- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bicajoskema
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy vásároltam ebayen március 9-én, elvileg március 31-e előtt meg kellene érkeznie a csomagnak ebay szerint, usps air mail-el jön.
Kaptam tracking number -t is és szépen tudtam is követni a csomag útját minden nap volt valami fejlemény vele egészen március 15ig amiota semmi hir sincs a csomagrol, mármint március 15-ei az utolso bejegyzes. Kellene aggódnom? Vagy várjak türelemmel.
Köszi -
havri1
félisten
-
mutyi
senior tag
válasz
havri1 #42097 üzenetére
Szerintem is meg fog, nem is értem az Ebay-t sem, el is küldtem nekik a tracking numbert és láthatták, hogy működésben a dolog.
Inkább az lesz a kérdés, hogy ki fogja házhoz szállítani,mivel én előre kifizettem az import charge-ot,ami az összes adót lefedi, viszont visszakaptam azt is meg a vételárat is.
Szóval nagyon kíváncsi leszek a végére. -
mutyi
senior tag
válasz
raziel01 #42092 üzenetére
De miért ne jönne meg?
Vissza megy a feladónak vagy mi?
Amikor hétfőn visszaküldték a pénzt,miszerint elveszett a csomag,akkor volt Erlangerben. Azóta 2X frissült a tracking number alapján az útvoval. Tuesday, Mar. 25 N/A Shipped from US Shipping Center to International Destination
Tuesday, Mar. 25 N/A Customs Documentation and Labeling
Tuesday, Mar. 25 N/A Processing at US Shipping Center
Saturday, Mar. 22 ERLANGER, KY Delivered to US Shipping Center-DeliveredEzek alapján ma 28-án már elvileg EU területen van, de tudomásom szerint ez a tracking number csak az USA területén érvényes, így nem fogom látni már merre jár csak ha megjön.
-
PoganyPtR
tag
Már láttam párszor, hogy volt kérdés a http://www.csomagbroker.com/ megbízhatóságáról.
Jelentem megbízható, pár hete 3 csomagot hoztak nekem haza, jövőhéten várok még eggyet.Lenne egy kérdésem/kérésem... februrár 18-án volt egy vásárlásom. Most kaptam rá refundot. Paypal szépen vissza is utalta, csak az a gondom, hogy az a bankkártyám már nem létezik amire visszaadta a pénzt. Ilyenkor kinek írjak (nem tudok eligazodni paypal oldalán ) és mit (angolom elég gyenge, ebben kérnék még egy kis segítséget)
Nem is kis összegről van szó, szóval elég nagy a probléma :S (30000 Ft) -
mutyi
senior tag
A múltkor írtam, hogy a Global Shipping rendszerrel vettem egy notebookot és az eladó szerint elveszett a postán.
Vissza is kaptam a pénzem.
Erre csak nem hagyott nyugodni a dolog,mivel közben látom hogy elhagyta az Usa területét a csomag és utoljára Erlanger-ben volt a cumó ,ami ennek a Pitney Bowes cégnek a helye és továbbra is az a véleményem hogy ők vették át és intézik a tovább utat.
Írtam két napja az Ebaynek is ez ügyben és ma kaptam választ, mégpedig hogy nagy valószínűséggel elveszett a csomagom és mivel fontos az ügyfél ezért kaptam vissza a pénzt.
Ezzel lezárva.
Na most kíváncsi leszek mi van ha megjön a csomag.
Volt már ilyen helyzetben valaki?
Behajtják majd mégis? -
luciferk
senior tag
Nálatok a posta nyomkövetés elérhető? mert nálam azt írja, hogy a szolgáltatás nem elérhető ha rákeresek valamire [link]
-
Lajkó
őstag
válasz
Peter789 #42081 üzenetére
Persze! Megértem! Ezért választok én olyan eladót akinek sok jó értékelése van! Akkor kissebb az esélye, hogy mellényúlok! Ergo biztosra megyek még ha többe is kerül nekem!
kekkec: Azért van közte vessző, nem pedig egyenlőség jel, kötőjel, vagy hasonló...
üszök: Azért ha úgy van várunk szívesen! Meg esetleg értetek is tudok menni!
-
kekkec
aktív tag
"... és nem tetszik, hibás, ..."
nem tetszik <> hibás
Nem egy halmaz.
Elég jól elhatárolható a két kategória, és könnyen szankcionálható, ha vevő hazudik a termék visszaküldésének okáról - lásd órás sztori -, egyszerűen levonják utólag a refund-ból a postát, ha igazából elállásról van szó és nem hibáról, ha hibáról akkor meg az eladónak kell állnia mindent. Korrekt? -
Peter789
senior tag
Az érem másik oldala viszont az, amikor az eladó véletlenül nem azt a terméket küldi amit az aukció egyértelműen állít... Pont ilyenbe futottunk most bele egy ismerőssel: angliai raktárból küldte a kínai eladó a rossz terméket - más alverziója, mi direkt nem azt választottuk. kb 10e volt a termék + 2e a posta ide. Visszaküldeni nekünk a doboz mérete és súlya miatt kb 9e pénz lenne! Most miért mi fizessük a sarcot amikor egyértelműen ő hibázott? A szerencse csak az hogy az adott terméket legalább annyiért el lehet adni az itthoni használtpiacon mint amennyiért jött, szóval nem lesz minusz belőle, de más termékkel lehetne...
-
Lajkó
őstag
válasz
havri1 #42063 üzenetére
Írtam neki tegnap, csak mondom rákérdezek erre az állításodra...
kekkec: Ennek az éremnek nem csak két oldala van! Ha egy drágább terméket rendeltél volna( 10 vagy akár 100 ezres tételben), és nem tetszik, hibás, vagy mit tudom én, akkor összetennéd a két kezed hogy visszaküldheted a saját költségeden!
üszök: Nem nagyon látlak a Miskolciak között? Jövő héten jössz szalcsit pörgetni?
-
matyi19
őstag
Rendes eladó:
"Dear valued customer,30 days have passed since your item was shipped. Have you received it?
If you haven’t received your item and this situation lasts to the 30th day, please do contact us. A FULL REFUND (or reship) will be issued to you with NO EXCUSE. We do not want to give you a bad buying experience even when the shipping is out of our control.
For the situation in not receiving the item or other problems with the item, Please don’t worry, Just please contact us in time via eBay message or Email (or leave us your phone number), we will give you quick reply and satisfied solution in time; you will not lose anything (including money).
If there is any problem with this transaction, please DO NOT file complain in PayPal,
Please DO NOT leave negative feedback, Please DO NOT open case in EBay. JUST
CONTACT US, Give us a chance to solve your any problem. Thank you very much.But if you receive it, we sincerely hope you can leave us a positive comment and four 5-star Detailed Seller Ratings if you like it and appreciate our customer services.
Thanks once more for your purchase.
Yours Sincerely,
eshopbuygo- eshopbuygo"
-
válasz
radi8tor #42071 üzenetére
Nem akarok nyelvészkedni, de az hogy a tulajdonos az eBay Inc. még nem jelent semmit. És ez az általad idézett cikkben ez is ott van: a From July 2007, PayPal has operated across the European Union as a Luxembourg-based bank.
Ugyanis amerikai cég Európában egy az egyben nem működhet pénzügyi területen. Teljesen különálló cégek.
A Microsoft owner-e a Nokiának, még sem vesszük egy kalap alá.
Ha neked úgy jobb akkor egy cég. -
radi8tor
MODERÁTOR
"Owner: eBay Inc."
"The company was acquired by eBay for $1.5 billion later that year."
-
kekkec
aktív tag
válasz
randras #42062 üzenetére
Azért nem gondoljuk/mondjuk már, hogy csak a vevő profitál az online kereskedésből a kényelem miatt - amit ráadásul meg is fizet így vagy úgy - , az eladó többet spórol, és igen a profitjába simán belefér, hogy Ő állja - hangsúlyozom - a tényleg hibás termékek szállításának/cseréjének árát.
És ha nem tetszik az eladónak lehet üzletet nyitni/bérelni/fenntartani a raktár mellett és a vevő majd besétál és visszaviszi, ha rossz a termék. -
válasz
radi8tor #42068 üzenetére
eBay Inc. Headquarters
Whitman Campus
2065 Hamilton Avenue
San Jose, California 95125Mi ezt használjuk:
PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. is duly licenced as a Luxembourg credit institution in the sense of Article 2 of the law of 5 April 1993 on the financial sector as amended and is under the prudential supervision of the Luxembourg supervisory authority, the Commission de Surveillance du Secteur Financier, with registered office in L-1150 Luxembourg.
Ez meg Európai.
Van az eBay-n olyan eladó aki nem fogad Paypal fizetést, akkor csak külön működik a kettő.
No mindegy. -
-
üszök
őstag
válasz
havri1 #42063 üzenetére
Kaptam tegnap egy sablon levelet egy termékről,hogy megkaptam e,amit már vagy egy hete pozitívval értékeltem. Vissza írtam,hogy nem,és kérem vissza pénzem.
Ma jött a következő sablon levél,hogy jó e a címem,és várjak már még egy hetet,hátha megjön.
Ezek nem nézik mire küldik?Más.
a múltkori androidos mini PC vásárlás végeredménye,egy vissza térítés lett ma. Tegnap jött az Ebay levél,hogy törölték az aukciót az eladóval együtt,nyitottam ügyet tegnap,ma reggel itt volt a levél,hogy vissza kaptam a pénzt.
Keresnék ilyen kütyüt ami jó. Vett valaki ilyet mostanában? Mit érdemes megvenni? -
randras
veterán
válasz
kekkec #42060 üzenetére
Miért a vevő fizet?
Ez egy érdekes kérdés, röviden: mert ez a bevett szokás.
Hosszabban: az internetes adás-vételek elsősorban a kényelem és az elérhető árcsökkenés miatt lettek felkapottak, harmadik érvként meg ott a ritkaságok beszerzésének könnyebb módja is, de azt most hagyjuk. Ha viszont gond adódik, miért fizesse a vásárló kényelme és spórolása miatt a plusz költségeket is az eladó? Ha helyi üzletben vásárol, ott a garancia, oda kell visszavinni, járkálhatsz, az nem kerül semmibe (vagyis de, de az utazástól-időtől most tekintsünk el).És igen, megfoghatjuk a vevői oldalról a felelőtlen vásárlás esetével is: megveszel és előreutalsz valamit, és ha nem tetszik/el sem olvastad rendesen, mit veszel/trükközni akarsz, akkor a felelősségen túl még a költségeket is az eladónak kelljen állnia? Elvi kérdés is szerintem tehát ez a dolog.
Bár szerintem ezeket Te is látod, csak nem tetszik. De azért leírtam.
-
válasz
illes.bence #42053 üzenetére
Küld be a kért papírokat, azután kiszámolják a fizetendő összeget, majd viszi a postás a csomagot kifizeted amit kérnek és átadják.
-
kmisi99
addikt
Ausztrál postával van valakinek tapasztalata? Van egy ealadó aki egy terméket többféleképp hirdet pl ausztrál dollárban kb 5000ft és auspost al küldi sima dollárral kb 4900ft és standard shipping van. Vajon valóban ausztrál postával küldenék a másikat és mennyi idő alatt jöhet meg?
-
MC Pite
veterán
Nem tudom hogy ez a legjobb topik-e a kérdésre:
Múltkor keresgéltem obit, hoppá, olyan szállítási mód, hogy vmi eBay’s Global Postage Program; és ilyenkor nem esik át mindenféle kezelésen a csomag. Legális opció mielőtt vki rám mordul.
Persze, nem találom azokat a boltokat ahol ilyen opció volt (már listázásnál is látszott erre egy ikon/szöveg).Ezt hívják így, és ha igen, hogy tudok olyan eladóra keresni aki tud ilyet?
-
illes.bence
tag
Sziasztok! Mivel nem tudom, hogy melyik topicba illik bele, és úgy gondolom itt vannak hozzáértők. Egy két hete kb rendeltem egy cipőt USA-ból, majd ma a postán egy ilyen levelet kaptam levél 1 levél 2
Értem én nagyából, hogy rászámolnak még 27%ot a csomag összegére, de, ki mondja meg, milyen módon, hogy mennyit kell hová befizessek? Ez a csomag itt van jelenleg a lakhelyem környékén? vagy Budapesten? -
kaktuszok
csendes tag
Az miért van, hogy néhány eladó több napja feladta a cuccot, de nem írt "Estimated Delivery"-t
Ez valami trükközés, hogy kicsússzak az időből, ha nem küldi? -
kekkec
aktív tag
válasz
somnia #42034 üzenetére
"Azért, mert rengeteg paraszt van.
Példának okáért, eladtam egy Amerikában élő sárgának egy órát, visszaküldte, mert szerinte nem működik.Visszakaptam, mondanom sem kell, kutya baja.
Szerintem meggondolta magát, de ezt mégsem mondhatja."Bocs, de itt ilyenről szó sincs.
És a kérdésemre sem adtál választ. Egyébiránt ez online vásárlás, nem egyenlő a személyes bolti vásárlással. És itt nem elállásról van szó.Amennyiben nem tudsz vagy nem akarsz segíteni hanyagold kérlek irányomban az offenzív megnyilvánulásod, és ne hátráltass. thx
-
maestro87
őstag
Tehát akkor inkább olyan 4W-os kellene nekem. (Egy 20W halogén olyan 270 lumen)
Amúgy a LED-es fényforrások a kapcsolgatást mennyire tűrik révén hogy van bennük elektronika is, mennyi idő alatt purcannának meg mondjuk egy fürdőszobában?A másik kérdés meg az lenne ha már tapasztalt vagy, hogy egy olyan 2.5 méteres konyhapult megvilágítására elég lenne egy 5050-es LED szalag vagy netán a 3528-as is elég lenne? Vagy kellene az 5630-as? (2 sorban lenne feltéve az 5 méter!)
És amit még nem értek, hogy e között meg e között mi a különbség a vízállóságon kívül? Miért van az, hogy az egyik 8A-t vesz fel (5M) a másik meg csak 2A-t és ugyanolyan LED (5630) van benne és ugyanannyi (300 db)?
Bocs ha sok a kérdés, de nem akarok olyat venni ami nem jó.
Illetve lenne még egy hideg vagy meleg fehér az ajánlott? -
Merlini
tag
válasz
havri1 #42045 üzenetére
A termék mellett:
Estimated Delivery: Tue. Mar. 4 - Tue. Mar. 25
érkezési dátum tartomány van.Ez ma letelt és közelít a 45. nap.
(Véletlen néztem ma rá, nem véstem be a naptárba.)
A fenti folyamat közben jött elő ez a május 6.
Jó 2,5 hónapig lehet reklamálni már?
Ma rendeltem ugyan ilyen, terméket ugyan ettől az eladótól, lehet ez keverte meg az Ebay-t?Köszönöm, így már sikerült.
Case -re is rátaláltam, és 40-45. napon máskor indítottam is, de most még először eladónak jeleztem, hogy nem érkezett meg. Mert ugye jobb ha Ő refund -ol, mintha én kérem ezt Ebay/Paypal -tól.
-
havri1
félisten
válasz
Merlini #42044 üzenetére
Other-ben írj neki.
Ameddig nem telik le a várható szállítási idő, addig - szerintem - nem tudsz reklamálni, hisz még nem telt le no, érted..
(A május sztem már a végső határidő, ameddig caset tudsz nyitni..bár..várható szállítási idő végét ír..)Contact seller --> other --> No, i want to contact seller --> írhatod
-
Merlini
tag
válasz
radi8tor #42010 üzenetére
02/16/14 rendeltem, fizettem egy terméket
Ez még nem érkezett meg, ha jól számolom ma van 38. nap.Ebay a termék mellet rákattintok a Contact seller
majd ott kiválasztom: I haven't received my item yetNem megy tovább hanem alul megjelenik ez:
I haven't received my item yet: We found 1 answer(s)
Your item may still be on its way
The estimated delivery date for this item is May 06, 2014.
If you haven't received your item by then, contact the seller through the Resolution Center.Tovább megyek a Resolution Center -be
Ott kiválasztom: haven't received it yetContinue nyomógombbal tovább megyek.
Átvisz egy újabb oldalra ahol kiválaszthatom a megrendelt termékek közül melyikről van szó, majd arra egy újabb képernyőn Case-t nyithatok.
Na de akkor, hogy tudom felvenni a kapcsolatot az eladóval amit szeretem volna?
38. napon már nem engedi a rendszer?A termék mellett:
Estimated Delivery: Tue. Mar. 4 - Tue. Mar. 25
érkezési dátum volt.Most, mire fel írták ezt a május 6-ai érkezési dátumot?
-
válasz
radi8tor #42042 üzenetére
Ugyanazt írod te is.
A 9W-os (mértük a teljesítményt és a fényáramot) a (480-580lm gyári adat) átlag 520 körülire sikeredett, ezért írom a 45W-ot, Hagyományos és halogén izzót is mértünk akkor. Higgyél csak az Osramnak, de ezt a mondatodat sértésnek veszem. Nem szoktam olyat írni, amiről nem vagyok megbizonyosodva és évek óta foglalkozom led világítással.Ui: 75W izzót 1055 lm tud helyettesíteni, csak gyári reklám, 1300 felett kell pislákolni.
-
válasz
CoolBoy323 #42033 üzenetére
A 9W-os úgy 45W normál izzónak felel meg. Ezzel számolhatsz le és fel. Az SMD LED tökéletes, 5050-től felfelé ajánlom. Én 5630-as izzókat használok elsősorban, meg 9W-os spot-okat.
-
maestro87
őstag
válasz
CoolBoy323 #42033 üzenetére
És az a 3W az már jó fényt ad?
Miért nem? A smd led-eknek nagyobb fényük szokott lenni, jobban eltudják vezetni a hőt. Milyet ajánlanál?
-
kmisi99
addikt
Kösz a válaszokat akkor bepróbálkozom.
-
kmisi99
addikt
Az ilyen filléres digitizerek mennyire jók használhatók egyáltalán? [link]
-
somnia
senior tag
válasz
kekkec #42032 üzenetére
Azért, mert rengeteg paraszt van.
Példának okáért, eladtam egy Amerikában élő sárgának egy órát, visszaküldte, mert szerinte nem működik.Visszakaptam, mondanom sem kell, kutya baja.
Szerintem meggondolta magát, de ezt mégsem mondhatja.
Most ilyenkor miért nekem kellene fizetnem a visszapostát?
Azonkívül ha boltban veszel valamit és nem jó, akkor sem küld ki senkit a bolt, ugye? Vagy mégis?
Ilyenkor is te fizeted a visszajuttatás összes költségét. -
kekkec
aktív tag
(#42028) Silent77: Thx. Megtaláltam.
Sajna, lehet lesz egy negatív is. Mégpedig ezért:Megjött az egerem, de az oldalsó jobb gombja beragad, aki a témában jártasabb légyszi segítsen ki.
Ilyenkor mi a metódus?
Hibás termék esetén is nekem kell állni az oda postát?
Ugye nem? -
kekkec
aktív tag
Sziasztok!
Hol lehet pozitívot adni egy adott vásárlásom után?
thx
-
gyuszaa
őstag
Mostani rekord :
2014-03-24 09:06, Item information : Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2014-03-16 11:44, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
2014-03-14 12:39, (HONG KONG) , Item information : Küldemény felvéve / Item accepted -
Peter789
senior tag
válasz
luciferk #42023 üzenetére
pdf-be nyomd ki a paypal számlát, esetleg az ebay aukciót is mellékeld emailbe és majd ők eldöntik hogy elhiszik e hogy csak annyi volt - ha igen akkor megúszod, ha nem akkor sajnos joguk van meghatározni hogy szerintük mennyi a valós értéke és annak megfelelően húznak rá vámot, áfát...
-
luciferk
senior tag
Már majdnem egy hónapja, hogy vásároltam a geektől egy napszemüveget 19$-ért tracking is benne van az árban, a postai nyomkövetésben az alábbiakat látom,,,,,,
11:22
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2014.03.20
11:26
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2014.03.21
11:48
Küldemény információ:
Postai vámkezelés alatt / Under postal customs procedure
2014.03.21
12:53
Küldemény információ:
Vámkezelésre vár / Waiting customs clearance
2014.03.21
14:30
Küldemény információ:
Betárolás a Postaimport raktárba / Storage for customs procedure
2014.03.21
14:44
Küldemény információ:
Adatbekérés a vámkezeléshez a címzettől / Addressee contacted19$-os cuccot is megvámolnak? vajon a postai adatbekérési levélre hány napot kell várni?
-
Nálam minden rendben jön, az USA, az UK és a DE is.
-
Peter789
senior tag
válasz
adalbert1 #42008 üzenetére
Jól tetted hogy case-t nyitottál! Ha priváttal kezdesz akkor majd felajánlja hogy újraküldi > mire rájössz hogy nem jött semmi addigra már panaszkodni sem tudsz. A case-ben arra kell terelni hogy fizesse vissza az árát > ebből ismét megrendeled tőle vagy mástól, de ezzel ugye az óra is újra ketyeg. A mézesmázos "nem volt szép dolog" dumával végképp gyanús hogy szándékos volt a rossz küldés. Ha véletlen lenne akkor inkább szabadkozna össze vissza hogy elnézést, hogyan tudnánk jóvátenni...
-
adalbert1
veterán
válasz
Írtam neki, hogy nem vagyok expert ebayer, és nem tudtam, hogy úgy is rendezhettük volna. De azért zavaró, hogy legalább 500 eladással rendelkező eladók közül futottam bele már másodjára olyanba, hogy mást kaptam, mint amit rendeltem (az elsőnél egy PS3 játékot küldött egy SNES játék helyett, mikor visszaküldtem, akkor át se vette, most pedig egy Nintendo DS játék tokjában egy teljesen másik játék volt).
-
Jakuu
őstag
válasz
Na igen, mert ritkan de elofordulhat olyan is, hogy elnezte es rossz termeket kuldott el.
Mondjuk azt is tegyuk hozza, hogy ez max az esetek 0.00001%-t ha kiteszi.
Viszont sok csalo van, akik nem veletlenul csinaljak ezt, mert igy akarnak nyereszkedni.
Na azoknak egybol jar nalam a minusz, ugyanis, az nem felmento korulmeny, hogy ha egy csalot eszrevesznek, akkor mentegetozesbe kezd. -
adalbert1
veterán
Mit szoktatok csinálni, ha nem a megrendelt terméket kapjátok? Egyezkedtek az eladóval üzenetben, vagy case-t nyittok? Mert én az utóbbit tettem (érdekes. kb 1x terméket vettem az eBay-en, de már másodjára van, hogy nem azt kapom, amit rendeltem), erre az eladó nekiállt privát üzenetben magyarázni, hogy ez nem volt szép, és hogy inkább írhattam volna neki - ő meg elküldhette volna elsőre a jó terméket.
-
Siriusb
veterán
Másnál is belassult az ebay oldala tegnap óta?
-
mutyi
senior tag
Az szerintem nem lesz,mivel ez a Pitney Bowes, Inc. részéről is visszautalásra került a pénz, amit a fuvarra és az import vámokra kértek el.
Ki vagyok rendesen akadva, írtam is az eladónak, hogy mi a franc folyik.
Majd azért várok más véleményeket is, főleg a két levél alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest