Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:28:18

LOGOUT.hu

A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#68118) Johnny_vT válasza NORBl (#68114) üzenetére


Johnny_vT
senior tag

+15°C körül és alatt az akksik elkezdenek kikristályosodni. Nem hirtelen, de szépen lassan és biztosan, ergo egyenes út vezet az akku halálhoz ha sokat repkedsz vele hidegben. Előmelegítve persze használható, de nem írtad milyen gépről van szó. Versenydrónok LiPoját ha repülés előtt 35-45°C-on(vagy amennyit a specifikáció enged) tartod akkor a pár perces csapatást különösebb túlhűlés nélkül kibírja (főleg, hogy használat közben is termeli a hőt, ha nagyon vereti neki az ember).

20-30 percig levegőben lévő drónoknál melegítheted előtte ameddig akarod, a végeredmény úgyis kihűlés lesz. Persze nem lebeszélni akarlak, ha ezek fényében is repülnél akkor hajrá!

A korróziós és rövidzáras problematikát pedig már említették. FPV-gépeknél ez ellen szigetelő lakkal fújjuk le a teljes elektronikát (pl Plastik 70).

- És te hogy neveznél egy baromi gyors, apró, kék izét...?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.