- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Clown
addikt
Angliából új egyéni rekordom: vasárnap este megrendeltem, ma délben hozta a postás. Kevesebb, mint 72 óra, nagyon komoly...
-
fasirTTT
őstag
ha van egy 2 dolláros termék fenn ami ingyen postás, akkor mennyit kell fizetni, hogy megkapjam a cuccost? 2 dollárt ?
-
-
salesboy
tag
Ha sima postával jött és Pesti vagy akkor hívd fel az Orczy téren a Posta Központi Vámhivatalát, érdeklődj a csomagod után.
Ott mondanak egy pontos hivatkozási számot. Ha bemész hozzájuk és viszed az eBay számlát kinyomtatva, akkor szerencsés esetben 20 perc múlva már a kezedben lesz a cucc.
Persze, ha leszurkoltad az ÁFÁ-t meg a VÁM-ot.Amúgy tényleg hosszú lesz.
-
Taru
tag
-
hazai
tag
helló ez kb hány nap a vámkezelés?
2012.01.09 23:16 Budapest 1005 Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs -
kutga
félisten
Sziasztok!
Ma rendeltem egy ilyet, ingyenes szállítással, paypallal fizetve:
A kérdés, kb mennyi idő alatt szokott megérkezni, nem keveredik-e el, illetve lesz-e valami további költség amit átvételkor ki kell fizetni (vám, ÁFA)?
Még sosem rendeltem ebayről, de ezt a terméket nálunk egyáltalán nem forgalmazzák.
-
hippodrom
csendes tag
erre valami megoldás?:
[link] -
RockHaRD
addikt
erre esetleg nem tudtok vmi tippet adni, h mit tegyek?
-
arpadpapa
csendes tag
válasz
vilmoskorte1 #18013 üzenetére
Nagy valószínűséggel kamu a kártya! Nekem volt " szerencsém " belefutni egy ilyenbe, ha érdekel ( valakit ) szívesen leírom, képekkel, a tesztjével, stb...Megj. sokan még nem is tudják ( gondolom ), mivel behelyezéskor 32GB-ot lát, fotózól, mappázol, egyebek, s cca. 2GB-ig teszi is a dolgát ( persze nem tökéletesen ), s ott befeee...
-
zoli03
őstag
válasz
bahni1990 #18073 üzenetére
Ha nagyon nem akar hajlani az egyezségre, adhatsz neki negatívot is, utána egyből engedékenyebbek. Nekem is volt olyan, hogy választ se írt. Adtam negatívot, egyből írt, hogy visszautalja az árat csak vonjam vissza.
Másik alkalommal se tudtam megállapodni, az eladó másfajta terméket küldött, levelezéssel semmit sem értem, caset nyitottam, azt írták küldjem vissza. A visszaküldés kb annyi lett volna mint a termék. Adtam egy negatívot, egyből írt (előtte persze nem válaszolt), hogy küld egy újat, ha visszavonom, így lett két adapterem egy áráért.
Szóval ha nagyon nem lehet velük megegyezni, nem csak írni kell, hogy negatívot adsz, adni is kell, aztán észhez térnek. -
bul07
nagyúr
válasz
Discoman27 #18074 üzenetére
Hát szerintem nyugodtan lehet azzal számolni hogy jan. 18-20-án leállnak és majd csak 30-kán indul újra az élet
És azon a héten még elég sok küldemény lesz, ami lassíthatja a feldolgozást -
Discoman27
csendes tag
Mennyire fog késni a Kínai posta a január 23.-i holdújév miatt?
-
bahni1990
csendes tag
nagyon köszönöm a segítséget,írtam neki h caset indítok!
-
faresz5
aktív tag
válasz
bahni1990 #18071 üzenetére
Ha nem tudtok megegyezni, akkor keress egy számodra megfelelő házat a telefonhoz, és kérd el annak az árát. Vissza küldeni szerintem felesleges, mivel többe kerülne a dolog. Ha nagyon nem hajlik egyezségre, akkor mond neki,hogy negatívat adsz. Ez hatni szokott. Ha nem hat akkor írd neki,hogy te indítasz case-t és egy negatív freedbacket fogsz neki adni, így ő gazdagabb lesz egy negatív freedbackel, és ha tényleg igazad van hibás a termék akkor visszaadhatják az árát, így csak egy házat kell venned rá. Ezt ő is jól tudja és várhatóan együttműködő lesz.
-
bahni1990
csendes tag
sziasztok!
segítséget szeretnék kérni!
december 16. án rendeltem két darab Motorola V3i D&G edition telefon hong-kongól, az egyik hibátlan a másik viszont színhibás 2 darab alkatrész színe különbözik a házon a többitől. Ahogy megjött egyből írtam az eladónak hogy a készülék nem jó és szeretném az árát visszakapni.(képeket küldetem amin látható a hibája) Erre azt a választ kaptam hogy nyugodjak meg a többi telefon is ilyen. De ez nem szerepel a hirdetésben, állapothoz azt írta hogy új. Az eladó nagyon úgy tűnik hogy nem akar másikat küldeni és csak mellébeszél. Mi a teendő?
Kérem valaki segítsen nagyon sajnálom félek hogy átver!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Winner_hun #18067 üzenetére
A hírnév átka.
Gratula! -
tevfik
tag
Van valami ötletetek a következő dologra?
Általánosságban elmondható, hogy Angliából a csomaggal érkezezik számla is.
A felső rész teljesen jó a szállítási cím. De a számla alsó részén is a postázási cím szerepel " delivery detials " ide kellene a tényleges számlázási cím és nem a postázási mivel eltérő.
A személyes adatoknál ebay-en be van lőve a számlázási cím de a postázási már eltérő.
Ennek ellenére mindig a szállítási cimre állítják ki a számlát. Emailre nem válaszolnak, vagy nem értik. Mi alapján kapják meg? Paypal -en is be van állítva a struktúra...
Hátha valaki járt már így.. köszönöm!
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #13006 üzenetére
No megvan az 1000. visszajelzés is, kaptam piros csillagot
Nem kellett hozzá egy év hogy az 500-at megduplázzam. Az 500-hoz kellett majdnem 3 év.
-
RockHaRD
addikt
válasz
^Clown #18065 üzenetére
kicsit félreértetted az írásom. Nem az ebay-en keresztül vettem, hanem az oldalukon keresztül. (skgames.de). GLS-el küldik elvileg, szerintem kéne lennie tracking numbernek ha elküldik, de egyelőre nulla info arról, hogy hogy állnak a dologgal, ezért nem értem, hogy mi van... megvettem, kifizettem, minden stimmel, megkaptam a levelet a paypaltol, h átment a pénz, megkaptam az automatikus levelet a cégtől, h ezt és ezt rendeltem, és ott van benne, hogy egyből küldik, hogyha megjött a pénz... de a pénz egyből megjött, mivel paypallal azonnal látják, de azóta semmi emailt nem kaptam, h elpostázták volna, vagy akármi... pont ezért írtam nekik már 2x is, hogy valami életjelet adjanak már, de nem válaszolnak. Ha a héten nem történik semmi, akkor felhívom a boltot. (nem tudok németül, de remélem ők tudnak angolul
)
-
RockHaRD
addikt
elég érdekes problémám van (nem teljesen ebay-es kérdés)
ebay-en találtam egy jó biznisznek látszó dolgot, az eladó cég skgames néven van, de van még ezen kívül minimum 2 accountjuk, mindegyikben benne van az SK valahogy, nem volt nehéz kitalálni, hogy az skgames.de oldalról van szó, így a terméket, amit ebay-en kinéztem, meg is rendeltem az oldalról (olcsóbb is volt, mintha ebay-en keresztül csináltam volna), szépen ki is perkáltam a kb 100€-t paypalon keresztül. Mindez történt múlthét csütörtökön, azóta semmi nincs. nem írtak, hogy shipped lenne, semmi...
írtam nekik 2 emailt is, hogy mi a tököm van már (persze mindezt normális hangvétellel), de nulla válasz. Előtte kb 1 héttel már ebay-en keresztül kérdeztem tőlük, és akkor 1-2 nap múlva válaszoltak, de utána megint írtam nekik, és ebay-en sem írtak azóta...Nem lehet csaló cég, mert csak az egyik ebay accountot nézve fél millió pozitív értékelésük van (nem, nincs mellette még 3 millió negatív is
), és 1999 óta tagok (nem is tudtam, h volt már akkor ebay)... szerintetek mi történhetett?
vagy a másik kérdés; mit csináljak?
máshol nem lehet kapni ennyiért ezeket a cuccokat -
bul07
nagyúr
válasz
bartucc #18062 üzenetére
Vámkezelés szabályai(persze már 27% az ÁFA)
Általában a termék árának bizonyos része be van építve a szállítási díjba így rendelés előtt érdemes megnézni
Ha nem érkezne meg az árú semmiesetre se szabad megvárni hogy leteljen a 45 nap a vásárlástól számítva -
bartucc
addikt
Sziasztok!
Egyik barátom kért meg, szerezzek infót eBay-os rendeléssel kapcsolatban. Fő kérdés, nem EU-s országból való rendelésnél hogy alakul a vámhatár? Van megfelelő bankkártyája, most csináltatta meg e célból. (a régi nem volt Paypal-ra alkalmas). Egyéb buktatók eBay rendeléssel kapcsolatban, amiben különbözhet egy vatera-tól mondjuk?
Köszi a válaszokat!
-
Taru
tag
válasz
RAiN91 #18057 üzenetére
DHL általában a csomagokat bemutatja a VÁMosoknak, akár gift van rá írva akár nem. Ha úgy vélik, hogy megüti a termék ára az ÁFA vagy VÁM határt akkor lesz rajta ez vagy az esetleg mind 2. Ha EU-ból jön akkor egyik se lesz (mert EU tagok vagyunk), de ha EU-n kívülről akkor esélye minimum annyi van mint más posta szolgáltatóval, vagy több.
-
Manióka
újonc
Sziasztok!
Remélem tud nekem valaki segíteni az alábbi 2 kérdésben:
1. Ebayen szeretnék vásárolni egy terméket a barátnőmnek, a leírásban szerepel, hogy a szállítási cím egyezzen meg a paypalon regisztrált címmel. Egyrészt nem értem, miért fontos ez, másrészt hogy tudok más helyre címezni? A paypalban ha felveszek új címet, akkor a nevet nem tudom megadni, meg egyébként is attól még megmarad a "home" regisztrált címem. Ha az ebayen írom át a shipping addresst, ott írhatok más címzett nevet. De elvileg pont ez a bajuk, hogy ez nem az enyém?! Összefoglalva nem értem az egészet, hogy pontosan mit várnak tőlem, milyen címet írjak át, hogy biztosan oda postázzák?2. Az előzőhöz kapcsolódik a következő kérdés: Ha mégis sikerül más helyre és névre címezni, az esetleges vámos papír hova érkezik? Hozzám (azaz a paypalon regisztrált "home" címhez), vagy a barátnőmhöz? Ajándék lesz, tehát szeretném, ha ő csak megkapná a csomagot, a többi ügyintézés az enyém lenne.
Előre is köszönöm szépen a választ!
Üdv -
RAiN91
őstag
Ha DHL-el küldenek csomagot (1-2 darab karkötő, ingyen posta, csomagkövetés) "DHL Global Mail (Registered)" - akkor mennyi az esély rá, hogy eltűnik út közben?
Ill. ha ráírják, hogy gift (ezekre az apróságokra), akkor az ÁFA és VÁM biztosan nem lesz rá ugye?
-
THomas007
senior tag
Sziasztok!
Nem biztos, hogy jó helyen teszem fel a kérdést, de azért megpróbálom hátha. Van egy Amerikából származó telefonom, ami nem működik. A kérdésem az volna, hogy ha kiküldeném postán a telefont ismerősnek, akkor elképzelhető-e, hogy kint vám+áfa fizetési kötelezettség keletkezne?
-
Ayg0
senior tag
válasz
faresz5 #18051 üzenetére
ha tényleg visszaadja a lóvét, elég kiszolgáltatott a helyzete. ugyanis azért veszhettek el a csomagok, mert elvileg egyiknek sem volt nyomonkövetési száma, azaz ha megjönnek sem tudja ellenőrizni, hogy megkaptam e vagy sem. ha rosszfej vagyok bukta a vételárat és a cuccot is. kínaiak...
az a bajom ezzel, hogy a forint gyengülés miatt az árához képest jelentősen drágábban tudnám csak megvenni. ajj, nem tudom mi legyen. lehet ezt még kilobbizom, hogy küldje el újra és következőnek tényleg mástól veszek.
-
faresz5
aktív tag
Jobban jársz ha visszakéred a pénz, és ha megjött akkor visszafizeted neki.
-
Ayg0
senior tag
válasz
Winner_hun #18048 üzenetére
jó, hogy rákérdeztem, mert saját fordításban nem pont ez jött ki.
a baj, hogy nekem nem lóvé kell, hanem a cucc. szerinted ha megírom, hogy a csomagot szeretném (mostmár regisztrálva), kiküldi újra vagy jobban járok ha leűlök a hátsómra és örülök, hogy visszakapom a pénzt?
*mod: megy egy priv is.
-
Nektek jött meg mostanában csomagotok HongKong-ból? Mert nekem valahogy semmi sem akar megérkezni...
-
Ayg0
senior tag
Sziasztok!
Két, elvileg nov 26-án feladott csomag nem jött meg. (nem regisztrálta az eladó) Tegnapig vártam (lehet nem tettem jól), majd írtam egy nem túl barátságos hangvételú levelet, amire a következő választ kaptam:
We can arrange a refund for you.
If you receive the parcel after the refund is arranged, you can either reject the parcel and return it to us or accept the parcel and pay us again.
Please confirm with your decision.
Nem teljesen világos, hogy pontosan mit akar. (2. mondat) Kisegítene valaki?
Előre is köszönöm!
-
hippodrom
csendes tag
Sziasztok ebayerek!
Egy olyan kérdésem volna, hogy be lehet-e állítani olyat, hogy az engem érdeklő kategóriában megjelenő villámáras aukciókról értesítést kapjak a mailcímemre?
A német ebay érdekelne.
Vagy ha nincs ilyen lehetőség, hogy tudnék RSS-t csinálni erre a célra?
Ez azért fontos, mert ha megjelenik egy villámáras termék jó áron akkor gyorsan rá tudsz nyúlni -
slippy
tag
ha valaki hiányolná a csomagját: [link]
-
-
Sziasztok!
Ezzel mit tudok kezdeni?2012.01.05 20:52 Budapest 1005 Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2012.01.05 20:54 Budapest 1005 Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2012.01.06 13:42 Budapest 1005 Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedurejanuár 7-10 ? Szeged ilyen messze van?
-
bul07
nagyúr
válasz
Tomate #18031 üzenetére
És miért pont németre?
Miért nem a .co.uk vagy .com-ra tetted fel , nem szoktam eladni de nem lehet hogy országonként(ebay doménre értve) kicsit mások az eladási feltéttelek , mert pl a PC játékok terén is erősen cenzúrázott a német verzió
Amúgy bajonett meg kés között azért van különbség,méretben -
Tomate
veterán
válasz
Lesliegold #18036 üzenetére
kapsz levelet ha fizetned kell. egyébként jönni fog!
-
Lesliegold
tag
Sziasztok,
Hénnét tudom meg, hogy valami beragadt a vámon és fel kéne velük venni a kapcsolatot?
Úgyértem ezután lesz valami:
2012.01.05 09:56 Budapest 1005 Küldemény vám elé állítva / Item presented to customsvagy látni fogom, hogy nem halad tovább, viszont az idő telik napról-napra?
Köszi!
-
Tomate
veterán
Én német ebayre raktam fel. Ezt kaptam:
250969924537 - Mannlicher M95 OEWG Bayonet WW1-2
Wir haben Ihr Angebot beendet, da es den folgenden eBay-Grundsatz verletzt: Waffen und Waffenzubehör
Gemäß unseren Allgemeinen Geschäftsbedingungen dürfen Angebote, welche gegen gesetzliche Vorschriften oder die eBay-Grundsätze verstoßen, nicht auf eBay eingestellt werden. Wir haben die eBay-Gebühren für dieses Angebot Ihrem Verkäuferkonto gutgeschrieben und alle Bieter über die Beendigung des Angebots informiert.
Es ist verboten, Waffen und Waffenzubehör auf eBay anzubieten. Darunter fallen unter anderem alle durch das Waffengesetz und das Kriegswaffenkontrollgesetz verbotene Waffen.
Dieses Verbot gilt unabhängig davon, ob diese Artikel im normalen Geschäftsverkehr frei verkäuflich sind oder nur gegen Altersnachweis oder Vorlage einer behördlichen Erlaubnis abgegeben werden dürfen.
Insbesondere ist es verboten, auf eBay folgende Waffen anzubieten:
- Springmesser (auch solche mit einer Klingenlänge unter 8,5cm)
- alle zweiseitig scharf geschliffenen Messer (z.B. Dolche, Degen oder Hirschfänger)
- Bajonette
- Stiefelmesser
- Schwerter oder Dolche
- Butterfly-Messer
- Kampfmesser
- Wurfsterne und Wurfmesser
- jegliche Art von Messern, die aufgrund Ihrer Beschaffenheit als Waffe einzuordnen sind oder die den Eindruck erwecken, sie seien geeignet, einen Menschen zu bedrohen oder zu verletzenWeitere Informationen zu diesem Grundsatz finden Sie auch unter:
http://pages.ebay.de/help/policies/firearms.html
Wenn Sie weitere Fragen haben, klicken Sie auf der oben genannten Seite auf den Link "Kontakt".
Möchten Sie uns ein Angebot melden, das Ihrer Meinung nach unzulässig ist?
Rufen Sie dann bitte die Artikelseite auf und klicken Sie rechts oberhalb der Artikelnummer auf "Melden".
Auf den folgenden Hilfeseiten können Sie sich über die eBay-Grundsätze zu unzulässigen Artikeln sowie über die Allgemeinen Geschäftsbedingungen informieren:
http://pages.ebay.de/help/sell/questions/prohibited-items.html
http://pages.ebay.de/help/policies/user-agreement.html
Bitte beachten Sie, dass das Anbieten von weiteren unzulässigen Artikeln den Ausschluss vom Handel auf eBay zur Folge haben kann.
Vielen Dank für Ihr Verständnis.
Mit freundlichen Grüßen
eBay-Sicherheitsteam
Zum Impressum gelangen Sie über den folgenden Link.
Für Deutschland:
http://pages.eBay.de/abouteBay/contact.html
-
Tomate
veterán
Feltettem egy bajonettet a német ebayre erre fél óra múlva leszedik, hogy nem lehet bajonettet árulni... (hogy miért azt nem értem) 2€-volt az a kib*szott feltöltés akkor azt most buktam? Hogy lehetnek ilyen álszentek? Alig 70 éve tervszerűen gyilkolták le emberek millióit és nem adhatok el egy kést a neten? Cöhhh
-
salesboy
tag
válasz
Köszi a tippet pont most akartam egy nagyobb kártyát és így rendeltem is egyet. Majd informállak benneteket a fejleményekről.
Ha Fake a kártya úgy is visszakapom a pénzem, ha nem akkor van egy jó kis kártyám olcsón.
Tesztprogrammal és GoPro-val fogom tesztelni.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
vilmoskorte1 #18025 üzenetére
semmit nem jelent, hogy milyen matrica van rajta. régen vettem egy sony memory sticket, ami szintén fake volt, de csak a sebességéből jöttem rá.
-
slippy
tag
nem értem mi ez az egyhangú 'fake'-ezés. én is vettem már nagy kapacitású, meglepően olcsó memóriakártyát. első dolgom az volt, hogy a kapacitásának megfelelő méretű cuccot raktam rá. rajta volt, működött, öröm vót
bár tény, hogy sok a gagyi, plusz az írási/olvasási sebessége is egy-kettőnek katasztrofális. de hát mint tudjuk, olcsó húsnak, az anyja se látja a fától az erdőt.
-
törölt tag
válasz
Beteszed a gépbe, 32Gb-nak fogja látni viszont legjobb esetben is csak max 4gb tudsz rá írni.
-
Bavid
senior tag
válasz
Szinte tuti h fake, megjön, kipróbálod van rajta kb 1 giga hely jó esetben, írsz neki, rögtön küldi vissza a pénzed, vagy 5-6 ilyennel volt már dolgom.
-
Taru
tag
válasz
Lehet fake memoria kártya (nem 32gb hanem csak 3.2gb). Ha gondolod rendeled meg, majd futtas rajta egy h2testw-t amikor megjött, az megmutatja a tényleges méretét. Ha tényleg 32gb akkor nagyon jó áron kaptad, ha átverés volt akkor még visszakérheted a pénzed.
-
salesboy
tag
válasz
Ebbe nincs átverés. 99% Feedback-el nem nagyon szoktak átverni.
Egyébként ezen én nem csodálkozom ezért vásárolok mindig az eBay-en.Ha még is van valami svindli, akkor úgy is visszakapod a pénzed.
Vedd meg ne tétovázz, ha szükséged van rá.
-
Telegdy
aktív tag
Sziasztok!
Gondoltam leírom, hogy megérkezett az iPhone, nem kellett vámot fizetni (270$).
És tényleg a feladó nem írt rá se utcát, se házszámot. Az irányítószámot is hibásan.
Tehát ebben a dologban nem volt a posta keze, sőt, egész jól kezelték az ügyet.Másik: Rendeltem egy kijelzőt a Macbook Pro-mba, és nem telt még el 10 nap, de már itt van a vám előtt. Ilyen kínából érkező alkatrészeket hajlamosak megvámolni?
-
vilmoskorte1
csendes tag
Helló Fórum!
Itt ez a termék az ebay-en:
32 gb micro sdhc card, még a mostani gyenge forint-erős dollár mellett is kb. 4000 ft.
Az argep.hu-t elnézve durván a harmada a bolti árnak. Vagyis, bőven megéri megvenni.
De hol itt az átverés?
Mert ha ez valóban Kingston, valóban 32 GB, szóval ha minden igaz, akkor ez bomba vétel! És free shipping van!
Hol itt az átverés? Vagy paranoid vagyok?Köszönöm
-
Tomate
veterán
Úgy kártyát regeltem paypalhez. Mikor küldik a 400Ft-ot az aktiváló kóddal? Mennyi idő? Köszi!
-
hazai
tag
válasz
PowerBuldog #18006 üzenetére
szia és az létezik hogy 13 nap elteltével küldi a csomagot kínai posta Magyarország felé?
kinábol Magyarországra
2012.01.02 09:26 CNBJSA(CHINA) Célországba elküldve / Item sent abroad
-
hazai
tag
szia tudna nekem segíteni hogy ezek az időpontok valójában mit jelentenek.
az első időpont hogy megkapták az utalást?
a második időpont meg akkor adták postára ?
vagy ......Időpont Hely * Küldemény információ Kiegészítő információ
2011.12.19 03:25 200030(CHINA) Küldemény felvéve / Item accepted
2012.01.02 09:26 CNBJSA(CHINA) Célországba elküldve / Item sent abroad
-
bul07
nagyúr
Kelet pár perc hogy higgyek a szememnek , mikkor ezt megláttam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Trollok komolyan
- iPhone topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Politika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest