Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:28:18

LOGOUT.hu

A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#72818) duni84 válasza Dyraxx (#72816) üzenetére


duni84
aktív tag

jelvesztés ilyen apróság miatt nem lesz, mint pl egy oszlop. én azt írtam, hogy te ismered magadat és a saját példámat írtam, miszerint engem nem vág földhöz, hogy a mini2 (drón + táv + 2 tartalék akksi kb 900g) helyett a mavic2-t (ugyanezek együtt már 1.9kg) viszem magammal. helyben kb annyi a különbség mini és "normál" között, hogy ezt a fenti listát mini esetében kb akkora helyre tudom elrakni, mint a mavic2 drónt a kemény tokjában. és akkor a nagytesóhoz még hozzájön a táv és az akksik, amik kb egy 0.75-ös palack helyét viszik el.

ha minden kiránduláson rogyásig pakolod magad, akkor javasolt a mini. ha van még helyed vagy tudsz kidobálni felesleges dolgokat, akkor jöhet a nagyobb szenzoros (akár az air2s, ami félúton van köztük). a te preferenciáid fognak dönteni úgyis.

#metszéspontok

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.