Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
allfinanz
senior tag
válasz Flashget #40153 üzenetére
dikk, itt egy masik digi tvt arulo tarsulat
Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
Watt25
veterán
válasz Flashget #40155 üzenetére
Mondjuk kicsit elavult ez a lista. Az Aktiv1 ugye egy csomó helyről kivonult (átadta a Digi-nek a területeket), illetve most látom, hogy 1-jével meg is szűntek...
[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
törölt tag
válasz Flashget #40155 üzenetére
Nem tudom mennyire pontos a lista, de csak megerősített, hogy nálunk nem digi van, vélhetőleg inviteltől kapják a jelet.
http://logout.hu/tema/digi_kabel_tv-digitalis_adas/hsz_40125-40125.html
Ettől függetlenül szerintem nem egyedi, hogy analóg mellett elérhető digitális is, plussz költség nélkül.
- Persze az analóg korlátozottabb, és vélhetőleg csak azért van még, mert törvényileg van rá engedély/ lakossági igény.
Kábeltv-nél mikor kell átlátni/meddig kell átállni full digitálisra, tudja vki?
-
Flashget
félisten
-
allfinanz
senior tag
uj csatorna Kispesten:
Rakosmente TV.
Ez nagyon kellett...Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
törölt tag
Nem tudom miért vártok HD-, tapasztalatom, az, hogy hiába veszik fel hd-ben lekonvertálják sd-be, úgyis... mert úgy megy az adás...
-
belavagyokbp
aktív tag
Sziasztok,
Pár napja elkezdett nézhetetlenre akadni a Comedy Central, volt már ilyen, akkor pár óra alatt helyre jött, most viszont nem... Szóval tegnap újrahangoltam a TV-t, gondoltam hátha segít.
Azóta nem találok semmilyen csatornát a 746000-es frekin:
BP XX. kerület.
Valaki járt már így?
Köszi
-
Sonja
nagyúr
Bakker, most jöttem rá, hogy minek kellett az M5 bevezetése! Mi is az M csatornák logója? Az O betű, benne a csatorna száma vonalakkal. Az M5 pedig egy V lesz az öt az tuti, tehát OV. Khmm.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Flashget
félisten
Megneztem a Pro4 hetfoi musorat az EPG-ben milyen filmekkel inditanak M+ neven.
"Adasszunet" reggeltol, estig. Ez az egesz nappalt betolto filmmel inditanak.Realme GT Master Edition
-
s4tch
veterán
Sziasztok,
kerestem a topikban, de vagy elvesztem a sok infó között, vagy nem nagyon volt másnak hasonló problémája. Kaon HD1600 boxom van, és mostanában azt csinálja, hogy kb. 15 percenként rákérdez, hogy ki akarom-e kapcsolni (menüben hiába választok ki 1-2-3 órás intervallumot), illetve meglehetősen sokszor frissíti a csatornalistát, és bekapcsoláskor gyakran nem jegyzi meg az utoljára kiválasztott csatornát. Mintha nem működne rendeltetésszerűen a memóriája. Esetleg találkozott mégis valaki hasonlóval? Ha igen, mi lehet rá a megoldás?
-
törölt tag
Túl pihent vagy.... (vagy ez a mániád, kezeltesd magad )
M6-ra is van elméleted? Mert már olyanról is olvastam...
"Megneztem a Pro4 hetfoi musorat az EPG-ben milyen filmekkel inditanak M+ neven."
Mivel este 21:00-tól indul a csatorna sugárzása... Egyébként úgy néztem vannak/lesznek érdekességek is[ Szerkesztve ]
-
NoOne1976
őstag
Mi a teendő akkor, ha a családi házas utcában kb. a házak feléig be van húzva a kábel, a szolgáltatás megrendelhető, de nálunk nem? Kb. 100 méter.
Voltam bent az ügyfélszolgálaton érdeklődni, de azt mondták, hogy nincs engedélyük a teljes utcára? Mit érdemes ilyenkor csinálni? Hova írjak? Hol kellene kezdeményeznem, hogy kérjék meg az engedélyt?
Most is Digis vagyok (még), de sajnos költözés miatt csak a UPC marad, ha nem tudom elérni a bekötést, amit nagyon nem szeretnék. Már előre rosszul vagyok, ha arra gondolok, milyen szinten fognak lehúzni a számlával. Ugyanazért a szolgáltatásért dupla ár. És DigiSport sincs
Minden tanácsot szívesen fogadok, főleg ha van esetleg itt Digis munkatárs.
-
g0dl
addikt
Az M4 nektek is kockásodik, szétesik néha?
F1 alatt sokszor volt, de mintha nem a diginél lenne a probléma, mert a logót nem érintette a jelenség, tehát az m4 forrás jelében volt a hiba. -
veterán
-
Watt25
veterán
válasz belavagyokbp #40167 üzenetére
Most látom, hogy nálam is ez van. A 746MHz-en nincs jel. (Érd lakótelep.)
-
Thermaltake
tag
Üdv Ph fórum társak!
Segítség kellene.
Adott egy Philips 32pfl7404 TV az EB előtt frissítettem/ újra telepítettem a csatornákat, mert előtte nem volt M4 sport. Tök jól be is állítottam, ezzel eddig nem volt baj. (a netről még régebben kinéztem a szerviz kódot, ugyanis nem volt aktiválva benne a DVB-C, )
Lakásfelújítás végső munkálatai során lecseréltük a küszöböket, és aki végezte a feladatát, elképzelhető-e, hogy a küszöb alatt futó ragasztott koax kábel kapírgálása miatt jelentkezik a következő probléma:a beállított csatornák ( a küszöb csere másnapján) eltűntek, illetve ami megmaradt az ~ 21 csatorna, amit össze-vissza vannak benne, pl 5-ös után a következő tárolt program a 12, vagy 25 után 35-ös helyen van valami vacak csatorna. És sok ebből kritikán aluli minőségű.
Megpróbáltam újra telepíteni, de csak ezt a 21-et találja meg mellé ~ 40 analógot. :-(
Digi-nél vagyunk.
A lakásban futó kábeleket ellenőriztem, fog-e, csatalakozik-e, ki-be húzás stb..
Mi lehet a baj? A másik 2 tv-n nincs probléma.
Koax hiba lenne vagy megpusztult a dekóder a tv-ben?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
üdv. -
FF23
senior tag
válasz Thermaltake #40183 üzenetére
" A másik 2 tv-n nincs probléma"
Szerintem a legegyszerűbb, ha átviszed a problémásat az egyik helyére, ahol nincs gond és egyből kiderül.
RT-AX58U v1
-
Pjaard
csendes tag
válasz belavagyokbp #40167 üzenetére
En ugy tudom, hogy a 746on csak helyi tv adok vannak a videki lakosoknak, kiveve Erd.
-
Goolic
újonc
Sziasztok
A Digikábel TV csatornák vétele ügyében szeretnék kérdezni.
Ennél a szolgáltatónál vagyunk előfizetve, és a lakásban az egyik szobában egy régi, képcsöves Philips TV van.
Ezen a TV-n csak huszon-valahány csati jön be (fehér coax kábel van beledugva). A másik két TV-n a lakásban, amik új LCD TV-k, százhuszon-valahány csati van (ezekbe is fehér coax kábel van beledugva).
A kérdésem hogy megoldható-e valamilyen eszközzel/készülékkel, hogy ezen a régi képcsöves TV-n is fogható legyen az összes csati?
Előre is köszi.
-
Watt25
veterán
-
Samott
addikt
válasz Goolic #40186 üzenetére
Persze, settopbox kell, vagy veszel egyet tizenparezer forintert, vagy kersz digifilm csatornat, 300 forint havonta es adnak hozza dobozt is. Ha csak dobozt kersz akkor az is 300 forint havonta. ;-) http://digi.hu/kabeles-media-eszkozok-konstrukcioi
[ Szerkesztve ]
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
Watt25
veterán
Baromi érdekes. Most, hogy lenne ez az új Mozi+, megnézném... De valóban tök halottnak tűnik a 746MHz, ahol van. Legalább is a tévé szerint. Azonban számítógépes tunerrel gond nélkül jön. Tévén újrahangolást is csináltam, semmi. Nem látja. Mi a fene ez?
-
zsolt501
nagyúr
válasz Watt25 #40189 üzenetére
Nálam megy gond nélkül itt szegeden.
Mondjuk ez a mozi csatorna sem az amit elvárna az ember így 2016-ban, vagyis a HD az azért hiányzik.[ Szerkesztve ]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Flashget
félisten
-
Watt25
veterán
-
allfinanz
senior tag
Szeptember 5-én érkezik a PRIME.
A FEM3 csatorna neve és arculata 2016. szeptember 5-től megváltozik, PRIME néven lesz a folytatás.Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
trec12
addikt
Már megy a Mozi+.
-
zsolt501
nagyúr
válasz trec12 #40197 üzenetére
Már tegnap is ment. Z világháború ment rajta mikor oda kapcsoltam.
Én egy mozicsatornától HD minőséget várnék és nem egy agyon tömörített SD-t, szóval ez a csatorna nálam nem üti meg a mércét, és ez igaz a többi mozi csatornára is ami nem képes 2016-ban HD-ban sugározni.[ Szerkesztve ]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest