Hirdetés
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, lenne egy nagy problémám.
Május végén vettem egy tabletet ebayen 260$-ért
Gyorsan megjött és pár napig okés volt, aztán bedöglött.
Írtam az eladónak, mondta küldjem vissza, írjam meg a trackinget és amint megkapja refundol+visszafizeti a postaköltségeimet.Júni 12-én feladták Kínába a csomagot, trackinget megadtam és küldtem egy másolatot neki a feladási költségek számlájáról.
Azóta hébe-hóba válaszol csak.
Tracking szerint megkapta júni 25-én, de ő tagadja, hogy megkapta volna.
Sajnos a magyar posta trackingje csak annyit ír, hogy "célország" és "címzettnek kézbesítve", konkrétumokat nem ír.45. nap lejárta előtt júli 4-én caset nyitottam, abban kiderült, hogy az eladó "talpig becsületes" román, aki mindig válaszolt nekem (nem igaz) én meg igazságtalanul vádolom, és azt magyarázza állandóan, hogy a kínai raktár, ahová küldette velem, nem erősítette meg a csomag megérkezését.
Persze caseben azt jelölte meg, hogy amint megkapja refundol (itt már persze nem említi a postaköltségeket).
Caseben megadtam a trackinget és mindent leírtam pontosan.Eladónak elküldtem a feladószelvény másolatát is, mert eddig abban is kételkedett hogy Kínába küldtem a csomagot+640ft-ért hivatalos megkeresést indítottam a postán, amit nem tudom mikor ad eredményt (vki tudja esetleg?), természetesen erről is küldtem másolatot az eladónak, aki végre kielégítőnek találta a bizonyítékaimat, de mégse refundol, amíg a raktár nem jelez neki vissza.
A case most ott tart, hogy várják az eladó visszajelzését, hogy megkapta, amúgy meg aug. 3-án megszűnik a case.
Üzenetnek case-n belul, vagy escalate (ennek idejére van megkötése, vagy aug 3-ig bmikor lehet?).Tegnap felszólítottam az eladót, hogy küldjön másolatot az összes megkeresésről amit a kínai raktárnak küldött.
Persze erre megint terelés volt a válasz, meg hogy a raktár nekik sosem válaszolt, mire ismét felszólítottam, hogy küldje el a masolatokat.Konkrétan nem hiszem el, hogy több, mint 17 napja nála a cucc, és ezt tagadja, én meg nem tudok kb semmit se tenni ellene.
Eddig ennyi.
Szerintetek mit lehet most csinálni?
-
-
-HajTömeg-
őstag
Sziasztok!
Kis segítség kéne,mert még nem vásároltam ebayen és elakadtam.
Vettem egy német sráctól valamit és eredetileg magyar cím volt nálam beállítva.
Kértem írja is meg,hogy mennyi lenne ideszállítani,de a 30 eurós árat sokaltam.
Írtam neki,hogy legyen kedves,akkor a német címemre küldje,meg is írtam neki, átírtam a számlázási címet, vette is,ok, DE az ebay számlán nem akart megjelenni az új szállítási költséggel növelt összeg.
Írtam neki,hogy javítsa ki legyen szíves,de azt válaszolta,hogy az Ebay nem engedi,csak egyszer engedte számlát kiállítani, az ugye a nemzetközi szállítási költséggel megnövelt összeg volt.
Most állítólag az ebay nem engedi.Így állok egy olyan számla előtt,amin nincs szállítási költség és nem enged továbblépni.
Ez létezik?
Az illetőnek több száz eladása van,elvileg ért hozzá... -
hidroponi
tag
válasz
Ronin-
üzenetére
1. 99% alatti vevotol nem vasarolsz..
2. tul szep, hogy igaz legyen cuccokat meghagyot a balekoknak.
3. elolvasod rendesen a termekleirast es az elado felteteleit.
4. ha belefer a keretbe, regisztralt kuldemenykent kerd. (ez a helyi postas vampiroknak olyan mint a fokhagyma )ettol fuggetlenul meg lukrafuthasz, de kevesebbszer.
-
Ronin-
senior tag
Hali.
Nektek megérkeznek a csomagok ? Én már a másodikat vagyok kénytelen refundra kérni, mert egyszerűen nem jön meg a cucc.. mi a szösz lehet ?!

Kár, hogy csak pár hónap van a 12-ből, amikor rendesen, pár hét alatt megjönnek a cuccok. Aztán jön az újév, ünnepek, nyaralástól elkezdve minden, aztán akkor ez van
Na de mindegy, remélem a többi megjön végre, mert még van függőben vagy 7 cuccom 
-
andatti
senior tag
ismét, egy h kérdés tőlem... ti hogy szoktatok pl. telefonra keresni, vagy bármire... Engem bosszant, hogy készüléket keresek és bead mindent... görgetek több oldalt, mire találok készüléket... Az ár beállítás sem segít... Se mobiltelónál, se pl. papírtégla készítő présnél nem boldogultam, igazából mindegy, hogy mit keresnék, rengeteg a sok apró kütyüt mutató találat...
-
-
-
utgyuru
aktív tag
A német felületen regisztráltam, de inkább a .com-osat használom. Watch list-en rákattintok valamire, amit a németen mentettem el, és azt írja, nem létezik. De ha a németről nézem, akkor jó. Ezzel lehet valamit kezdeni? Meg a keresés is más, tegnap ugyanazt a kategóriát megnézem com-ról, co.uk-ról meg .de-ről, és mind más. Valahogy lehet keresni az "egészben"? Meg azt át lehet állítani, hogy az emaileket angolul küldje a rendszer ?
-
wmarci
senior tag
Hat igen. Bekerik a paypal szamlat. Le tudna irni nekem valaki a menetet, hogy hogyan kell a paypal szamlat (milyen formatumban-Print screen?) csatolni az e-mailhez? Illetve minek kell benne lennie meg az e-mailben? Es persze milyen e-mailre kell az adatokat elkuldeni? Valaki aki jartas ebben tudna segiteni?
-
wmarci
senior tag
Rosszat sejtek!
[link]Nem kellett volna ennek mar atmenni a vamon, ha vammentesnek itelik? Vagy mar hivjam fel oket? esetleg valaki egy telefonszot tud adni EMS-hez ahol erdeklodhetek, mert nagyon surgos a dolog. -
válasz
Balázs1986
üzenetére
Az ebay-en ugyanúgy megtalálható a local pickup mint a postázás.
Ez elég rossz példa.andatti:
Ekkora összegnél nem biztos hogy regisztrált csomagot ad fel. -
htc07
addikt
válasz
andatti
üzenetére
Ha kaptál nyomkövetési számot, akkor a purchase history-nál látod a terméknél a nyomkövetési számot, ez postai kézbesítés esetén 4 betű és 9 szám, pl. ha kínából rendeltél, akkor RB123456789CN . Ezt a számot tudod keresni a posta.hu nyomkövetés oldalán, vagy pl. a trackitonline.ru oldalon, ami személyes favoritom. De ritka, hogy ilyen 1 dolláros csomagokat ingyen nyomkövetéssel küldik, mivel a nyomkövetési szolgáltatás ára alapból több, mint 1 dollár.
(#32979) utgyuru
Ha szerencséd van akkor az olcsóbb is megfelel, ez ilyen tipikus dupla vagy semmi, ha kétszer annyiért megkapod a rendesen működőt, az alapáron meg egy olyat amit a PC nem is érzékel.
Sosem lehet tudni, az is lehet hogy a kettő teljesen ugyanaz. -
andatti
senior tag
Ezt én is megrendeltem... Látom többen tudjátok nézni, hogy hol tart a csomagotok, bár én ezzel kapcsolatban, konkrétan sose láttam... Szerintetek lenne erre mód az én esetemben is? Ha igen, akkor hol és miként lehet ezt kérni az eladótól és milyen (angol) szöveget kell írnom, ill. melyik szöveget válasszam, ha lehetséges?
-
Arkuzz
csendes tag
Sziasztok! Van valakinek tapasztalata Parcelforce Priority kuldemennyel? Mennyi ido lehet kb amig ide er? Valamint meddig vammentes a csomag UK-bol? Csak most gondoltam el, hogy 600 font erteku kutyu mar lehet, hogy nem vammentes az EUn belul sem? (mar mindegy, mert uton van, csak jo lenne tudni, hogy keszuljek-e vameljarasra)
-
törölt tag
Heló!
Jó kitekert mondat lesz de na:
Ebay-en másoknak vásároló embert keresek.

-
psycroptic
őstag
válasz
psycroptic
üzenetére
Megrendeltem, mert akárhogyan is lesz jóval olcsóbb lesz, mint itthon.
-
utgyuru
aktív tag
Valaki erre ? Azóta végignéztem az összeset, ami drágább, az mind USA, a többi az Kína.
-
Sefter
veterán
válasz
psycroptic
üzenetére
+ vám mivel kínából jön...
-
psycroptic
őstag
Köszönöm a felvilágosítást srácok!

Ha jól számolom és ráverik az ÁFA-t(27%), akkor is olyan + 4.000.-HUF plusszt kell rádobjak ugye? -
válasz
psycroptic
üzenetére
Ezt sokan összetévesztik. A 45 euró akkor lenne, ha ellenszolgáltatás nélkül kapnál valamit. De mivel fizetsz érte, egyből a 22 euró vonatkozik rád is.
-
SUPREME7
őstag
válasz
psycroptic
üzenetére
99% hogy átjön áfamentesen. EU-n belül eleve drágább lesz szerintem, és elég drága is a postaköltség. De te tudod.
-
válasz
psycroptic
üzenetére
Nem az. Kb 44 euró, a vámhatár pedig 22. De ettől még nem biztos, hogy megvámolják, viszont hátrány, hogy elég nagy a mérete, így lehet bekérik a PP számlát.
-
Sefter
veterán
válasz
psycroptic
üzenetére
ahogy elnézem, még ha ki is kell fizetned a vámot és áfát akkor is nyersz legalább egy 10-est az itthoni árához képest

-
psycroptic
őstag
Ez a termék még vám és ÁFA mentes lehet vajon vagy ne is álmodjak róla?
-
Sefter
veterán
sziasztok!
Van ötlete valakinek, hogy ha Franciaországból várok egy csomagot, amit ITT lehet nyomon követni, azt melyik futárcég fogja kihozni?
Esetleg ez postai úton jön...
-
hidroponi
tag
válasz
Balázs1986
üzenetére
az ebay nem csak kina-> Mo. viszonylata. ket newyorki siman talalkozik vhol es cserelnek.
De egy butorert vagy hutoert is elmegy vki 30-50km-re az egesz vilagon. ez a normal menet es nem az hogy beepiti vki az arba a szall. koltseget. plane, hogyha azutan is fizetheti a nem keves dijat az ebaynek.
szoval a szallitasi koltseg a szallitassal osszefuggo osszes koltseg es nem csak postazas dija normalisan. -
Balázs1986
őstag
válasz
hidroponi
üzenetére
Nyilván olyan helyekre értelmezve írtam, mint az eBay, ahol 100%, hogy csomagolsz, postázol, netán tömegesen is. Ahol főleg személyes átvétel van, ott persze, jogos, hogy nem számolsz előre ilyesmivel. De ettől még ott is be lehet kalkulálva az árba, gondolok itt az "x ezer Ft végösszegű rendelés fölött a kiszállítás ingyenes" kiírásokra.
-
hidroponi
tag
válasz
Balázs1986
üzenetére
"Normál esetben (ősi vállgazd emlékekre hagyatkozva) ezeket a termék eladási árába számoljuk bele, a többi költséggel"
ez nagyon nem igy van. ha valaki szemelyesen megy el erte, akkor minek fizesse ki neked a postaig tarto utadat, a csomagolasi koltseget?
-
FatalEror
addikt
Sziasztok!
Kínából általában mennyi idő alatt ér kis hazánkban a rendelt termék?
-
utgyuru
aktív tag
A délután linkelt kínai termékes blogban találtam ezt. Ilyet vett már valaki? Ahogy látom, van szórás az árakban. Jó a 7 dolláros, vagy inkább a 20-asat szeressem?
-
válasz
Balázs1986
üzenetére
Nem Totyak postjára reagáltam. Az ő története rendben van.
-
Balázs1986
őstag
válasz
CaNNa3IS
üzenetére
Normál esetben (ősi vállgazd emlékekre hagyatkozva) ezeket a termék eladási árába számoljuk bele, a többi költséggel, meg haszonkulccsal, stb. A postaköltség a postázás tényleges költségét jelentené, amit a vevőnek feltüntetsz, mutatva, hogy a szállítás díja ennyi, és ezt ő legyen szíves állni. A gyakorlatban persze, az általad írottakat bele lehet számolni a postaköltségbe, csinálják is sokan.
Talán erőltetett példa, de szemléltetésnek esetleg megteszi: magyar webshop-ból rendelsz valamit tök jó, akciós áron. Ott van, hogy y Ft, plusz postaköltség ab szállító esetén 4000 Ft. Ha te ismered ab szállítót, és tudod, hogy 1000Ft-ért hozza el azt a tömeget / méretet, amit rendeltél, a webshop-on meg 4000Ft szerepel szállítási díjként, nyilván felhördülsz.
Totyak arra célzott, hogy emberünk ezt reális, ésszerű keretek között tette, nem pedig irreálisan magas postaköltséggel nyomott hasznot az amúgy igen kedvezően árult termékre. Ilyen egyszerű a sztori.
Nem a postaköltség elfogadásán volt a lényeg, ezt kellene megérteni. Nyilván elfogadta, ha egyszer megrendelte. Az volt a lényeg, hogy a postaköltség, és a szállítás költsége között elfogadható differencia volt. -
válasz
somnia
üzenetére
Szerintem ma rossz napod volt

A többieknek:
A shipping cost az nem csak az amit a posta vagy a szállító cég elkér szerintem.
Én beleszámolom a csomagolást a benzint a drága időmet is
Ha leütöd akkor ahogy somnia írja elfogadod a pk-t. És a csomagon nem mindig van rajta a díj. -
SUPREME7
őstag
válasz
somnia
üzenetére
Szerintem nem az volt a lényeg, hogy elfogadja-e és úgy veszi meg, egyértelmű, hogy akkor veszi meg az ember ha postaköltséggel együtt is megéri, de totyak csak annyit mondott, hogy nem írt többet postaköltségre az eladó mint amennyi. Sok eladó úgy árulja a cuccot, hogy a postaköltségre teszi a hasznot, hogy olcsónak tűnjön. Sokan lehet egyből lecsapnak rá és nem figyelik a postaköltséget és kopppannak. De nem is értem miért kötsz bele, leírta a tapasztalatát, örömét. Nem mindenki sírni jár ide, lehet valakinek hasznos lesz egyszer.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
somnia
üzenetére
Pontosan, eBay-en nem lehet alkudozni, meg személyes átvételt kérni egy HK-i cuccra.
Ha nem tetszik a postaköltség díja, akkor máshol kell megvenni. Nálam is nem egyszer dupla annyit kérnek a postáért, mint amit látok a dobozon. Vaterán jól lepontozzák az embert, ha 30Ft-al drágábban adja. Pedig az is idő, hogy elvidd a cuccot Postára. Az idő meg pénz. -
somnia
senior tag
válasz
Balázs1986
üzenetére
Nagyon mellélőttél, mert a postaköltségre mindenki annyit kér amennyit akar és nem kérheted számon, hogy miért annyi az annyi?

-
Balázs1986
őstag
válasz
somnia
üzenetére
Szerinted hogy manipulálhatott volna, ha egyszer leírta, hogy annyi?
Úgy, hogy elkér postaköltségre 2000Ft-nak megfelelő összeget, és elpostázza 500Ft-nak megfelelő összegért. Például.totyak: Mivel a topic címe eBay tapasztalatok, nyilván nem csináltál semmi rosszat...szerintem. Aztán úgy is járnak errefelé ilyenekben illetékesek, majd úgyis ezeket.
Szerk.: már meg is előztek.
-
totyak
aktív tag
válasz
somnia
üzenetére
Most te ezek miatt tényleg képes vagy belekötni a másikba? Azt hittem valami főben járó vétséget követtem el, erre ilyen dolgokat írsz le nekem! Én csak örültem és gondoltam megosztom másokkal is a tapasztalatokat, meg az örömömet. Mintha mások nem csinálnák ugyanezt itt a fórumban. Most itt szépen kulturáltan le is zárom az írásomat, de nagyon vissza kellett fognom magam, hogy ne írjak neked csúnyákat,
[ Módosította: radi8tor ]
-
somnia
senior tag
válasz
totyak
üzenetére
akármikor küldtem neki levelet, fél óra alatt jött a válasz, vagy még annyi sem kellett. Nem tudom ezt hogy csinálta.
Így a XXI. században ezen valószínűleg csak te csodálkozol.
Mi többiek azon csodálkoznánk, ha nem így lenne.
Tudod, PC, okostelefon stb.Ez egy szerdai nap volt. Ma hétfő van és itt van a kezemben a rendelt termék.
Igen, EU-n belül ennyi.
Kicsit először féltem, hogy majd bajok lesznek, mert az eladónak csak 20 értékelése volt
Akár hiszed, akár nem, mindenki úgy kezdte, hogy először csak egy, majd egyre több értékelése lett.meg attól is tartottam, hogy a jó magyar posta majd szemet vet a nagy és értékesnek tűnő csomagomra.
Ne aggódj, a magyar postán sem tűnik el több csomag, mint más országokban, sőt...
Ráadásul a postával sem manipulált, egy nagyon kevéssel került kevesebbe a postaköltség, mint amennyit a terméknél feltüntetett.
Tényleg szép tőle.
Szerinted hogy manipulálhatott volna, ha egyszer leírta, hogy annyi?nem feltétlenül csak a co.uk-n kell keresgélni, ha valami nagyon kell az embernek.
Ez is frappáns.
Mondta valaki, hogy csak ott kell keresgélni.érdemes más EU országokban is nézelődni.
Igen, erre van a .com.
Így hirtelen ennyi.

[ Módosította: radi8tor ]
-
totyak
aktív tag
válasz
somnia
üzenetére
MI a probléma, nem értem? Ha kifejtenéd, közelebb kerülnék hozzá, hogy megértsem a kérdésedet.
Egyszerű eBay-es tapasztalatot és személyes élményt szerettem volna megosztani. Ha szúrja a szemed, lépj tovább! Ha más a gond, akkor meg ne kérdéssel reagálj az írásomra, hanem írd le konkrétan a bajodat!
-
totyak
aktív tag
Pozitív eBay-es tapasztalat:
Még június legvégén rendeltem a holland eBay-ről egy cuccot, postával együtt 45 euro volt az ára. Leütöttem, aztán észrevettem, hogy nincs elég pénz a PP-n (nem kötöttem hozzá a bankkártyámat, csak átutalok mindig a PP-re, ezért néha elfogy a pénz). Írtam az eladónak, hogy egy pár nap és fizetek. Válaszolt is rögtön, hogy rendben van, semmi gond. Hozzáteszem, akármikor küldtem neki levelet, fél óra alatt jött a válasz, vagy még annyi sem kellett. Nem tudom ezt hogy csinálta.
Tettem pénzt a PP-ra és július 2-án kifizettem a batyut. Másnap már írta is az eladó, hogy postán a pakk. Ez egy szerdai nap volt. Ma hétfő van és itt van a kezemben a rendelt termék. Kicsit először féltem, hogy majd bajok lesznek, mert az eladónak csak 20 értékelése volt (bár az mind pozitív), meg attól is tartottam, hogy a jó magyar posta majd szemet vet a nagy és értékesnek tűnő csomagomra. Szerencsére egyik félelmem sem következett be. A csomag olyan állapotban van, amilyennek az eladó leírta. Nagyon korrekt emberkének tartom. Ráadásul a postával sem manipulált, egy nagyon kevéssel került kevesebbe a postaköltség, mint amennyit a terméknél feltüntetett.Tanulság. Nem minden eladó csaló, akinek kevés az értékelése és nem feltétlenül csak a co.uk-n kell keresgélni, ha valami nagyon kell az embernek. Tapasztalataim alapján egyre drágább lesz az angol eBay, érdemes más EU országokban is nézelődni.
-
htc07
addikt
Akkor lehet együtt jön az én csomagommal, az enyém is harmadikán fordult meg az ottani reptéren
Mondjuk azt elsején regisztrálták először és pár nappal előtte vettem.Kicsit off:
Van valami magyar blog, ami az ilyen párezres ebayes kütyükkel foglalkozik?
Én még nem találtam, lehet nem lenne rossz csinálni egyet -
utgyuru
aktív tag
válasz
Teejay83
üzenetére
Pendrive-os topikban is pont kérdeztem a garanciát. Nekem pendrive-om még nem ment tönkre, bár mostanában nem vettem, a legújabb pendrive-om egy 16-os 2.0-s. Nem tudom, az újabbakkal mi a helyzet. A garit azért kérdeztem, itt többen is írták, hogy tőle vásárolnak, hátha van ilyen tapasztalat is.
-
Talib
tag
Friss ebay tapasztalat: posta Hong Kong-ból. Csomag feladva 06.14. Csomag elhagyta a kiinduló országot 07.03.

-
psycroptic
őstag
Kereséskor választható valahol, hogy milyen országokban keressen? EU-n belülre gondolok itt legfőképpen vagy termékenként kell megnézni, hogy honnan származik?
-
Balázs1986
őstag
válasz
Teejay83
üzenetére
Bízom benne. Csak ebben az elmúlt 1 hónapban van már 40 negatívja, de néztem, hogy milyenek és ááá... "8Gb az nem 7.2Gb", "xy termék nem Pro verzió" (nem is volt hozzá odaírva, hogy az lenne). Nem értem, ezekre miért nem reagál.
Én a KH-nál vagyok. Ott előzetes közelítést az árfolyam-kalkulátoron tudok csinálni (rendelési_valuta->EUR->Ft váltásokkal), utána meg az eBank-ban látom a függő tételeknél, mennyit vontak le. Ha megvolt az átutalás, akkor pedig már a tranzakciós listán is szerepel. -
Teejay83
tag
válasz
Balázs1986
üzenetére
Nem lesz probléma

amúgy mostanában azt vettem észre,hogy ha vásárolok valamit jön az sms (OTP) és csak annyit ír,hogy xy $-t vontak le,régebben mindig forintban küldték ez csak nálam valami beállítás vagy másnak is így van?
-
Teejay83
tag
válasz
utgyuru
üzenetére
Nekem annyi a tapasztalatom,hogy kb 4 éve vásárolok tőle és amit magamnak vettem meg haveroknak egyik adathordozóval sincs semmi probléma a mai napig sem. Tehát semmivel nem másabb mint amit itthon veszel, anno összehasonlítottam egy kintről vásárolt kingston pendrive-ot egy itthonival semmi különbség nem volt, hangsúlyozom,hogy csak ettől az eladótól vásároltam!
-
utgyuru
aktív tag
válasz
Teejay83
üzenetére
Ahogy nézegetem, jók az árai, és soknál látom, hogy lifetime warranty van. Erről van valakinek tapasztalata? Leírásban annyi van, hogy küldd vissza, és cseréli, gondolom az már a te költséged, de amúgy tényleg cserél, ha gond van?
Vagy ez: Please contact local manufacture maintenance center for repair if it stops working. Ilyen van nálunk is? -
llaszlo
veterán
Azt vettem észre, hogy vannak termékek amiket megtaláltam az ebay.de és a co.uk oldalon, de a .com-on már nem.
Van valami keresési módszer amivel nem kell külön-külön megnézni ezeket az oldalakat, hanem egy helyen tudok keresni? -
albert8
veterán
Üdv!
Itt szerintetek milyen fizetési módszer lehetséges?[link]
Német számlára gondol? Ez lehetséges itthonról esetleg? -
-
htc07
addikt
válasz
CaNNa3IS
üzenetére
Amit árgépen találtam az is 6 ezer felett van, +2e posta.
A másik amit néztem tőle az egy Sandisk cruzer volt, kicsit olcsóbban, azért gondoltam hogy ez jobb lehet, mert usb 3.0-s.
De ha lenne közel hasonló árfekvésű és egyező kapacitású pendrive amit ajánlani tudtok, ne kíméljetek

Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Na de mindegy, remélem a többi megjön végre, mert még van függőben vagy 7 cuccom
)
Sosem lehet tudni, az is lehet hogy a kettő teljesen ugyanaz.

V/