- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attix82
addikt
Kérdésem lenne.
Ebayre fel szeretnék rakni valamit, kitöltök mindent , de aztán kéri a kártyám adatait.
Card number
Exparition Date
CSCKérdésem az, hogy ha nekem csak egy online OTPs számlaszámom van , akkor nem tudom az ebayt használni? Paypalt hozzárendeltem már az ebayemhez.
Illetve , akkor igényeljek egy sima bankkártyát a számlámhoz, és azon ezek rajta vannak.
-
sdhu
csendes tag
Szevasztok
Leirom hogy ne kelljen vissza lapozni.Rendeltem Japánból egy objektivet postával 190k volt,csak késöbb esett le a vám áfa meg ilyenek,és hogy igy már nem érné meg.
Ezért mikor a postától kaptam levelet,hogy itt a csomag nyilatkozzak róla,akkor úgy gondoltam beprobálkozom azzal amivel nyilván nem csak én probálkoztam eddig.
Szóval azt nyilatkoztam hogy nincs róla számla mert ajándék,és a feladóval nem tudom felvenni a kapcsolatot
a csomag tartalma egy hibás kameralencse értéke 40k.
Azért csináltam mert ha bejön nyerek kb 45-50k forintott ami már rohadtul nem kevés.
És valami csoda folytán,(az itt olvasott tapasztalatok alapján nem biztam nagyon benne) ma reggel megérkezett és fizettem rá 11k-t tehát elfogadták.
Nyilván nem azért irtam le hogy ez egy tuti recept,meg nagy szerencse is kell hozzá csak hogy ilyen is van.
A csomagot nem bontották ki.
Sok sikert
Üdv -
axioma
veterán
válasz
SUPREME7 #30095 üzenetére
Jo, persze hogy nem sasoljak, na de hulyen nez ki - de boltban aztan plane nem tudom, hogy hogyan lehet. Itthon. Kint persze nem feltetlen, legalabbis filmek alapjan.
OK, automatanal elvben lehet masolni - bar kell a pin-hez kamera is akkor -, en mondjuk bank elotereben szoktam kivenni, hetvegen hozzaferheto, de hetfon gondolom feltunne a m.tarsaknak, ha buheralt.
Cibnel volt olyanom, ami 20e felettire reagalt csak, azt is csak atm-bol. De azota nem hasznalom azt a kartyat. -
SUPREME7
őstag
Ja és nem kell "gyanús" helyen használni a kártyádat. Nézd meg ezt a videót. Egy normális ATM-re szerelnek rá egy kártyaolvasót, és észre se veszed, hogy az nem úgy néz ki gyárilag. Ahogy fejlődik minden, a bűnözők is komolyabb technikákkal rendelkeznek
-
SUPREME7
őstag
válasz
axioma #30094 üzenetére
Nem értek hozzá, de kétlem, hogy valaki realtime figyeli a bankautomaták kameráját. Ezek a kamerák kb a vicc kategóriába tartoznak. Még ha bele is nézne az illető, amit nyilván nem tesz meg ha már ilyennel foglalkozik, akkor is kb felismerhetetlen, olyan minőséggel dolgoznak.
A lényeg a lényeg, nekem megér párszáz forintot, hogy tudjam mi történik a számlámon
-
axioma
veterán
válasz
SUPREME7 #30093 üzenetére
Erdekes, en penzt kivenni is felve megyek a ferjem kartyajaval, kisse feltunik a ffi nev vs. no nyomkodja, nem?
A linkelt esetrol: o hetekig nem nezett a szamlajara. Masreszt valamikor gyanus helyen adta oda a kartyajat, hogy klonozni tudtak... Harmadreszt, nagy penzt tarolt azon a szamlajan, amihez a kartya tartozott. Azt nem mondom, hogy o tehet rola, de azert lehet sms ertesito nelkul is ovatosabban kezelni a penzugyeket. -
SUPREME7
őstag
válasz
axioma #30092 üzenetére
Én az ilyen dolgokban óvatos vagyok, nincsenek millióim a bankban, de szeretem tudni pontosan, hogy mikor mi történik a számlán (Lásd, nem is olyan régen történt ... ). Meg hát ha asszony elkéri a kártyát vásárolni, akkor fél percen belül kérdőre lehet vonni, hogy mi ez a költekezés
-
axioma
veterán
válasz
SUPREME7 #30088 üzenetére
Pont hogy ha van netbank, akkor nem nagyon kell mar az sms ertesito, nekem is csak ahol ingyenes, ott van. Barmikor ranezek neten, az se bonyolult. Mondjuk most eppen mazlis vagyok, mert a ket legsurubben hasznalt kartyamhoz pont ingyen adjak a netbankot - az egyik pont erste-s, a SS hitelkartya. De volt mar hogy nem igy volt.
-
Doze
aktív tag
válasz
SUPREME7 #30088 üzenetére
Köszi a gyors reagálást.
Fáziskésés volt, most zárolta az egyenleget.
Pedig azt hittem ingyen vásároltam, a kibertérben elveszhetett volna az a pár ezer magyar valuta
Sms-t nem kapok, de tervezem... (a kártya őr ingyenes lenne sms 12ft/db) De számla őrt szeretnék majd.
Am nekem megéri nagyon az Erstével váltatni USD-t mert a VISA kártyám van. 4ehuf tétel esetén vagy 350ft-t spóroltam
-
SUPREME7
őstag
SMS-t nem kapsz róla? Azért ha már netbankolsz akkor az SMS értesítő se ártana
Ha levonta és kapsz sms értesítőt, akkor az egyből látszik a netbankba is. De pl olyan előfordulhat átutalásnál, hogy nem azonnal, hanem vagy másnap reggel, vagy ha hétvége van akkor hétfőn vonja csak le és történik meg ténylegesen a tranzakció, és addig elérhető a kártyádon az összeg, de ez a paypal-nál nem játszik, mivel szimpla vásárlásnak számít, mintha egy üzletben lehúznák a kártyád, tehát azonnal levonja.
-
Doze
aktív tag
paypal számlámon nincs pénz és nem is volt. Írta a paypal, leterhelte az erstés számlámat, minden ok arról az oldalról.. De belépve netbankba híre hamva sincs sem zárolásnak sem pedig levonásnak... Érdekes
Bár lehet csak fáziskésés van... levonta csak online felületen még nem látszik
-
Doze
aktív tag
Szerintetek létezik olyan hogy, ebay-en fizettem (dollárban, bankos deviza váltással) és a számlámról nem vonja le? Paypalon, ebayen minden rendben.... de számlámról nem ment le semmi.. zárolva sincs semmi
-
B1T3
addikt
Üdv!
A következő „hibaüzenetet” kaptam a PayPal-tól:
„We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, MasterCard x-0123. This happened because it has been denied by the card issuer.
To pay for this purchase right now, link a debit or credit card to your PayPal account.”Mi lehet rá a megoldás? Egy egyszerű dolgot rendeltem körülbelül 5 GBP értékben, korábban vettem már drágábbat is, és azzal nem volt gond.
A számlámon nyilván van elég pénz, és a kártyám sem járt még le; gondolom, ezek lehetnek alap problémák ez esetben, ezért vagyok kicsit tanácstalan most. -
dash17291
tag
Sziasztok,
aktív ebay case esetén az értékelésre fordítható 45 nap is kitolódik?
-
Slownz
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #30076 üzenetére
Na ugye
(#30075) randras: Ez kiváló üzleti érzéket sejtet
-
randras
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #30071 üzenetére
Nem. 1$-t fizettem, és láttam a borítékon a bélyeget.
-
bul07
nagyúr
Lehet itt hamarabb tudnak válaszolni
PayPal fórumIssue refound rákeresve csak ez van
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Slownz #30070 üzenetére
Most írja, hogy 4.6$ postát fizettettek rá vele.
Itt legvalószínűbb, hogy a postába volt benne a termék árának zöme. Ugyanolyan szakállas trükk, mint a 30$-os szemövegek elé betenni egy 5 centes "nyakba"zsinórt szemüvegekhez... Te persze csak azt látod, hogy szemüveg 5 cent, és listázni is ez alapján listáz, de amin kiválasztasz egy szemcsit, mindjárt 30$ az ár...
-
randras
veterán
Ma kaptam meg egy 1$-ért liciten nyert cuccot... 4.6$ volt a feladása amcsiból az eladónak!
-
Sakab
senior tag
Sziasztok tudnátok segíteni abba hogy volt egy hibás termékem aminek az árát visszatérítette az eladő megis jött a paypall számlámra:
De nem akar valamiért automatán visszamenni a kártyára. Eddig ha volt refaoundom akkor az megjelent elösször plusz-ba utána még aznap Creditcard és ugyan az az össze minuszba visszakerült. Na most itt nemakar valamiért megmozdulni és lett egy új Issue refound gombom is ami eddig nem volt
-
LÁZ
addikt
ha amerikából veszel vmit, az is ugyanennyi, én standard-re állitom be mindig, 30 dolcsira fixen, és beirtam a leirásba, hogy 'előbb kérdezzé', most adtam fel cipőt nemzetközi ems-el , a súlya miatt print-be belefért 7k, teljesen reális, trackinggel.....vagy elküldöd simán 3ért, és assetudodholvan, vannak opciók
-
Doze
aktív tag
Valaki tudna segíteni hogyan lehetne eladásnál a szállítást belőni?, európán belülre, kívülre.. várható szállítási idők stb..
-
SUPREME7
őstag
válasz
SUPREME7 #30046 üzenetére
Na kicsit fenyegetőztem, hogy felveszem a kapcsolatot az ebay-el ha nem rendezi, mert én nem fizetek már egy forintot sem, és nem elégszem meg a 20%-al. Erre azt írta küld egy újat amint visszaért hozzá a GLS-től a cucc. A GLS-t is felhívtam, ők még levelezgetnek a Royal Mail-el, de visszaküldik legkésőbb hétfőn. Ezentúl ha ilyet rendelek inkább eleve szólok az eladónak, hogy valami atombiztos cuccba csomagolja és tegyen rá egy akkora törékeny matricát, hogy kilógjon a repülőből. És most akkor várakozás megint ....
-
LÁZ
addikt
válasz
aprod33 #30053 üzenetére
az eladott termékednél is irja, hogy leghamarabb mikor férhetsz hozzá - Estimated funds availability - .
Azért van igy, hogy a vevő jobban védve legyen, neked meg persze, hogy el kell küldeni, ha ő már kifizette, ez szintén látszik a terméknél, hogy mikor fizetett. Ez igy működik, nincs vele semmi baj, igaz, személy szerint inkább támogatnék egy 5-10 napos limitet, a 21 soknak tűnik..
-
aprod33
csendes tag
Segítenétek eba eladásban? sikerült egy termket eladnom,de a paypal számlámom ez jelenik meg: While you establish a successful eBay sales history, you may not have access to your money for up to 21 days. You may get it sooner, but it may take longer if your buyer reports a problem with the sale.
mikor használhatom a pénzt?
-
bul07
nagyúr
Tipikus vatera [link] [link] [link]
Ara nem veszi a fáradságot hogy magyar leírást csináljon , vagy saját képet készítsen(bár ez nehezen menne mert semmi nincs raktáron)Remélem ezeket megfogja a NAV , ma reggel is nyilatkozott Linczmayer Szilvia adószakmai szakértő, NAV hogy fokozottan ellenőrizni fogják őket, fentebb linkelt vaterás eladók is biztos tesznek számlát a csomagba mikkor egyből Kínából rendeli meg a vevőnek
[számláló eltávolítva] Nem kérünk ilyeneket, köszönöm!
[ Módosította: radi8tor ]
-
SUPREME7
őstag
Nos, írt az eladó, de úgy látom nem lesz egyszerű.
Sorry for all the inconvenience.For this issue,how about we refund 20% to you as compensation?And you can keep the items,because it is troublesome for you to return.
Egyrészt a 20%-al kitörölhetem, másrészt meg át se vettem a cuccot. Még egy lehetőséget adok neki, de ha nem hajlik rá akkor írok az ebay-nek, max elhajtanak a fenébe.
-
bul07
nagyúr
Szerintetek normális az hogy ez RB035002228CN 10napja nem változik
2013.03.11 17:33
Item information :
Küldemény felvéve / Item accepted -
Fancy-boy
addikt
Mástól is kértek már személyi igazolvány másolatot?
Ma feltöltöttem az első termékemet, erre leszedték.
Több órát szerkesztgettem, remélem ilyenkor nem tűnt el véglegesen. -
Melack
veterán
válasz
krisztian7 #30038 üzenetére
Erről a helyi szabályok tudóit kell megkérdezni. Lehet, hogy ott sem jobb, de lehet, hogy valamivel jobb.
-
krisztian7
tag
Rákerestem a topikban, de eddig nem találtam hasonló kérdést. Kishazánkba nem igazán éri meg sajna rendelni most a dolgokat a vám+áfa miatt. De lenne egy ismerősöm Ausztriában, aki át tudná venni a csomagokat. Egy dac-ot szeretnék rendelni vagy Kínából vagy Kanadából jönne. Értéke kb 150Euro.
Ausztriában is olyan szigorúan ellenőrzik a csomagokat mint itthon? -
tegyu
újonc
Sziasztok!
Annak mi oka lehet, hogy egy eladó maga kezdeményez ügylet zárást?
Konkrétan:
xyz recently opened a cancel transaction case for an item you recently purchased.
Reason for cancel transaction request: The seller did not provide a specific reason.Lehet rosszul gondolom, de bennem az merült fel, hogy esetleg nem akar jutalékot fizetni?
-
SUPREME7
őstag
-
W1
senior tag
Hogy tudok bekerülni a topic leírásba? Én is szívesen segítenék vásárolni itt az embereknek.
-
SUPREME7
őstag
válasz
sirdond #30025 üzenetére
Persze, csatoltam fényképet a jegyzőkönyvről is, bár nem tudom mennyit ért belőle, és persze amiket nektek is mutattam. Szerintem egyértelmű, hogy nem átverésről van szó. Felhívtam a GLS-t, hogy most akkor ők ebben az esetben mit tesznek, visszaküldik-e az eladónak a cuccot, mert akkor azt írom neki, és azt mondták egyelőre a "kárügy" vizsgálja a dolgot, és majd értesítenek, de valószínűleg igen visszaküldik.
Úgyhogy azt se mondhatja, hogy megtartottam a kijelzőt. A buborékos lapból ki se csomagoltam, mert már egyértelmű volt, hogy kuka.
radi8tor1: Remélem neked lesz igazad, és ha szarakodik akkor tudok "fenyegetőzni" az ebay-el. 6hónap garancia volt rá és 2hét után halt be. Arról is küldtem neki egyértelmű képeket, tehát nem is volt kérdés, hogy garanciába megoldjuk, úgyhogy remélem most is korrekten kezeli majd a dolgot. Nem ma kezdte szóval reménykedem.
Positive Feedback: 98.9%
Feedback score: 517501 -
-
sirdond
őstag
válasz
SUPREME7 #30023 üzenetére
uh, hát ez így elég kényes helyzet szerintem. az hogy nem ebay-en keresztül intézted gyakorlatilag annyit jelent,hogy már csak az eladó jóindulatában bízhatsz.szerintem, ha elküldöd neki a szállító által készített jegyzőkönyvet és látja, hogy nem csak át akarod verni, akkor talán van esélyed a jóindulatára. bár kérdés,hogy mekkora cég és mekkora kiesés neki elküldeni még egyet, illetve tud/van e kedve foglalkozni az egésszel. nem akarlak elkeseríteni,de én nem látok sok esélyt.
-
novoszath
senior tag
egy véletlen leadott rendelést miként lehet törölni mert egyik ismim belenyúlt az ebay-embe és rendelt v.mit és ezt miként lehet törölni mert a pénzt nem is tuddják le vonni a kártyámrol
de közbe meg magamnak is rendeltem cuccot és még nem érkezett meg a csomag vajon össze függhet a két dolog?
előre is köszönöm aki tud segíteni Fontos csomagot várnék
-
SUPREME7
őstag
Írtam az eladónak, remélem érthetőre sikerült. Viszont szerintetek mennyire vagyok jó helyzetben ebben az esetben? Ugyebár ennek az előzménye, hogy küldött már egy kijelzőt, ami rendben megjött, működött, majd nem sokra rá megadta magát. Viszont már kapott pozitívat. Írtam neki, hogy behalt a kijelző, hogy működik a garancia, és megegyeztünk, hogy küld egy másikat kb postaköltség árban és akkor nem kell visszaküldenem. Ugyebár ezt közvetlenül fizettem a paypal-omról az övére, tehát ennek nincs nyoma az ebay-en csak a paypal historyban. Mennyire hisztizhetek neki, hogy küldje vissza az egész pénzemet vagy küldjön egy újabb kijelzőt, ezúttal törékenyként feladva, és én erre már egy büdös forintot nem adok, mivel nem az én hibámból állunk így?!
Mondhatja azt, hogy tulajdonképpen kapjam be? Vagy tudok az ebay-hez fordulni, mivel garanciális a kijelző? És én kifizettem a garanciális cserét tulajdonképpen.
-
Fancy-boy
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #30009 üzenetére
Igen, akkor valószínűleg csak a Business-seller-re vonatkozik.
-
DJGABI
addikt
PayPal refundnak hogy kéne megjelennie? Kaptam üzenetet eladótól is, meg PP-tól is hogy megvolt a refund, az oldalon is azt írja, hogy "Refunded". De az egyenlegem változatlan, mind PP oldalán, mind a bankszámlámon....
-
SUPREME7
őstag
válasz
Hintalow #30015 üzenetére
Dobozban volt körbetekerve ilyen buborékos lappal, katt a képre és ott a többi kép. (A doboz nem volt szakadt, csak így sikerült kibontani, mivel körbe volt ragasztva)
Remélem, hogy az eladóval sikerül ezt rendezni. Akkor az előző kijelzőnek mázlija volt ezek szerint, mert az sértetlenül átjött. Viszont akkor is baromi bosszantó.
De azért a GLS se semmi. Újrairattam a futárral a jegyzőkönyvet, mert ráíratta a főnöke vele, hogy külsérelmi nyom nem volt látható rajta. Mondtam, hogy én ezt alá nem írom, ebben a formában mert egyértelműen deformált volt, ezért is bontottam ki ott. Aztán a főnökúr azt hitte nem hallom mit mond a srácnak a telefonba, mert azt mondta neki, hogy akkor azt a kib@szott mondatot ne írd bele és kész csak, hogy sérült volt a cucc. Aztán közbeszóltam, hogy hallom ám, nem vagyok idióta, vagy azt írja bele, hogy már külsőleg sérült volt, vagy baromi nagy balhét csapok. És végül a főnök is visszavett arcból és mondta, hogy írja bele. De ezek szerint akkor kitörölhetem vele a seggem, és az eladónak reklamálhatok.
Ha valaki esetleg segítene ezt angolul megfogalmazni azt megköszönném, csak, hogy ne írjak baromságot az eladónak. Annyira nem vagyok penge angolból.
-
bul07
nagyúr
válasz
SUPREME7 #30012 üzenetére
Hát bizony a futárcégek így bának a csomagokkal, nem egyszer látam hogy a futár srác csak úgy dobája a csomagokat miközben keresi az enyémet
Meg gondolhatod a kocsiba is az egyik oldalról másikba gurulgál míg szálguldozik az egyik helyről a másikba
Netten elég videót látni hogy hogy bánnak a csomagokkal, mondjuk Fedex szóra elég rákeresni megdöbentő felvételeket találni -
faresz5
aktív tag
válasz
nem voltál még szortírozó üzemben. Konkrétan a postán diákokkal szortíroztatnak diákmunkában, akik előszeretettel fociznak a küldeményekkel, arról nem is beszélve,hogy a szalag végén senki nem kapja el, hanem a gravitációra bízzák. Ha nincsen normálisan becsomagolva, illetve megjelölve,hogy törékeny, akkor sajnos nagy eséllyel sérülhet.
-
Hintalow
senior tag
válasz
Ez egyértelmű csomagolási hiba, nem is kicsi (jól látom, hogy nincs is dobozban, csak valami nejlon van körülötte?)
Nem kell a futárnak dobálnia, elég ha depózás során mondjuk két különböző magasságú csomagra rakják rá, aztán finoman még ráhelyeznek egy 20-30 kilós csomagot, úgy hogy a széle a kijelző közepét nyomja.
És ha nem törékenyként utazik, akkor nem lehet kikerülni, hogy mondjuk a kocsiban egy fékezéskor beesen két durvább csomag közé, aztán a következő fékezéskor/gyorsításkor...
(Amikor anno monitorszervízben dolgoztam, volt hogy a futár autójában 2-3 olajoshordó, és egy zongora társaságába pakoltuk a moncsikat. Oda bizony elkélt a csomagolás.)De ha ezt így adták fel, azt eszméletlen pancserség, ez egy félméteres leejtéstől is széttörhetett volna (na jó nem ennyire)
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Nem kezelnek semmilyen küldeményt hímestojásként, csak azokat amelyik tele van ragasztva fragile matricával.
Mivel ezen egyet sem látni, ezért nem róható fel rossz bánásmód a futárcégnek. Ezt neked és a feladónak is meg kell értenie.
Bele sem kezdenék semmilyen vitába a futárcéggel, mert semmi esélyed.Kis olvasnivaló: [link]
-
-
SUPREME7
őstag
Kib@szott GLS-el tele a tököm. Ezt nézzétek. Megjött az új kijelzőm.
Majdhogynem félbe volt hajolva a doboz. Mondtam a csókának, hogy én bizony ezt itt kinyitom, addig senki sehova. Kijelző kuka. Most szétb@sz az ideg, úgyhogy a többit később leírom. Jegyzőkönyv készült, és felhívtam a főnököt is, aki simán idiótának akart nézni.
Valaki komolyabb angol nyelvtudással ha tudna segíteni ezt prezentálni az eladónak azt megköszönném.
-
Fancy-boy
addikt
Szerintem ebből már tuti nem jössz ki jól.
Hogy miért?
Mert a vevőnek joga van elállni a vásárlástól, akkor is, ha már megkapta a terméket.
Ez benne van az Ebay szabályzatában.Megmondom mit kellett volna csinálnod:
Belekellet volna írnod a termékleírásba, hogy a visszaküldés költsége a vevőt terheli.
Olyat nem írhatsz, hogy nincs "return".
Ez törvényileg kötelező. Ráadásul egy csomó vásárlót veszítesz, ha nincs "return policy"-d.
Ebbe bele kell írni a feltételeidet. Hány napja van visszaküldeni, stb...Így most neked kell állnod a postát:
"In general, the seller is obliged to pay for the return postage & packaging unless they have specifically stated in their returns policy that they require the buyer to pay for it"
Ha tudsz angolul bővebben: [link]
-
Donnos
tag
Sziasztok!
Ebayen rendeltem egy kabátot angliábol amit a GLS cég hoz ki.
A nyomonkövetésnél ezt írja3/15/13 12:30 PM Inbound to GLS location Germany
3/20/13 6:22 PM Stored Hungary Alsónémedi
3/20/13 6:21 PM Not delivered because consignee not in Hungary Alsónémedi
3/20/13 10:09 AM Not delivered because consignee not in Hungary Alsónémedi
3/20/13 7:43 AM Out for delivery on GLS vehicle Hungary Alsónémedi
3/20/13 6:14 AM Inbound to GLS location Hungary Alsónémedi
3/20/13 12:47 AM Inbound to GLS location Hungary Alsónémedi
3/21/13 5:02 AM Stored Hungary AlsónémediEz mit jelent pontosan? Fel kell hívnom őket vagy ez normális? Előre is köszönöm!
-
Arian
csendes tag
válasz
hidroponi #29993 üzenetére
Köszi mindenkinek! Ha mondjuk az ő javára döntenek, vissza fogja küldeni a ruhát? Ha igen, ki fizeti a postaköltséget? Ha nem, akkor jobb lenne a döntés előtt megegyezni vele, hogy ne bukjak többet a kelleténél.
Ezt viszont azért nem ajánlottam fel, mert úgy érzem, nem én vagyok a hibás.
Nem tudom mi lenne a jobb... -
Fancy-boy
addikt
eBay automatically add a customs notification message to the Item page for international transactions, under international shipping details. You no longer need to include a customs message in your listing description. Feedback will qualify for removal if the sole source of discontent in the Feedback comment is import duties or customs delays. All related DSRs will also be removed from your seller performance rating.
Na csak megtaláltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Lian Li, 14600KF, 3/4 konfig, VGA, memória, SSD nélkül
- DELL OptiPlex 5055 SFF / Ryzen 5 PRO 2400G / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / több db / számla
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest