Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
MDanny
senior tag
válasz llacee #29806 üzenetére
Az illetékes üzletkötő meg fog keresni, vele lehet szerződni.
CyberBob: azért, hogy le lehessen engedni, ha valamit kell csinálni vele, pl. elkészíteni a kötést, bővíteni vagy javítani, ez nem az oszlopon történik.
Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128GB EEA (Yettel VoLTE + Vodafone VoLTE), POCO F3 8/256GB EEA (Telekom VoWiFi); DIGI 1000/300 FTTH, Telekom 250/10 ED3 + Telekom TV M, Direct One Plus HD TV
-
TeeJay
félisten
válasz Benoe77 #29802 üzenetére
több ilyet láttam mostanság a Darányi Ignác utca felé is, az oszlopokon
ha több méter vékony kábel fel van tekerve alatta az optikai szál lesz
de amúgy sem lehet összetéveszteni mert egyik másik kábel sem olyan vékony mint egy optikai szál, illetve vannak fehér/szürke kis kocka dobozok amikben a passzív osztók vannak ugyeezek szerint akkor a 18. ker többi részét is lehet megcélozzák FTTH-val
másik téma
vasárnap rafkóznom kellett hogy nézni tudjam online az F1-et mtva online oldalán mert ugye a szerződésük szerint csak magyarországról nézhető gondolom IP tartományt szűrnek
és 2x kellett újracsatlakoznom a routerben mire a DIGI olyan IP-t adott amivel ment a műsor
létezik hogy mostanság román IP-t is kiosztanak?meglepő volt mikor kiírta hogy csak magyarországról lehet nézni én meg Pesten pislogok hogy mennyire legyek még jobban magyarországon
[ Szerkesztve ]
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Egon
nagyúr
válasz TeeJay #29810 üzenetére
én meg Pesten pislogok hogy mennyire legyek még jobban magyarországon
Egyes Nagy-Románia térképeken, Románia nyugati határa Burgenland környékén van ábrázolva, szóval...
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
IceHole
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy egyik napról a másikra routeren keresztül 47 mbitet mér a speedtest letöltésnek a 80 helyett. Eddig semmi gond nem volt vele, most viszont valamiért ez van, ha kiveszem a routert és manuálisan lépek fel pppoe-re akkor jók a mérések. A router TP-Link TL-WR1042ND, legfrissebb (már amennyire az friss) gyári firmware-el, a net pedig még emelés előtti TopNET.
Volt már esetleg valakinek hasonló gondja? Ha igen, akkor ötletek, hogy mit lehetne megpróbálni? Köszi előre is!
-
Renato1993
tag
Hmm, nekem már a szerződés is megvan, úgyhogy tényleg elindult, és a XVI. kerület kb. 90%-ában elérhetőek, már csak a honlapjukon nincsenek fent az új részek.
Állítólag 15 napra vállalják a bekötést, kíváncsi leszekGigabyte GA-MA790XT-UD4P,AMD Phenom II X4 965BE,Sapphire HD5850, 240GB SSD, 2x4GB DDR3 RAM,Corsair VX450 táp,Tt VB6000BWSD ház,TOSHIBA DT01ACA200 2TB HDD
-
apszi
őstag
válasz Renato1993 #29821 üzenetére
15 napra? Jól hangzik, holnap én is felhívom őket, aztán megérdeklődöm a tutit ez hülye kérdés lesz, de érdemes egyébként 2 évre leszerződni?
-
Renato1993
tag
Amennyiben nem akarsz a 2 év alatt visszamenni a T-hez szenvedni, vagy a UPC-hez egy gyengébb csomagba, akkor igen, 30% nem kevés kedvezmény.
Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,AMD Phenom II X4 965BE,Sapphire HD5850, 240GB SSD, 2x4GB DDR3 RAM,Corsair VX450 táp,Tt VB6000BWSD ház,TOSHIBA DT01ACA200 2TB HDD
-
apszi
őstag
válasz Renato1993 #29823 üzenetére
Nem, ilyen huncutságot nem tervezek...inkább olyasmire gondoltam, hogy esetleg 1 év múlva minden magyar állampolgárnak alanyi jogon jár majd a net ingyen és bérmentve...
-
MDanny
senior tag
válasz Renato1993 #29821 üzenetére
Basszus, nekem szerződésem van, szórólapom meg nem, most ilyenkor mi van?
Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128GB EEA (Yettel VoLTE + Vodafone VoLTE), POCO F3 8/256GB EEA (Telekom VoWiFi); DIGI 1000/300 FTTH, Telekom 250/10 ED3 + Telekom TV M, Direct One Plus HD TV
-
Renato1993
tag
Elméleti síkon: nem akarsz te olyan netet használni ami ingyen és alanyi jogon jár Magyarországon
MDanny: szerződéskötéskor nem vágtak hozzád szórólapot? Én most is kaptam, meg tavaly is mikor nagyszülőknél kötöttük, pedig más-más üzletkötő volt, és azzal indítottak hogy a szórólapot vették elő hogy mit akarunk a csomagba
Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,AMD Phenom II X4 965BE,Sapphire HD5850, 240GB SSD, 2x4GB DDR3 RAM,Corsair VX450 táp,Tt VB6000BWSD ház,TOSHIBA DT01ACA200 2TB HDD
-
MDanny
senior tag
válasz Renato1993 #29826 üzenetére
Ja, így tényleg van.
apszi: az a kép... rendkívül vidám, ha jól sejtem viszont az infónak örülök
Más téma: Előfordulhat, hogy ismét fekete ZTE ONT kerül ki új címre?
[ Szerkesztve ]
-
llacee
őstag
Nekem se szorolap se uzletkoto
-
MDanny
senior tag
válasz poli27 #29829 üzenetére
Köszi, ez történetesen Nagytarcsa, de akkor ez a magyarázat, a kompatibilitás. Az tiszta sor, hogy itt Huawei lesz, már várom.
[ Szerkesztve ]
-
MDanny
senior tag
válasz < CyberBob > #29832 üzenetére
Igen, ezt tudom, köszi. Poli27 mutatta múltkor az antennás változatot is, nem lenne rossz, ha egyszer routerként is képes lenne működni.
-
-
MDanny
senior tag
válasz Renato1993 #29835 üzenetére
Gondolom ez a fejállomáson telepített eszközöktől függ, az új területeken más a rendszer, azért különbözőek az ONT-k a régebbiekhez képest. A fekete ZTE-t először 2011-ben láttam, de tavalyi új telepítésnél is azt adtak azon a környéken. A lényeg az, hogy jól működjön, gondolom lényeges különbségek számunkra nem jelentkezhetnek, főleg router funkciók híján. De majd egy profi megmondja, ha nagyot tévedek.
-
Renato1993
tag
válasz poli27 #29837 üzenetére
Pff, de gáz, azt hittem van valami szabvány, mint a pl a DOCSIS esetén, ha tudja azt az eszköz, legyen az bármilyen márka, akkor működik...
-
DonMaster
addikt
válasz Renato1993 #29838 üzenetére
optikai net miatt más a zte és más a huawei-nél a jel nagyon kicsit különbözik az már baj, és könnyebb ugyan olyat egybe tenni mint 2 különbözővel kínlódni.
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
poli27
veterán
Szabvány a gpon hálózat, de ezzel védik le magukat a gyártók, hogy nem kezeli le a háttérszoftverük az idegen eszközt, így csak tőlük tudnak venni ennyi sima marketing, amúgy menne minden mindenhol, csak szoftveresen nincs támogatva!
-
TeeJay
félisten
ez a Huawei ONT azért egy fokkal minőségibbnek tűnik mint a fekete ZTE tégla...
tudom hogy mindkettő kínai márka és hogy elég nagy piacon vannak jelen de előbbit szívesebben használnékMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
apszi
őstag
válasz Renato1993 #29826 üzenetére
NOs, asszem ezzel muszáj leszek egyetérteni
(#29827) MDanny: Igen jól gondolod, az egy Happy kép...
-
Met
nagyúr
Na megvan a szerződés, nem volt egyszerű.
Csütörtökön odamentem, hogy megrendelem, kellene az adásvételi mert nem kevés adósságot hagytak az albérlők.
Pénteken odamentem a szerződéssel, mivel nem az én nevemen van a lakás kellene a barátnőm meghatalmazása is.
Ma odament barátnőm és megrendelte. 15 napot mondtak a bekötésre.Már csak abban reménykedek hogy tudják és akarják is használni az előre behúzott coax és utp kábelt.
13. kerület, Árpád híd mellett, társasház. Coax és utp volt bent a lakásba amikor megvettük."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Varesz_86
aktív tag
sziasztok lenne egy kérdésem remélem jó helyen teszem fel nagyobb net csomagra váltottam a diginél 200/50es csomagra és kaptam egy ZTE zxhn h298n tipusú wifi routert,qbittorentet használok v3.1.12 verziószámút bent figyel 526 darab torrent, és abból kb kettő darab aktív van és nagyjából 100kb/s sebességgel seedel, elötte a 1043nd-s tplinken max sávszélen futott az idő nagy részében , kapcsolat zöldet jelez port nyitva a kliens szerint, de nem megy az adat, valakinek valami ötlet esetleg? visszadugtam a tp linket de az meg lefele csak 120MBit lefele szóval melyik ujjamat harapjam meg?
-
zoli62
addikt
Digi net, TL WR 1043ND router, korábban fél évig semmi, most már másodszor fordul elő. PPOE megszakad. A csatlkozás automatikusra van állítva. Router Wan felületén connecting üzenet látszikm vég nélkül. Logban pedig "LCP down", "timeout waiting pado packet". Ilyenkor csak kézzel lehet csatlakozni bizonyos idő után Olvastam erről máshol is, nem csak Tplink eszközöknél fordult elő ez a hiba, hanem más típusokkal is. Korábban ADSL internetem volt Dlink 360R+ modemmel, ott ez a jelenség elég gyakor volti, de most már Digi internetem van. Ezeket is figyelembe véve miit lehet mégis tenni? A connecting egyébként tényleg vég nélküi, vagy bizonyos idő után fel tud csatlakozni a router?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik