Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kerio
őstag
Sziasztok!
05.27.-én rendeltem valamit. Most a Purchase History-nál ezt írja:
"This listing was removed by eBay. If you already paid for the item, we recommend that you wait 10 days from the expected delivery date to see if the item arrives. If you did not pay,you are no longer obligated to pay for this item. If you have a problem with the purchase, you can resolve the problem by filing a claim through our resolution center."
Volt már valakinek hasonló? Mitől van ez? Mi ilyenkor a teendő?
Előre is köszönöm a választ!

-
kirkri
addikt
válasz
hidroponi
üzenetére
Jobb félni mint megijedni.

A múlt héten megérkezett egy telefon alkatrész 20 dollár értékben, de más típushoz való volt. Írtam az eladónak, hogy mást küldött és képet is mellékeltem. Megírtam neki, hogy amennyiben a fele pénzt adja vissza, akkor semleges-, teljes visszatérítésnél pozitív értékelést adok.
Erre visszaírt, hogy neki nincs is ilyen telefon alkatrésze, de talán a beszállítója kevert össze valamit. Adjak neki pozitív értékelést és utána visszafizeti a pénzem. Válaszoltam, hogy csak a pénz megérkezte után adok értékelést. Ment az oda-vissza levelezés, majd a végén, amikor kezdett részéről személyeskedésbe menni a levelezés írtam neki, hogy hagyjuk az egészet, adok neki egy negatívot és lezárva az ügy.Tudtam, hogy amennyiben nyitok case-t, akkor tuti vissza kell küldenem a terméket így ezzel az opcióval nem is számoltam. Ráadásul a nevemhez bevéstek volna egy nyitott case-t az eBay-nél, aminél ráadásul nem is vagyok együttműködő, mert nem küldöm vissza a terméket.
Betudtam buktának. Ha nem mondott volna el minden csalónak az eladó, akkor talán semleges értékelést is adtam volna neki függetlenül attól, hogy pénzt nem kaptam. -
TaaT
nagyúr

-
Devily
tag
válasz
faresz5
üzenetére
A készülék nem épp "névtelen szar". Csak éppen nem szállítanak belőle az európai piacra.
De a kérdés nem is erre irányult. Azt szeretném tudni tapasztaltabb ebay felhasználóktól, hogy az eladó értékelése és egyéb statisztikái alapján számíthatok-e arra, hogy a pénzemért valóban azt a terméket kapom, ami a hirdetésben szerepel? Mivel a licites ár általában a kínai bolti árhoz közel, de az alatt szokott megállni és a szállításért nem számolnak fel költséget. Szóval ezek alapján nem tűnik túl jövedelmező üzletnek. Azonban jó lenne ennyi pénzért hozzájutni egy ilyen készülékhez. Ha valamilyen netes közvetítőoldalról rendel az ember, akkor azok még ráteszik a saját hasznukat, ami 15-20.000 Ft-tal is megnyomja a készülék árát. -
SUPREME7
őstag
-
SUPREME7
őstag
válasz
faresz5
üzenetére
Névtelen szar?
Pedig te is látogatod a Dual simes topicot, képbe lehetnél vele
A Xiaomi nem éppen névtelen szar, sőt. Ha jó árba megáll a licit akkor szerintem jó vétel lesz, 100 alatt nem nagyon lehet hozzájutni.(
Bár hardverapron van egy igazán jóárasított példány, én arra csapnék le ennyiért
Mégse, mert előreutalásos móka, újonckának
) -
Devily
tag
Sziasztok!
Mit lehet tenni olyan esetben, ha az általam rendelt termék nem a leírtaknak(képnek) megfelelő paraméterekkel rendelkezik, esetleg valamilyen hamisítvány?
Rendelés előtt állok és szeretném mérlegelni az esetleges kockázatokat. Lehetőség van ilyenkor az eladóval visszafizettetni az utalt összeget?
Erről a terméről volna szó: [link]
-
tamas1985
tag
válasz
axioma
üzenetére
Az lehetséges, én csak a paypal címét kértem el és hogy mennyit küldjek vissza.
Az én gondolkodásom szerint pont az 1-2 dolláros visszakérések a nem gyanúsak, és drágák meg azok.
Egyébként a magyar postán ha jól tudom 1000 ből 6 csomag veszik el, de ez csak a regisztráltakra igaz. -
axioma
veterán
válasz
radi8tor
üzenetére
Szerintem azert nem mindegy az sem, hogy mennyi esetbol van mennyi case.
Konkretan valami 2% elvesztessel szamolnak a kinai ebay eladok. Aki jelentett 10 esetet 500-bol, az miert lenne gyanus? [Mas kerdes, hogy erdemes megprobalni case nelkul megoldani.]
Persze aki meg 5-bol 3-at, az gyanus lesz.
Amugy en amikor refund utan ujra kifizettem, kertem ujra szamlat, es az a szamla tovabbra is hozza volt kotve ahhoz a termekhez, tehat szerintem van olyan eset, amikor tud az ebay arrol, hogy legvegul ki lett fizetve. -
tamas1985
tag
válasz
hidroponi
üzenetére
Ez egy érdekes kérdés egyébként, én egyszer kaptam figyelmeztetést, még tavaly karácsony környékén amikor 3 termék sem jött meg.
Az mondjuk hozzátartozik a történethez hogy amikor megjöttek én visszafizetem az eladónak az árát, igaz ezt az ebay sehol sem jegyzi szerintem. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
DemonDani
üzenetére
Bírom ezeket a 4 dolcsis Case-eket.
Nem lenne érdemesebb újból megrendelni? Én biztos nem nyitnék Case-t ilyen olcsó cuccért. Láthatod mi történik, ha sokat reklamálsz: kitiltás eBay-ről -
DemonDani
addikt
Ha már letelt egy cucc feadback ideje, akkor hogyan tudok ügyet (Case) nyitni rá?
Átvertek egy csomag 4 dolcsis fóliával, először nem kaptam meg 6 hétig, utána meg irkálták h resend és addig húzták, hogy megúszták az értékelést. Most pedig semmire nem válaszolnak már.
-
default.
őstag
srácok, érdemes ebayen eladni is ? szállítási költség miatt kérdezem. ez a vevőt terheli amúgy ?
* melyik szállítást érdemes választani?
* hol lehet beállítani minimálárat ?köszi szépen!
-
Chaser
legenda
Ha kosárban van valami töröld ki, ennyi
Nyomj updatet amikor átírod 0-ra a mennyiséget, vagy delete, akkor eltűnik az adott dolog. 1ébként egyszerűbb watch listbe tenni a dolgokat. Kosárba csak akkor, ha egy eladótól sok dolgot akarsz venni, ne kelljen egyesével fizetni. -
-
sooma
tag
Sziasztok!
Biztos a kezdők hibája:
Nemrég kezdtem eBay-ezni, de már két alkalommal is megtörtént, hogy Buy it now cucc vásárlásánál, a fizetés előtt két ugyanolyan tárgyat is felhozott. Az egyiket kiixeltem, a másikat fizettem...erre, bent maradt a kosárban, és most törlést kellett kérnem az eladótól.
miért történhetett ez?
Köszi -
Chaser
legenda
Ez full kiszámíthatatlan. Múltkor sima china post-tal megjött csomó cuccom 10 nap alatt, nem munkanap, 10 nap. Most egyszerre feladott rendelésekből a felét még el se küldték a kínai postáról, ugyanakkor valamelyik már a vámon van, másik része meg valahol fél úton China meg Mo. közt
Érdekes dolgok ezek.
Láttam egy vidit nemrég kínai rakodóról ahogy dobálta a csomagokat a repülő szállítószalagjára, illetve többnyire mellé..jajjj

-
bul07
nagyúr
Remélem nem kezdenek el megint szórakozni a visszatérítések miatt (231 pozitív értékelésem van)
Van most három dolgom is ami 36nap felet jár 2-3$ értékűek
És érdekes még hogy előtte utána megérkeztek a dolgok csak ez a három nem , megint elkallódott egy konténer -
Chaser
legenda
Lehet megszaporodtak a lehúzók. Ne vedd magadra, egyáltalán nem neked szól. Vannak olyanok akiknek ez a hobbija és lehet már kevesebb a tolerancia bay részéről. Magam részéről csak akkor nyitottam case-t ha valami nem jött meg. Ha defektes volt valami vagy törött akkor bay nélkül eladóval rendeztem. Ez utóbbit ajánlom másoknak is, sokszor célravezetőbb tud lenni. Kopp-kopp, idén még nem kellett case-t nyitni.
-
Hintalow
senior tag
Háát, a levél alapján nemes egyszerűséggel kirúgtak a paypaltól/ebay-től.
Korábban voltak már refundos ügyeid?
Valószinűleg a kommunikációdból azt szűrhették le, hogy arra játszol, hogy megkapod a terméket, majd visszakéred a pénzedet is. Erre valószinűleg az is rájátszott az ő szemszögükből, hogy nem akartál belemenni a visszaküldésbe sem.
Ne értsd félre, nem ellened irányul, csak találgatok, hogy mi történhetett, ezt visszacsinálni már nem nagyon fogod tudni... -
Sakab
senior tag
Na kaptam választ

Thank you for contacting eBay.
Your account was suspended because it exhibits a risk to eBay and to its community. As eBay is an internet-based business, and its members are our customers, we have to carefully weigh the risks involved with allowing users on our site. From time to time, we find accounts which have a risk that no longer justifies a continuing relationship with eBay. When that happens we suspend these accounts and they are no longer able to be used for buying or selling.
We have determined that it is in our mutual best interest to part ways. We regret any frustration or inconvenience this matter may cause you.
For your account there is no appeal for this decision. From this point forward, in order to conduct business on the internet, you will have to find a different venue.
Sincerely,
Anna E.
eBay Customer Support
Azt se írták meg hogy konkrétan mi a bajuk vagymiért tiltottak ki
Most mit tudok csinálni? Ha valaki jó angolból akkor irjamár meg pls hogy mit irjak nekik hogy megtudjam mi volt az ok amiért ezt a döntést meghozták.
Ha újra regelek akkor gondolom nem fogja elfogadni az előző paypal címem úgye? Viszont ha megszüntetem a paypalos számlám és újra regelem azt is akkor viszont már ők nem látják a számlaszámot csak a mail címet azaz újra tudok regelni ugye? -
SUPREME7
őstag
válasz
tjb007
üzenetére
Hát ha ez az, amitől a youtube-on találni pár videót, akkor ennyiért tényleg nem rossz.
Az eladóval is pozitív a tapasztalatom, most látom, hogy tőle rendeltem több usb-s külső HDD házat, és nagyon hamar megjött. Bár mostanában elég sok mindent rendeltem és 2hétnél többet semmire nem kellett várni kínából
-
somnia
senior tag
Sziasztok!
Eladásnál milyen postázást szoktatok beírni, hogy elfogadja? -
tjb007
nagyúr
Ilyen kamerához volt már valakinek szerencséje ?
Nem egy nagy was ist das, de nem tűnik rossznak ennyiért. -
totyak
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég volt egy esetem az eBay-en, hogy előbb nyomtam a vásárlásra, aztán kiderül, hogy a termék mégsem olyan, amilyennek lennie kéne. A lényeg nem is ez, hanem, hogy akkor indult egy ilyen unpaid item case. Na most én nem tudom, hogy ezzel mi lett, próbáltam beszélni az eladóval, meg az eBay-jel, de aztán feladtam, nem nagyon követtem nyomon, de a termék azóta is ott van a fizetésre és értékelésre váró vásárlások között. Viszont, ha jól értem a termék alá írt kis szöveget, akkor nem került rögzítésre az accomhoz az unpaid item case.
Itt lehet megnézni róla a képet.
Az lenne a kérdésem, hogy most mi történt pontosan ezzel a case-zel és hogyan tüntessem el végre onnan a menüből ezt a vásárlást? Jobb oldalt a more actions-nál több lehetőség is van, de nem tudom mit kell választani.
Illetve másik kérdésem, hogy ma kaptam egy ilyen levelet, ez micsoda?
"Dear XY,
Your eBay invoice for the period from May 16, 2013 through June 15, 2013 is now available to view online.
Amount Due: £2.50
You have set up PayPal as your automatic payment method. Your invoice amount will be automatically deducted from your PayPal account between June 30, 2013 and July 2, 2013. The amount deducted may vary based on recent payments or credits.
To view your invoice:
1. Go to http://www.ebay.co.uk and click "My eBay" at the top of most eBay pages. You will need to sign in.
2. Click the "Seller Account" link under the "Account" Tab at the top of the page.
3. Select the invoice you wish to view from the drop down menu located in the Invoices box on the right side of the page.Remember: eBay will not ask you for sensitive personal information (such as your password, credit card, bank account numbers, National Insurance numbers, identity numbers etc.) in an email.
Thank you for using eBay."
Köszönöm
-
Chaser
legenda
Fel van tüntetve gondolom, hogy vissza posta a veő terhe-e vagy az eladóé. Általában a vevőé. Innentől kezdve amit csinálhatsz. Nem mész ebayhez meg sehova. Szólsz az eladónak, ez meg az a tényállás. Tőlünk Kínába a posta drága - azért egy wifi kártya véletlen se 8k, nem tudom miről beszélsz
1.5-2k lehet max elsőbbségivel tétivevényesen -, ezért ha lenne olyan kedves, hogy küld egy cseredarabot, vagy legalább részleges visszatérítést ad azt megköszönnéd. Én hozzászoktam tenni azt is, hogy nem adok negatívat, sőt megelőlegezem a pozitívat, eddig bevált. Eddig egy humbukolt, hogy küld majd cseredarabot, azóta is küldi. Lehet elfelejtette ahogy én is, most jutott eszembe
-
TaaT
nagyúr
Amúgy mivel akarnád visszaküldeni hogy 8K a posta? Mondjuk a magyar királyi posta sem vinné vissza sokkal olcsóbban mint 16dollár...
Én küldtem már vissza hibás autós kamerát kínába, és az eladó megtérítette a vissza postát is, de ez ő jófejsége volt valszeg.
Ilyenkor a partial refund is beválik, nem egyszer kellett használnom és még csak case-t sem kellett nyitni hozzá.
Legutóbbi eset
[link] -
Sakab
senior tag
válasz
SUPREME7
üzenetére
Annyi ügyem volt hogy rendeltem egy wifi kártyát Kínából 16 dollárért ami nem működik. Írtam az eladónak hogy du*gja fel magának mert sz-r. na jó nem igy volt tisztelt barátom stbstb. nem válaszolt 2 hétig pedig nyitottam neki caset vagy mit. Mondom nem cseszel ki velem irtam az ebaynek hogy vegye át ő az ügyet.Ekkor írták hogy többet akkor nem beszélhetek az eladóval. Kaptam is szépen választ párnap múlva hogy visszaadják a lóvét csak küldjem vissza. Irtam nekik hogy semmi akadája ha kifizetik a posta költséget ami kb 8 rongy pluszba. Erre már választ nem kaptam csak az volt a topikjában hogy Kérem adja meg a nyomonkövetési számot. semmi több...nem tudtam nekik sehogy se írni, ezért írtam úja az eladónak pár napja simán üzenetbe és lehet akkor ez. De most kinek írjak meg hogy?
-
Sakab
senior tag
Sziasztok, ma beakartam lépni a fiokomba és ez a kép fogadott :/

Levélbe meg ezt kaptam:
We're writing to let you know that your eBay account has been suspended because we found:
Because of this inappropriate behavior, you won't be able to use your eBay account for buying, selling, or other activities. Any fees you owe are due immediately and will be charged to your billing method on file.
Please note that you can't register a new account or use an existing account while your account is suspended.
If you'd like more information on this decision, click the link below to directly contact eBay Customer Support.
We appreciate your cooperation.
Thanks,
eBay
Mi a jóistenért függesztették fel?

-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
utgyuru
üzenetére
45 napon belül tudsz reklamálni. Egy szóval nem írta az oldalon, hogy nincs hozzá beépítő keret vagy kiszedő villa.
Gyakorlatilag akár lopott cucc is lehetne ilyen kondíciókkal.Írd meg az eladónak (írhatsz angolul is neki), hogy nem kaptál hozzá beépítő keretet és kiszedő villát, ez neked ennyi EUR-ba kerül megvenni. Kérd meg hogy küldjön neked egy beépítő keretet hozzá vagy fizesse ki a keret árát.
Vissza nem kérheted a pénzed, a rádiót sem küldheted vissza, mert így van a hirdetésben.
-
utgyuru
aktív tag
Sziasztok!
A múltkor vettem egy ilyet, ami ma ide is ért. A gondom az, hogy nincs a csomagban a beépítőkerete, és a 2 kiszedő villából csak 1 van benn. Pár ezer forintos tétel. Van hozzá gyárilag egy USB kábel, ami meg van sérülve, de ez tényleg jelentéktelen dolog már. Ilyenkor valamit tárgyalhatok az eladóval, vagy ezt nekem kell lenyelnem? Egyébként szép állapotban van, bár még nincs beszerelve, szóval a működését nem tudom, de hát csak nem...
A leírás ennyi volt az aukciónál:
Das Radio ist erst 1 Jahr alt und ist voll funktionsfähig.Da das Auto wegen Umzug verkauft wird brauchen wir das Radio auch nicht mehr.Dies ist ein Privatverkauf daher keine Rücknahme und keine Garantie
Üzenetben kérdeztem róla:
Sie haben nicht darüber zu schreiben, so denke ich, das Radio hat alle Zubehör, nicht wahr?
Ezt válaszolta:
Hallo,das angegebene Zubehör ist dabei.
itt a link magához a termékhez, én nem vettem észre, hogy valahol írta ezt? Az össz német tudásom az a Google translate.
Másik: simán postán jött, feljött a postás, ideadta a kezembe, és ment is el, én szóltam utána, hogy nem kell-e aláírni valamit vagy akármi. Ez így megy csak? Máskor akármi jött, 2 helyen írtam alá. Nem mintha szemétkedni akarnék, de most simán elkezdhetném, hogy nekem nem jött semmi csomag, vissza a pénzt? Ilyen a magyar posta??
-
AkosAkos
aktív tag
Ez az e-mail mit jelent? Már lehet pontosabban tudni mikor fog megjönni a rendelésem?
"We're happy you got what you wanted.
We hope you'll enjoy more from eBay." -
kirkri
addikt
válasz
kirkri
üzenetére
Tegnap megérkezett a telefon, írtam ez eladónak, erre 10 perccel később megjött tőle a refund. Ráadásul valamiért nem is a hivatalos refund utat választotta, hanem send opcióval küldte a pénzt a PayPal-en...
Olyan szinten volt szétszaggatva a doboz, hogy kilógott belőle a telefon, szóval csodálkozom, hogy nem nyúlták le útközben.
-
havri1
félisten
Eltűnt pár hsz, moderálva lett?
-
Zewa
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
Inkább utóbbi.
Tessék indulásnak szerintem elég. -
runner 125
nagyúr
Ilyen vajon van ebay-en? Kerestem, de lehet szarul.

-
default.
őstag
sziasztok!
ha szeretnék eladni valamit ebayen, hol lehet a minimálárat beállítani ? nem látok ilyen opciót..
köszi előre is !!
-
somlac7
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni az ebay-ról, a telefont 200 Usa dollárért adnák el. A tételek között szerepel egy
"Import charges "nevü összeg, ami tartalmazza az adókat és a vámot. Az ebay szerint ez Magyarországgal is működik.
Szerintetek a Posta ezt elfogadja?
Tapasztalata valakinek van? -
demyen
tag
válasz
pepe091
üzenetére
de ha nem utaltam, akkor milyen számlát küldjek el nekik?
elvileg megrendeltem a telót 250 Doll-ért, majd utaltam, és 2 nap múlva, külön ujra utaltam 44doll-t egy számtech kütyüért, de elvileg azt nem rendeltem meg csak a dhl posta ára miatt igy tudtuk megoldani, mert utólaG gondoltam meg magam, hogy DHL-el jőjjön.
ha számlát kell benyujtani, akkor azt hogyan, kérnem kell a bankból valamit?? master cardal fizettem, nem pay-el.
köszi
-
Chaser
legenda
válasz
demyen
üzenetére
DHL-nél alapól vámolnak, ezt bebuktad. Azt vehetnek alapul gyakorlatilag amit akarnak. DHL-nél valszeg saját vám van, nem tudom hogy működik. Ha hivatalos vámos nézi meg akkor nyilván bekérik a PP számlát, vagy kitalálnak maguktól egy árat, utóbbival rosszabbul jársz. 27% tréfára számíthatsz, nem csak a teló számít bele, hanem pk is. Vám nem tudom lesz-e, az 3-4/, számtech cuccokra nincs, telót nem tudom hova sorolják
szerk: valszeg átvételkor kell fizetned a kiszabott díjat
-
demyen
tag
sziasztok.
kis segitség kellene.rendeltem egy telefont, amit 50-60 dolláros értékként ajándék cimen küldtek el nekem, DHL expressel.
Hétfőn adták fel.na, most ma kaptam egy sms-t délelött a DHL-től, hogy a vamkontakt.hu@dhl cimre küldjel el az email cimem.
az utsó bejegyzések a csomagga, lent.
akkor most biztos hogy kell fizetnem???? Hogyan ilyenkor tovább, csekken, vagy utalnom kell???
mennyit kell ha kell fizetnem??? csak a ráirt összeget vehetik alapul, ugye?Küldemény visszatartva - költségek rendezése után címzettnek kiszolgáltatható
Értesítés kérése a küldemény helyzetéről Szerda, Június 19, 2013 at 07:13
Feladó terület: HONG KONG - HONG KONG - HONG KONG
Címzett terület: BUDAPEST - GYOR - HUNGARY +1 Csomagok
JD014459823430121391Szerda, Június 19, 2013 Helyszín Időpont Csomagok
15 Küldemény visszatartva - költségek rendezése után címzettnek kiszolgáltatható BUDAPEST - HUNGARY 07:13 +1 Csomagok
JD01445982343012139114 Vámkezelési eljárás befejeződött BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 07:12
13 A küldemény megérkezett a DHL elosztó részlegéhez. BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 06:57 +1 Csomagok
JD01445982343012139112 Küldemény elhagyta a DHL kiszolgáltató részlegét BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 06:14 +1 Csomagok
JD014459823430121391 -
Chaser
legenda
válasz
vegyszer
üzenetére
Köszi az infot. Azzal nincs gond, hogy közvetlen PP-re utaljak. Levelezés megvan, pay invoiceban ha nincs feltüntetve amit venni akarok akkor meg úgyse fizetek. Más eladókkal ez működik és szoktak is engedni bayen kívül. Ezért volt gyanús ez a 3Ł, ennyi erővel maradok baynél, aztán vonjanak le tőle 10-15Ł-ot, egészségére.
-
vegyszer
addikt
válasz
Chaser
üzenetére
Itt 1,9%-3,4% + 90 Ft-ot ír (persze a magyar fogadóra vonatkozik a dolog) Mármint ez a paypal oldali fogadás.
Ez ebay oldalra zt találtam: [link]
Szerintem ne menj bele a dologba:
-nincs Paypay védelem. Így akár a vegyszer kukac gémail pont komra is küldheted azt a 100 fontot. Én is megígérem, hogy becsszó azonnal feladom. (és a munkanélküli mellé pont jó is lenne)
-Ellentétes az Ebay szabályzatával. (mindkettőtöket kitilthat az oldal, hisz kikerülöd a díjait) -
Zeze94
tag
Üdv!
Az a helyzet áll fenn, hogy rendelnék valamit csekély összegért(10EUR) az eBayről. Ez lenne az első vásárlásom. Felvettem a kapcsolatot az eladóval, hogy nem tudná-e postázni Szlovákiára is a cuccot(mivel eredetileg nem postázza SVKra), és aztán mondta, hogy de, utaljam át neki PPre az összeget, küldjem el a postázási címet és ő küldi is... Kissé tartok tőle, hogy így vegyem, mert így végülis nem az eBayen keresztül megy már a vásárlás.. szóval nyugodtan megteheti, hogy átvág(első vásárlásnak direkt valami olcsó dolgot néztem ki magamnak). Az illető mondjuk Top Rated Seller. De nem szeretném, ha nem jönne össze a dolog, végülis így még csak negatívan se tudom értékelni, azt hiszem.
Ki mit gondol erről? Nem akarok eszetlenül kivágni 10EUR-t az ablakon
-
Chaser
legenda
Nem tudja valaki az ebay mennyi jutalékot von le? Gyanítom nem keveset. Vennék valamit, 113Ł-ra tartja az eladó postával UK-ból, ajánlottam érte 100-at. Erre azt mondja, ha közvetlen ebay nélkül PP-re befizetem a pénzt akkor 110Ł az ár. Nekem valahogy sántít, fizetnék PP-re, de gyanítom ő 3Ł-nál egy csöppet többet spórolna így.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pedig te is látogatod a Dual simes topicot, képbe lehetnél vele

És persze aszittem hogy eredetit vettem.

V/