- Fórumok
- Gazdaság, jog
- eBay
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-03 22:44 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
V/
Topikgazda
Kezdem azzal, hogy van Banggood topik is.
Folytatom azzal, hogy ez nem BG probléma.
Mindkét csomagot az ottani posta megpróbálta kézbesíteni és mivel nem tudtak a címen téged azonosítani vagy elérni ezért kézbesíthetetlenként visszaküldték, visszaküldik. (ITM_EXP_220_11 Delivery attempt, recipient is unknown ). Nem találta a levélszekrényt, a csengőt, a név nem volt kiírva stb.
Ha szerencséd van, ezt még RX249850480CH megkaphatod, de fel kell venned a kapcsolatot az ottani postával.
Ilyenkor amikor már egyértelmű, hogy megy vissza, fel kell venned a kapcsolatot a BG ügyfélszolgálattal és megbeszélni, hogy mi legyen. Nem az ő hibájuk. -
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
-
kenny123
addikt
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
A deviza küldés és jóváírás neki is, neked is +költség. A bankod fogadási költséget is felszámolhat, a deviza vételi vagy számlakonverzió árfolyamot használ, lehet hogy kevesebb lesz a pénz amit megkapsz, mint a Paypal árfolyam és a 4%-os jutalék együtt.
Minimum 1 hét míg a számládon lesz a pénz, addig nem célszerű elküldeni, ez a várakozás lehet, hogy nem fog neki tetszeni, fél attól hogy átvered, és neki csak rendőrségi feljelentéssel működik ha lenne gondja a megvett dologgal, mert nincs vásárlói védelme.
Téged nem tud átverni, amíg nincs pénz te addig nem küldesz semmit. Te viszont nem adsz neki kézzel fogható vásárlói védelmet. -
V/
Topikgazda
Itt nem azt írtad, hogy az eBay-n már annyi?
Paypal topik Összefoglaló, Paypal Dispute és Claim indítás leírása
-
V/
Topikgazda
-
somnia
senior tag
-
kenny123
addikt
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
A kínai fordítás is azt igazolja, az átvételtől számított 6 napon belül fizetnie vagy küldenie kell a másikat.
Erre figyelmeztesd az eBay-n is és a Paypal-n. Majd az eBay-n jelezd a csalásos eladó résznél hogy nem tartotta be az egyezséget.
És ezt még lépd mmeg:
If you haven't received a refund six business days after the item tracking shows the item delivered back to the seller, contact the seller directly or use the "Ask the seller a question" feature next to the item in your purchase history. If you can't resolve the issue with the seller, you can ask eBay to step in and help. -
V/
Topikgazda
A megkapta-t úgy érted, hogy kézbesítés volt az utolsó bejegyzés?
Delivery registered vagy ........Post Office delivered (átvétel, kézbesítve)Arrived in the destination country ez nem elegendő. (megérkezett)
Ha Paypal-el fizetted, akkor a feladástól számított 14 napon belül be kellett volna nyújtani feléjük az igényt és kifizetik, az Összefoglalóban van leírás, 9300 Ft-ig térítették volna, ez már elúszott.
Ha tényleg átvette, akkor még a Paypal-n indítható dispute majd claim.
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
A hogyan adtad fel kérdés még mindig él és talán a nyomkövetési bejegyzések is adnak információt, mert erre a kérdésre nem igazán fog senki sem tudni válaszolni:
Milyen lehetőségeim vannak ha holnap-holnapután (23, 24) még mindig nem ér oda?
De nem egészen világos, mit is kellene az eBay szerint írnod? Ha lejár a vásárlói védelem ideje, akkor az eladó általában azért teljesíti refundot, Kínába azért a normálisan feladott küldemény 20 napon belűl kézbesítik és a 30 napos védelembe beleszokott férni.De hiába írtad be az eBay-n a nyomkövetési számot, addig ők sem tudnak mit tenni amíg át nem veszi a címzett, onnan 5 napja van a pénzt visszaadni.
De a szabályok szerint nem a megérkezés, az átvétel, a kézbesítés számít. -
kenny123
addikt
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
Nem tudom én szoktam rá írni, nem a postás.
Egy vessző hiányzik a road után, a kínai betűk után az irányítószám van.
A város Dongguan, magyar átiratban Tungkuan, de ott nem magyarul beszélnek,
Egy irodaépület aDeng Qingming EB01(8T), az akinek megy
N0.4 Ningjiang Road házszám, utca
Daning Management Area, Humen Town a városrész
Dongguan a város
523899 irányítószámÉs írd alá nekik hogy KÍNA, China
Itt egy másik cím onnan:
Dongguan Chou Chin Watch & Clock Co., Ltd.
No. 14, NingJiang Rd., Daning Village, Humen Town,
Dongguan City, 523899, Guangdong Province, China. -
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
-
bl4ze
veterán
-
bl4ze
veterán
-
agroman
aktív tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
hidroponi
tag
-
SUPREME7
őstag
Már akartam kérdezni, hogy csak én sz*pok vagy másnál is belassult-e a postázás. Várok 8 csomagot abból kettő 6.-án a többi 12.-én fizetve és másnap postázva elvileg. Tegnap jött meg valamelyik de még nem tudom melyik. Eddig jellemzően 2hétből nem nagyon csúsztak ki. Vagy nekem volt eddig mázlim

-
bul07
nagyúr
Nekem is van ilyenem magamnak 7-én rendeltem havernak 13-án neki múlthéten pénteken megjött az enyém meg még sehol
Ma megrendeltem újra magamnak , nem nagy érték így könnyen vagyok vele
De amúgy nálam is vannak eltűnt csomagok, vagy fel se adják vagy a posta bugyraiban veszik el
Múlt héten 3 refundom volt 43nap környékén jártak, de most is van egy 40napos küldeményem ami nem érkezett meg , kezdek félni a szankciótól -
kenny123
addikt
-
SUPREME7
őstag
Mivel 45 napod van case-t nyitni, így csak magadat véded. Ha korrekt vagy, még a case-en belül megírhatod az eladónak, hogy hajlandó vagy még várni, de muszáj volt case-t nyitnod. Én is most ebben a helyzetben vagyok, megnyitottam a case-t, az eladó kért még pár nap türelmet, és megállapodtunk, hogy ha most csütörtökig nem jön meg akkor refundol, én meg zárom a case-t.
-
kirkri
addikt
-
pepe091
MODERÁTOR
-
randras
veterán
-
kenny123
addikt
Rohadtjó.
Csávónak ugye írtam ezt (angolom rohadtul gyerekcipőben, de sztem érthető):
Hello!
Im again. Im sorry, i missclicked the order page, and im ordered 1x1 + 1x2pcs cases, but i want only the 1x2 pack. Would you please delete the 1x1 order, without a negative feedback?
So, now i will pay for the 1x2 pack, and please, i want a BLACK, and a GREEN case for my xperia Z.
Please, send me any respond.
Thanks, and have a nice day!
Oszt erre visszadobja:
Dear kenytheone22,
Hi,
Thank you for your email. Our system shows that the item you ordered has been shipped out on the 30 May. Unfortunately, we are unable to change your order. As your satisfaction is our priority, it will be our pleasure to offer you a replacement or a full refund(excluding return post fees) in exchange of the item you receive. Please kindly confirm. Thank you again and have a nice day.
Regards,
Shu WenSzal ha jólértem, kb 20perccel rendelés gombra kattintás után már feladta a 2 tokot, és ezért nem tud változtatni a rendelésen? Hát akkor kb leszívhat.

-
kirkri
addikt
-
dReFiX
senior tag
-
Balázs1986
őstag
-
Fel
addikt
-
kirkri
addikt
Nagyon úgy tűnik, hogy elszúrtuk a renomét az angoloknál.
Egy éve konzolt akartam venni UK-ből, írtam több eladónak, hogy a hirdetésben nem szerepel, hogy Magyarországra szállítana, de mint láthatja megbízható vásárló vagyok és nem küldené-e el a terméket. 60-70%-ban pozitív választ kaptam. Az elmúlt hetekben egy másik termékkategóriában keresek valamit, de a hasonló leveleimre 100%-ban azt a választ kaptam, hogy only UK. Pedig a tavalyi állapothoz képest kb 90 értékeléssel több van, 100% pozitív és a history-ban látszik, hogy nem gyufásdobozokat vásároltam 10 cent értékben. -
SUPREME7
őstag
-
SUPREME7
őstag
-
kirkri
addikt
-
pepe091
MODERÁTOR
-
hun620
tag
-
randras
veterán
-
TESCO-Zsömle
titán
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Ybron
senior tag
-
Winner_hun
félisten
-
Tamás88
őstag
-
Winner_hun
félisten
-
rocket
nagyúr
Buntetojogi felelosseguk tudataban nyilatkozhatnak rola, hogy valoban ajandek volt.
Cegtol rendelve 20$, maganszemelytol 40$ a vam es afa mentesseg felso hatara.
Nem ertem miert kell allandoan ezen lovagolni, ezerszer le lett irva szerencse kerdese az egesz, hogy megvamoljak-e vagy nem, ugy kell kalkulalni rendelesnel, hogy megvamoljak es/vagy afa, aztan ha megse akkor lehet orulni.
-
Tamás88
őstag
Csak akkor vámolnak meg, ha nagy összegű. Áfát akkor kell fizetni, ha eléri egy bizonyos összeget, és nem tudod bebizonyítani, hogy tényleg ajándékba kaptad. Szerintem ők is ismerik a trükköt, csak hát szabályhoz vannak kötve, és emiatt van az, hogy nagyobb %-ban csusszan át a küldemény. Múlt héten rendeltem egy árut 15$-ért és ezt simán átengedik, mert nem éri el azt az összeget, ami után már kellene áfát fizetni. (illetve várok még egy 50$ csekket is, amit a kérdőíves munkáimra kaptam).
-
Winner_hun
félisten
-
faresz5
aktív tag
-
dReFiX
senior tag
-
faresz5
aktív tag
-
Tomate
veterán
-
Tomate
veterán
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
faresz5
aktív tag
-
Dzsana
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- Epic Games
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Fűnyíró topik
- TP-LINK routerek
- Formula-1
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

V/