Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:28:18

LOGOUT.hu

A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#73451) Schaf


Schaf
tag

Amin pedig el kellene gondolkodni, akár a Topic gazdának is.

Ez a fórumrész nem az FPV drónokról szól, hanem "a dronokról". Ha mégsem, akkor át kellene nevezni. :)

Ha valaki a nevemre kattint láthatja hogy nem most kezdtem a fórumozást és bár sokat voltam inaktív azért hát a legtöbb szakmai fórumot technikai fórumot nyomon követem.

Ebben a fórumban is a fórum leírásban alapvetően olyan dolgoknak kellene ott lenni amelyet az ideérkező emberek fontos információként felhasználhatnak.

amikor a fórumot létrehoztátok még nagy részt csak fpv drónok voltak mára azonban a technológia és a technika alaposan elszaladt az akkori technikához képest. ideje lenne aktualizálni akár a technológiai akár a jogi részeket különös tekintettel arra hogy többek között itt a fórumon és rengeteg fals hamis és szándékosan elferdített információ található.

Az újoncok nagy része azért is jön ide hogy információkat szerezzen mit vegyen hogy használja mik a szabályok és hasonló kérdések.

a korrekt információk helyett a legtöbbször és érted vagy hozzá nem értő felhasználók egyéni véleményeit képzelgéseit és hiedelmeit olvashatják tényként ráadásul sokszor erre a többi tag is rásegít.

Szóval ha egyszer valaki mégis úgy dönt hogy szeretne ebből a topicból is egy normális szakmai fórumot csinálni ahol nem csak a technikai kérdéseket lehet megvitatni hanem esetleg olyan információkhoz is hozzá lehet jutni hogy mit hogyan lehet csinálni legálisan állok rendelkezésre.

De addig is nyugodtan el lehet könyvelni hogy minden hülyeségre félinformációra vagy szándékos feldítése reagálni fogok hiszen a rendelet európai uniós a magyar jogalkotó alig változtatott rajta. repülni nem lehetetlen sőt nagyságrendekkel könnyebb mint 2021 előtt, persze természetesen ha valaki csak a feltűnési viszketegségét kielégítendő akar repülni hogy mások lássák hogy ő aztán tud, azzal nem nagyon lehet mit kezdeni. Az kb. olyan mint az etnikum aki szerint a 30 éves bömbi nem jogsival megy és ő úgyis jobban tudja, mert ezer éve bütykölik....

[ Szerkesztve ]

"...A fénynél csak a közösségi hálókon terjedő hülyeség a gyorsabb...."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.