- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter889
őstag
válasz
SUPREME7 #32096 üzenetére
Én nagyon kicsit tudok angolul, ezt a szöveget is egy kedves, segítőkész fórumtárs fordította a fordítós topicban. De a levélben nem azt kérdeztem, hogy tudok-e venni külön, hanem tényként állítottam, hogy tudok venni külön (5 dollár), mégpedig azért, hogy alátámasszam követelésem alapját: "It is possible to buy OP reflector separately, for example here..." - ez a mondat nem kérdés, hanem állítás.
Kérdésnél nem "it is", hanem "is it" lenne - már ha jól emlékszem.
Szerintem elég határozott a szövegem, leírtam, hogy nem azt rendeltem, mennyibe kerül külön és kérem a pénzt, stb. Ha valakinek van tippje, konkrétan hol és miben fogalmazzam át a levelet, szívesen veszem.
Lehetséges, hogy az eladó ennyire hülye, vagy csak engem néz hülyének?
(#32097) hidroponi
Nekem úgy tűnik, képtelen egyenesen válaszolni.(#32099) tamas1985
Amit már többen írtak (én nem próbáltam): eltérő a vetítési képük, a sima foncsor kisebb területre koncentrál (középre-távolra), ott nagyon erős a fénye, a szem hozzászokik, és nem fog mást látni. Hosszú időn át jobban fárasztja a szemet. Valószínűleg a eladónak ez is kínai. -
SUPREME7
őstag
válasz
peter889 #32094 üzenetére
Egy kicsit egyértelműbben kellett volna írnod neki, hogy mit akarsz.
"It is possible to buy OP reflector separately, for example here"
Ez tökfelesleges, ha nem azt kaptad ami a leírásban volt, akkor ne azt kérdezd, hogy tudsz-e venni külön, hanem írd le, hogy te nem ezt rendelted, vagy küldjön egy olyat ami a leírásban volt, vagy kéred vissza a pénzed. Ha levélben nem mutat hajlandóságot és még nem értékelted/nem járt le a 45 nap akkor nyiss case-t. Ha már nem tudsz, akkor az eladón múlik, és a jóindulatán.
-
peter889
őstag
válasz
SUPREME7 #32093 üzenetére
Ok, itt a levele:
"Dear [én],
Thanks for your message.
You can see this item in the link: [link]
Please feel free to contact us if any question.Sincerely
[eladó]"----
Ez pedig az enyém, amire az előbbi "válasz" született:
"Dear [eladó]!
I received the headlamp, but unfortunately, the reflector is SMO (smooth) [link] [link] and not OP (orange peel), as it was indicated previously: [link] [link]
It is possible to buy OP reflector separately, for example here: [link]As you see, it costs around five dollars, I'd like to request you to PayPal this amount for me.
Types of reflectors: Orange peel and smooth reflector: [link]
Kind regards,
[én]
" -
peter889
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni:
Refundot (pénzvisszatérítést) pontosan hol és hogyan kell kérni?Az eladó olyan cuccot küldött, aminek egyik alkatrésze nem a hirdetett, annak ára külön vásárolva 5 dollár.
5 dollárt akarom visszautaltatni.
2 napja a terméklapon "Contact seller"-ben->Select a topic->Other helyen megjelenő üzenetküldési lehetőséget választottam, ott szépen leírtam a problémát, és kértem az 5 dollár visszaküldését. Nem tudom, jó helyen kértem-e?
Erre tegnap küldött egy nekem érthetetlen választ, egy linket, amiben rámutat az ebayen egy olyan alkatrészre, ami kicsit hasonlít az általam keresetthez, de egyáltalán nem kompatibilis, és még ráadásul drága is.Köszönöm, előre is.
-
Sonitus
csendes tag
válasz
randras #32089 üzenetére
igen, látom azt is, amiket én vettem tőle.
9600 üzletből egyébként 99,4%-os pozitív értékelése van, és máskor is üzleteltem már vele sikeresen. Csakhát 5 napom maradt caset nyitni, és hoppon nem akarok maradni.
mindenesetre ha reggelig nem kapok választ, akkor megsürgetem egy case-el
köszi a tanácsot!
-
Blackhole13
senior tag
Van olyan aukció vadász program, ami akkor is működik, ha az én országom nincs beállítva, hogy oda postázna az eladó? Elég bosszantó, hogy ezért nem tett ajánlatot, pedig az enyém lett volna a nyertes.
-
Sonitus
csendes tag
üdv,
korábbi történetem folytatódik
szval usaból május 8-án feladtak nekem egy trackingelt csomagot, amiről semmi info május 10.-e óta, mióta elhagyta los angelest. hívtam postát, diktáltam trackinget, azt mondták nincs náluk regisztrálva ilyen szám. írtam az eladónak, azt mondta hogy kapcsolatba lép a USPS-el, hátha. Ez egy hete történt, semmi reakciót nem kaptam. Aztán pénteken ráírtam, hogy valszeg elveszett a csomag valahol, s mivel nekem fontos lenne még a hónapban kézhez kapni, mi lenne ha újraküldené nekem a csomagot, normális postaszolgáltatással, amit háztól-házig lehet trackingelni, és mivel ez sem az én, sem pedig az ő hibája, a dolog felét állnám.
Szerintetek ez mennyire reális kérés? Ha nem kapok 1-2 napon belül választ, nyithatok rá egy caset?
-
maross
nagyúr
Sziasztok. Mar lassan ket hete szenvedek ebay-jel, digitalis jatekokat szeretnek eladni. Az elso accountot a .de-n nyitottam, 10 cuccot eladtam, falba utkoztem, nem lehetett megemelni a havi limitet, mert kiirja hogy not supported country amikor a paypalembe akar beleptetni. A masodik probalkozas tesom angliai ebayevel megy, amin tobb cuccot lehet eladni. Namarmost, sikeresen feladom a hirdetest (legalabbis nekem ugy tunik), megjelenik a kis listamban, de: 1) senki nem nezi meg 2) nem is lehet rakeresni kivulrol, nem latszik a hirdetes. Hol lehet a bibi? Kinomban .co.uk utan inditottam a .com-rol is, ott sincs semmi hatas. Es tesom se latja a hirdeteseket Angliabol. Sellingben a current listed-nel ott van a 3 hirdetes amit inditottam. Otletem sincs hogy mi nem stimmel.
Halas koszonet a segitsegert.
Itt egy kep, probaljatok megkeresni a hirdetest
-
evko
aktív tag
válasz
randras #32020 üzenetére
A csomagot 28-án adta fel állítólag és semmi info róla...
Most akkor ugye ő nem adta fel? Csak kamuzik itt, hogy már fel van adva..
Azért 8-10 nap az már durva-...
És jön nekem azzal, hogy a tracking number soha nem működik.. Nem, mert ha nem adja fel, akkor valóban nem működik.???
-
RAiN91
őstag
Na pont most válaszolt:
"Sorry the way ebay global shipping works I cannot"
Ez mit jelent?
-
kirkri
addikt
Az csak egyforma termékeknél érvényes.
Különböző termékeknél előre kell egyeztetni, különben jogos a két postaköltség felszámolása. -
RAiN91
őstag
Egy top sellertől szeretnék venni 2 darab terméket, és azt szeretném, hogya postát ne kelljen 2x kifizetnem, és egy csomagba küldje a kettőt. Írtam az eladónak, hogy leütés után küldjön egy új számlát, de nem válaszol már 2 napja, persze közbe tolja fel az új termékeit. Mit csináljak?
-
Melack
veterán
Helló! Valaki rendelt már ilyet? Vagy hasonlót? Tapasztalatok? Érdemes innen venni? (Jó ára van, ez tény)
-
jjeahh
nagyúr
sziasztok, vannak valami új szabályok, törvények rendelésnél? úgy értem, ha rendelsz eu-ból kell számla? illetve a termék árán + postaköltségen kívül is rá kell fizetnem? egy haverom ilyenekkel tömi most a fejemet, bocs a láma kérdésért...
2-3 hónapja még csak simán rendeltem, megjött és kész, számla, készpénzes fizetés, extra költségek nélkül
-
kirkri
addikt
válasz
Tomate #32060 üzenetére
Sajnos nekem is várható hamarosan egy case önhibámon kívül, ráadásul én még körültekintő is voltam.
Adott egy termék külföldről, amit alapból nem küld az eladó Magyarországra. Leegyeztettem vele, hogy semmi gond, vegyem meg a terméket és elküldi 10 euroért. Így is történt, majd miután "megvettem", a kifizetés előtt átállítottam a magyarra a szállítási címet és küldtem neki az eBay-en keresztül a requestet, hogy akkor a megbeszéltek szerint küldjön egy invoice-t a termékről + 10 eurós szállítási költségről.
Azóta sem történik semmi. Egyszer írt vissza, hogy fizessem ki a terméket és ezután postáz. Hiába írtam neki, hogy amint küldi az imvoice-t már fizetem is, addig nem tudom kifizetni. Nulla értékelése van az eladónak, így talán csak annyi van a dologban, hogy nem érti mit hogy kellene csinálnia, ezért írtam neki, hogy amennyiben problémát okoz neki valami, akkor szívesen segítek, de semmi választ nem kaptam.Azonban szerintem napokon belül indítani fog a szerencsétlen egy unpaid item case-t.
-
tlac
nagyúr
válasz
kirkri #32059 üzenetére
csak minimális tapasztalatom van az ebay-jel, így ezt most nem igazán értem
tehát ha egy rossz kuponnal próbálkozok vásárolni, akkor ez így normális, hogy engem büntetnek érte?egyébként még mindig kifizetném, paypal legutóbb megígérte, hogy visszatéríti nekem a kupon összegét (tőlük van a kupon), de nem tudom, hogy addig megtörténik-e, főleg, hogy már kb 10-szer megígérték előtte, hogy megoldják a problémámat, persze semmit nem csináltak...
-
kirkri
addikt
Mivel ez az első, így hátrányod nem származik belőle, feltéve, hogy a jövőben nem lesz hasonló case-ed nemfizetés miatt. Ha sikerül még hasonló ügybe keverednek, akkor néhány ilyen után kitiltanak az eBay-ről.
(#32058) tlac: Igen, két napja éppen egy ilyen esetre válaszoltam hasonlót.
-
tlac
nagyúr
jött nekem egy ilyen levél az ebay-től
We have opened an unpaid item case for...
If payment isn't received by Jun-08-13, the seller may withdraw from the contract and you would no longer be entitled to receive this item. Additionally, an unpaid item may be recorded on your account, which could lead to your account being suspended.
If you've already paid and think payment should have been received by now, please contact eBay Customer Support.nyilván nem fizettem érte, mert meg sem vettem
gyanítom, hogy akkor történhetett, amikor fizetni akartam, de a kuponomat nem fogadta el, így aztán kupon nélkül meg nem kellettnem értem, hogy lehet vásárolni fizetés nélkül?
foglalkoznom kellene ezzel? -
Mr.Grincs
veterán
válasz
SUPREME7 #32054 üzenetére
Ahha. Tehát norműál módon licitálhatok szabadon. És amikor win van akkor nyalják le a számláról.
Egyszer behalt az ebayem, valamiért. Nem fogadta el a bankkártyát. Majdnem egy évig szívtam vele, valahogy megcsináltam kb fél évvel ezelőtt most licitálni akarnék, de nem merek, mert anno azt hittem emiatt dobta el a bankkártyát. -
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Licitálni hogyan lehet ebayen? Csak úgy ha fel van töltve pénz paypal számlára? Vagy ahogy most fizetni szoktam bankkártyáról? -
lajo
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek mennyi az esélye, hogy Los Angeles-ből, UPS Worldwide ExpeditedSM-del feladva egy boritéknyi csomag megérkezik jövő hét szerdáig, ha most kifizetem?
Gondolom a Standard Int'l Postage UK-ból esélyesebb.
-
bul07
nagyúr
válasz
havri1 #32039 üzenetére
Én még tegnap rendeltem belőle
Szerintem átmeneti készlethiány, és így nem kell hogy zája a hirdetést hanem felemeli jól az árat hogy senki ne vegyen belőlle
Ha megnézed május 23-29 közzöt egyet se addot ell mert akkor is meg volt emelve az ára, várni kell és újra csökkenteni fogja majd az árat -
havri1
félisten
Köszi az infókat!
Feladás miatt az az 1$ miatt nem aggódom, majd lesz ahogy lesz
A készlethiány logikus, lehet az van, mert mind2 fajta amiket árul, sokkal drágább lett. -
Zewa
senior tag
válasz
havri1 #32041 üzenetére
Nem tudom mi a teendő de nekem is volt már ilyen hogy 6-7 nap után adták fel.
Nézd meg nem-e ment véletlenül szabira.ps.: Rossz látni hogy nem adták fel de szerintem a többiek nagy részét sem adják fel aznap, szerintem megvárják hogy több darab összejöjjön. Az a termék amit 6 nappal később adtak fel, teljesen vállalható 2 hét alatt ért hozzám.
-
havri1
félisten
TRANSCEND JETFLASH 760 USB 3.0 16GB 16G 16 G GB USB FLASH DRIVE LIFE TIME WARRAN
Ez mitől lett több mint a duplája?
Én megrendeltem, de akkor még csak 12.49$ volt..
Szerk.: Remélem megérkezik..mert ~3k -ért elég jó vételnek tűnt. (Elvileg úton van...) -
kacsip
tag
Sziasztok,
Tudtok olyan elektronikai -onilne- üzletet ajánlani az USA-ban, mint itthon a Mediamarkt, Edigital? (ne Amazont)
-
-
totyak
aktív tag
Valaki tudna segíteni egy hosszabb eBay levél értelmezésében (PÜ-ben elküldöm, ha valaki jelzi, hogy segít)? Még mindig a tegnapi problémámmal küzdök, de egyrészt nem akarok ilyen hosszú levelet ide bemásolni, másrészt pedig nem szeretnék megint feszültséget gerjeszteni az ügyemmel.
Tehát, ha valaki jól érti az angol és segítene, az kérem jelezze. Köszönöm
-
peter889
őstag
válasz
peter889 #32024 üzenetére
Szóval azt várnám, hogy utalja vissza a durván 4 dollárt, a narancshéjú foncsor árát.
(#32023) tamas1985
Én a helyedben Cateye prizmát keresnék olyanokból. Én is Ceteye-t vettem, Magyarországon, és ha jól emlékszem 250 Ft-ba került darabja. De nem tudom, az ebay-en hogyan lenne érdeme keresni. -
peter889
őstag
Sziasztok!
Lett egy kis problémám az egyik eBay-es vásárlásomnál. Rendeletem egy fejlámpát, de sajnos nem a meghirdetett foncsorral küldték. (Foncsor az a tükröződő felület a led előtt). Létezik sima és narancshéjú foncsor: [link]
Néhány dollárt akarnék visszatéríttetni, de nem tudok angolul.Ezt le tudnátok nekem fordítani?:
"Kedves [eladó]!
Megkaptam a lámpát, de sajnos a foncsora(*1) sima(*2): (*3).
Ezzel szemben a terméklapon a lámpáról készített közeli fotón jól látszik, hogy az általad hirdetett foncsor narancshéj(*4), amit itt lehet külön vásárolni (*5), ára x dollár.Üdvözlettel:.... "
*1: [angolul: reflector(?)]
*2: [angolul: smooth (SMO)]
*3: [ide illesztem a lámpáról készített fotómat]
*4: [angolul: orange peel (OP)]
*5: [belinkelem pontosan hol] -
tamas1985
tag
A következőben kéne egy kis segítség:
kerékpárra akarok prizmát venni az ebayen, de az istenért sem találok normális árba, egyet találtam: [link], de ennek is magasabb már az ára
esetleg valami tipp hogy hogyan kéne keresni? -
Hintalow
senior tag
Ilyen itthon is van, évekkel ezelött egy garanciaszervízben dolgoztam fuvarszervezőként (is) ott is volt egy program amit a futárcég biztosított számunkra, szépen felvittem az adatokat a programba, ami összeköttetésben volt a fuvarcéggel, majd kinyomtattam etikettre a kódokat, aztán hívtam a futárt, ha elég csomag összejött.
Ergó a szállítási kód azonnal bekerült a rendszerbe, de lehet, hogy csak 1-2 nap múlva indult útnak. -
radi8tor
MODERÁTOR
Igen ez így működik USA-ban. Van egy program rá, vannak forma nyomtatványok (matricás) és amikor leméri a csomag súlyát, kikattogtatja mivel adja fel, akkor kap egy tracking számot, amit ráragaszt a csomagra is.
Ezt küldi el neked USPS mivel az emailcímedet is megadja ott nekik.
Ekkor még semmi nem történt a csomaggal csak regisztrálták a rendszerben. (electronic shipping info received)
Ez után vagy feladja a postahivatalban vagy érte jön a postás házhoz. Ez után indul csak el a csomag hozzád. Szóval simán lehet, hogy 1 hétig áll az előszobájában a csomagod. -
randras
veterán
Interneten előjegyzést tud feladni a csomagra, talán ez a legjobb szó rá. Legalább annyira lehet igaz, mint amennyire nem, mert ha elküldi elektronikus úton, hogy lesz egy ilyen súlyú és méretű csomag, akkor megkapja a trackinget, de még nem él. Az, hogy a csomag ténylegesen mikor kerül feladásra, viszont függhet tőle is, de a fuvarcégtől is.
Ugyanis ha a csomagot ő viszi el felvevőhelyre az előjegyzés után, akkor azért is tarthat egy hétig, mire életbe lép a tracking, mert addig baszott levinni, de ha nála veszik fel a csomagot házhoz menő szolgáltatás keretében, az már lehet a szállító cég sara is. Ha nagyüzemben adogat fel, valószínűleg a saját munkáját könnyíti, hogy összevár X feladandó csomagot, és utána hív futárt, vagy viszi el valahova, mert mindkét esetben kevesebbe kerül neki, első esetben pénzben, második esetben időben.
-
evko
aktív tag
Sziasztok!
Ez nem ebay, de talán valaki tud segíteni.
Van egy "korrekt" üzlettársam, aki USA-ból szokott nekem csomagot küldeni.
Lényeg a lényeg. Ugye van tracking number.
Elküldi nekem a tracking numbert, de csak kb 3-5 nappal később kezd el "működni" a tracking, akkor azt írja, hogy feladva postára és ott is áll a postán abban a pillanatban, de onnan kezdve már frissül naponta.
Ez minden alkalommal így van, amikor ő azt mondja, postára adta, onnan kezdve 1 hét kb, mire elkezd működni a tracking és 8-10 napra rá már itt is a csomag.
Na most, én kérdeztem tőle, hogy mi a f*sz van, bárhonnan rendelek, de teljesen mindegy, hogy kína, usa vagy akármi, mindig max másnap megy a tracking number...
ERRE Ő... Mert ő neten adja fel.. És ennek bizony ennyi az átfutási ideje...
A kérdés, hogy ez valóban lehetséges, vagy teljesen hülyének néz?
Véleményem szerint nem lehetséges, de nem tudhatom biztosra.
Mindenesetre ha kínából rendelek valamit (legutóbb egy érintő panelt), az 10-13 napon belül itt van. Na de nem 7 nap múlva működik a tracking és rá 13nap, hanem simán a fizetéstől 10-13 nap múlva itt a cucc.
Ehhez képest a korrekt üzlettársam ha küld valamit, akkor örülök, ha 5 nap után a trackingon azt látom, feladva..
Ja, rendeltem már mástól is, de az USA-USA volt. Fizetéstől számítva 2-3 napon belül ott volt a cucc. De ez volt a maximum.Kíváncsian várom valaki válaszát, aki szakértője ennek, de legalább tudja, hogy mennek ezek a dolgok.
Üdv mindenkinek!
-
Hintalow
senior tag
Noha nem ismerem az adsense-t, valószinűleg nem a válasz, ugyanis az iban az nemzetközi bankszámlaszám, a bic pedig bankazonosító, a paypalnak pedig semmi ilyesmije nincs, mert nem bank. (vagyis nem a szó szoros értelmében, de ebbe ne menjün bele)
ha ilyen adatokat kér, akkor csak normál bankszámlára lehet kiszedni a pénzt -
kirkri
addikt
Van PayPal topik, inkább ott tedd fel a kérdésed.
(#32013) Edenyke: Két megőrzési idő is szerepel a lapon, az egyik tuti 10 napos. A postának van információs száma, kérdezd meg inkább, az a biztos.
-
W1
senior tag
Sziasztok!
Tudom nem feltétlen ide kapcsolódik, de PayPal.
Google AdSensetől utaltathatok PayPal-ra? Ha igen, akkor az ehhez kapcsolódó IBAN és BIC számot hol találom? -
Zirowe
nagyúr
sziasztok, at nem vett ebay csomag (kinai/hong kongi) mennyi ideig tarolja a posta?
sima levelszekrenybe dobos (ami nem fert be) es trackinges is erdekelne (ha esetleg nem ugyanannyi ido lenne rajuk).10 napra emlkeszem, de most nincs nalam oan kis ertesito.
csak mert ma elutazunk, nem lesz otthon senki, es leghamarabb juni 11en leszunk otton (maival egyutt 9.napon tudnam atvenni).
-
EQMontoya
veterán
Az első hozzászólásban nem találtam infót: próbáltam eladni ebayen, sikertelenül. A magyaron nincs eladás gomb. (Miaf...?)
A németen és az angolon (.de és .co.uk) pedig akármit választottam ki a szállításnál, mindig nyivákolt, hogy válasszak ki belföldi szállítási opciót. Ha olyat választottam ki, akkor is.Bárkinek bármi tippje?
Láttam már itthonról meghirdetett cuccot ebayen, tehát valahogy biztos megoldható. -
GeoPhoto
tag
válasz
attiati #31996 üzenetére
1. Szerintem pp konvertál, ha más a valutanem. Ha esetleg az eladónak jó a dollár akkor elméletben kérhetsz másra számlát, de szerintem nem éri meg a macerát.
2. Hacsak nem az évszázad üzlete én nem vennék használt laptopot. Nagyon kivételes esetben egy világgaranciás márkás cuccot féláron, de arra kicsi az esély, mert a posta is drága.
3. Mindkettôre igen. A származási országra tényeg muszáj figyelni, hiszen a kínaiak mindenhol ott vannak -
bul07
nagyúr
Merjek egyszerre két pendrive-ot rendelni , félek hogy a hiányos csomagolás miatt elveszik a küldemény , és ha oda akkor mindkettő oda
De ha pár nap különbséggel külön külön rendelem meg akkor még ha az egyik el is vész a másik megjöhet
Egy olyat rendelek ami már megjött meg egy TRANSCEND 760-ast -
radi8tor
MODERÁTOR
Lapozzunk!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest