- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludsimon
veterán
'Gyerekek'!
Én azt hiszem megcsináltam ebben a hónapban a legjobb üzletemet.
Ja, és vámmentes, mert UK-ból jön!
Ez a sikerélmény... ááá
Nagyon tudok ilyeneknek örülni. -
Dave46
tag
válasz
Luc001 #10097 üzenetére
Hali,
1,: több darab esetén a szállítási költség alakulását az eladó határozza meg, ha erre nincs külön kitérve, akkor valószínűleg az egy darabra megadott ár X amennyit veszel belőle.
2.: tranzakciót megszakítani (miután már rányomtál arra, hogy "commit to buy", vagyis kötelező megvenned és kifizetned) a Resolution Centre-n keresztül lehet, (jobbra fent, a help alatt) vagy pedig az eladónak kell udvariasan, érvekkel alátámasztva üzenetet írni.
-
Luc001
tag
Hali!
A szállítási költség fel van tüntetve egy darabra, ha esetleg többet akarok rendelni belőle az felszorozzák a rendelt darabszámmal, vagy az összsúly alapján határozzák meg.
a másik kérdésem meg az lenne hogyan lehet visszalépni a vásárlástól ha mégis meggondolom magam. -
PoLizei
aktív tag
válasz
8nemesis8 #10089 üzenetére
Én egy 8 gigás micro SD-t vettem USB adapterrel, class2 (gyorsabbat nem láttam). A mérete rendben van, csomagolás ok, benne kis brossúrák a többi termékről. A sebességekhez nem nagyon értek (ezért nem is figyeltem)
, de nem tűnik lassabbnak a telefonra való másolás, mint a régi "gyári" kártyával.
-
ludsimon
veterán
12-ei feladással, Hong-Kong-i megérkezett!!!
-
Ybron
senior tag
válasz
Studiossrác #10084 üzenetére
Ezt neked kell tudnod.Szerintem nem fogja padlóhoz küldeni egy 700ft-os tétel(valószínűleg 40ft-ért szerezte)...
Ha meg hibás volt egy belőle akkor nem hiszem hogy vissza kéne küldened. Megkapta a pozitívot -
Studiossrác
aktív tag
válasz
FuckeR19 #10083 üzenetére
Nekem nemrég volt 1 ilyen ügyem.
Írtam a vevőnek, hogy nem kaptam meg a csomagot, egyből visszautalta a pénzem.
Ment is neki a pozitív visszajelzés. Ha egyből, esetleg kis levelezés által kártalanít, az ilyet én megbecsülöm!Ügyem pikantériája, hogy novemberben vettem a cuccot(kp 500-hoz 3 db tollat), és tegnap este hozta a postás
. Néztem is nagyon. Szerintetek mit tegyek? Visszaadjam az eladónak a pénzt? 700 Ft-os tételről van szó....ami gátol a visszafizetésben: 3 tollat vettem, abból 1 törötten érkezett! 2 viszont hibátlan. Maga a csomagolás olyan volt, hogy biztosan nem szállítás közben tört el, ráadásul a teleszkóp belső része szenvedett sérülést, kívülről meg külsérelmi nyom nincs....ezen kívül: gyanús nekem ez a 3 hónapos kézbesítési idő...jó, persze megeshet, de simán lehet, hogy később adta fel. Ha hülyének néznek, azt viszont nem szeretem. Perpillanat arra hajlok, hogy 700 ft helyett 500-at adjak vissza (-1 toll és a késlekedés miatt)
Mit gondoltok erről? Mit tennétek a helyemben? Nyílván itt nem a pénzről van szó, ezek elvi dolgok
-
FuckeR19
senior tag
Ha nem kaptam meg 1 csomagot de a pénzem visszautalták akkor ebayen hogy kell értékelnem vásárlást ?
-
PoLizei
aktív tag
válasz
Studiossrác #10080 üzenetére
Ez az, ezek miatt a megoldások miatt nem jön le a feedbackekből, hogy hamisítványokat árul az eladó. Én, mikor keresgéltem, már az ilyen félszavas, szöveg nélküli, de + visszajelzésekre is gyanakodtam, mivel ha visszautalták a vételárat, már nem volt oka a vevőnek negatívot adni, legfeljebb szövegesen nem fényezte agyon a boltot.
Csak hát egy negatív után, tuti hogy esély sincs a kártalanításra. -
Studiossrác
aktív tag
válasz
Depression #10079 üzenetére
Ha ázsiából rendelted biztosan nem lesz meg a 16 giga! Olyan 2.5-3 giga körüli háttértára lesz!
Mehet a claim, hogy nem kaptad meg, ez esetben visszajár a pénz. Ha olyan claimet indítassz, hogy fake, akkor kénytelen leszel postázni a dolgot, onnantól kezdve meg nem éri már meg....úgyhogy a lényeg: nem kaptad meg -
Avicularia
veterán
-
ludsimon
veterán
válasz
Avicularia #10076 üzenetére
'Sajnos' nekem is volt ilyen.
Brookly-n volt a cél.
Visszaküldtem, mert azt ígérte az eladó, hogy visszafizeti ha megérkezett, ha nem indítok claim-et.Én laikus meg bevettem!
Elküldtem, és nem utalta vissza a pénzt, azt kamuzta, hogy nem érkezett meg, ami KIZÁRT, mert ajánlottan, elsőbbségivel ment!! Amit legkésőbb Magyarországról 4 munkanapon belül meg KELLETT volna kapnia. 3300Ft-ot fizettem érte.
(Már adtam el egy párszor.)
Aztán rá fél évre a Magyar Postának köszönhetem vissza a pénzemet!
Én határoztam meg az összeget, nagyon meglepődtem!
Nagyon megköszöntem, és összeszámolva a -3000Ft-ot buktam, mertnem írtam bele a postaköltséget, de ha már ennyire korrekt volt az MP, akkor nagyon is megérdemli azt a pénzt!Amúgy 10k volt az értéke.
-
ludsimon
veterán
válasz
Avicularia #10074 üzenetére
200 feedback/ page
-
Avicularia
veterán
Már írtam,amikor december közepén megnyertem az aukciót,akkor kb. 10 oldalt visszanézve a feedbackjeiből,nem találtam hamisság miatt adott negatív feedbacket.Persze régebben van neki,de kinek van ereje több mint 10K feedbacket végignézni.
Nem voltam elég körültekintő sajnos,ez van -
ludsimon
veterán
válasz
Avicularia #10072 üzenetére
Én okosabban oldottam volna meg.
Látom, hogy hamis?
OK!
Akkor nyitnék egy claim-et a PayPal-on, hogy nem jött meg.
A siker, valószínű. -
Avicularia
veterán
válasz
Depression #10059 üzenetére
Semmiféle emberi kommunikációra nem hajlandó,csak terel.Kétszer felajánlottam neki,mivel 1 gigás a kártya,vegyen le a vételárból egy 1 gigás kártya árát,ami kb.7-8 dollár és a fennmaradó összeget küldje vissza.Nem is válaszolt a felvetésre,sőt a címét sem volt hajlandó megadni,csak most a claim-ben kaptam meg a paypaltól.
Amúgy itt van szó az emberünkről,ebből egyértelmüen kiderül hogy csaló. -
ludsimon
veterán
43 post pár óra alatt?
Nemsemmik vagytok.
De aztán vigyázzatok, mert már figyelmeztetve vagytok!
(#10030) FuckeR19:De.
Annyi értelme van, hogy általában 6-7 munkanap alatt megkapod! -
Dave46
tag
válasz
FuckeR19 #10019 üzenetére
Pedig nyugodtan lehet, csak nagyon körültekintőnek kell lenni. Én eddig 3 pendrive-ot (Kingston DataTraveler család) és vagy 5 memkarit vettem (SanDisk), mindegyik eredeti volt, viszonteladói (retail) csomagolással, garanciával. Persze ezek nyilván drágábbak egy kicsivel, de ugye valamit valamiért. Ha nagyon óvatos akar lenni az ember, akkor nem csak a leírást nézi, hanem az eladó feecback-jeit is, hiszen azokban mindig gyorsan kiderül a turpisság. (azt hozzátenném, hogy az összes fentebb említett cucc Angliából jött)
-
Ybron
senior tag
válasz
Winner_hun #10062 üzenetére
Én se értem hogy bírta, bár lehet vicces kedvében volt
Itt van [link]
Én még eddig mindig pozitívot adtam, szerencsére.
Én csak felvázoltam egy másik verziót.
Normális eladó szerintem ha lássa hogy mennyi a sz*r nem adja el a többit is. Szerintem ennek így kéne lennie.
De lehet úgy van ahogy te ítad, de fölösleges is ezen rágódni, nem tudhatjuk csak elképzeléseink vannak... -
Depression
veterán
Ez a manusz 12k körüli értékelést kapott már, ezek nem haveri alapon mennek, mert elég drága mulatság.
Amikor ő is megrendelte, még senkihez nem érkezett meg, így nem volt visszajelzés a hamis szállítmányról.
Mostantól a feladó biztos, hogy fel fog bontani 1-2 darabot átvételkor.
Ez benne van a pakliban, néha megesik. -
Winner_hun
félisten
-
Ybron
senior tag
válasz
Avicularia #10013 üzenetére
Én csak azt nem értem ha láttad hogy ennyi negatívja van miért vetted meg ?
Van hogy én is veszek olyantól akinek már jópár negatvíja van,de mindig megnézem miért kapta. Van hogy olyan jelentéktelenség miat adnak negatív értékelés mint pl:
nem volt helyes leírás, nem kommunikált az eladó,lassú volt a posta és a másik amit ma láttam "very good seller,fats shipping" és negatív(félrenyomta).
Ha má r látom hogy ilyeneket írnak hogy "fake" tuti nem veszek. Valószínűleg ad el használható,eredeti cuccokat is és hogy nelegy annyi negatívja(jó legyen az arány)de ilyenkor azt is szem előtt kell tartani hogy értékelést is lehet manipulálni azzal hogy ismerősei vásárolnak(vagy másik account ).
Most ezzel nem őt akarom védeni, de jól szét kell nézni vásárláskor. -
Winner_hun
félisten
válasz
Depression #10059 üzenetére
Ráírod azt a mennyiséget amennyi rá kell hogy férjen.
-
Depression
veterán
válasz
Avicularia #10015 üzenetére
Valójában meg lehet érteni. Ő nem nézte meg, kapott egy adag (akár több száz) kamu kártyát, amit sajnos értékesített. Mivel eltart 2 hétig is az első kártya megérkezése, és tesztelése, addig eladhatott 100 kártyát is. Na most ahhoz, hogy ő reklamálni tudjon, kicseréltesse, ahhoz neki ott kell lennie a kártyának, azaz vissza kell neki küldeni.
Erről sajnos nem ő tehet.
Persze anyagiaktól függően beválallhatta volna a pénzvisszafizetést mendekinek, de ez egy átlag embert (gondolj bele: legalább 100 kártya) padlóra küld.
Ennek ellenére ez most 80-100 negatív értékelés. (egyetlen termék miatt, amit cserélt/visszafizetett volna). Én is bizalommal fordultam volna hozzá, akárcsak az ebay.A hamis méretet hogy lehet legkönnyebben megálapítani?
Én rendeltem egy 16 gigás mp3 lejátszót. Remélem a mérete tényleg annyi. -
8nemesis8
veterán
válasz
Winner_hun #10054 üzenetére
USÁból lenne rendelve, egy órát szeretnék, de fontos, hogy most ne lopjanak meg!!Akkor ne rendeljek külföldről ez a tuti?
Korábban jött már 20ezerért füles sima postával, azokkal nem volt gond. -
8nemesis8
veterán
Úgy látom egészen komoly kis "vita" alakult itt ki, egy kis elírás kapcsán
Ha komolyabb értékben rendeltek, mondjuk 100$körül, én eddig nem sokszor tettem, akkor biztosítást érdemes kötni rá?
Elsőbbségivel jönne, így van esélye, hogy vámon vagy valahol megbontják stb.Nagyon nem szeretném. -
Ne offoljátok a topikot! A továbbiakban szankcionálni fogok.
-
Ybron
senior tag
válasz
Winner_hun #10048 üzenetére
De ha nem tudsz valamit akkor nem magyarázd már meg légyszives. Gyere odaadom a laptopot írjál rajta majd rájössz. Tehát nem tudhatod a körülményeket.
Az már aztán építőjellegű hozzászólás amiben minősíted a usps-t közben meg megkaptad a csomagot, akkor mi a gond ? Nagyon sok bajod van úgy látom, nem tudsz már mit csinálni kínodban ,de adok neked munkát ha ennyire unatkozol
Te vagy itt a rangidős, ne offold már a topikot, elvileg neked kéne példát mutatnod -
Winner_hun
félisten
Nem belekötés hanem kijavítás volt. Ha már ennyire a szavakon lovagolsz
Bár ha valaki a segítséget is kötekedésnek veszi azt csak sajnálni tudom. Amúgy azt általánosságba értettem, de ez részletkérdés.
egy kis hiba neked és máris fikázom
Nekem eszembe se jutott a fikázás, de úgy néz ki nálad ez van a sor elejér.Továbbá:
Csak tudod unalmas hogy az emberek így növelik a hozzászolásaik számát, közben meg köze nincs a témához
Keziccsókolom, ezt is írtam abban a hozzászólásban:
Az ő nyomkövetésük se egy életbiztosítás, nekem volt hogy amerikát írt aztán már itt volt a csomag
Ez pedig a hozzászólásodra érdemileg is válasz volt. Attól hogy egy hozzászólásban több tartalom is van, mint érdemi reagálás, attól a fórummotor nem fogja többnek számolni a hozzászólástSzóval mielőtt marhaságot írsz, nézd meg hogy a másik mit írt, azt értelmezd, ha sikerült akkor válaszolj rá, ha van hozzá érdemi mondanivalód.
Lehet anélkül is, de akkor azt off-ba.Azt az elírást pedig a legnagyobb butaság volt a laptop billentyűzetére fogni, attól a betűket nem cseréled fel, pláne hogy baromi messze is vannak egymástól.
-
FuckeR19
senior tag
10028 erre tudnátok valamit mondani?
-
Ybron
senior tag
válasz
Winner_hun #10043 üzenetére
Ez nem kritika, ez másba való belekötés mert elírta valamit...
A hozzászólásod tehást semmire se való volt, csak már nem tudtál mit hozzászólni és belekötöttél, de vigyázz ezentúl, egy kis hiba neked és máris fikázom
Csak tudod unalmas hogy az emberek így növelik a hozzászolásaik számát, közben meg köze nincs a témához. Én is tudnék még mit írni ehez... -
wwhy
veterán
12-én Szingapúrból postázott air mail ma érkezett, vám nélkül (2USD érték)
-
Ybron
senior tag
válasz
8nemesis8 #10038 üzenetére
Lehetséges. Írj az eladónak, képet készíts róla és küld el neki.
Winner_hun
Csak idegesítő hogy egyből a hibát veszik észre, nem tudok egyszerűen írni laptop billentyűvel... benyomodik rajta más gomb is közben meg se nyomom és van hogy írok és magától a sor elejére ugrik...
Szent a béke -
8nemesis8
veterán
Igen légbuborékos boríték. Nem bontják vagy ha bontják akkor pedig nyomni kéne valami pecsétet rá nem? Remélem is ,hogy nem ithton történt. Írtam vámnak hátha tudnak valamit tenni, legalább, hogy máskor nem forduljon ilyesmi elő.
A feladó vajon tud valamit tenni, esetleg lehet náluk volt valaki a hunyó!?
-
Ybron
senior tag
válasz
8nemesis8 #10035 üzenetére
Gondolom egy sima bélelt borítékban volt ?
Azt elvileg nem bontják fel a vámosok... Érdekes. Lehet rakodók bontották ki, nem biztos hogy itthon történt.Winner_hun
Ja de unom már hogy vannak emberek akik minik okítanak, mert tze soha nem írtál el semmit basz*d... örülj magadnak.
Hogy boldog légy:
USPS - The United States Postal Service, U.S. Postal ServiceNyugi! Egyáltalán nem bántó stílusban javított ki téged, te viszont úgy válaszoltál.
[ Módosította: ollie ]
-
Ybron
senior tag
válasz
FuckeR19 #10030 üzenetére
Gondolom akkor a kinai nyomköbetésnek sincs sok értelme.
Én a UPSP csomag nyomonkövetésével meg vagyok elégedve. Meg maga a szállítással is.
Bár most kicsit lassúcska
Sale date: 01/09/10 ekkor rendeltem és még los angelesben van mindig.
EMS-el is jött csogamom Taiwanról. Az nagyon gyorsan ideért.
Sale date: 12/28/09 ekkor rendeltem,Dec/31/2009 elhagyta az országot, január 2-án it volt és 7-én megkaptam.8nemesis8
Tudod bizonyítani a csomag tartalmát ?
-
8nemesis8
veterán
Sziasztok!
Kurva ideges vagyok. A VÁM felbontotta a csomagomat és KILOPTÁK a telefon védőtokhpz tartozó kijelzővédő fóliát és a törlőkendőt.
Mit tehetek? -
Ybron
senior tag
válasz
FuckeR19 #10028 üzenetére
Igen.
Jaja, értem hogy 26-án ,de azt nem hogy miért akkor ? Ma miért nem ? Ennyi erővel én is lehetnék kereskedő. Vesznek tőlematni valamit és majd megrendelem. Gondolom kínából tud hozatni ólcsón. Én meg váhatok rá. Akkor ennyi erővel be is mehetne a boltba és megveszi...
Csak ezt sehol nem írta hogy 6 nap mire feladja. -
FuckeR19
senior tag
Második felszólításra visszakaptam a pénzem.
[link] Itt el kell fogadni a zsét vagy miért van ott az accept?Ybron: Január 26.a környékén fogja feladni és 7-8 nap alatt érkezik +.
-
Ybron
senior tag
Egy két tapasztalat.
Most hozatok amcsiból objektívet.
Eladót megértem küldje el gift kénet és ne az eredeti árát írja rá. Azt írta hogy nem küldi.
Rafinált voltam mert kifizettem és utána kérdeztem rá
Szóval írtam neki hogy akkor küldje vissza a pénzt. erre visssza írt hogy akkor elküldi úgy ahogy akartam
Kaptam tőle egy mailt:
"item will ship out around 26th JAN .item will ship with usps express mail which take around 7 to 8 days to arrive your home ."
Most ezt nem teljesen értem. 26-án adja fel a csomagot ?
Leírásban erről szó nem volt...
Ha már kinánál tartunk vettem egy canon táskát:
[link]
Megérte, bár kiváncsi leszek milyen a minőséges és megérkezik-e egyáltalán(és hány darabban)
Van tracking number is.Azt itt kel nézni igaz ha kinai postával küldik [link] Működik a kód, elvileg 14-e óta pekingben van és azóta semmi változás. Szokták egyáltalán frissíteni ? -
Fancy-boy
addikt
Köszi a választ.
Ezt Kb tudtam is, de engem pontosan érdekelne hogy mi szerint járnak el?
Nem hiszem hogy a hasukra ütnek és azt mondják 3-8% között választunk egy számot és az lesz.
Valami pontosabbat szeretnék tudni, mert kiszeretném számolni pontosan hogy postaköltséggel, áfával, és vámmal együtt mennyire jönne ki a buli.
Ezér szeretnék valami közelebbit tudni, mert nagyobb értéknél már nem mindegy hogy csak 3% vagy 8% a vám. -
ludsimon
veterán
válasz
FuckeR19 #10021 üzenetére
A lehető legjobbat vettem.
SanDisk microSDHC Class 6 8GB , plusz hozzá vettem még eredeti SanDisk kártyaolvasót.Ezzel az összeállítással, erre képes.
Írási sebesség:Vagyis 96 Megabit/s, 12,1 Megabyte/s.
Még valami, memóriakártyában FELEJTSD EL a Kingston-t!
Volt egy, és marha lassú volt, meg sokszor nem is ismerte fel...
Nem szabad Kingston-t venni memóriakártyában!
A SanDisk a legjobb márka szvsz microSDHC méretben. -
ludsimon
veterán
-
FuckeR19
senior tag
válasz
Sok mindent vettem már ebay-en de memkari és pendrive vásárlásba még nem volt merszem belevágni.
-
Studiossrác
aktív tag
válasz
Ebay mindig is védte a kínai piacot. Gondolj csak bele, talán a legtöbb jutalékot a kínai eladók fizetik!(hiába olcsók az árui, valami hihetetlen mennyiséget adnak el belőlük) Természtes, hogy nem akarja ezt elveszíteni.
-
Avicularia
veterán
-
Dave46
tag
válasz
Viszont ilyen esetekben mindig érdemes beleolvasgatni a seller feedback-jeibe, ahogy nézem itt valami 200 feletti negatív visszajelzés egyértelmű jele lehet annak, hogy szart árul a srác.
-
Avicularia
veterán
válasz
ludsimon #10014 üzenetére
Ja itt is ez a helyzet.
Igazából nem is az összeg izgat (240 svéd korona),hanem hogy pofátlanul engedi az ebay árulni ezt a csalót.Jobban utánanézve a neten már nyáron felmerült a neve,persze csak nemrég kerestem rá jobban,és azóta simán folytathatja a csalást,nincs kizárva.
A paypal meg hirdeti a teljeskörü védelmet,közben meg még én küldjem vissza a cuccot ,ahelyett hogy kártalanítanának.Elküldtem az ellenőrző progi logját nekik ,hogy fake a kártya,de nem nagyon érdekli őket.
Szóval mindenképpen rossszul jár a vevő,ha belefut egy ilyenbe.
Nem értem miért éri meg az ebay-nek engedni ezt,ezután kétszer is meggondolom,hogy vásároljak valamit rajtuk keresztül. -
ludsimon
veterán
válasz
Bizony találkozni hamisított, hackelt memóriakártyával, pendrive-al.
Én is belebotlottam ilyenbe, hirtelen vettem egyszerre 10-et, hát persze, hogy buktam.
Vissza kellett volna küldenem, de nem érte volna akkor meg, és hagytam a csudába.
"Odaajándékoztam". -
Avicularia
veterán
Ide is beteszem,hátha van valakinek valami jó ötlete.
Hamis micro sd kártyát küldött egy kínai csaló,nemrég claim-é alakítottam az ügyet,erre kaptam most a paypaltól egy levelet,hogy küldjem vissza a kártyát az eladónak,de nem fogják visszaadni a teljes vételárat. WTF? Miért?
És miért küldjem vissza a kártyát ,amit egy csaló küldött és tele van emiatt negatív feedback-el?
Be is rakom az eladó [linkjét] -
Tams88
csendes tag
Sorry, nem frissítettem, mielőtt írtam.
-
FuckeR19
senior tag
Akkor paypalhoz képest +van a kb.5ft.
Én takarékszövetkezetes vagyok, legközelebb kíváncsi leszek váltásraTams88:
"Az árfolyamot meg nagyon nem érdemes nézni az OTP weboldalán, mert én ahányszor megnéztem, annyiszor mindig kevesebb összegért tudtam hozzá jutni!"Azért 1 hsz-t visszaolvashattál volna
-
Tams88
csendes tag
Én OTP-s vagyok, akkor ezentúl elvileg az itteni díjak szerint váltja majd.
[link] -
ludsimon
veterán
válasz
FuckeR19 #10007 üzenetére
Ez banktól is nagyban függ!!
Például az OTP Bank váltja a LEGJOBB árfolyamon a devizát!
Az árfolyamot meg nagyon nem érdemes nézni az OTP weboldalán, mert én ahányszor megnéztem, annyiszor mindig kevesebb összegért tudtam hozzá jutni!Mai rendelésem alapján az OTP Bank HUF-USD = 185,86 HUF 17:00-kor.
-
ludsimon
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xbox Series X|S
- NBA és kosárlabda topic
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Samsung LCD és LED TV-k
- Villanyszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest