- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
chungee
addikt
PP-s kérdés. Következő szitura lennék kiváncsi, hogy hogy oldnaná meg a PP
Fizetési módnak PP-t adom meg. A PayPal egyenlegemen van 10 eur. Viszont vásárolok 11 eur értékben. Ilyenkor a PP az OTP-s HUF számlámról szed le 11 eur-t vagy csak a hiányzó 1 eur-t
-
bul07
nagyúr
-
llaszlo
veterán
Nyertem
kösz a segítséget.
Ha valaki tudja, hogy mi lehet a gond a kártyával az kérem írja meg. Netes vásárlás már volt tehát ezzel tuti nincs gond. -
llaszlo
veterán
Ez a BillMeLater hogyan működik?
A barátnőmnek Maestro kártyája van. Azt miért nem fogadja el a PayPal?
Pedig ezen a logon ott van. Viszont a regisztrációnál nem látni Maestro logot és invalid card numbert vagy valami hasonlót ír.
http://cl.ly/image/1n3S2s3I0a1e -
Abysmal
aktív tag
Ha csak ellenőrzésnek vonja le, akkor az ellenőrzés után azt visszautalják?Már látom a linkelt hsz-odban, hogy visszautalják.
Még az nem tiszta, hogy így, ahogy leírtad, a fizetés ugye nem azonnali? Ha több nappal később váltja át a bank, akkor gondolom nem az. Ha nem azonnali, akkor ez nem okoz problémát akkor, mikor 1-2 napon belül kérik, hogy fizessünk? -
bul07
nagyúr
válasz
Abysmal #22088 üzenetére
Ha összekötöd a kártyáddal akkor onnan fizetsz , olyan mintha bánkártyával fizettél volna semmi plusz költség nincs
Fizetésnél két lehetőség van
Paypal vált ebben az esetben forintot kér le a számládról (paypal elég rossz árfolyamon számol így érdemes nagyobb összegnél a másikat választani)
Második eset hogy úgy állítod be hogy a számládról valutát kérjen le , ekkor a bankod árfolyamán váltódik , ezt akkor váltja át mikkor elkerül a számládról ez akár több nap múlva is lehet így árfolyam változás történhet addigAttól függ milyen bánkártyád van be tudod e regisztrálni igen vagy nem, ebben hozászolásomban képel van illusztrálva hogy tudodd hozzárendelni, ehez annyit tennék még hozzá hogy ellenőrzésnek levon 400Ft-ot és tranzakció szövegében(vagy ha be van kapcsolva a sms értesítés abban is megtalálod) lesz egy kód amit be kell írni a paypal-ba ezzel hitelesíteni a bánkártyát
(#22089) llaszlo
Nem hosszabbodik meg , a legmagasabb ajánlatevő visziA másik licitálónak a maximumától egy licitlépcsővel feljebb
-
llaszlo
veterán
válasz
Abysmal #22088 üzenetére
Én eddig mindig azonnal fizettem és csak megjelent a számlámon egy foglalás X összegre. Hétvégén nincs tőzsde így nem változhat az árfolyam. A bankok megszabnak egy napi árfolyamot és azon váltanak.
Most van egy olyan lehetőség, hogy később fizetsz a fizetés résznél van, hogy PayPal Or és mellette valami más.Az én kérdésemre tudja valaki a választ?
Itt is meghosszabbodik az aukció ha a végén érkezik egy új licit? Vagy itt az kapja a ki legutóljára a legnagyobb licitet adja?Ha Bid-nek beírok 12EUR-t és most a licit 7-en áll akkor egyből 12-re ugrik vagy csak 7.5-re és utána 12ig licitál ha valaki fölém megy?
-
Abysmal
aktív tag
Ha így összekötöm, akkor vannak extra költségek? Ha tegyük fel, veszek valamit pl.: 10$-ért, (legyen: 1USD=240HUF), akkor a 2400Ft-on felül (mennyit) von le a számláról? Ebben az esetben akkor azonnal, a fizetés pillanatában váltja át USD-be HUFról, az éppen aktuális árfolyamon? Az átváltást ilyenkor a bank, vagy a Paypal végzi? Ez a dolog OTP Junior számlával is működik?
(#22082) maláj:
Olyat nem lehet csinálni, hogy tetszőleges időpontban, mikor jó az árfolyam, átváltom a HUF-ot a Paypalon USD-be?Bocs a sok kérdésért, de eddig csak úgy vettem apróbb, pár dolláros dolgokat, hogy USDben volt pénz a Paypalomon alapból, ami egy PTC oldalról jött, így ez a banki rész kimaradt.
-
gergo0007
tag
a pár dolcsis termékeket hogyan küldik Kínából? A magyar posta hozza ki és dobja a postaládába, vagy futár?
-
llaszlo
veterán
Még sosem licitáltam az e-bay-en, mindig buy it now vásároltam.
Itt is meghosszabbodik az aukció ha a végén érkezik egy új licit? Vagy itt az kapja a ki legutóljára a legnagyobb licitet adja? -
randras
veterán
válasz
enginev3.0 #22083 üzenetére
Hát elég valószínű!
-
enginev3.0
félisten
Helló
Rendeltem 5 cuccot ebay-ről 3 meg is jött, lehet hogy még várnom kell a másik két kicsi csomagra?
Jul-03-12-én rendeltem
Kettő a héten jött meg, egy pedig 2 hete -
maláj
addikt
-
bul07
nagyúr
válasz
Abysmal #22080 üzenetére
Nem értelek hogy miért akarsz pénzt küldeni a Paypal-ra főleg hogy van bankszámlád kártyával
Öszekötöd a kártyáddal a Paypal-t és kész is , előnye nem kell küldözgetni semmit a pénzedet bármikkor bármire használhatod (kártyás vásárlás, vagy más online áruházi vásárlás) , nem kerülsz olyan helyzetbe hogy megvennél valamit de nincs elég összeg a paypal-on -
Abysmal
aktív tag
Szeretnék pénzt küldeni a Paypalra, de abból mennyi fog megérkezni? 20000Ft-ra gondoltam, de ezt gondolom a bank átszámolja dollárba, és gondolom ennek van némi költsége. Nagyjából mindennel együtt mennyit vonhatnak le azért, hogy ezt az összeget átutaljam?
Mikor érdemes utalni? Úgy tudom, hogy nem aznapi árfolyamon váltják át, vagy ez nem számít? Most elég jó az USD/HUF árfolyam, csak látom, hogy elhúzódhat az időpont, és akkor akár rosszabbul is válthatják.
Ha megérkezik a pénz a Paypalra, akkor az ott USD-ben, vagy HUF-ban lesz? Ha refundra kerülne sor a vásárlás után, akkor ez maradna a Paypalon, ugye? Nem küldené vissza automatikusan a bankszámlámra? -
TheWich
csendes tag
válasz
kerekfej #22075 üzenetére
Láttam már én is hasonló esetet.
Sőt leírok egy másikat, lehet már ilyennel is találkoztál. Van egy termék 0,99-ért, de a szállítása +3,99. Közben meg kidobja, hogy free shipping találatnak.
Összesítve majd hogy nem ott vagy mint egy valóságosan free shippingnek hirdetett 4,99-es termék. De előfordulhat az is még többe kerül!!(#22077) bul07
Ez a kellemetlen esetek példája igen. Legjobb lenne ha deviza számlánk lenne. Tehát itthon is dollárban lenne és vásárlás is dollárban történne. Vagy ha már EU akkor had vásároljuk Euróban. De nekünk még az sincs.... -
bul07
nagyúr
válasz
TheWich #22073 üzenetére
Bankos váltásnál azért lehetnek meglepetések mert nem az adot pilamyatni árfolyamon számol hanem akkor amikor lekérődik a folyószámláról és az akkár több nap is lehet, így ha abban a pár napban romlik a forint nagyobb lesz az összeg
És refund-nál is van esetleges következménye a bankos váltásnak bár ez nagyobb értéknél lehet szempont
(tegyük fel hogy 100$-os dolgot vesz az ember vásárláskor ép rossz az árfolyam és 250-be válttják a dolárt, nem jön meg a termék és 40nap elteltével visszajöm a pénz csak közben erősödöt a forint és 230-ba váltódik vissza ez azt jelentené hogy 2000 Ft minusz képződik) -
atleticofan
csendes tag
válasz
TheWich #22073 üzenetére
Otp szerintem deviza alapon váltja a pénzt. Annyira nem értek hozzá,csak kiváncsi voltam hogy is van valójában. Otpdirektben néztem ott számlatörténetben nem jelent még meg. És első vásárlásnál nem nyúlt hozzá a 400fthoz a paypalon. Vagy csak a zárolás miatt látom még úgy?
Érdekelnek az ilyen dolgok már csak a poén kedvéért is
-
Winner_hun
félisten
válasz
atleticofan #22072 üzenetére
Nincs utalási díj. Másmilyen árfolyamok vannak.
-
TheWich
csendes tag
válasz
atleticofan #22072 üzenetére
Paypal-nál nincs utalási díj, mint ahogy számla vezetési díj sem. Egyszerűen adott pillanatban más árfolyamon számoltak. Van egy pár féle árfolyam pl. bankközi közép deviza árfolyam stb...
Ha hazai netes hozzáférésed van a bankszámládhoz akkor számlatörténet és elvileg tranzakció díjként szerepelhet a hiányzó összeg.
De már elvesztettem a fonalat, hogy mit kell igazolni
-
atleticofan
csendes tag
válasz
Winner_hun #22070 üzenetére
Csak kiváncsiságból kérdeztem. Kis matekozás után erre jutottam:
Termék ára: 3,59$
Paypallal árfolyammal: 850ft 1HuF-237
otpbank árfolyammal:827ft 1HuF-230 inenn néztem: https://www.otpbank.hu/portal/hu/Arfolyamok/OTP
Levett:836ftErre jutottam
akkor a maradék az-az utalási díj?
-
Winner_hun
félisten
válasz
atleticofan #22065 üzenetére
Ha nézem akkor a Send money fülön beírom hogy 1, kiválasztom a devizát és az 1-es alá odaírja hogy menyni az annyi.
De ha azt írod hogy váltott akkor a PayPal e-mailjében ott vannak az összegek, kis matek és pontosan meg is van
-
TheWich
csendes tag
Naponta többször változik az árfolyam bankokon belül is. Előfordulhat, hogy épp kedvező esetet fogtál ki a saját bankkal, de lehet az is, hogy következőkor pont fordítva lesz. Mert teszem fel később reagál egy forint erősödésre ezért még a magasabb árfolyamon számol.
Bár 12 Ft az eltérés ahogy látom, az azért elgondolkodtató különbség.....
-
kisi
aktív tag
válasz
atleticofan #22065 üzenetére
Pár nappal ezelőtti:
Paypal váltott 248 ft. (júl 24. 4,15$ --> 1030ft.)
Saját bank (K&h) 236 ft. (júl 24. 2,88$ --->680ft.)Ebből úgy tűnik, a paypal fizetésnél jobb a saját bankos váltás, bár ez gondolom, bankonként
változó összegeket jelent. -
jozsi252
veterán
sziasztok
Rendeltünk egy másik ph-s kollégával egy ledes lámpát ebay-ről. És mióta a srácnak a lámpás hirdetései lejártak ezeket a visszajelzéseket kapta. katt szerintetek kell aggódnom hogy a lámpát sohasem fogom megkapni? Illetve van leírás valahol hogy kell kérni a visszatérítést?
köszönöm
-
atleticofan
csendes tag
válasz
Winner_hun #22059 üzenetére
Valahol megtudom nézni h pontosan milyan árfolyamon váltott? Paypal historyban nem találtam ilyet.
-
TheWich
csendes tag
-
chungee
addikt
Eladni szeretnék ebay.uk-n az pénzbe kerül
Mert a végén ezt írja: Your fees so far: 0,47font
Pedig nem használtam semmi kiemelést. Képből is csak 1 van feltöltve.
-
Winner_hun
félisten
válasz
atleticofan #22058 üzenetére
Az kell neked amelyik nincs bejelölve. Nem tudom hogy mi a neve, sose olvastam.
-
atleticofan
csendes tag
válasz
Winner_hun #22056 üzenetére
"Bill me in the currency listed on the seller's invoice." Ez az igaz?
-
maláj
addikt
erről mi az urak véleménye ???
2GB-os kellene raspi mellé -
Winner_hun
félisten
válasz
atleticofan #22055 üzenetére
Alapból a PayPal vált.
Fizetésnél mikor belépsz a PayPal-hez Other conversion options linkre kattintva lehet választani hogy ki váltsa a pénzt.
-
atleticofan
csendes tag
Első termék fizetése előtt állok. Paypal fizetésnél alapból banki átváltásnál van vagy alapból a paypal váltja? Hol lehet beállítani hogy a bank váltsa?
-
TheWich
csendes tag
válasz
dReFiX #22052 üzenetére
Valami oka biztos van, hogy egy hirdetett termék alatt elérhető több változat.
Például láttam olyat, hogy szineket lehetett váltani, vagy garancia időt, kapacitás méretet stb...
Mindez az eladót védi szerintem, nem kell 5x tételt kitennie, hanem elegendő egyszer kitennie változtatható/választható opciókkal ellátva hirdetését. Arról nem is beszélve, hogy sokkal jobban átlátható egy termék ha közel azonosak egy kalap alá van véve, mert lehet, hogy van neki még 100 terméke és azok is pár tulajdonságban változtathatóak.
Példa: Autó hirdetés. Általában a full extrás képet mutatják alap árral. De ha a képen láthatót szeretnéd akkor jönnek a felárak (ködlámpa, felni .... és még ami képen nem látható plusz)Témához visszakanyarodva, az is lehet, hogy kevesebb terméket hirdetve kevesebb a jutalék fizetés eBay-nek (ha jól tudom van ilyen is, erről nem tudok semmit).
-
dReFiX
senior tag
válasz
Winner_hun #22051 üzenetére
Azért mert az egyik egy usb+kártyaolvsó HUB a másik egy sima pendrive formájú kártyaolvasó magában.
Nem 150 forinttal, a hub ami a képen és a leírásban szerepel 5$ körül van, de az usb kártyaolvasó ára szerepel árként...... pont ezt nem értem én se hogy lehet különböző termékeket összevegyíteni, azon kívül, hogy megtévesztő legyen az ár és az élre kerüljön a termék az ár szerinti rendezésnél.....
-
dReFiX
senior tag
Ilyenkor mit tudok tenni ha vettem valamit de nem annyiba került mint amennyi megvolt jelölve a listázón, de erre a vásárlás után de a fizetés előtt jöttem rá ?
Láttam a nevet és a képet oda volt írva h 0.99$ beállítottam, hogy fekete legyen és lecsaptam rá, erre átunna jöttem rá hogy a hirdetés nevétől eltérő, usb kártyaolvasó került annyiba és nem a hirdetés képén és nevében szereplő hub.... ilyet miért csinálnak ?
-
kisi
aktív tag
válasz
randras #22045 üzenetére
A tea, vagy a tablet?
Mindkettő leírása linkelve pár hozzászólással visszább.
A tea elvileg egészségesebb, és finomabb, mint a hagyományos teák, no meg igencsak jól néz ki..
A tablet meg 1ghz cortexA8, 2.3 Android,1g ram, 4gb rom, gps, micro sd foglalat, 2 usb port, wifi, rj45 csati, hdmi kimenet, 1024x 800 felbontás...
Billentyűzetes bőrtokkal egész jól használható. -
RAiN91
őstag
A "miért adod el?" kérdésekre ti mit szoktatok válaszolni, ha azért adod el a dolgot, hogy keress rajta? Mert ezt így bunkóság lenne leírni szerintem
-
TheWich
csendes tag
válasz
Melack #22036 üzenetére
Jó üzlet volt akkor
Használat idő függő. Az árát kitartja biztosan
Várjuk a tabot tovább mint a messiás(#22038) bul07
Ez esetben akkor tényleg kiváncsi vagyok a válaszukra. Hogy mit fognak írni. Kivizsgálás tesznek max. és elnézést kérnek.
Esetleg egy havi ingyen postázási lehetőség a világ bármely pontjára kártérítésként.(Na jó csak vicc volt)
-
kisi
aktív tag
válasz
Melack #22040 üzenetére
Köszönöm !
Neem, nem agyat, hanem finom teát...
Méghozzá a jobbik fajták közül...A töltő gond immár megoldódott, most az Android 4. felrakásával szemezgetek...
-
-
kisi
aktív tag
Sziasztok !
07. 14.-én rendeltem ezt a teát.
Kaptam hozzá nyomkövetési számot, amire az alábbiakat írja:
2012.07.20 10:31 200333(CHINA) Küldemény felvéve / Item accepted
2012.07.24 13:33 CNBJSA(CHINA) Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.07.24 14:13 CNBJSA(CHINA) Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.07.24 23:12 CNBJSA(CHINA) Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.07.25 23:11 CNBJSA(CHINA) Célországba elküldve / Item sent abroadSzerintetek miért ezt írja folyton?
Egy régebbi poszthoz:
Én egy ilyesmit rendeltem, karácsony előtt, ami kb 3 hét alatt ért ide.
Vám, stb nem volt, postás felhozta.
Viszont a töltőcsatlakozója kritikán aluli
Hasonló, mint a mini nokia tűs, csak egy picit nagyobb, de a vezeték megtörik, kontaktos.
Mivel visszaküldeni nem akartam, ezért pár szervízt végigjártam vele.
Mindenütt alaplapcsere, donorkészülékből alakatrész, nem lesz olcsó a javítás c. ijesztgetések hangzottak el.
Mivel Gyk. leírtam, hogy kuka, ezért barkácsoltam rajta egyet:
kiforrasztottam az alaplapról a töltő csatlakozóját, helyette két drótot vezettem ki a burkolaton lévő lyukon, ami a töltőé volt. Erre ment egy mono fülhallgató lengőaljzat, a töltő kábelére pedig az ellendarabja.
Azóta is hibátlanul üzemel.Kim Csong Dzsun-Ka meg fogadja az összes jókivánságom, amiért egy ekkora áramfelvételű tabletnek mini tűs tápcsatit tervez...
-
bul07
nagyúr
válasz
TheWich #22035 üzenetére
Van valami kötelezetségük válaszolni
Én a múltkor a Szerencsejáték zrt-nek írtam (ha jól emlékszek) , az egyik lttózóban délelőt fél tízkor nem tudtak visszadni 10.000-ből , ez jeleztem feléjük email-be , és válaszoltak is hogy kivizsgálják az ügyet
Elég boszantó volt már ki is adta a gépe a szelvényt ere benyögte hogy nem tud visszaadni és már érvénytelenítette a szelvényt -
Melack
veterán
válasz
TheWich #22035 üzenetére
Én biztos,hogy mint nagy egész kezeltem volna a dolgokat
Az elmondható róla, hogy masszív, a gumik nem lötyögnek, van tartásuk. Nem tudom, hogy meddig marad ez így, de remélem, hogy sokáig. Páromnak külön tetszett, hogy bele van nyomva az Android szó. Fogása kellemes, a belső fehér rész sem tűnik rossznak, de arra kíváncsi leszek, meddig marad fehér.
A levelet várom, ha lesz válasz, bemásolom ide.
-
TheWich
csendes tag
válasz
Melack #22031 üzenetére
Gyorsan ideért akkor! A célnak megfelel és jó tok. Így van mód most azt is átnézni. Gondolj csak bele ha egy időben jön meg a kettő. Ki nézte volna a tokot hogyha a tabletet is lehet nézni
Van egy gyanúm hogy a posta nem is fog felelni. Szépen mintha tudomást sem szerzett volna, belsőleg hümmögnek egyet és kész. De egy elnézést e-mail válasz az már luxus lenne...
-
Melack
veterán
válasz
TheWich #22030 üzenetére
Ilyen, kék színű. Egyszerű, billentyűzet nélküli. Párom nem szeretett volna olyat. Csak ez sajnos nem mágneses, úgyhogy a következője olyan lesz.
Annyira nem volt vészes a dolog, egy A4es méretű csomagban volt, nem is vastag. A sok spam mellett ez bőven befért volna - szerintem.
Hagyott is értesítőt, de a "kisposta" volt rajta, nem az Üllői úti "nagyposta". Volt egy kellemes estém nekik - is - köszönhetően. Mail már ment, válasz még nem jött.
-
TheWich
csendes tag
válasz
Melack #22024 üzenetére
Uhh. Részvétem érte.
Milyen a tokja? Beépített billentyűzetes vagy normál védőtok? Gondolom az már tetemes téglalap doboz amit nem tudtak bedobni.
Egyébként ami nem fér be a postaládába azt mindenképpen a postán kell felvenni ugye?
De ez esetben nem az van, hogy bedob egy értesítőpapírt, hogy ettől eddig itt felveheted?A panasz e-mailt, levelet, bejelentést mindenképp tedd meg. Mert jogos!
Láttam ma a postást amikor eltekert itt ... ezek szerint nem jött csomag ma sem nekem ...
Ezek szerint a legkisebb és legkésőbb feladott csomagom van meg eddig. Hétvégén lehet kezdek érdeklődni majd az eladóknál... -
superg
senior tag
Úgy látom mindenkinek csomagja érkezett mostanában.Nos az enyém is ma érkezett meg
9.-én adta fel Angliából.Tegnap este ráírtam hogy mégis mikor adta fel,mert én nem kaptam még semmit.Erre ma megjön.
Silent77:Taiwan Kina elválaszthatatlan része(hiv.kinai álláspont) -
Én is tőle!
Ahogy látom akciós árak vannak nála ismét.
Viszont közelebbről megnézve a csomaglást, nálam át van ragasztva a made in China felirat, made is Taiwan felirattal, és a vonalkód is.
Ezt tegnap vettem észre.
Nálad nem?
Amúgy hibátlan a cucc, nincs panaszom rá csak furcsa. Vajon így az élettartam gari... -
Vedro
tag
válasz
dReFiX #22017 üzenetére
Én Tőle rendeltem, és meg is jöt, minden olyan amilyet kértem:
extremeprocessor -
somasz
addikt
Üdv!
Hogyan tudnám beállítani, hogy ne az ebay.de küldözgesse nekem a leveleket, hanem pl. a .co.uk vagy a .com? Ha megnyitok a német levélben jelzett megfigyelt, de angol vagy amerikai terméket, kiírja, hogy nem nézhetem meg, mert nincs jogom hozzá. Pedig be van álítva angol és amerikai cím is a fiókomhoz. -
pumatom
aktív tag
válasz
bzsolt99 #22020 üzenetére
Szia!
Én azt látom, hogy Decide how you'd like to be paid
Add or remove options for accepted payment methods
és az alatt csak az van, hogy:
Electronic payment methods
Credit cardsOther payment methods
Receive payment upon pickup
Money order / Cashier's check
Personal check
See item descriptionPaypal nekem nincsen, de viszont azt az advanced sell-t se látom.
-
pumatom
aktív tag
Sziasztok!
Aki adott már el valamit ebay-en az milyen Electronic payment method-ot adott meg?
PayPal-on keresztül szeretném a pénzt megkapni. Elvileg összekel linkelni a két oldalt, de ez már meg van.
Ezek a lehetőségek vannak:Electronic payment methods
Credit cardsOther payment methods
Receive payment upon pickup
Money order / Cashier's check
Personal check
See item descriptionNem igazán derül ki számomra, hogy melyik lenne a Paypal-os megoldás?!
-
bul07
nagyúr
válasz
dReFiX #22017 üzenetére
Még nem rendeltem tőle de ha jól emlékszek volt itt olyan aki igen(de a te döntésed legyen hogy kitől rendelsz)
-
bzsolt99
tag
válasz
Melack #22014 üzenetére
Nézd át a posta díjszabását itt: Sajnos sok országba nincs nyomkövetés ezért ha az eladó panaszkodik a paypalnel mert nem kapta meg és kéri vissza a pénzt sajnos sok nincs a kezedbe.Itt is sokan a kínaiak által küldöttre is már nyitják a "case"-t.Mert nem nyomkövetős így lehetetlen megalapítani ki a hibás.Paypal általánosságba az vásárlónak teríti vissza a pénzt.Esetleg még a feladási papírt is beszkennelheted de nem tudom mennyire tudnák elolvasni a magyart ha meg nyomkövetős azért látszik hogy hol akadt el vagy kinek a hibája.
-
bul07
nagyúr
Amióta megújult az ebay nálam nem igazán működik a országra vonatkozó posta beállítás
Customize view fűl mellől nekem el is tűnt amúgy ország állítás
Most is egy eladó összes termékére rámegyek ott a listában úgy szerepel hogy $0.99 +$0.55 shipping , de mikkor bemegyek a termékhez és megnézem akkor már Free shipping , elég zavaróEre valaki nem tud megoldást?
-
-
bzsolt99
tag
válasz
RAiN91 #22007 üzenetére
Az akció feltöltésekor van egy postázással kapcsolatos beállítás.Ott részletesen be lehet állítani ezeket viszont a egyszerűbb mondnál ez eléggé le van egyszerűsítve.
Ez a rész az:"Give buyers P&P details"
Alatta találsz mindent ami kapcsolat értelemszerűen alapértelmezésként csak .co.uk-n jelenik meg ahhoz hogy máshol mondjuk .com ahhoz az internatinal postage opciót töltsd ki.
Itt adhatsz kivételeket stb. -
TheWich
csendes tag
válasz
radi8tor #22009 üzenetére
Nem néz ki kezdő eladónak. Szerintem valami kis céget is üzemeltet legálisan. Tett a csomag mellé egy kis prospektust is az árult termékeiből.
(#22010) Melack
Ez a legkevésbé várt csomag volt pontosan. Ott látszik a összeg is: 1,2$ került, free shippinggel. Nem tudom ezen mennyit kereshetett..., nem sok haszna lehet az biztos.
A csomag tartalma, vagyis a termék. Egész jó, meg vagyok elégedve vele elsőre.(#22011) bul07
Jaja, minden elismerésem, az is lehet csak elkeveredett még az iroda asztalán feladás közben. És akkor azért adta fel gyors postával, hogy a hirdetett időbe beleférjen.Minden esetre még várok csomagokat 11, 12, 16. feladással remélhetőleg. Így következtetve lehet, hogy még a héten lesz belőlük valami.
Bár az a konténerben érkeznek a levelek Kínából és kerül szétosztásra az gondolom nem mindennapi eset. -
TheWich
csendes tag
Megjött az első csomag
Bár, egy tényfeltárást tennék. eBay és paypal is azt jelezte a csomagra, hogy 07.12-én postázva is lett, ehhez képest csak 07.20-án lett postázva HongKongbólÉs igen,6. napra rá megjött
Ez lenne akkor az Economy Int'l Postage / légi posta?
Azért kapott az eladó pozitív visszajelzést -
RAiN91
őstag
Aukció feltöltésnél hogyan tudom beállítani, hogy milyen országokba tudok postázni? co.uk-ra próbáltam felrakni valamit, de nem volt ilyen opció, gondolom alapból csak UK-ra érvényes az aukció.
-
randras
veterán
Már megint nem tudok kifizetni termékeket!
-
Winner_hun
félisten
válasz
atleticofan #22002 üzenetére
A 400 Ft a PayPal egyenlegeden lesz jóváírva, ha vásárolsz majd akkor lesz felhasználva. Az 1 dollár lett zárolva, az az amit visszakapsz majd.
-
atleticofan
csendes tag
válasz
radi8tor #22003 üzenetére
A vissza olvasás célja első sorban az volt hogy komolyabban megismerjem az ebay és a körülötte forgó dolgokat. Vásárlás,eladás,értékek,Árfolyam,vám,áfa,Paypal,refund és ezek
aztán mindig felmerült bennem egy-két kérdés és tovább kerestem aztán a végén már ott tartottam hogy hopp 5óra olvasás a forum hozzászólások között
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
atleticofan #22002 üzenetére
Vissza fogod kapni pár napon belül vagy az első vásárlásod alkalmával.
Mellesleg van PayPal topic, ott lehet kevesebbet kellett volna visszaolvasni.
-
atleticofan
csendes tag
válasz
Winner_hun #22001 üzenetére
Akkor azt vissza kapom a számlámra? Mert itt olvastam hogy azt a 400ft-ot a paypal számlámon marad.
De sehol nem látszik még History-ba se. Kellene hogy nyoma legyen,nem? Vagy majd zárolást követően?
-
Winner_hun
félisten
válasz
atleticofan #22000 üzenetére
A PayPal-hez adott kártyán levő összeget sose fogod a PayPal accountodon látni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest