Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
htc07
addikt
válasz
randras
üzenetére
extremeprocessor nevű eladótól vásároltatok már pendrive-ot? 99,6% az értékelése, a negatívok is leginkább arra vonatkoznak, hogy nem érkeztek meg a csomagok, illetve hogy nem válaszol a levelekre. Ahogy nézem, leginkább Ő is adathordozókra van specializálódva, erre fáj a fogam.

-
utgyuru
aktív tag
Memória kártyánál előfordulhat, hogy valami szemetet árul? Olvastam, hogy azzal jobb vigyázni, de amiket kinéztem, az mind top rated seller, ott azért csak nem para, nem ? Illetve, jók ezek a no name kártyák, vagy inkább maradjak valami márkánál ?
-
-
üszök
őstag
válasz
tamas1985
üzenetére
Én ilyet vettem. Innen volt a tipp,valaki menetrögzítőnek akarta használni,de nagyon remegett neki.Az enyém itt van legalább 2 hete,de még lusta voltam kivinni a kocsiba,és ki próbálni.

randras
(PH! addikt)Köszi. Rendelek is egyet.

-
somnia
senior tag
Ha eladok valamit egy magyar manusznak, akkor mennyi a postadíj?
Most Worldwide-n 39 Font.
Természetesen nem számolok neki ennyit, de az Ebay meg a Paypal a 39 font után vonja a jutalékot, nem? -
SUPREME7
őstag
válasz
randras
üzenetére
Én is rendeltem egyet a mérlegből amit még pár hete linkeltél, azóta is jön
Mindig azok nem akarnak megjönni, amikre a legjobban vár az ember. Rendeltem USB DVB-T tunert, gondoltam milyen jó lesz melóba a gépen tv-zni, az se akar megjönni június 6 óta ... 12-17.-én rendelt apró cuccok, kábelek miegymás meg múlt héten megjöttek. Ki érti ezt?! 
-
tjb007
nagyúr
Ilyenhez volt már valamelyikőtöknek szerencséje ?
-
Balázs1986
őstag
válasz
wmarci
üzenetére
Még feladás előtt elektronikusan regisztrálták (neten), ezt Hellertown-ban rögzítették. A feladás Lehigh Valley-ben történt, majd továbbvitték a Hellertown-i elosztóba. A csomag úton van.
whYz: Át kell utalnod arra, amelyiket az ebay-hez fűzted, és arról egyben fizetni.
-
wmarci
senior tag
Ezt most nem értem. Miért szerepel kétszer u.a. a hely a szállításnál, de nem egymást követően? Lehet visszadobták/visszafordították? Nem nagyon értem az amerikai szállítási procedurát de ez furcsa nekem.
Express Mail International®
Dispatched to Sort Facility
July 5, 2013, 5:46 pm
HELLERTOWN, PA 18055
Processed at USPS Origin Sort Facility
July 5, 2013, 5:28 pm
LEHIGH VALLEY, PA 18002
Acceptance
July 5, 2013, 9:10 am
HELLERTOWN, PA 18055
Electronic Shipping Info Received
July 4, 2013 -
CaNNa3IS
senior tag
válasz
Hintalow
üzenetére
Na ezt nem tudtam. Nekem régen volt bajom vele mert a kártya az én nevemen van de a számlánk közös a párommal és az ő neve szerepel elől. Így pl a számláról oda vissza nem tudtam pénzmozgást végezni a pp-re.
A kártyát viszont linkelve a pp-hez tudtam használni vásárlásra. -
Hintalow
senior tag
válasz
CaNNa3IS
üzenetére
Ha refundolnak, akkor gyakorlatilag a paypal visszacsinálja a vásárlási folyamatot:
- ha a paypal fiókhoz csatolt kártyával fizették a kérdéses vásárlást, akkor vissza fog menni arra a számlára, amihez a kártya tartozott. ez 2-3 nap alatt van meg.
- ha paypal egyenlegen lévő pénzzel fizettek (az mindegy, hogy honnan került oda a pénz, top-up, eladás stb)
akkor a paypal egyenlegre kerül vissza, ez azonnali. -
radi8tor
MODERÁTOR
-
tildy
nagyúr
Lehet tudtok segiteni: valaki vet tolem egy telefont, de megse tudja kifizetni, irt egy szep levelet, blabla. Mivel sosem volt meg ilyen esetem, mi erre a step-by-step procedura?
Nem szivesen fizetnek az ebaynek, ha el sem vittek a cuccom, ki sem fizettek.
-
Az import charges-t,csak amerikai termék után kell fizetni?mert én 2004 óta vásárolok az ebay-n,de még csak most láttam,hogy hozzá adja a papal számlához
-
SUPREME7
őstag
válasz
CaNNa3IS
üzenetére
Nem egészen értelek. Én csak kártyával fizetek, nem is értem hogy érted ezt a "ha linkelve van hozzá" dolgot. Eddig akárhányszor refund lett a vége a kártyára, illetve a hozzá tartozó számlára került vissza a pénz. Ha hozzárendeled a kártyát akkor azzal együtt a számlát is. Ha a paypal számládra kapsz pénzt és átutalod a kártyádra külön meg kell adni a számlaszámot? Vagy csak kiválasztod a kártyát ami hozzá van rendelve a fiókodhoz és annyi? Igazság szerint paypalról még nem utaltam bankszámlára
-
jjeahh
nagyúr
válasz
pepe091
üzenetére
kösz, már tiszta így, kb két hete késik a csomag...nyitottam egy case-t...az összefoglalóban ezt írja:
"először érdemes az eladóval felvenni a kapcsolatot, és tőle érdeklődni a csomag hol léte felől. Abban az esetben, ha az eladó nem válaszol, vagy nem tesz lépéseket a megoldás érdekében, akkor érdemes megnyitni a Case-t"...
na én már másodszor nyitok case-t, mert sem én sem a haverom nem jöttünk rá, hogyan másképp lehetne felvenni a kapcsolatot...
-
utgyuru
aktív tag
Kaptam egy 15 eurós refundot, ezeket látom most a PP-ben.
Most akkor ez azt jelenti, hogy egyből a bankszámlára jön vissza ez? PP egyenlegem nem változott, de a banktól se jött SMS a pénzről. -
netseft
aktív tag
-
jjeahh
nagyúr
sziasztok, meg tudnátok magyarázni nekem, a vásárolt cucc megsaccolt érkezési idejét miért tolja ki az ebay egyre későbbre? legelőször amikor néztem, minimum múlt hó. 28-adikára ígérte, ma már 8-adikát ír...
ugyanez van a már megérkezett termékeimnél is. -
axioma
veterán
Persze. Es itt is van. Hat ez most biza kesik 11 percet... szoval akkor annyira azert nem jo. Erdekes, mert nincsenek ilyen emlekeim, hogy nagyon elmaszott volna, de lehet hogy csak volt turelmem allitgatni es/vagy az elso elem jobb volt csak valamiert egyszer ugy tunt, megadja magat, es csereltuk - de szinten a vele kuldott kinai vacakra.
-
albert8
veterán
Üdv!
Meg tudnátok nézni nekem, hogy ennek mennyi lenne a postája?Nem teljesen tiszta.
18.78 és 15.15 vagy csak 18? -
FatalEror
addikt
Sziasztok!
A Hon-Kong-s free shipping-es termékeket tényleg ingyen elpostázzák ide,vagy meg kell beszélni,az értékesítővel. -
RAiN91
őstag
Nálunk rendszeresen összetörik a postaládákat, ennek ellenére még is sokszor bedobja az ajánlottat...
-
twine
veterán
-
-
krypton
senior tag
-
-
tamas1985
tag
Tegnap pont mondták hogy az ajánlottat csak aláírás után adható át, tehet nem dobhatják be a postaládába, szerintem ez mondjuk előrelépés.
Egyébként árat emeltek vagy csökkentetek, mert ez a kivonat finoman szólva is zavaros, a posta.hu meg a díjkalkulátor nem elérhető(gondolom megint hónapokig)
-
sziasztok véletlen meg vettem egy cuccot csak nem tudtam kifizetni mert rossz a címem, nem postáznak Magyarországra természetesen így kifizetni se tudtam. írtam az eladónak, hogy ne küldje mert véletlen volt. Az előzményekből nem lehet kitörölni azt a cuccot? Csak 60 nap után magától eltűnik?
-
bul07
nagyúr
Remélem nem ezen volt a hó elejei rendeléseim (már ha hajóval hozzák a küldemények egy részét)
Amúgy a posta elmehet oda ahova gondolom, kivették a lehetőségek közül a 2X meg a LNK-t , nehogy már biztosan áttudja venni az ajánlott küldeményt a címzett még ha postán is [link]
Sőt a saját kézbe opció is eltűnt, na így aztán nem garantálnak semmit
GRATULÁLOK MAGYAR POSTA
Gondolom a Postán maradó csomagok miatt csinálták -
utgyuru
aktív tag
Kés vásárlásával kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Lehet belőle probléma? Nem konyhakésre gondolok. Nyilván nem embereket akarok összeszabdalni, de ami 8 cm pengehossz fölött van, elvileg jogszabályba ütközik ugye. (mondjuk nem tudom, akkor ha boltban veszem, hogy viszem haza, vagy hogy mész el kempingezni vele, de mindegy.)
-
Graf-X
csendes tag
Sziasztok, ma kaptam egy ilyen üzenetet a "PayPal"-tól (vagy nem)
"Dear PayPal Customer,On July 03, 2013, We recently have determined that different computers have logged in your PayPal account.
And multiple password failures were present before the logo's. We now need you to re-confirm your account information to us.
If this is not completed by ,10, 07, 2013, we will be forced to suspend your account indefinitely.
Case ID Number : xx-xxx-xxx-xxx (átírtam)
To restore your account,
Please download the attached form to verify your Profile information and restore your account access.
Make sure you enter the information accurately, and according to the formats required.
Fill in all the required fields.
It's usually pretty easy to take care of things like this. Most of the
time, we just need a little more information about your account or latest
transactions.
To help us with this and to see what you can and can't do with your account
until the issue is resolved, log in to your account and go to the
Resolution Center.
Yours sincerely,
PayPal"Egy olyan e-mail címemre érkezett, amit pont nem használok PayPal-hoz. A csatolmányt nem töltöttem le. Jól sejtem, hogy ez valami adathalász próbálkozás?
-
randras
veterán
Ezzel az eladóval szerintetek mivan? Nyaralni volt, de már itt kellene lennie. Listázásait nem látom, válaszolni nem válaszol.
Ti láttok nála termékeket?
-
válasz
randras
üzenetére
De ez sok idő lenne ,szerintem privátba jobb lenne
Eleve kezdem azzal hogy még magyarul se nagyon tudok,nem hogy más nyelven
nem tudok beszélni az eladóval,nem tudom hogyan történik a fizetés,mennyi idő alatt zajlik le az egész,ki megbízható,vagy mit kell nézni ezzel kapcsolatban.Szóval teljesen idegen az egész,így olyan segítség kellene hogy szinte megveszi helyettem egy bátor jelentkező a kiszemelet árút,persze ha van kedvező áron és megéri így vennem.
még annyit hogy nem tudom mennyire megbízható ez az egész mert elég nagy összegről lenne szó gondolok itt 200eft ról kb.
-
Sziasztok.
A segítségét szeretném kérni egy olyan emberkének,aki már több alkalommal vásárolt az ebay.com oldalról.Semmit nem értek az egészből,nem tudom hogyan működik,stb.Ha valakinek van rám ideje,légy szíves jelezze.Nem leszek hálátlan ha sikerül jó áron megvennem amit tervezek.Köszönöm
-
juhiimi
aktív tag
Hello!
Egy ilyet szeretnek venni [link] ebayrol,mivel mashol elkerik a negyszeres arat.
Az lenne a kerdesem,ha en romaniaba rendelem,ott is ugyanugy mukodik az afa?Illetve mennyire megbizhatoak ezek az azsiai eladok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- One mobilszolgáltatások
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Autós topik
- Óra topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- World of Warships
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 1 TB 27%-os áfás számla (0449AB)
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Asszonynak be van ígérve, úgyhogy nincs kummantás.

Mindig azok nem akarnak megjönni, amikre a legjobban vár az ember. Rendeltem 

. Full refund történt, mind a ketten hagytunk értékelést, de még mindig ott van a vásárlás a summary-mban. Mit nem tettem még meg? Arra tudok még gondolni, hogy nem választottam ki az egyéb opciók alatt, hogy "Return this item"?

V/