üzenetére
érdekes, nekem mindig eljöttek a kinai cuccaim onnan 4-5 napon belül, még az ingyenpostások is, vicces.
-
albinolynx
senior tag
Nem ismertem ezt az oldalt. Rákerestem 1-2 termékemre, érdekes:
2012.09.06 - feladva
......09.13. - elhagyta az első elosztó központot
......09.20. - beérkezett a pekingi központba
......09.21. - elhagyta a pekingi elosztó központotErgo Kínából ~15napig (2 hét) tartott míg kikeveredett. Nem tudom hogyan fog ez így vámkezeléssel együtt beleférni a 30 napba... Economy, nyomkövetős postázás.
Bocsánat, még nem is biztos, hogy kijutott (bár gondolom) - "Sorry postal server is down at this time. Please check later."
-
Bodz
nagyúr
válasz
omarion23 #24029 üzenetére
El sem hagyta Kínát. Szerintem kár még izgulni.
-
Dicker
őstag
válasz
omarion23 #24029 üzenetére
GUANGZHOU. Egy Budapest melletti település.
Visszaküldeni nem hiszem, hogy visszaküldték volna. Másik oldalon nem tudod megnézni a csomagkövetést? Hátha mást ír. Én úgy értelmezem, hogy vám alatt van. Bár lehet hiányos a nyelvismeretem. Értékéből adódóan megfoghatják a vámon?
-
omarion23
tag
Sziasztok.
Ezt értelmezné valaki nekem, mert nekem ez magas.
RA544816860CN 2012 export total package interoperability seal sealing of GUANGZHOU HUNGARY 2012-09-25
RA544816860CN 2012 export total package interoperability closure, open GUANGZHOU HUNGARY 2012-09-25
RA544816860CN 2012 export total package interoperability seal sealing of HUNGARY 2012-09-20
RA544816860CN 2012 export total package interoperability closure, open HUNGARY 2012-09-19
RA544816860CN 2012 export total package interoperability seal sealing of GUANGZHOU HUNGARY 2012-09-16
RA544816860CN 2012 export total package interoperability closure, open GUANGZHOU HUNGARY 2012-09-16
RA544816860CN 2012 Acceptance Bureau Acceptance GUOJIHANJIANYUNYINGZHONGXIN HUNGARY 2012-09-14Most akkor mit keres még guangzhouban megint? Nem értem
-
LÁZ
addikt
ha később jönne meg hivatalosan, de nem jön, akkor már csak az eladó jóindulatában lehet bizni, mivel ebay-paypal 45napig foglalkozik vele.
1x benéztem, nem figyeltem a napokat, mert ámerikai ismerőshöz ment, és hiába magyaráztam az eladónak, hogy de nem kaptam meg, ő se, csak húzta az időt, aztán kifutottam a 45 napból, és még tapló is volt az eladó a 2567 pozitivjával...
úgyhogy a 44.nap ebay customer support.
-
W1
senior tag
Ugye 45napig az ebay visszafizeti a pénzt, ha nem jön meg a cucc. De mi van olyankor, ha 3-6hét a szállítási idő, és mondjuk a 6. hét végén jön meg, ami mondjuk a 42. nap, és ha akkor jelentem be, hogy nem jött meg, akkor az már gond? Mi a bejelentés menete?
Elég sok mindent rendeltem a napokban, és bennem van az érzés, hogy nem fog megjönni valami, főleg mivel Free Shipping-es meg ilyen GBP 0.49-es postaköltségű dolgok és nincs nyomonkövetés, és a legdrágább termék is $9-be került.
-
W1
senior tag
Ebay-en milyen címszóval keressek telefon hangszórót? Barátnom Galaxy Minijébe kéne.
-
Mappa
addikt
üdv.
ez a refund, hogyan működik?
sajna nem érkezett meg a csomag (nem nagy tétel 4$ ssd keret) másfél hónapja várom már rá, de nagyon nem érkezik meg. tracking number nincs
már beszéltem az eladóval.. aki felajánlotta, hogy újra küldi vagy ha a héten nem érkezik meg akkor visszatéríti az összeget. én ezt választottam, így ha héten nem érkezik meg akkor visszakérem.
alapjában véve mire számítsak? paypaltól jön mail azt pár klikk és ennyi? olvastam,hogy 5-7 nap a visszautalás ideje, de olvastam olyat is akinek nem jött vissza a pénz.
voltaképp nem nagy összeg,tehát nem vág földhöz csak mégis zavar, eddig minden csomagot megkaptam... azt lebonyolítottam közel 70 üzletet már ebay-en. ezen kívül eddig egy csomaggal volt még ilyen hosszú várás. de ott utána tudott nézni az eladó a tracking number-nek tehát arról tudtam mindent.
-
Kal-El
senior tag
Úgy, hogy nem működik jól a rendszerük. Nem kell ezt túlbonyolítani.
Én is írtam erről, de csak azt válaszolták, hogy jelentkezzek be. Persze be voltam.
Talán annyit tényleg javít a dolgon, hogy kevesebbet listáz, ha be vagy jelentkezve, de attól még nem szűri ki az összeset. -
kutga
félisten
ebay.com legutóbb azt írta hogy már csak olyan termékeket listáz amiket Mo-ra is szállítanak. Mégis egyre több olyan terméket találok ahol az eladó nem szállít hozzánk. Most akkor hogy van ez?
Tekintve hogy a Mo-ra szállítás szűrőt kivették a keresőből.
-
Melack
veterán
válasz
Winner_hun #24013 üzenetére
Ha vki összeírja nekem, hogy mi legyen benne, én összeírom szívesen.
-
Angmar
tag
Valakinek van tapasztalata a Kínába visszaküldött ajánlott levéllel (elsőbbségi) kapcsolatban, hogy Kínán belül nyomon tudta-e követni a tracking number alapján?
A posta honlapja szerint itt is kéne működni a nyomonkővetésnek, de nagyon nem úgy néz ki
Az utolsó adat, 09.10. célországba megérkezett, és azóta semmi(Címzett sem kapta meg)
-
maláj
addikt
gyerekek csak meg kellene csinálni azt az 1. hsz-t mert mindig újra felbukkannak ugyanazok a kérdések ...
-
W1
senior tag
Köszönöm!
-
W1
senior tag
Sziasztok!
Ha rendelek külföldről, nagy valószínűséggel Kínából egy telefonhoz LCD-t vagy digitizert kb $10-ért, mekkora eséllyel vámolják meg? Nem az a plusz aprópénz, csak úgy készülök, hogy lesz vám. -
faresz5
aktív tag
válasz
radi8tor #24002 üzenetére
Igen, most kedvezményes,nem kaptál levelet?
Predator2 : ebay -paypal egy cég. Nagyon egyszerű a dolog. Belépsz paypalba(már vagy 100% leírtuk hogyan kell), majd Resolution center,view open case ,dispute tranzakció. majd a listából kikeresed dátum, összeg szerint a tranzakciószámot, beilleszted és örülsz.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Tegnap feltöltöttem egy sapkát eBay-re. Meglepődtem, mert ingyenes volt a dolog licitálás és buy it now ellenére is.
Azt hittem ilyenekért fizetni kell. Vagy ez egy kedvezmény új eladók részére?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest