Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI kábel TV (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-04-23 20:12:23

LOGOUT.hu

Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#41351) Freezee válasza DonMaster (#41349) üzenetére


Freezee
senior tag

- ha az évenkénti 5w áram árát amit 2 box használ nem tudod kifizetni ne nézz TV-t az sokkal többet fogyaszt...vagy kapcsold ki amikor nem tévézel tudod van rajta POWER gomb.
- nem kell még1 előfizetés mivel 2 boxnál többed úgysem lesz mivel az áram kifizetése is problémát jelent neked, nehezen tudom elképzelni hogy 5 TV-d lenne....
-nem vált sohasem 16:9 ről máshova csak tudni kéne beállítani....vagy venned kéne egy TV-t ami tud Full HD-t
- átmehetek hozzád megnézni hogy megy egyszerre 10TV-n a Spíler HD, vagy sport2 HD??? Ha gond a TV-k száma 6db-ot tudok vinni a többit légyszi biztosísd.
- nincs olyan eszköz 80.000Ft ( illetve ez az ár felett sem találtam olyat)alatt amivel meg lehet oldani hogy a sportműsort felvegye bármikor is adják még akkor is ha elötte 1-2 nappal hirtelen változik a kezdés. Mert bizony ilyen is van az NHL meccseknél.... megnézem a "csodaidőrebeprogramozott" készüléked mit kezd vele.
- Na ha mindent le tudsz szedni a DIGI-nél légyszives a hétvégi Dallas-NYgiants, San F. 49-P. Steelers meccset magyar kommentátorral szed nekem le Full HD vagy jobb felbontásban. Ha sikerül többet nem írok ide.

ez igaz, hogy a T-egy kulcsra kész felvevöt ad bár elég drágán. amita Diginél eleht hgoy tökölni kell vlee 1napot deés kell fieztni érte töb tiz ezer forintot de cserébe mükszik ugyan ugy mint a t-home-é és nem kell havi dijat fizetni érte mint írtam nincs ilyen készülék. Ha van , légyszives linkeld be megveszem a másik mellé.

persze a net, az igen. a T-home kb annyi csatornát meg kb olyan telefont ad 6490-ért mind a Digi
hát én ezt nem mondanám, maxos t-home csatornánál elégé szegényes a Digi csomagjához képest föleg árban is elégé magas ahoz képest amit ad létszámban és minöségben.
Szegényes a T csatornája? bocsi melyik sávon találom a Sport2 HD-t? vagy a Spíler HD-t? ( UPC )

-Telefon nem számít senki nem használ már vonalas telefont csak a 86-éves nagymamám mert nem tudja önállóan elhagyni a szobát.

pont ez az a lényeg, olcsobban többet jobbat kapsz a Diginél mint a thome -nál. még aha boxot kivezsük akkro is...., olyan vagy mint egy.... csak hajtogatod amit valami reklámban olvastál( hallottál inkább ) nem érted hogy nem lehet letölteni sok műsort MERT NINCS FENNT A NETEN , értedmár? a 100-as nettel meg ha leszedsz egy full HD ( 1920x1080) filmet 5 perc alatt akkor gratulálok... arról nem beszélve ha nem osztja senki akkor pisloghatsz a gyors neteddel.

Komolyan mondom neked megadom címem gyere át csináld meg amiről itt hadoválsz állandóan mert ez így itt csak egy jó szaftos marketing bullshit. Leírtam mi a feladat mit szeretnénk páran, szerinted ez piskóta megoldható pár ezer forintból. Biztosítok neked mondjuk 15.000 Ft keretet, a TV adott, egy jó fajta Sony/Samsung választhatsz 1évesek se, most épült a ház, új kábelek semmi kifogás nem lehet.

ui.: többiektől elnézést a hangvételért de már borzasztóan bántó hogy valaki szeretne valamit , vagy véleménye van és ahelyett hogy a megoldást mesélné el az úriember, hülyének néz mindenkit, leannyizik még a béna sportteljesítményt is érintjük, de megoldás az sehol......

[ Szerkesztve ]

(#41352) M_AND_Ms válasza Boond (#41347) üzenetére


M_AND_Ms
addikt

Látszik, nem vettél még rész árképzésen. Persze, hogy benne van.
Ahhoz, hogy egyáltalán az online videotéka ott álljon és várja az esetleges rá előfizetőket már rengeteg beruházás kell, aminek van költsége. Ezt a költséget beépítik az alap előfizetési díjba.
Ahhoz, hogy egy boxot a hónod alá nyomjanak az ügyfélszolgálaton annak rengeteg járulékos költsége van: szállítás, raktározás, szervizháttér. Nem beszélve a saját szoftver fejlesztéséről, teszteléséről. Ezeket a költségeket szintén beépítik az alap előfizetési díjba.
És még sorolhatnám.

Tetszik, nem tetszik, ez van. Emiatt van, hogy a Digi az alacsony árak miatt nem akar ezekkel foglalkozni.

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

(#41353) DonMaster válasza Freezee (#41348) üzenetére


DonMaster
addikt

(I)DIGI szolgáltatása. Valakinek megfelel valakinek nem(/I)
Digi szolgáltatása:
utp-net 1gbits (940mbits)
coax-tv 98+28 csatorna
telefon-telefonkábelen

tv: analog jár ha nem bérelsz Box-ot a Digitöl. ezért is van kiirva hogy ha Digitális hibára hivod akkor fizetös ha naalogra akor inygenes, ha bérelsz boxot akor a Digitálisra fizetsz elö, és itt linkelhetsz Digi oldalt, mert nagyon nem ugyan az mutasd inkább mi ál a szerzüödésen mert ugye ott bevan pipálva .
Diginél a szolgáltatás anyibol ál tv-nél, hogy kapsz egy csatlakozot amit bedugsz a Tv-be és inetöl a tv-n keresed a csatornákat, és nézed. ezt szolgáltatja a digi.
ha kérsz boxot akkor a Box-al lehet fel venni. igy enynivel bövül a szolgáltatás. havi 300ft-ért.

szovla tv terén ez a digi szolgáltatása.

nah most ha valakinek ez nem felel meg átmehet T-home hoz nyugodtan kétlem hgoy itt valaki vissza fogná tartani. bár anyagilag nem éri meg, és csak amit hogy legyen egy boxod ami kulcsrakész megint csak nem éri meg.

és akor téjünk a hsz-edre is vissza:

1.
(B)(I)nincs műsornév alapján felvétel (/I)(/B)
nah szoval a fent leirtak hoz mérten amit aDigi szolgáltat,
ilyen opcio véletlenül se szerepel, nem azért mert nem irtam hanem mert ilyen szolgáltatás nem létezik a Diginél, vagyis csak Digi box-nál . De ha nincs Digi box-od akkor nem is értem. rosza boxod vagy a tv-d vegyél ujjat. ha ninc silyen opcio a tv-dben vagy a saját boxod ban.

2.
és igen , mindenféle eszközt kell vásárolgatnod meg frissítened ha szeretnél valamit felvenni, ergó kényelmetlen sokaknak. Ha szerinted egyszerű kivitelezni tanítsad meg 2 perc alatt telefonon keresztül egy háztartást vezető nőnek....naugye.....
hu juj
problémák jönnek ., szoval mi az a mindenféle eszköz amit meg kell venni egy felvételhez?
video recorder és lejátszo + 1 vhs kazi :D
vagy dvb-c box + adattárolo?
vagy dvb-c vevö + szerver(akár nas)?
frissiteni? mit kell frisiteni? és ahoz miköze aDigi-nek?

mert itt az a Baj hgoy szidod a Digi-t hgoy szart szolgáltat, közben meg kb az a szitu, hogy van egy BMW-d és szidod a BMW gyárt mert kilyukadt a Gumi és azt kikel cseréld. (vagy elfogyot az ablaktörlöfoyladék és után kel tölteni.)

3.
látszik sosem néztél sportműsort.... beprogramozod 14 órára kb mint ahogy írtad és elindult egy NHL meccs 13.05-kor akkor abból mit fogsz látni :D a végeredményt... gratula... sorozatfelvételt a boxok csak úgy tudják ha mindíg abban az időpontban indul el. Namármost az NHL, NFL meccsek időpontjai folyamatosan változnak. most 3 nap alatt ezek az időpontok voltak. 19.00, 21.00 , 13.30 , 15.45, 04.00 , 06.00, 17.00 , 02.00 és ezek két különböző csatornán na erre írjál programot ha olyan okos vagy.
nem tudom az olimpia minek számit a vb és eb minek minösül de szerint mindegyik sport és müsör is egyben . nah most 1 valamit szögezzünk le, ha a mecs emg van hirdetve 12:00-ra akkor az nem fog elindulni 11:00kor, elég epic lenne, oda érek a stadionba 11:30-ra és már mecs a mecs de a jegyemen meg 12:00 van :D , persze ez élő mecs nél van.
nem a mecs ideje változik hanem a tv-n valo sugárzása de ehez megint miköze a digi-nek? minden csatorna fent tarja a jogot a müsorváltoztatás hoz. reklámálj a sport1 sport2 stb csatornáknál , erröl a digi nem tehet.

másrszröl meg programozam le nem minthe neháéz lenne,. lekel kérni minden orában a program ujságot és abbol megnézni hgoy menni fog-e a kereset müsörok 1-ike ha igen akro azon a csatornán felvétel indit, ha nem akkor késöbb ujra nézzük és ezt beelhet álitani akár 5percenkénti nézésre nem csak 1orára de akrá 1secenként is kereshet ha az jobb neked.

4.
Mivel nem ismersz így csúnyán lyukra is futottál mert pont a sport miatt nincs időm a TV elött ülni :C és mellette még családom is van így akkor nézném meg a műsorokat ha már mindeki lefeküdt és meló mellett hallgatnám meg nézném éjjel hajna
elsöre az jutot eszembe hogy mond el kérlek holdolgozol ahol munka közben megengedik azt hogy mecset néz.
de hgoy komolyan is nézzük, mint irtam lesz a Diginél is ezek az adások , de azt ugye nem tudtad elolvasni.
az emg hgoy neked egy csatorna minösége nem tetszik hát akkro panaszkod a sport2-nek ezena cimen tudsz: Cím: 1139 Budapest, Lomb u 23-27
Telefon: + 36 1 236 91 00
hajrá soksikert ez ügyben mond nekik, hgoy szar a müsör adják jobban. vagy valami.

nincs szüksége 1000-es netre? a T-is UPC is ad netet csak kicsit lassabb mint a DIGI. Anyagilag meg nincs különbség igazán a DIGI a UPC és a T-Kom között. Teljesen pontosan kiszámoltam neked 2 év alatt a T-com 208800 Ft-omba kerül a DIGI 2 év alatt 202600 Ft- omba fog kerülni.És 2 év után a DIGI emelkedik. Tehát cirka 7000Ft különbségről beszélünk két év alatt ami napi 290 Ft. Fogadjunk ennél többet költesz bagóra.... szóval nem a pénz dönt még mindíg hanem a szolgáltatást szeretném. Légy szíves meséld el ez mit jelent mert megkérdeztem itt a környékemen ülőket és több diplomával BSC-vel és doktorival sem tudunk rájönni ez mit jelent: " sokkal profitosabb mint bármelyik másik szolgáltató "
hajaj, nincs szüksége 1000-res netre, hát ezért van a Diginél 100/50-es csomag is. potom 2700ft-ért

t-is és upc is ad netet igen ez jogos, anagilag nicns különbség digi és t és upc között huha, barátom, hát lássuk a medvét.
t-home legksiebb csomag: 5020ft 10/1mbits-es csak net
upc legkisebb csomag 3490ft 30/3mbits-es csak net
Digi legksiebb csoamg 2700ft 100/50mbits csak net

szoval ha Digi helyet a Thome-nál netezel havonta 2320ft-al lesz kevesebb a zsebedben
ha a digi helyet az upc-nél netezel akkor havonta 790ft-al lesz kevesebb a zsebedben
nem tudom de emelet még 10helyet 100 letöltés és 30helet 100letöltés és 1és 3 helyet 50 feltöltés jár
és még emelte kevesebbe is kerül, hát nem tudom neked hgoy jöt ki az hgoy egálban vannak árban .

tehát 2évre vezem le a Digi tv+telefon+net-et a t-home vs upc-vel rendben van levezem csak neked csak most

nézzük mondjuk a legkisebb csomagot:

amit már leirtam hüség nélkül mindegyik
2évre azaz 24honapra
2év Digi net legkisebb csomag: 64800ft 2évre a Digi-nek csak netre
2év -thome legksiebb csak net : 120480ft 2évre csak net T-home nál
2évre upc-nél legkisebb csak net: 83760ft 2évre csak net upc-nél

teljes csomagok:

2év Diginél: nézem a legnagyobb csomagal: 6800ft/ho 163200ft 2év minden maxos Diginél
2év után Diginél havi 8500ft lesz ami 204000ft a következö 2év ami 4év számolva
azaz 4év alat a Digire elmegy 367200ft

2év upc : max csomag net: 9490ft/ho tv 5190ft/ho 5500ft/ho =20180/ho 2évre ez 484320ft
ujabb 2évre ez 968640ft az upc-nek

2évre t-home nál net 6000ft/ho tv 4125ft/ho telefon 3150ft/ho = 13275ft/ho 2évre ez 318600ft
ujabb 2évre ez 637200ft

diginél 4év alat elköltesz 367200ft-ot upc-nél 4év aalt elköltesz 968640ft-ot t-home nál 4év alt elköltesz 637200ft-ot

már bocs de ez legkisebb öszehasonlitásban is 300e ft és 600e ft közötti ár 4év allat.
azért ez pont nem mondhato egyenlönek vagy minimális eltérésnek, szeirntem azért 600e-böl van aki autot vesz, 300e meg elég akár egy konyha kisebb felujitására de a 600e már tuti .

és az elözö végn emg ara céloztam hgoy sokal emgérösösebb a digi de itt már nagyon mélyen ki is fejtettem hgoy mi az oka anank hgoy emgérösebb

LG V30-> Iphone 12 Pro Max

(#41354) mfranky


mfranky
őstag

Azért a digi-s nethez 1 dolgot hozzáfűznék...
Nekem ilyen csomagom van:

Digitel 200, Diginet 200, Digitv, Okos kedvezmény 2 év

Nagyon jó az ára, tényleg elégedett vagyok mindennel... ami kicsit baszta a csőröm, hogy mikor kijöttek beszerelni, akkor a telefont le akartam mondani, mert azt nem használom.... erre mondták, az 200ft/hó, nem összeg ... de ezt be kell kötni a 200-as sebességhez...már akkor nem értettem, hogy mi köze hozzá...
Aztán nemrég volt egy kapcsolódási problémám, amihez kijöttek a lakáshoz, de csak az volt a probléma, hogy nem dugták vissza rendesen a kábelt a lelakatolt dobozba az alagsorba... aztán mikor visszadugta a srác, látta hogy ez volt a problem... miután csináltunk egy sebesség tesztet, 100/100 -at írt ki több sebességellenőrző oldalon is... kérdeztem, hogy hol a 200-as letöltés???
Erre a válasz: "a 100/100 is bőven elég mindenre, nem?"
DE. Mondjuk igaza van... bőven elég... de akkor miért fizetek 200-ért? Vagy mi ez a "nem is fogja elérni a 200-at"? Valaki magyarázza már el nekem...

üdv, :R

PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+

(#41355) Boond válasza M_AND_Ms (#41352) üzenetére


Boond
addikt

Mivel iptv jó pár éve csak próba hónap volt, így nagyon nem érdekelt.

Netnél meg anno mikor bevezetésre került, még közel sem távol sem volt online videotéka...
5 email valami 50 mb webtárhely, meg ilyesmi járt hozzá, ha jól emlékszem még...

"Ezt a költséget beépítik az alap előfizetési díjba."
Az egy dolog, de ha ettől még külön elő kell fizetni... akkor nagyon mind1. Plussz ha ez csak a tv szolgáltatás esetében él, ahogy sejtem.

És nem T-s net előfizetés esetén.

"Ezeket a költségeket szintén beépítik az alap előfizetési díjba."
Szóval ez az iptv rész... amúgy nem mintha a bérbe adás nem térülne meg t-nek.. box esetén... persze, hogy van szállítás raktározás, egyéb költség... de ezek ugyan úgy diginél is meg vannak amúgy.

(#41356) bopeti98 válasza DonMaster (#41353) üzenetére


bopeti98
őstag

A Telekom esetében ne a honlapon lévő, nyilvános árakat használd az összehasonlításhoz, mivel ha valahol van Digi, akkor sokkal olcsóbb azon a területen a T is.

Freezee: Hagyjad, felesleges erőlködni. Már többször lefutottuk itt ezt a kört, de egyetértés sosincs. Akiknek nincs szüksége extra funkciókra, és elég neki egy "natúr" DVB-C az választja a Digi-t, akiknek pedig többre is szüksége van az marad a T-nél vagy a UPC-nél. Ennyi.

[ Szerkesztve ]

(#41357) DonMaster válasza Freezee (#41351) üzenetére


DonMaster
addikt

nem vált sohasem 16:9 ről máshova csak tudni kéne beállítani
igen és emlyikre? széles vagy enm széles 4:3 vagy 16:9 mert ugye atv az 16:9 de az adás mikor ez mikor mikor 16:9-el telejs a kép mikor 4:3-mal telejs a kép jah hogy ezt máér elfelejtetted, hát ez van.

Szegényes a T csatornája? bocsi melyik sávon találom a Sport2 HD-t? vagy a Spíler HD-t? ( UPC )

ha elmondod, hogy a t-home nál hol találom a következö csatornákat akro elmondom hol van a spiler tv és a sport2hd a digi-nél: Digi sport 3 HD digi sport 1hd digi sport 2 hd digi animal world viasat explore digi wolrd duck tv, bomerang , nick jr. , hit, musik1, 16tv, protv, tv18,tv13,estv, centrum tv, tv10, xv tv. nah ha ezeket elmondod a t-home nál holtalálom a családi csomagban akkor elmondom neked holvan a spiler és a sport2hd a Digi tv csomagjában. ugyebára családi csoamga maxos a t-home nál. hajrá.

nem kell még1 előfizetés mivel 2 boxnál többed úgysem
ne akrd mrá emg mondai, hgoy kell vagy nem. én spec Diginél laptopon nézem az adást ágyban , dvb-c vevövel ami potom árban van és usb-s tehát pluszban nem foygaszt. és közbena tv is bevan kötve és ha kelene megy az is, de ez ugye bár t-home nál nem opcinális hgoy laptopon nézd az adást, internet kapcsoalt nélkül és plusz box és plusz csomo ezsköz nélkül, 6000ft-ért vetem dvb-c tunert usb-set kinábol és tökéletesne fut rajta fhd adás is. akadás nélkül mielöt leszolnál vagy vlaami más. és 15e ft-bol emg lehet oldani, tunert már kapni 4-5e ft-ért vezsle melé egy rpi-t beprogramozod és csö jah hgoy kell még egy adattárolo de az ugye vna neked porbléma megoldva, max 20e ft-bol simán kihozhato egy eszköz ami képes kiszolgálni az igéyneidet,
a programot emg emgirom neked potom netto 100e ft-ért. kutatás és fejlesztési ár uge bár meg az idö nincs ingyen senkinek se. de ha van más aki emg irja neked olcsobban hát hajrá.

LG V30-> Iphone 12 Pro Max

(#41358) M_AND_Ms válasza Freezee (#41348) üzenetére


M_AND_Ms
addikt

"látszik sosem néztél sportműsort.... beprogramozod 14 órára kb mint ahogy írtad és elindult egy NHL meccs 13.05-kor akkor abból mit fogsz látni :D a végeredményt... gratula... sorozatfelvételt a boxok csak úgy tudják ha mindíg abban az időpontban indul el. Namármost az NHL, NFL meccsek időpontjai folyamatosan változnak. most 3 nap alatt ezek az időpontok voltak. 19.00, 21.00 , 13.30 , 15.45, 04.00 , 06.00, 17.00 , 02.00 és ezek két különböző csatornán na erre írjál programot ha olyan okos vagy."

Na itt most nagy a keverés.
Nyilván, hogy egy élő esemény közvetítése követi (vagy nem) az esemény kezdési időpontját. Ha előre hozzák, akkor valószínű előbb kezdik közvetíteni. Ezt nincs EPG ami lekövetné már csak azért sem, mert nincs ember egyik szolgáltatónál se, aki percre pontosan karbantartja az EPG-t. (Személyes tapasztalatalapján mondom, a Ténél sincs)
Az is nyilvánvaló, hogy sok adó beleszarik a saját műsorrendjébe és önkényesen eltologatja műsorokat, de ez sem róható fel a szolgáltatónak.

Amit meg az NFL-ről írtál az a merő tudatlanság. A rengeteg időpont amit írtál az nagyrészt az ismétlések időpontjai. De, miért is kéne mindent felvenni automatikusan??? AZ NFL meccsek szépen rendbe mindig ugyanakkor kezdődnek hétről hétre. Persze eltérések vannak, de azokat előre kiadják
Hidd el, az USA tévés piacon megjelenő szereplők nagyon figyelnek a pontos kezdésre.

Röviden, a Dignél is van EPG, pont ugyanolyan jóságú mint bármely más szolgáltatónál és pont ugyanúgy használható rögzítés programozására. A sorozatfelvétel pusztán az EPG-t használó eszköz szoftverének kérdése (ez meg Diginél szabadon kiválasztható a piacról. Némelyik olyan extrákkal felruházható, amikről a Té és társai ill. azok előfizetői csak álmodoznak - mindezt nyílt forráskódú szabad szoftverekkel)

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

(#41359) Boond válasza M_AND_Ms (#41352) üzenetére


Boond
addikt

"Ahhoz, hogy egyáltalán az online videotéka ott álljon és várja az esetleges rá előfizetőket már rengeteg beruházás kell, aminek van költsége. "

Amúgy ez nyilván való... A digi is nem véletlen, hogy lakóházakat, és hasonló övezeteket céloz meg, nagyvárosokban főleg. Annak is van költsége nem, a hálózat kiépítésének megtervezésének stb...

(#41360) DonMaster válasza bopeti98 (#41356) üzenetére


DonMaster
addikt

mutasd akro hol vanank azok az árak amik olcsobbak, digi területen.

itt enm erröl van szo, hogy probléma lenen amit ir, csak 1 valami, miért szidja a szolgáltatot lásd Digi-t hgoy ö nem tud itt adiginél felvenni ugy müsört mitn at-nél anno tudod, mikor a digi nem ad ilyen szolgáltatást, igy nulla köze van hozzá, föleg ha nem is szolgáltatoti boxon probálja ezt elérni, mert ha szolgáltatoti boxon mondja hgoy szar, oké rendben van, de itt sjaát box rol van szo nem szolgáltaoirol. ami azért nem ugyan az.

M_AND_Ms

Dignél is van EPG, pont ugyanolyan jóságú mint bármely más szolgáltatónál és pont ugyanúgy használható rögzítés programozására. A sorozatfelvétel pusztán az EPG-t használó eszköz szoftverének kérdése (ez meg Diginél szabadon kiválasztható a piacról.

ez a itt kulcs szo, pont emiat nem a Digi a hibás ha szar eszközt vesz valaki és aval nem müködik, hanem az eszköz. nem is értem, én sem a BMW-t szidnám ha kipukad a hankok gumi hanem egyböl a hankok-ot kezdeném el anyézni hogy milyen szar ez. ugye nem mindegy.

[ Szerkesztve ]

LG V30-> Iphone 12 Pro Max

(#41361) Freezee válasza DonMaster (#41353) üzenetére


Freezee
senior tag

Rájöttem hogy te Write only vagy. Kár beszélnünk tovább egyik kérdésemre sem adtál választ:
- Hol van olyan eszköz amivel fel lehet venni úgy ahogyan arról szó van? Link ide:
- Mi köze a legolcsóbb csomagnak ahhoz hogy nekem mi van mert jelenleg és végig arról beszéltünk.
- A Digi box nem tud olyan felvételt szóval fals infót ne adj.
- Na milyen eszköz kell egy félvételhez?? Hmm mire veszed fel a homlokodra? na már meg is van a válasz a kérdésedre milyen eszköz kell. Na ha saját boxot veszel akkor vajon mit kell frissíteni?? na mit?
- BMW-s sztorinál maradva ha veszek egy BMW-t és nem tudok rá semmilyen sport gumit rakni csak egy városi virslit akkor nem jelenthetjük ki hogy egy csúcs sportautót tudok venni a BMW-nél. Akkor leszögezzük hogy ez egy városi bevásárlóautó és úgy áruljuk. Hiába mondja DonMaster marketinges hogy tud ez 400 km/h -val is menni ha senki sem látta és nem tud róla.....
- Megint kiderült hogy fogalmad sincs hogyan működnek a tengeren túli közvetítések. El kell hogy keserítselek de igen előfordulhat hogy 12-re van kiírva egy meccs de valamilyen közvetítési dolog miatt egy másikat fognak leadni ami 11-kor fog kezdődni. És ez sokszor csal elötte 1 nappal derül ki. És ezt az IPTV box pl rögzíti. Sok ilyen volt az előző szezonban. Most hétvégén például ki volt írva a New England meccs hajnalra de nem közvetítették végül és ezt az este folyamán mondták be tehát elötte 6 órával.. És így kerülnek is be műsorok. Na tágítottam a világképedet?? Van még mit tanulnod. Az meg hogy kiülsz a meccsre 12 kor nem is értem hogyan hoztad be a beszélgetésbe. Valami nagy képzavar van nálad.
Szóval ezt hogy oldod meg a DIGI előfizetéssel szeretném tudni?
- a sport2 minősége senkinek nem tetszik mert ramaty ennyit sugároznak nincs mit panaszkodni. Csak ne gyere nekem a marketing dumával hogy nincs jobb a DIGI tv minőségénél. De van úgy hívják sport2 HD és a UPC/T-nél található.
- az árakat nem jól írtad. T-nél legnagyobb csomag NET+TV 8700Ft. A Diginél ugyanez 6400 aztán felmegy 8000Ft-ra. Ergo 1500-2000Ft a különbség. Veszel boxot 20.000Ft kb minimum + vinyó 17.000. Cirka 2.5 év után jössz ki plusszba. Addig viszont szopacs van. Abba bele se mentem hogy egy 2 éves vinyót amire folyamatosan írsz már leselejtezünk.

Szóval még várom a linket a felvevő boxhoz ami ezt tudja!
Várom a linket a hétvégi meccsekhez ami szerinted bárhol fent van simán le lehet tölteni.

(#41362) Bogyi007 válasza Freezee (#41351) üzenetére


Bogyi007
veterán

Köszönjük szépen a kicsit sem bújtatott UPC Kábeles PR beszédedet.
Most persze nagy a mellény - mivel ők voltak az elsők akik szerződést kötöttek a hörcsögpofa érdekkörébe tartozó Médiacsoporttal - aminek persze az ára az hogy a többletköltséget ki is számlázzák a felhasználóik felé. Bár ez aahogy látható téged nem fog zavarni.

Írásodba nagyon sok helyen bele lehetne kötni nem fogom ezt külön-külön megtenni, csak egy dolgot írok:
Írtad: - "Na ha mindent le tudsz szedni a DIGI-nél légyszives a hétvégi Dallas-NYgiants, San F. 49-P. Steelers meccset magyar kommentátorral szed nekem le Full HD vagy jobb felbontásban. Ha sikerül többet nem írok ide."

Abban igazad van, hogy a Diginél jelenleg ezt nem tudja leszedni SD felbontásnál nagyobban, de hogy FULLHD-ban vagy annál jobb felbontásban TE sem tudod arra mérget is vennék!!!

Ugyanis Magyarországon a szolgáltatók MAXIMUM 1080i felbontásban adnak műsorokat és nem 1080p-ben ergo amit te látsz otthon az SEM FULLHD!!!

Hivatkoztál még arra hogy 1920x1080-as tartalmat 5 perc alatt 100 megás nettel nem lehetséges lesedni, hááát én ebben nem lennék olyan biztos...
Igaz nekem csak 23 megával jött a tartalom a netről de 300 megás fájlt (ami 576i felbontású) olyan 70-75 másodperc alatt szedek le, ha veszünk egy 100 megás netet és figyelembe vesszük azt hogy 19200x1080-as felbontásban lehet egy kb másfél órás film akár 4-5 gigabyte is csak - nem lehetetlen vállalkozás hogy sikerülhet a dolog

Egyébként meg a véleményem nem változott az elmúlt nyolc napban. Voltam már Telekom user minden szolgáltatást használva, voltam UPC Direct felhasználó is és köszönöm szépen egyikből sem kérnék újra.
Maradok köszönettel inkább Digi user.

Egyébként kíváncsi leszek az érveidre, ha a Digi mégiscsak bedobja a Spíler Tv-t a csomagba és közben esetleg a Sport2 Hd-t is behozza - van esély mindkettőre....

DonMaster: Az ég áldjon már meg! Kapcsolj már be valami helyesírás-ellenőrző progit mert kriminális ahogyan írsz!

[ Szerkesztve ]

Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

(#41363) M_AND_Ms válasza Freezee (#41361) üzenetére


M_AND_Ms
addikt

Akkor igazad van!

De most mit szeretnél itt? Van Té és van UPC topik.

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

(#41364) Freezee válasza M_AND_Ms (#41358) üzenetére


Freezee
senior tag

Előző hsz-m olvasd el. Nem vagy tisztába az NHL közvetítésekkel. Az NFL-t is példaként írtam. Nem a meccsek kezdési időpontjai változnak hanem a közvetített meccsek és ezáltal a kezdési időpontjuk változhat. A t-nél követte 2004-óta követem az nfl meccseket. NHL-t régebb óta.
De csak nézzük az elmúlt két napot és csak NFL:
Élő műsorok kezdési időpontjai a SOPRT2 SD!!! -n tehát amikor átkerül a sport1 HD-re felveszem ott is hogyha úgy alakul ott nézem meg inkább mert a sport2 nézhetetlen szar.
vasárnap: sport2 19.00 Green Bay - Jacksonv. 22.30 Dallas - Nyg. és itt a csavar mert úgy volt 02.00 kor New England meccs amit végül az utolsópillanatban nem közvetítettek, pedig benne volt az EPG-ben. És milyen érdekes hogy a T-com osban nem volt benne...
Hétfő : sport1 ezeknek az ismétlése mind hogy lássam HD ben aztán 01.00 Washington - Pitt aztán 4.30 kor san francisco - Rams.
aztán csütörtök 02.15 New england ( ez még benne se volt az EPG ben hétfőn )
szóval hol kezdődnek mindíg ugyan akkor? És az NHL még kaotikusabb pláne a rájátszás körül mert ha nincs 5-6-7 ik meccs akkor ugye nincs mit adni hiába volt kiírva ergó annak a helyére másik meccset raknak ami máskor kezdődik. És az csakelötte 1 nappal dől el ugyebár ha valaki hozza a 4.dik meccset.
Szóval komolyan ideírod hogy egy tudatlan béna vagyok?? Legalább olyanba próbálj belekötni aminek utánanézel ha már nem követed, köszönöm.

Szóval légyszíves mutass egy olyan boxot ami ezt leköveti. Mert Ab crptoboxot is itt ajánlottátok hogy tudja megvettem 2x.000 ft ért és nem tudja.... és ráadásul az epg kezelése tragikus csak azt mutatja amin rajta állsz.

(#41365) M_AND_Ms válasza Freezee (#41364) üzenetére


M_AND_Ms
addikt

Mondtam már, igazad van.

Viszlát!

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

(#41366) DonMaster válasza Freezee (#41361) üzenetére


DonMaster
addikt

áraknál én telefonal együt irtam a digit t-home ot és az upc-t is. de nézed csak a maxos csoamgot ne epdig egyikböl max másikbol kisebb mert az ugy már nem egál. bár szolgáltatásilag gigy sem.

ésn telefonal együt számoltam de akor nézök anélkül, ugye telefon nélkül nincs okso csomag már hogy jön ki neked akor a 6400ft os ár tv + netre , mivle okos csoamgban nem leeht igy rendelni csak teloval, ha emg teloval rendeled akor rendled a t-home és upc hez is.
nah mármost akor ott tartunk hgoy 8e ft/ho a digi is. t-home 8700 ??? tv 4125 ft+ net még 6e ft 6+4 az már 10
10125ft a t-home digihez képest. ez már havi 2125ft -al több. szoval 4év alat ez 48x 2125ft -al több pénzed marad a Diginél. az az 102e ft-od. 4év alt.
mi az az eszköz, rpi 10-15e ft+ 4-5e ft vevö+ 10e ft 1tb hdd. max 30e ft. de még 4év alalt igy is 72e ft-al többed marad a diginél , ha ekkor vezsle egy ujabb hdd-t akkor is még pluszban vagy.
sport2 -t ugy irod mintha a Digi tehetne arol hogy szar amüsör amita sport2 ad , mert ugye annál a t-home és upc-n se jobb a sport2 , csak a hd, azért ez kb öszehasonlitok egy trabit egy ferarival, szar a trabi oké jo a ferari, és ehez miköze a Diginek nem értem? max az hgoy nemv ete be a kinálatba a sport2hd-t , enyni de ezen kivül semmi más köze nincs a diginek hgoy szar és nézhetelen a csatorna mert gyenge a minösége az adásnak amit a sport2 simán ad és nem hd-ban.

linket
2016. szeptember 12. -ei mecs,
NFL.2016.09.12.San.Francisco.49ers.vs.Los.Angeles.Rams... eza neve, oldal cime meg NCORE de itt tilos torentezni , szovla ez tiltot téma, ne feszidsza hurt, jah emg sugom 15gb és magyar . 1080i febontás. megint csak szivesen. másik
most akor én is várom azt hgoy a pár hsz-el elöbb én általam felsorolt csatornákat holtudom nézni t-home-al

az, hogy az epg hgoy irja lényeg telen, ha te frisited automatikusan mondjuk percenként , akkor biztosan a mecs kezdésekeor fogja felvenni és nem más emcset ha nincs mecs nincs felvétel, de ez már más téma nem Digi topic, hanem hoygen programozunk digitális adás felvételt. leirtam 30e ftbol meg lehet csinálni házilag, a dolgott, persze lehet csili vili boxot is venni akár olyat ami netre is felmegy és lefrisiti mondjuk az nem 40e ft-bol jön ki ahnem többböl, dehát aki sjanálja a pénzt és cska elvárása van az ne sirjon, az meg vicc hgoy 1-1 sport mecs miatt sirsz, fent van mint a neten, Google.hu-t ismered? remélem igen, használni csak tudod? remélem igen bár már kételkedem. de tornet oldalon fent van meg néztem..

[ Szerkesztve ]

LG V30-> Iphone 12 Pro Max

(#41367) Freezee válasza Bogyi007 (#41362) üzenetére


Freezee
senior tag

UPC-hez közöm nincs. Jelenleg T-com és DIGI előfizetés van.

Abban igazad van, hogy a Diginél jelenleg ezt nem tudja leszedni SD felbontásnál nagyobban, de hogy FULLHD-ban vagy annál jobb felbontásban TE sem tudod arra mérget is vennék!!! Nem jól olvastad el a kommenteket. Don írta minek a Tv mindent le lehet tölteni. Én erre kértem azt a néhány meccset jó nekem 1080i benis csak lássak egy linket. Mert azt azóta sem küldött mert semmilyen formában nem lehet letölteni tehát hülyeségeket írt.Nem az lényeg milyen HD hanem hogy egyáltalán nincs.
Egy full HD film nem 4-5 Giga hanem 15-20GB tehát nem jön le 5 perc alatt a legkisebb nettel. A 4-5 Giga a széttömörített rossz minőségű 720p kb.
DE megint mindenki elment más irányba. A kérdés még továbbra is az Hogyan oldható meg???
MErt mindeki írja meglehet csak senkisem tudja hogyan.....

(#41368) Bogyi007 válasza Freezee (#41361) üzenetére


Bogyi007
veterán

"- az árakat nem jól írtad. T-nél legnagyobb csomag NET+TV 8700Ft. A Diginél ugyanez 6400 aztán felmegy 8000Ft-ra."

Előző hozzászólásomban belinkeltem egy korábbi (8 napos) írásomat abból idéznék:

"Digi tv összes csatornája (3000 Ft) + telefon (Digitel200 - 200 Ft) + 2 Sd box (400 Ft) egy Kaon Hd box és egy Digifilm előfizetés (együtt 300 Ft) van nálunk otthon. Ezeket összeadva 3900 forint jön ki.
.
.
..
A netem most nem náluk van mivel felénk a Digi maximum 8 megát tud adni 3500 forintért (listaár) helyette Telekomos net van 1 év hűséggel (+ alap telefoncsomag - amit nem használok) 3920 forintért 20 megás csomagban.
"

Ha ezeket összeadom akkor 7400 forintot fizetnék nem az általad említett 8000-et és ebből jönnele a kedvezmény azokos csomag által...

Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

(#41369) DonMaster válasza Freezee (#41367) üzenetére


DonMaster
addikt

itt vana link az hogy magyar és az is hogy 1080i-s
most hétföi mecs, magyarul, viszaább már nem votl kedvem görgetni de a hétvégi si fent van igy,

[ Szerkesztve ]

LG V30-> Iphone 12 Pro Max

(#41370) DonMaster válasza Bogyi007 (#41368) üzenetére


DonMaster
addikt

és vegyük fiygelembe hgoy box nem minden féleképen kell mert sok tv képes dvb-c-t venni box nélkül. de még igy is számolva sokkal olcsobb a digi.

freeze
legkisebb netel 100/-es 20perc letölteni 15gb-t 200-as csoamgal ez 10perc 500-as csomagal ez 4perc
gigás csomagal ez 2perc letöltési idöt jelent.
diginél van nagyobb internet nem kell a kcisivel tö9kölni lehet 500-ast kötetlni és használni iylenkor, és nem boxal tökölni, dehát ugy ahogy irta valaki kineka pap kinek a paplan. . van aki tökölni szeret és költeni rá pénzt van aki emg letölti percek alt és nézi. persze van aki mind ektöt szereti és letölti vagy fel is veszi. mikor emlyik ál kézre neki.

[ Szerkesztve ]

LG V30-> Iphone 12 Pro Max

(#41371) bopeti98 válasza DonMaster (#41369) üzenetére


bopeti98
őstag

Egy illegális beszerzési módot nem sok értelme van összehasonlítani a TV-vel. :U
Akinek már van TV előfizetése, azt szerintem jogosan várja el, hogy az általa nézni kívánt tartalmakat megkapja rajta keresztül, akár live, akár rögzített módon.

[ Szerkesztve ]

(#41372) DonMaster válasza bopeti98 (#41371) üzenetére


DonMaster
addikt

ilegális nem ilegális mod ide oda,
tv je van tudja nézni,
rögziteni tudja igen,
akkor mi a probléma?
mer taz hgoy a felvenni kivánt müsör ide oda változik az nem a szolgáltato hibája.

nema rrol van szo, hogy nincsen adás a csatornán, mert van adás müködik, csak nincs tv-nél hogy live- néze, és offline meg nem jo a boxa hgoy felvegye mert vándorol a müsör ide oda , de offline ban az hogy felveszed magadnak tv-n vagy pedig letöltöd jobb minöségben szerintem már nem okoz smeiféle problémát, föleg ugy hogy oké hgoy ilegális a letöltés, bár a felvétele sem mondhato legálisnak mégha csak egy sport eseméynröl is van szo. és oké hgoy a felvételét nem osztja emg másal de a téynen nem változtat, persze ez most itt nem téma és hiszem hgoy baj lenen ha vlaaki felvezs anno én is vetem fel vhs-re is, és utáan emg gépben tv tunerel digitöl adást , jo pűr még meg is van, akkoriban még digitális adás nem votl diginél és fhd is ritka volt akinek volt az menö volt :D

[ Szerkesztve ]

LG V30-> Iphone 12 Pro Max

(#41373) F.B.I.


F.B.I.
veterán

Üdv! :R

Esetleg valaki tudna segíteni egy alma c2200-as DIGI csatorna keresések beállításában, privátban?

Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!

(#41374) Bogyi007 válasza DonMaster (#41370) üzenetére


Bogyi007
veterán

Tudom hogy nem feltétlenül kell a STB, csak az én tévém nem tud felvenni de néha viszont nem árt ha van valami eszköz erre a célra. Nekem ez így egyetlen forintomba se került (a miértre a válasz a korábbi linkemben van leírva) és fölösleges energiát sem használ mivel olyan speciális elosztóba van bedugva ami külön lekapcsolható.

Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

(#41375) Boond


Boond
addikt

http://dtvnews.hu/hirek/megallapodast-kotott-a-netflix-es-a-liberty-global

A világ legnagyobb kábelkommunikációs vállalata, a Liberty Global ma bejelentette, hogy többéves megállapodást kötött a Netflixszel, amelynek köszönhetően a Liberty Global és leányvállalatai – így a UPC Magyarország – televíziós csomagjainak előfizetői több mint 30 országban férhetnek hozzá a videós platformot üzemeltető cég filmes kínálatához. A Liberty Global fejlett digitális televíziós platformjain az Európában, Latin-Amerikában és a Karibi-térségben élő ügyfelek számára válik elérhetővé a Netflix színvonalas sorozatokból, filmekből és gyerekműsorokból álló kínálata.

2017-től elérhetővé válik nálunk is.

Mondjuk egyelőre túl sok magyar tartalom nincs rajta...

(#41376) Flashget


Flashget
félisten

Te jó ég mi ment itt. :D

Tudomásul kell venni a Digikábeltv fapados. Igen nem adnak kötelező beltérit vagy CI+, nincs videótéka sem csilivili pörgethetős kurva modern UPC féle beltéri.
Helyette van IPTV tömörítős szar helyett natív HD több is. Annyi tévét lehet használni 3000Ft-ért amennyit a jel elbír (ez nálunk 4db tv-t és egy Alma C2200-at jelent jelen pillanatban 3 tv és és az alma működik) és ezt én többre becsülöm.
Akinek a csilivili drága szolgáltatás hiányzik, rosszabb képi élménnyel annak nem a Digi a szolgáltatója.
A CI+ egyik hátránya több szolgáltatónál is az EPG-nél jelentkezik. Anélkül 1 hétig előre megvolt a műsor a CI+-ak 1 napig. De ennek is meg van az ellenszere csak nem mindenki ismeri.

Realme GT Master Edition

(#41377) Flashget válasza Boond (#41375) üzenetére


Flashget
félisten

Netflix eddig is elérhető volt mindenkinek...de mivel ahogy írod magyar tartalom alig vagy nincs is (legalább felirat lenne) addig erre nagy kereslet itt nem lesz.

Realme GT Master Edition

(#41378) bopeti98 válasza Flashget (#41377) üzenetére


bopeti98
őstag

A magyar feliratok készülnek, de valószínűleg már csak jövőre látunk belőle valamit.

[ Szerkesztve ]

(#41379) Watt25


Watt25
veterán

Úgy érzem, be akarjátok fejezni :-)

Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/

(#41381) Boond válasza Flashget (#41377) üzenetére


Boond
addikt

igen tudom, hogy elérhető volt... ebben gondolom a integráció, együttműködés a lényeg, és annak következménye. - De ez jelen pillanatban nem érv, komolyan, mert nincs tartalom amiért érdemes lett volna, részemről legalábbis, eddig is előfizetni rá.

Meg amúgy sem szimpi a upc :D
De, ha ez előre mozdulást jelent, az csak pozitív, összességében nézve.

"(legalább felirat lenne) addig erre nagy kereslet itt nem lesz."

felirat lesz, már megegyeztek egyik, másik egyetemmel, a fordításokat illetően...

[ Szerkesztve ]

(#41382) g0dl válasza Flashget (#41376) üzenetére


g0dl
addikt

Pontosan, és aki akar, vehet építhet magának csilivili dobozt, ami többet, és jobban tud, mint a T, vagy upc megoldása.
Ja, és úgy vehet fel digitálisan, hogy azt bármilyen eszközön újranézheti, vagy elküldheti barátainak. ( engem ilyen szempontból a sport események érdekelnek, nem filmek)

(#41383) Tin


Tin
veterán

na megjött az első számla, ki is próbáltam a digi online-t.

hááát, a telekomé azért durván sokkal jobb. böngészőből legalábbis biztosan. ez a digié még nagyon béta.

[ Szerkesztve ]

(#41385) Tin válasza szabogabor10 (#41384) üzenetére


Tin
veterán

mondhatod, párhuzamosan fut a kettő.. :) ég és föld.

(#41387) szabogabor10: azt nem tudom. de itt pár hete azt mondták, hogy a digi online mindent visz, oda-vissza leiskolázza a tvgo-t. na most, én az indulástól használtam a tvgo-t, és az első évben még szakadozott is, később már nem, és pár hónapja a hd adásokat már tényleg hd-ban adta, eléggé jó minőségben. nem sok tévét nézek (forma 1, meg a focieb-t is), de órákon át ment szakadás nélkül gépen, tableten, és baromira jó minőségben, kb az összes csatorna elérhető volt a családi csomagban, 1-2 kivétellel.

ezt most elindítottam: a hd sem hd, csak néha, nagysokára, csatornát váltottam, és az előző hangja a képen maradt, és alig van 2 tucat csatorna. elég gyenge. és elég sokszor meg-megállt a stream. ami lássuk be, egy tévénél elfogadhatatlan.

de megértem, hiszen még csak béta. és m4 van, a többi annyira nem érdekel.

[ Szerkesztve ]

(#41386) Multibit válasza F.B.I. (#41373) üzenetére


Multibit
veterán

User manual, 13. oldal.

(#41387) szabogabor10 válasza Tin (#41385) üzenetére


szabogabor10
veterán

Bocs, hirtelen a Digi ügyfélkapu jutott eszembe a Digi Online helyett. Így tárgytalan. :DDD
Mondjuk ügyfélkapuban is van azért hátránya a Diginek a UPC-vel és a Telekommal szemben, tény. Olyan puritán a másik kettőhöz képest.

[ Szerkesztve ]

iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen

(#41388) Boond


Boond
addikt

Lássuk a medvét :D

http://videakid.hu/videok/animacio/lassuk-a-medvet-hillbilly-bears-medve-d5XBQ1qwAW4lk3Vs

Lássuk a medvét! - más szavakkal: "Térjünk a lényegre!"

(#41389) M_AND_Ms válasza Tin (#41383) üzenetére


M_AND_Ms
addikt

Van egy nagy előnye. A mobil appnál állítani lehet a minőséget, míg a tvgonál nem. Ez egy mobilnetes tévézésnél nagyon hasznos, mert nem mindegy hány gigát 'fogyaszt'.
Amúgy a dizájnon kívül (ami meg szubjektív) semmivel se jobb, se több a tvgo

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

(#41390) Tin válasza M_AND_Ms (#41389) üzenetére


Tin
veterán

ezt elfogadom, sosem használtam mobilneten a tévét.

a dizájn annyira nem érdekel, úgyis full screenben nézed. a csatornák elérhetősége annál inkább, ott azért van különbség. a képminőségben szintén.

szerk: na jó, most néztem pár percig egymás mellett őket, m4 hd. a telekom egy fokkal szebb, gondolom magasabb a bitrate, de nem sokkal rosszabb a digi sem.

[ Szerkesztve ]

(#41391) M_AND_Ms válasza Tin (#41390) üzenetére


M_AND_Ms
addikt

Pont a mobilon van ezeknek értelme. Bárhol, bármikor.

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

(#41392) Tin válasza M_AND_Ms (#41391) üzenetére


Tin
veterán

simán van értelme asztali gépen is, amikor nincs minden szobában tévé, mert minek.

(#41395) Flashget válasza Tin (#41392) üzenetére


Flashget
félisten

Ez a DO történet elsősorban androidra született meg aztán jóval később kidobtás iOS-re is.. Mobilon, tabon teljesen rendbe van.
Samsung tv-re nincs is DO app csak droidot futtató tv-re. Akinek ilyen tévéje van esetleg megtudná mondani milyen a mínőség.
winfos esetében meg olyan amilyen a webes felület...melóhelyre megfelel.

[ Szerkesztve ]

Realme GT Master Edition

(#41396) allfinanz


allfinanz
senior tag

http://m.hvg.hu/itthon/20160915_A_csalas_elleni_hivatal_mar_Andy_Vajna_tevei_korul_szaglaszik:

Keresik a EuroNewst Europaban, mert a Mindigen nem lelik...

[ Szerkesztve ]

Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.

(#41397) leslieke válasza allfinanz (#41396) üzenetére


leslieke
Jómunkásember

Így egy kicsit jobb: [link]

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#41398) Flashget


Flashget
félisten

Eddig nálam ez a válasz visz mindent :D

Egy olyan kérdésem lenne, hogy tegnap olvastam a lépcsőházunk hirdetőjén, hogy a Digi átjátszó antennákat telepít a tetőre. A kérdésem, hogy mihez kellenek ezek az átjátszó antennák? A cím Dunaújváros Hajnal út.

Jelenleg még nincs pontos információnk arról, hogy pontosan mihez kellenek az adott címen kiépítésre kerülő antennák. Megértésedet köszönjük!

Üdvözlettel,
DIGI

mert ha azt írják folyamatban lévő munkákról, beruházásokról nem adhatnak infót oké megérti az ember, de hogy fingjuk sincs mit szerelnek... :DD

Realme GT Master Edition

(#41400) Tin válasza Flashget (#41395) üzenetére


Tin
veterán

jaja, abszolút, nem is azért mondtam, csak szemet szúrt, hogy itt valaki nagyon dícsérte.

én mondom, kb a forma 1-et nézem rajta, meg nagyritkán 1-1 műsort, összesen ennyit tévézem. arra jó, a délutáni idősávban csak nem akadozik-szakadozik.

(#41399) f4lcon: ez így igaz. nekem ráadásul csak árban jobb, mert a telekom netem is atomstabil 50-es volt, a tévéje pedig semmivel sem rosszabb, mint a digié, írtam is, hogy nálam még valamivel jobb is az stb-n keresztül az iptv fhd képe, mint a digié. de minimum ugyanaz. lehet, hogy 5 éve máshjogy volt, vagy olyan helyen, ahol nem jó a hálózat, de ahol jó, ott ez nem igaz.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI kábel TV (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.