Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI kábel TV (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-04-23 20:12:23

LOGOUT.hu

Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#41051) Flashget válasza temporello (#41049) üzenetére


Flashget
félisten

TV2-n ment Digi reklám ma..talán van még remény a Spílerre ;)

Realme GT Master Edition

(#41052) g0dl válasza temporello (#41049) üzenetére


g0dl
addikt

800Ft, az a Digi dijainak harmada, negyede.
Ennyiért nézhet az ember üvöltöző tahókat ....

(#41053) rocket válasza g0dl (#41052) üzenetére


rocket
nagyúr

Ugyanannyi reklammal (orankent ~20 perc), ismetlessel (~95%-a a filmeknek, sorozatoknak), szinte ingyen van.

Jol kikapartak a gesztenyet Andy-nek, nem csoda semmit nem tesz ellene senki aki tehetne.

"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

(#41054) dethroner válasza g0dl (#41052) üzenetére


dethroner
veterán

Mert kőbe van vésve hogy meg kell tartani a tévé előfizetést?

A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

(#41056) Watt25


Watt25
veterán

Furcsa, mert itt azt írják, hogy nem dobhatják ki őket a kínálatból, de ez szerintem hülyeség. (Az már más kérdés, hogy nem fogja egyik szolgáltató sem meglépni, hogy repteti őket.)

Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/

(#41057) dethroner


dethroner
veterán

Az MKSZ kiszámolta: ha egy terjesztő nem a legkedvezőbb feltételekkel, hanem listaáron szerződik a két nagy kereskedelmi tévével, akkor az egy háztartásra eső havi díj akár 740 forint is lehet.

Na ez érdekes, mert a upc új áfsz szerint lesz olyan település ahol 727, 742, 749, 799, 811Ft lesz a növekedés. És még csak a táblázat elejét futottam át. Ezek az analóg csomagok.
A digitális még komolyabb: bronz 878Ft növekedés :Y

[ Szerkesztve ]

A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

(#41058) Flashget válasza Watt25 (#41056) üzenetére


Flashget
félisten

már többször írtam más forrásokra hivatkozva, hogy olyan nincs, hogy kötelező szerződni velük és berakni a két kereskedelmit...nem közszolgálati csatornák!

Az RTL Klub "must offer" besorolású, azaz szerződéskötési kötelezettség terheli a műsorterjesztőkkel, amennyiben azok elfogadják az általános szerződési feltételeket (ÁSZF) és egyedi szerződést kötnek a csatornával. Ha valamely műsorszolgáltató nem köt szerződés, annak kínálatából a csatorna kikerül.

ugyanez igaz a TV2-re.

egyébként ma kirakták az október 1-től érvényes csatorna kiosztást...első bliccre semmi változás a jelenlegihez képest. Szokásos TV2 és retek csatornák semmi új mint q Spíler és társai..
ez csak azért érdekes, mert júl.1-től ketyeg a 90 nap ami október 1-én jár le a szerződés kötésre vagy ÁSZF elfogadására és tejelni kell vagy kivenni a csatornákat a listából.
a kivételt meg 30 nappal korábban jelezniük kell az ügyfelek felé azaz a mai napon, de ilyenről szó sincs sem arról, hogy a havi díj változna.

[ Szerkesztve ]

Realme GT Master Edition

(#41059) rocket válasza Flashget (#41058) üzenetére


rocket
nagyúr

DIGI szereti a vegletekig fesziteni a hurt, hogy lehetoleg szamukra a legjobb szerzodest tudjak kotni, igy jelenleg nem tudjak meg ok se mi lesz.
Max. kapnak 5millios buntetest (mint a DSC-k eseteben), hogy nem jeleztek elore az aremelest, vagy, hogy kukaztak az RTL Klub, TV2 parost.

RTL Klub/TV2 parosnak se mind1, ahogy tellik az ido egyre jobban szorul a hurok, mert a DIGI-bol kinezem kidobjak a 2 csatornat, mint, hogy ~35%-os aremelest hajtsanak vegre a TV csomag dijanal, es akkor ha igy lenne, nem csak a plusz profittol bucsuzhatnak amit a musordij biztositana, hanem csokkene a reklam beveteluk, mert kiesne a potencialis reklam piac ~25%-a.

Vicces lenne latni a reakciokat, ha kidobnak, de ez nem DSC csatornakrol szoło tortenet ismetlese, a "kanapeszornyek" erejet nem szabad alabecsulni, sokan vannak es rogton szolgaltatot valtanak, UPC meg ugye benyalt mar az aremelesre, igy ha sok helyen kabelen nem, de muholdon nagy veszelyt jelentenenek a DIGI-re.

[ Szerkesztve ]

"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

(#41060) Multibit válasza rocket (#41059) üzenetére


Multibit
veterán

Ez az! Szerintem a tévéfüggők nagy része nem tud élni RTLK és TV2 nélkül. Tudom, hogy ezek nem kerülhetnek tematikus csomagba (sajnos :((( ), pedig az lenne az igazi! Arra kíváncsi lennék, hogy a rajongók hajlandók lennének-e plusz zsét fizetni a két celebcsatornáért! Mert ugye reptetés esetén nagy lenne a hiszti. Csakhogy eddig ingyen jött nekik az agyzsibbasztás. A hőzöngők két dolgot követelnének: maradjon a két imádott csatorna ÉS ingyen legyen :O

(#41061) Flashget válasza rocket (#41059) üzenetére


Flashget
félisten

olyan szinten beleszarnak ebbe a 30 napos törvénybe, hogy a mai napon csaptak hozzá egy 2. módosítást a szept1-től érvényes ÁSZF-hez. :)

A DIGI Smart CAM szolgáltatás 2016. szeptember 1-jétől nem igényelhető szolgáltatás.

Realme GT Master Edition

(#41062) bopeti98 válasza rocket (#41059) üzenetére


bopeti98
őstag

A műholdas UPC ( nem ugyan az a cég, mint a kábeles ) még nem nyalt be senkinek, legalábbis nincs róla infó. Ők azért nehezebb helyzetben vannak, mert műholdon nem lehet csak úgy egy tucatnyi csatornát bepakolni.

(#41063) zsolt501 válasza bopeti98 (#41062) üzenetére


zsolt501
nagyúr

Maradjunk annyiban, hogy műholdas szempontból egy szolgáltató sincs túl jó helyzetben.

[ Szerkesztve ]

''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''

(#41064) leviske válasza rocket (#41059) üzenetére


leviske
veterán

Amennyiben nem tudnak szerződést kötni, akkor az a RTL/TV2 csoport öszzer csatornájára vonatkozik, nem csak az alap 2 csatornára, nem? 10- csatornát pedig már a DIGI kínálata is megérezne. Pláne, hogy náluk FOX és társai sincsenek.

Mindenesetre, ha meg mernék lépni a DIGI-nél a dolgot, esélyes, hogy sok alternatív csatorna szemében felértékelődne a cég csomagjaiban való szereplés lehetősége. Kellő mennyiségű reklámmal pedig még akár pozitívan is kijöhetne a DIGI egy esetleges TV2/RTL kukázásból.

Bár tény, nagyobb az esélye, hogy a nézettség ~40%-át kitevő csatornákat nem fogják olyan könnyen kivágni, mint az ~1%-ot itevő DSC-t.

(#41065) dethroner válasza Flashget (#41058) üzenetére


dethroner
veterán

Én is úgy tudtam hogy megtehetik azt hogy nem kötnek szerződést és kidobják a francba őket. De ma ezt olvastam:
Az MKSZ szerint a két kereskedelmi tévé visszaél a pozíciójával (t.i. kötelező terjeszteni őket, olyan nincs, hogy, hogy egy szolgáltató szimplán nem fizet nekik, és kiveszi a két adót a csomagjaiból),

Ha ez utóbbi fals infó, a digi helyében létrehoznék egy leányvállalatot. Az anyacég megtartja a két szutykot, árat emel és akinek kell az marad. Az új szolgáltató kidobja, és így maradhatnak a megszokott árak, foskanálisok nélkül.

A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

(#41066) leviske válasza dethroner (#41065) üzenetére


leviske
veterán

Vagy nem hoznak létre leányvállalatot, hanem szimplán összedolgoznak a MindigTV-vel, akinek gondolom a továbbiakban is joga lesz kódolatlanul, ingyen nyújtani a RTL/TV2 párost.

(#41067) Samott válasza rocket (#41059) üzenetére


Samott
addikt

Brutalis amit az aszf szerint ker a ket kereskedelmi csatorna, de ne feledjuk hogy komoly kedvezmenyeket adnak ha a szolgaltato sok csatornat berak a csomagjaba toluk, marpedig a diginel - ha jol tudom - eleg jol allnak, az oszes HD csatornajuk bent van az alapcsomagban, tehat a digi mar eddig is fizetett nekik rendesen, szoval a szerzodesmodositasbol szarmazo aremeles a riogatottnak a toredeke lesz. Szvsz.

Szerk: bocsanat, felrekattintottam, erre akartam reagalni: #41057 dethroner

[ Szerkesztve ]

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#41068) Flashget válasza leviske (#41066) üzenetére


Flashget
félisten

2020 szeptemberig szól a szerződés a free-re MindigTv-n, utána nagy valószínűséggel ott sem lesz az már amennyiben marad ez ami júl.1-től van.

Realme GT Master Edition

(#41069) Flashget válasza Samott (#41067) üzenetére


Flashget
félisten

fizetni az SD tartalomért kell, minden más árukapcsolás elvén működik.

Az én véleményen az a Digi kivár egészen október 1-ig inkább bevállal egy újabb 5 millás bírságot, de addig eltelik 1 hónap az alatt még sok minden történhet.

Realme GT Master Edition

(#41070) bandiras2


bandiras2
senior tag

Üdvözletem! A problémám a következő:

Két TV van a lakásban. A szép új Samu TV a DIGI előfizetés összes csatornáját befogja ahogy az kell. Na a probléma az, hogy a másik szobában levő CRT csoda szépen veszi az analóg csatornákat, de szeretnénk ha ugyanaz a csatornakiosztás megoldható lenne rajta egy beltéri egységgel( kéne egy rendes külső tuner, ami működik is, és veszi a csatornákat, mint a Samu TV-ben ami van),
Családilag beszerzésre került egy ketyere: [link] (szerencsére nem volt drága...), szóval ez nem nyerő. Alig lát valamit, és amit lát, annak nagy része kódoltnak látszik a szerencsétlen számára. Egyértelmű hogy nem ez a nyerő. Na a nagy kérdés:
Akkor mégis milyet vegyek?
A hozzáértő választ előre is köszönöm.

A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Freedmann

(#41071) Multibit válasza bandiras2 (#41070) üzenetére


Multibit
veterán

Persze, hogy nem jó. DVB-T vevőt vásároltál :W
DVB-C set top boxot keress!

(#41072) Flashget válasza Flashget (#41061) üzenetére


Flashget
félisten

úgy látom ez senki szemét nem szúrta ki. :)
Jól értem mától nem lehet CI+CAM-ot kérni filmcsatikhoz?

Realme GT Master Edition

(#41073) Flashget


Flashget
félisten

(#41074) trec12 válasza Flashget (#41072) üzenetére


trec12
addikt

A kérdés az mi van ennek hátterében. Folyamatos készlethiány? Egyéb változás? Ha igen akkor mi?

[ Szerkesztve ]

(#41075) trec12 válasza Flashget (#41073) üzenetére


trec12
addikt

Na akkor delete az SD-nek. ;)

(#41076) Flashget válasza trec12 (#41074) üzenetére


Flashget
félisten

Erre hivatalos választ sosem kapunk.
Szerintem az állandó készlethiány.

én már el is pakoltam az SD verziót.

közben a PR Telecomnál is lesz Spíler meg Izaura tv...

[ Szerkesztve ]

Realme GT Master Edition

(#41077) bandiras2 válasza Multibit (#41071) üzenetére


bandiras2
senior tag

Köszönöm.

A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Freedmann

(#41078) szabogabor10 válasza Flashget (#41072) üzenetére


szabogabor10
veterán

FB oldaluk szerint ez csak a műholdas platformot érinti.

iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen

(#41079) bandiras2


bandiras2
senior tag

[Erről tud] véleményt mondani valaki? tapasztalatok?

A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Freedmann

(#41080) Flashget válasza bandiras2 (#41079) üzenetére


Flashget
félisten

kereső használata?
[link]

Realme GT Master Edition

(#41081) Flashget válasza szabogabor10 (#41078) üzenetére


Flashget
félisten

Nagyszerű, mert ahogy kirakták aszerint egységesen mindkét tv-t érinti.

Realme GT Master Edition

(#41082) szabogabor10 válasza Flashget (#41081) üzenetére


szabogabor10
veterán

Igen, azt néztem pont én is.

iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen

(#41083) dh66e válasza Flashget (#41072) üzenetére


dh66e
veterán

Vagy csak senkit nem érint jelenleg. :)

(#41084) Flashget válasza dh66e (#41083) üzenetére


Flashget
félisten

csata után okos a katona ;)

Realme GT Master Edition

(#41085) Freezee válasza Mentolka (#40999) üzenetére


Freezee
senior tag

Szia,

Nekem ilyen boxom van ( 650HDC ) és igen az idő szar volt. Volt olyan hogy 3 órát tévedett. Kb 2 hét volt mire sikerült úgy beállítanom hogy eltalálja azt ami az EPG-ben van. Az időzónákkal variálj csak úgy fog menni. Röhejes de ilyen szar ez van. EPG-ből felvétel rohadt bonyolult sokszor nem is sikerül neki felvenni. Arra még nem jöttem rá hogyha 1x rányomsz akkor pirossal jelöli ki, ha 2x akkor zöld lesz a műsor amit fel akarsz venni. De hogy mi a különbség senki sem tudja, még fórumokon sem találtam meg. A Box foruma halott szinte semmilyen kérdésre nem válaszolnak, pedig ott is feltettem ezeket a kérdéseket.
Az EPG kezelése borzalmas éjfélkor ha nézed átugrik a következő napra és fogalmad sincs most mit tudnál nézni mert csak a későbbieket mutatja és nem lehet visszalépni 1 napot. Amíg nem állsz rá a csatornára addig nem frissíti az EPG-t, ergó nem tudod megnézni hogy milyen műsor jön csak ha átváltassz arra a csatornára. Így programozni nem is lehet előre pár napra, nemhogy 1 hére/hónapra.Tehát a funkcióra amire vettük használhatatlan.
Összegezve egy kalap szar ez a megoldás, ennél a T-home IPTV boxa ezerszer korszerűbb, okosabb és jobban kezelhetőbb volt.
Szóval ha valakinek kell egy AB cryptobox 650 HDC nagyon jó áron eladó. Garanciális, még szinte új ( nem használtuk mivel nem lehet ) azonnal szóljon viheti.....

ui.: mivel NHL, NFL, Forma1 érint eléggé, hol vagy hogyan lehet nézni a spÍÍler tv-t???

[ Szerkesztve ]

(#41086) AngelH


AngelH
aktív tag

Azt nem tudja valaki véletlen, hogy ha előfizettem 1 éves HBO csomagra, lejárat után meg lehet újítani a kedvezményt? vagy itt is úgy van, mint normál esetben?

(#41087) Flashget válasza AngelH (#41086) üzenetére


Flashget
félisten

1272?

Realme GT Master Edition

(#41088) Boond válasza Freezee (#41085) üzenetére


Boond
addikt

Én csak azt nem értem, nektek van ilyen pechetek, vagy mások zsenik, esetleg kamu posztok lennének???
pl itt: http://bolt.sat.hu/televiziozas_tv_vetel_230/belteri_egyseg_set_top_box_237/kabeltv_vevo/ab-cryptobox-650hdc-kabelvevo-2598

(#41089) dh66e válasza Flashget (#41084) üzenetére


dh66e
veterán

vagy halott. :U

(#41090) Boond válasza Freezee (#41085) üzenetére


Boond
addikt

http://data.hu/get/9953679/AB_CRB_650HDC_EN-small.pdf

Hátha segít :)

Amúgy nincs hozzájuk frissítés, vagy ilyesmi? :)

[ Szerkesztve ]

(#41091) Flashget


Flashget
félisten

Megállapodott a programdíjakról a UPC az RTL Klubbal és a TV2-vel

A UPC ügyfelei a csatornák által eredetileg, az Általános Szerződési Feltételeikben meghirdetett díjak mindössze feléért érhetik el a két televízió műsorait, ráadásul a plusz díjat visszamenőlegesen nem kell megfizetniük.

Invitelt nem nyomták fel GVH-nál ezért? ;)

Realme GT Master Edition

(#41092) digikábeles válasza Freezee (#41085) üzenetére


digikábeles
aktív tag

Javaslom, hogy legközelebb tévét is ettől a gyártótól vegyél. ;)

(#41093) trec12 válasza Flashget (#41091) üzenetére


trec12
addikt

Invitelnél sem úgy tudom.

[ Szerkesztve ]

(#41094) Flashget válasza trec12 (#41093) üzenetére


Flashget
félisten

ők visszamenőleg beszedik a díjat. Én így tudom.

Realme GT Master Edition

(#41095) trec12 válasza Flashget (#41094) üzenetére


trec12
addikt

Rosszul tudod ezen az állásponton azóta változtattak. Nézz be Face oldalukra egyértelműen leírják, hogy visszamenőleg nem számláznak és 362 Ft lett a díj.

[ Szerkesztve ]

(#41096) Flashget válasza trec12 (#41095) üzenetére


Flashget
félisten

Oké elhiszem.

Realme GT Master Edition

(#41097) trec12 válasza Flashget (#41096) üzenetére


trec12
addikt

Minden estre azért fura kilőni egy ilyen szöveget a nagyvilágba, hogy hárítunk. Egyértelműen ezzel a csatornák nyakába próbálták varrni az áremelkedést ők tulajdonképpen "semmiről sem tehetnek". Ez olyan komolytalan egy kicsit a többi nem is tett ilyent. De az is benn van, hogy most lehet kommunikálni, hogy na nem is kell 700-at fizetni csak felét meg még el sem kéri visszamenőleg "az aranyos szolgáltatóm".

[ Szerkesztve ]

(#41098) flesh


flesh
aktív tag

Diginél az EPG pontatlansága a közvetített csatorna vagy a digi hibája?
Konkrétan az esti F1 ismétlése az M4 HD-én időzítve volt és amikor átkapcsolt a tv, már a 18-ik körnél jártak, és ez már nem az első eset!
Hol kell reklamálni? DIGI vagy M4?

Nokia 5110 > Nokia 3510 > Sonyericsson K700i > ETEN Glofish M700 WinCE 5.0 > Samsung Champ DUO WiFi > Samsung C6112 Dualsim > LG Connect 4G metroPCS (Cayman) > LG Optimus F6 (D505) > Nokia Lumia 930 WP8.1 & LeTV Max Pro x900 Snapdragon 810 octacore 4GB/128GB > P8 Lite+Samsung Note 3+iPhone 7 128Gb

(#41099) unravel válasza flesh (#41098) üzenetére


unravel
őstag

Prohardvernel kell reklamálni. :)
Sportcsatornaknal előfordul hogy egy élő közvetítés miatt csúszik az ismétléses esemény.

¯\_(ツ)_/¯

(#41100) Multibit válasza flesh (#41098) üzenetére


Multibit
veterán

Te komolyan úgy szoktál felvenni, hogy pontosan az EPG-re hagyatkozol? :Y
Ráhagyással programozz (de jó sokkal), különben sok minderől lemaradsz!

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI kábel TV (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.