Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaise
veterán
Sziasztok!
A Digi megrendelős oldalán mit jelent, hogy egyes házszámoknál kék háttér van vagy nincs semmilyen háttér (fehér)? Etele út érdekelne, hogy ott milyen net köthető. (kövér házak)
-
St bobo
csendes tag
Nem rég internet szolgáltatót váltottam upc-ről digi-re.
Nem voltam itthon mikor bekötötték és most a víruskereső egy thinclient.exe nevű fájlt talált.
Kérdésem az lenne lehetséges hogy ez a digi nethez tartozik, mert a honlapjukon nem találtam róla semmit. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz St bobo #29052 üzenetére
Nem és nem kotheto ilyen a szolgaltatohoz....
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
gxyb
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy multifunkciós nyomtatót ami tud faxolni is. Tudok vele faxot küldeni, fogadni vagy van valami speckó beállítás a digi részéről? Alap telefon, 100/50 net, digikábeles tv előfizunk van.
Köszi a válaszokat! -
zsolt501
nagyúr
Én annyit tudok, hogy a központban kell valamit állítani, hogy menjen, mert különben csak a telefon megy.
Ismerősnél is van fax, és mikor bekötötték akkor nála sem ment a fax, felhívta a központot és megoldották neki.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
gxyb
aktív tag
Köszi szépen az infót!
Délután kipróbálom ha végre hazaérek. -
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Ismerősöm vett új routert de nem tudja beállítani. A kábel bejön a lakásba közvetlenül, és azt dugná a routerbe, de IP-vel nem jön be a setup (vmi 651-es hibakódot ír), a CD-vel is próbálkozott, de ott is megakad valahol. Nekem nem volt még Digi-s netem, és nem is állítottam még be sosem, szóval nem tudom a kezdeti lépéseket. Közvetlen kábelt WAN-ba, vagy LAN-ba kell-e dugni, hogyan jön be a setup, mit kell majd választani, Dynamic IP, vagy PPPoE? Szóval ezekre a kezdeti lépésekre szeretnék megoldást tőletek. Köszönöm
-
Vakegérke
félisten
válasz Gabesz87 #29060 üzenetére
Szia.
A bejövő kábel a WAN-ba, LAN-ból a mellékelt kábel a gépbe. A router dobozán, vagy papírján szerepelnie kell egy IP címnek, azt be kell írni a böngésző címsorába. Megint kell a router papírja, általában admin-admin a belépési név, és jelszó. A kapcsolat PPPOE, be kell írni a szerződésben kapott felhasználó nevet, jelszót, kilépni a router felületről, és kész is.
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Spittleneck
csendes tag
Sziasztok!
3 hónapja vásároltam DIGI 500as netet, hozzá kaptam ezt a borzalmat (ZTE ZXHN H298N) és a telefonon szinte semmilyen applikáció nem működik, mert ez a "router" nem ad engedélyt a használathoz. 2 hete vettem egy TP-Link WR1043ND 2.1-et és nem sikerül a setup. Megcsináltam a Web-based Quick Setup Wizard által leírtakat, de egyszerűen nem tud csatlakozni a nethez a router az UTP kábelt rákapcsolva. De nekem nem is így kéne hiszen akkor a telefont nem tudnám használni. Nekem csak wifihez kellene a router, de hiába próbálom akárhogy csatlakoztatni a TP-Linket a ZTE-hez, nem működik. A telefon Authentication problem-et ír ki. Kérlek segítsetek!
-
Lin3Lord
tag
válasz Flashget #29059 üzenetére
Azért 4-5 éve még valóban nem garantált kategória volt a sikeres FAX küldés VoIP-on, most nem tudom mi a helyzet a T.38-cal.
(#29063) Spittleneck: A router gondok megoldói erre találhatók
[ Szerkesztve ]
akkountvadasz
-
Vakegérke
félisten
-
Flashget
félisten
válasz Gabesz87 #29060 üzenetére
katt az internet dokumentumokra
PPPoE, levelező kliensek beállításairól ott van leírás.Realme GT Master Edition
-
Vakegérke
félisten
válasz Blaise #29066 üzenetére
Jó kérdés, nem tudom a választ.
Ügyfélszolgálat, én a helyedben bemennék, és megkérdezném.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
TeeJay
félisten
válasz Blaise #29066 üzenetére
ahol a címre azt írja ki hogy DIGI 200/500/1000 megrendelés ott még alkotnak majd hogy legyen nagy csomag
ahol már kapásból lehet menni a megrendelésre ott már van alkalmas eszköz (főleg FTTH részen)én nyáron mikor rányomtam az 500-as infóra másnap írtak a tulajnak hogy mehet a buli akarok-e váltani
én meg ugye nem váltottam csak érdekelt hogy megoldható-e
mint kiderült az ONT-on van egy gigabites port még tehát 1 valaki tud váltani kapásból nagy csomagra
ha többen lennének akkor meg switch cseretermészetesen FTTH területen ez tárgytalan, ott ahol van optika kapásból elérhető a legnagyobb csomag is
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
marco0007
aktív tag
Sziasztok! Vissza szeretnék váltani DIGI-re, de sajnos vannak problémáim. A twitch.tv-n szeretnék közvetítéseket nézni, de bő 1 évvel ezelőtt jelent meg ez a probléma: folyamatosan bufferel és megáll, közepes nettel a streamelés, illetve bármi amit felvételről meg akarok nézni. Azt mondták, nálam van a hiba, holott előtte meg gond nélkül ment minden. Utána mérgemben váltottam UPC-re, ahol minden rendben van, de szeretnék visszaváltani DIGI-re (mondanom sem kell, hogy miért). Valakinek valami tapasztalata? Jah, és a szomszédnál továbbra sem tölti be a twitch.tv-n a streameket (1év elteltével sem). Ma felhívtam az ügyfélszolgálatot, ahol azt mondták, náluk tökéletesen el lehet érni az oldalt.... Létezik, hogy korlátozzák?Köszönöm előre is a helpet!
[ Szerkesztve ]
-
marco0007
aktív tag
válasz < CyberBob > #29076 üzenetére
Hát ez az. Nálatok nincs, nálunk van. Ha visszakerestek itt a fórumban kb. 1 évvel ezelőttre, akkor látjátok, hogy másnál is volt nem csak nálam a 13.kerben. Csak azt nem értem, mi történhetett egyik napról a másikra Sőt, ez az egész még a nagy netek bevezetése előtt volt.
Ezzel csak az a baj, hogy nem szeretnék hosszabbítani a konkurenciával, viszont erre a dologra meg szeretnék megoldást találni, mert a DIGI nekem szimpatikusabb, mert tv-t is akarok a nethez már.
Ma felhívtam ugye őket. A tündibündi hangú lányka azt mondta, hogy megy az oldal és ha gond lesz az oldallal, akkor kiküld valami fószert laptoppal aki megállapítja majd a hibát.
[ Szerkesztve ]
-
marco0007
aktív tag
válasz < CyberBob > #29078 üzenetére
Hát igen, csak még nem vagyok DIGI-s. Ugyebár vissza akarok menni de így nem igazán írnék alá semmit sem, hogy nem megy amit szeretnék, hogy mennyen. Remélem érthető Nem lehet köze az ip-címekhez? Vagy próbáljam ki, köttessem be, és az legyen az első oldal amit a szerelővel megnézetek, és ha nem jó addig nem engedem el míg jó nem lesz?
[ Szerkesztve ]
-
Mr Bond 007
őstag
válasz radi8tor #29074 üzenetére
Jó hogy mondod! Erről nem is tudtam! Majdnem újra telepítettem a windowst emiatt, mert az istennek se megy a dropbox szinkronizálás. Végigcsináltam mindent amit a neten találtam (registry állítás, unlink/relink, cache törlés stb) mégse ment. Most már értem miért volt jó a többi eszközzel (upc-n vannak).
Akkor marad a gdrive.[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz marco0007 #29085 üzenetére
Talán másik szervereken keresztül megy neki. Nekem így éri el:
tracert www-cdn.jtvnw.net
Tracing route to secure.jtvnw.net.c.footprint.net [8.254.200.29]
over a maximum of 30 hops:
1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.1.1
2 * * * Request timed out.
3 1 ms <1 ms <1 ms 10.0.0.1
4 1 ms 1 ms 2 ms 10.1.128.145
5 1 ms 4 ms 1 ms ae-3.cr01.budapest.digicable.hu [78.131.4.105]
6 2 ms 2 ms 2 ms cr01.budapesta.rdsnet.ro [213.154.125.65]
7 3 ms 1 ms 1 ms 213-154-124-119.rdsnet.ro [213.154.124.119]
8 3 ms 2 ms 2 ms 83.217.233.9
9 19 ms 21 ms 18 ms ae-7.r02.frnkge03.de.bb.gin.ntt.net [129.250.2.136]
10 18 ms 18 ms 18 ms ae-0.level3.frnkge03.de.bb.gin.ntt.net [129.250.9.162]
11 19 ms 19 ms 18 ms 8.254.200.29
Trace complete.⭐ Stella
-
bsh
addikt
válasz marco0007 #29085 üzenetére
épp most a szüleimhez jöttem látogatóba, náluk digi kábeles net van, elvileg 8/2-es, eddig (régebben) nem volt vele gond, de most meg csak pislogok itt, hogy egy rohadt youtube videót sem tudok megnézni, mert még 720p-nél is állandóan pufferelget, meg levált 144p(!) felbontásra... 1080p az egyáltalán nem megy, sőt le is tiltja a lejátszó a lehetőséget. speedtest szerint 18ms ping és 3/2Mbit a sebesség (régen ilyen 5ms volt a ping és fullosan megvotl a sebesség is)
ez most akkor valami központi hiba lenne? -
marco0007
aktív tag
válasz Multibit #29093 üzenetére
Itt nem a nem tetszésen van a hangsúly, hanem azon, hogy oldalak nem jönnek be egyik napról a másikra. Próbálok ésszerű választ kapni a problémára. De lehet az lesz, beköttetem megint és ha nem lesz jó az oldal, akkor küldöm is el a csávót innen vagy addig nem megy el míg jó nem lesz
[ Szerkesztve ]
-
Mr Bond 007
őstag
válasz radi8tor #29086 üzenetére
Nekem jó volt a videó.
tracert www-cdn.jtvnw.net
Tracing route to secure.jtvnw.net.c.footprint.net [8.254.191.77]
over a maximum of 30 hops:1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.1.1
2 1 ms <1 ms <1 ms 10.0.0.1
3 2 ms 1 ms 1 ms 10.1.129.49
4 3 ms 3 ms 3 ms xe-0-0-1.cr02.budapest.digicable.hu [78.131.3.21
4]
5 3 ms 3 ms 3 ms cr02.budapesta.rdsnet.ro [213.154.126.65]
6 3 ms 3 ms 3 ms 213-154-124-129.rdsnet.ro [213.154.124.129]
7 4 ms 4 ms 4 ms 83.217.233.9
8 19 ms 19 ms 19 ms ae-7.r02.frnkge03.de.bb.gin.ntt.net [129.250.2.1
36]
9 20 ms 40 ms 20 ms ae-0.level3.frnkge03.de.bb.gin.ntt.net [129.250.
9.162]
10 * 35 ms 48 ms ae-17-3507.ear2.London2.Level3.net [4.69.203.10]11 * * * Request timed out.
12 34 ms 34 ms 34 ms 8.254.191.77Trace complete.
[ Szerkesztve ]
-
< CyberBob >
őstag
válasz Mr Bond 007 #29097 üzenetére
Akkor én már nem töröm magam.
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Mr Bond 007 #29097 üzenetére
Látszik is szépen, hogy te másik szervereken keresztül éred el az oldalt:
xe-0-0-1.cr02.budapest.digicable.hu
cr02.budapesta.rdsnet.ro
213-154-124-129.rdsnet.roÉn pedig:
ae-3.cr01.budapest.digicable.hu
cr01.budapesta.rdsnet.ro
213-154-124-119.rdsnet.ro⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások