Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI kábel TV (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-04-23 20:12:23

LOGOUT.hu

Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#41151) Boond válasza Flashget (#41133) üzenetére


Boond
addikt

Most amiatt váltogatni ide-oda szolgáltatót, hogy épp kinél melyik jog van elég necces. Mert az évente változhat. De ha már van több ok is az más.

(#41152) Freezee válasza DonMaster (#41146) üzenetére


Freezee
senior tag

Hát amit írsz a csak marhaság már ne haragudj, vagy nem tudsz olvasni :(

igért valamit ??? mit igért??? analog tv-t igen. fizetsz digitális adás ért. jah nem akkor miért rinyálsz hogy az epg nem müködik jol. várj epg-t még a weboldalon se ir hgoy van egyáltalán.- de te elö sem fizetsz rá de elvárod hgoy az ingyen kapot jo legyen. értem.

Analóg TV-t fizetek? ajaj vannak gondok....

Nem fizetek az EPGért??? :

Szóval előfiezetek rá mind2-ért. Sajnos fogalmad sincs mit kértél és arról sem mit nyújt vagy nem nyújt a DIGI.
De ha ezeket nem nyújtja nincs HD, se EPG se semmi akkor miért szidod az IPTv-t ? :D a DIGI SD-nél fényévekkel jobba minősége ;)

"nem olcso mert eszköz, ez megint vicc. miylen eszköz???
tv kell iptv hez is, jah hogy iptv-nél jo a nagy képcsöves ös régi tv is a 20.századbol de a diginek meg kell mpg4-es dvbc-tuneres . értem sokba kerül 1 uj tv néztem 32"-os van már 56e-ért dvb-c tunerel ami kell a Digihez. ez egy képcsöveshez képest job képet ad tehát nem drágább."
:Y Jajj nálad vannak gondok azt sem tudom miről írsz de hogy nem a témához kapcsolódik az biztos....Nos a gyengébbek kedvéért ( igazából csak a te kedvedért mert csak te nem értetted ) nem a Tv amit mást kell venni nem az az eszköz :D hanem kell egy boxot venni ami 20-30.000 Ft ahhoz külső HDD 15-20.000 Ft meg pár kábel. ezek azok az eszközök amik a többi szolgáltatónál nem kellenek.

"Adások? miylen adások? nem a müsöröok ért fieztsz elö hanem a csatornák-ért az hogy ha az egyik csatorna már nem adja azt a müsört adást amit te szeretsz ahoz a szolgáltatonak semi köze sincsen."
hát ehhez már nem is tudok mit írni :D , szerintem add vissza amit szívsz...... :P

(#41153) bordi10 válasza jaroslav (#41122) üzenetére


bordi10
senior tag

Az volt az első, hogy erre kérdeztem rá, én sem ma kezdtem :DDD jár fixen a hűség végéig...

Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 | PSN Id: bordi10

(#41154) jaroslav válasza bordi10 (#41153) üzenetére


jaroslav
aktív tag

Bocs, hogy feltételeztem, hogy esetleg nem jártál alaposan utána a dolgoknak :)
Mea culpa!

Sok sikert!

[ Szerkesztve ]

Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt két nem fogadott hívása Chuck Norristól.

(#41155) DonMaster válasza bopeti98 (#41149) üzenetére


DonMaster
addikt

bocs de 8mbits-et elvisz a sebességböl legkisebb csoamgnál már alapbol 3 boxal együt net sincse. szovla hagyjuk már az ip tv-s baormságot. szar és kész-
Boond
okos tv . okostávirányito, okostelefon.
kell ennél több?
lehetmég bonyolitani akár egy hdmi-s androidal amivel több funkcio van még ennél is, akár neten keresztül felvétel beálitás stb. de még jobban lehet spékelni ha fogsz egy rasberry pi-t adsz hozzá egy usb-s dvb-c vevöt 6e ft-ért ez cirka 20e ft-+ egy vinyo , 30 e ft-bol meg van. és ugy programozod ahgoy jonak gondolod felvesz bármit bárhgoy ahogy neked tetszik.- mi itt a probléma?

LG V30-> Iphone 12 Pro Max

(#41156) DonMaster válasza Freezee (#41152) üzenetére


DonMaster
addikt

http://digi.hu/tv/csatornalista/kabel
van opcio analog /digitális választási lehetöség, jah hogy olvasni luxus, béreslsz aDigitöl boxot ha nem akkro a Digitális ért nem fizetsz elö csak a z analog ért pont ahogy ászf-ben levan riva, és ahogy ha nem fizetsz box-ért nem jár a minöségi digitális szolgáltatás ergo ha hivod szerelni a digitális kiszálását álitanak ki , elelnben ha bérelsz boxot akrko válalják a minöséget is, jah hgoy havi 200ft drága hát ez van.

ajénlom figyelmedbe ezt is
http://digi.hu/kabeles-media-eszkozok-konstrukcioi

feltételek cimszo van pár szerintem neked szánt uj dolog benen amivel nem vagy tisztában.

azt hogy nem tudod megkülönb9ztetni hogy 1 csatorna ami mondjuk : eurosport
amiért a szolgáltato fizet és te emg neki hogy nézd ezt a csatornát, de azért a szolgáltatonak semmi köze, hogy ezen a eurosporton ne legyen többet nfl . semmi köze a szolgáltatonak.

analog ért fizetsz ha nem bérelsz boxot, igen ászf-et kéne olvasgatni.

a kép amit linkeltél a kis 4 soros szöveges.

elemezzük
1. sor.
kiválo kép akár HD-ban is. ez igaz

2. sor
hd és sq minöség is az applikácioban ez is igaz

3. sor
net+tv elöfizuval jár az applikácio ez is igaz

4.sor
onlone müsor ujság ez is igaz mindig megy az applikácioban.
nem tudom de szerintem félre értettél itt valamit mert itt a digi applikáciorol vna szo amit mobilon androiodon tudsz nézni nem pedig a digitális tv-zésröl.

digi sd-nél féynévekkel jobb az iptv :D vicc kategoria. öszevisza pakolj a 3:4-et 16:9-et az iptv felvétel is nagy kalap szar, mi az hgoy reklámot is felvesz, minöség Digitöl igen féyévekre van még akkor is ha FHD-ra van álitva abox iptv-nél van öszehasonlitási alapom mivel az is van itthon sajna. szovla tudom miröl beszélek. sorozat felvétel az oké hogy itt könyebben megvalosithato de evvel kifujt a dolog. ha kell mint irtam rasbery pi + külsö vinyo + usb-s dvb-c tuner és csö levan tudva a dolog. kb 1orás programozás hogy megird hozzá utána belitod mit vegyen fel és felveszi enyni. nem értem neked ezt a sok milionyi problémádat,. vettél egy szar boxot vagy mit és itt problémázol persze a tv legyen jo vegye fel a müsort mert ha már fizetsz tv-ért akkor ne netröl keljen letöltened what???
ha már fizetek érte akkro nem felveszem a müsört hanem emgnézem ha nem érek rá akkro letöltöm netröl és emgnézem nem értem ezt a nagy problémát, mivel neked nem az a bajod hogy a tv lenen szar vagy az epg hanem az hogy nem tud elöre felveni ugy ahgoy azt meg szoktad a szutyok iptv-nél ami remélem soha nem lesz Digi-nél.

LG V30-> Iphone 12 Pro Max

(#41157) DonMaster válasza Freezee (#41152) üzenetére


DonMaster
addikt

Jajj nálad vannak gondok azt sem tudom miről írsz de hogy nem a témához kapcsolódik az biztos....Nos a gyengébbek kedvéért ( igazából csak a te kedvedért mert csak te nem értetted ) nem a Tv amit mást kell venni nem az az eszköz :D hanem kell egy boxot venni ami 20-30.000 Ft ahhoz külső HDD 15-20.000 Ft meg pár kábel. ezek azok az eszközök amik a többi szolgáltatónál nem kellenek.

még ehez anynit hogy, miért???
Iptv-nél kapsz foygaszt áramot is 0-24-ben + a tv is
Diginél nem kell semmi ha tudja a tv akkor csak a tv foygaszt minek kell boxot és hdd-t venni nem értem???
nem szükséges box ahoz hogy azt amiért fizetsz hogy nézhasd a tv-t azt megkapod box nélkül is. söt mobilon is nézheted,

várj többi szolgáltatonál nem kelenek???
t-home-nál iptv box-ot kell bérelni adnak hozzá kébelet. havi /tv-hez van bérleti dija és max 3 tv-re lehet használni. jah várj, bérleti dij havi 870ft /tv

diginél lehet 10tv-n is nézni
de számoljunk, t-home hoz képest sporolsz havi legalább 5e ft-ot

nah most 1x kifizetsz 40e-ret és havonta sporolsz 5e ft-ot akkro az nálam kijön ara hogy 8 honap alalt akarom irni után már csak sporolsz a T-home hoz képest, ahol 5-e ft-al többe kerül és havi 870ft 1 box, ami 8 honap alalt az 8x870ft ami 6960ft de 2évre levettittve ez T-home nál eszköz : 24x870 az 20880ft
Diginél eszköz amit vettél 40e ért az havi 5e sporolás a t-home hoz képest azaz 24x5e ft - 40e box ár az 2év alalt 80e ft sporolás.

szoval milyen eszköz drága aminél 80e megsporolsz 2év alalt vagy amelyiknél enynivel kevesebbe vagy???

ha már eszköz.

de még ha a Digi saját eszközét nézem az havi 300ft 24x300 az 7200 ft
t-home hoz képest ez 20880-7200 ft megsporlást jelent. /tv/2év ami 13680ft/2év/tv sporlás a Diginél a t-home hoz képest
szoval melyik eszköz drága amelyiknél szolgáltatotol bérled és cserébe 2év alalt 13e meg sporolsz vagy amelyiknél saját eszközöd van és meg sporolsz 2év alalt 80e ft-ot

LG V30-> Iphone 12 Pro Max

(#41158) kungzi


kungzi
veterán

Gyerekek! Mit kell itt boxokkal kínlódni? Egy olcsó htpc 2db dvb-c tunerrel és megvan oldva. Lan-on megosztod a tartalmat a tv felé és kész.

(#41159) M_AND_Ms válasza bopeti98 (#41149) üzenetére


M_AND_Ms
addikt

Röhögni fogsz.
2016 májusban adtam vissza a fullos Té előfizetést, ami kvázi ingyen volt (munkámból kifolyólag). Évekig párhuzamosan volt a Digivel tehát, ismerem.
Az általad leírt lehetőség nincs minden területen, sőt... (és nem faluban, hanem nagyvárosban lakom)
Amúgy nem szidtam a Tét, de tény, hogy a szolgáltató eszközök kényszerűsége miatt korlátozások és kötöttségek vannak. És sok embert ez zavar. Ők csak kényszerűségből maradnak ott.
Ellenben itt indult meg a Digi ekézése, mert van akinek nem felel meg a Digi féle politika. Na ő, miért szenved itt? Ez a fikázás.

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

(#41160) Bogyi007


Bogyi007
veterán

Digi tv összes csatornája (3000 Ft) + telefon (Digitel200 - 200 Ft) + 2 Sd box (400 Ft) egy Kaon Hd box és egy Digifilm előfizetés (együtt 300 Ft) van nálunk otthon. Ezeket összeadva 3900 forint jön ki. Ha a Samsung LCD lenne még itthon s nem az Lg akkor a Hd box sem kellene - így viszont egy korábbról meglevő 2.5"-os külső alumínium vinyóházat (nem csatlakozik vianyáramos hálózatra) + egy mezei USB 2.0-ás 80 gigás laptopvinyót adtam még hozzá s a felvételek kérdése s a Timishift is meg van oldva. A felvételeket természetesen Epg és/vagy manuális programozással is tudom időzíteni.

Aki ennél olcsóbban mindezt bármely más szolgáltatónál kihozza annak gratulálok!
Természetesen ha felveszek valamit akkor mást is tudok nézni akár Hd minőségben is (kivétel Digifilm és SuperOne) és ha felvételkor a Hd Box fogyaszt áramot csak.
A fenti árak természetesen listaárak, nincs semmilyen hűségidőm a Diginél jelenleg.

Ezeket nem azért írtam hogy bárkivel vitára kelljek, csak a tényeket írtam le.

A netem most nem náluk van mivel felénk a Digi maximum 8 megát tud adni 3500 forintért (listaár) helyette Telekomos net van 1 év hűséggel (+ alap telefoncsomag - amit nem használok) 3920 forintért 20 megás csomagban.

[ Szerkesztve ]

Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

(#41161) DonMaster válasza Bogyi007 (#41160) üzenetére


DonMaster
addikt

még 1 dolgot hozzá tennék a Digi-javára a T-home vagy upc- boxokkal szemben

nah most ha teszem azt mondjuk net tv kimaradás van t-home nál upc-nél lehet neked felvéve 10-20-30fil sorozat 1-et nem tudsz megnézni mivel nálad csak kliens van és a szolgáltato szerverén vesz fel. nah most a Diginél ha saját eszközöd van és rávan dugva a vinyo , akkor azt még internet és tv nélkül is tudod nézni, akár autoban is. vagy olyan helyen is ahol nincsen a felsorolt szolgáltatásokbol semmi, ezt ugye a másik szolgáltatok nem biztositják de a Digi-nél még ere is van lehetöség.

LG V30-> Iphone 12 Pro Max

(#41162) M_AND_Ms válasza DonMaster (#41161) üzenetére


M_AND_Ms
addikt

Ez a "szolgáltató szerverén vesz fel" nem teljesen igaz. Van már az upc-nél ilyesmi, de alapból a boxban lévő hdd-re rögzítenek.

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

(#41163) tibike8 válasza M_AND_Ms (#41162) üzenetére


tibike8
őstag

A T-nél a box HDD-jére rögzít. Az más kérdés, hogy a jogosultságokat kiesésnél nem tudja ellenőrizni így gondolom nem megy a visszajátszás sem, de a rögzítés helyben történik. Ezért is szokott fájni az efiknek, ha cserélni kell a boxot mert bukják a felvételeket.Olyan 10 éve kb volt 1 hónapig Inviteles IPTV-m ami központi szerverre rögzített és nem helyben.

(#41164) Flashget válasza Freezee (#41137) üzenetére


Flashget
félisten

Olvasd és értelmezd amit írtam!
13K volt a beltéri a HDD már megvolt! da ha vennem kellett volna 15K
összesen 26-30K nem 40K
belinkelni nem tudom mivel 2 éve vettem és már nem kapható, de van más helyette.
Gyári beltérikkel ott a probléma, hogy csak azokkal lehet lejátszani, amit meg vesz az ember és .ts-be rögzít bárhol, bármivel lehet lejátszani ami képes .ts lejátszására.

IPTV meg nem kell mert tömörített szar..

Realme GT Master Edition

(#41165) DonMaster válasza M_AND_Ms (#41162) üzenetére


DonMaster
addikt

lehet de internet nélkül , nézni nem tudod.

LG V30-> Iphone 12 Pro Max

(#41166) Flashget


Flashget
félisten

Kódolatlan hétvégével újul meg a Cinemax és a Cinemax2

A nézők ráadásul a szeptember 10-11-i kódolatlan hétvégén lehetőséget kapnak, hogy alaposabban megismerkedjenek a Cinemax-szal és a Cinemax2-vel.

Most hétvégén kódolatlan lesz a Cinemax. Sajnálattal olvastam hogy ti nem vesztek részt az akcióban. Kérdezem én. Miért? Hát már ezt se érdemeljük meg? Indokolják meg hogy miért nem adják hétvégén a Cinemaxot!

A hálózatunkon nem lesz kódolatlanul elérhető a Cinemax a hétvége folyamán. Megértésedet köszönjük!

Üdvözlettel,
DIGI

:DDD

Realme GT Master Edition

(#41167) mfranky


mfranky
őstag

Több oldalon megy a vita olyanról, amin csak nevetni tudok... tényleg van még olyan tv adás, amit fel KELL venni a TV-ből és nem lehet utána beszerezni/letölteni/megnézni egy akár torrent oldalról???
EZ KOMOLY??? El nem tudok mást képzelni, mint esetleg egy sportesemény miatt magyar kommentár mondjuk... de ez a maximum...

PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+

(#41168) M_AND_Ms válasza tibike8 (#41163) üzenetére


M_AND_Ms
addikt

"A T-nél a box HDD-jére rögzít. "
Tényleg??? Mást írtam volna? Ugye, hogy nem! Jónapot!

(#41165) DonMaster. Ugye, azt sem állítottam, hogy tudod net nélkül nézni? (Ha jól emlékszem, ami nem biztos, de régen, 5-6 éve a UPC-nél kapcsolat nélkül a rögzített felvételek visszanézhetők voltak. Mert, hogy UPC-m is volt elég sokáig)

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

(#41169) tibike8 válasza M_AND_Ms (#41168) üzenetére


tibike8
őstag

Azt írtam volna, hogy nem azt írtad? Tudod mi az a ráerősítés és plusz infó??? Jó reggelt!

[ Szerkesztve ]

(#41170) DonMaster válasza mfranky (#41167) üzenetére


DonMaster
addikt

pont ez a problémája freeze -nek, a komentár, nfl nhl nbl forma 1 és még pár sport esemény magyar kommentárral. de tegyük hozzá hogy ezeket elöre belehet álitani hogy felvegye, föleg ha élöben megy , mert ugye oké, hogy az adás jogát változtathatják hogy nem 10:00kor megy hanem 12:§0kor de az élö mecs az élö mecs, az akkro megy és nem igazán van olyan hogy elidözik a sport adok ezt, ergo ezt fixen lehet elöre programozni, mondjuk ez nem neked hanem freeze-nek szol.

LG V30-> Iphone 12 Pro Max

(#41171) szabogabor10 válasza mfranky (#41167) üzenetére


szabogabor10
veterán

És aki nem akar a torrentezéssel bajlódni?

iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen

(#41172) mfranky válasza szabogabor10 (#41171) üzenetére


mfranky
őstag

Ha már IPTV-t emlegetnek meg hasonlót, akkor ott már alap egy jó net kapcsolat...
Letöltés, streamelés percek kérdése...
Torrentezni nekem nem bajlódás, nem tudom átérezni akinek ez problem...
Egyébként meg amit lead NFL-t a sport1, az magyar kommentárral is fent szokott lenni torrent oldalakon...

Pénteken előfizetek erre a Telenor MyTV-re, rákötöm a laptopot hdmi-n a tévére, aztán jöhet a Spíler meg PL. 1290ft hűség nélkül bevállalom. Digi marad.

PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+

(#41173) M_AND_Ms válasza tibike8 (#41169) üzenetére


M_AND_Ms
addikt

Ok, értelek. A betűkből nem mindig jön át a hangsúly. Érdemes szavakkal alátámasztani: "bizony", "úgy van", "egyetértek", "megerősítem".
Jó éjszakát!

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

(#41174) szabogabor10 válasza mfranky (#41172) üzenetére


szabogabor10
veterán

Igen, adott a jó net kapcsolat, de nekem mégis egyszerűbb felvenni bármit is (akár távprogramozással, ha gyorsan valami eszembe jut), mint utána letorrentezni (ha egyáltalán valaki felrakja, sok általam nézett műsor fel se kerül soha).

[ Szerkesztve ]

iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen

(#41175) trec12 válasza mfranky (#41172) üzenetére


trec12
addikt

"Pénteken előfizetek erre a Telenor MyTV-re, rákötöm a laptopot hdmi-n a tévére, aztán jöhet a Spíler meg PL. 1290ft hűség nélkül bevállalom."

Minőséget majd írd le milyen! Köszi!

[ Szerkesztve ]

(#41176) Bogyi007 válasza mfranky (#41172) üzenetére


Bogyi007
veterán

Én is egyre inkább erre a megoldásra hajlok, maximum fater tévéjét felokosítom utána hogy ő is elérje a szolgáltatást...

Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

(#41177) digikábeles válasza mfranky (#41167) üzenetére


digikábeles
aktív tag

Ha egy 2 órás műsorból csak 2 percet szeretnél rögzíteni, akkor az egész műsort letöltöd, majd kivágod azt a 2 percet? EZ KOMOLY???

(#41178) M_AND_Ms válasza digikábeles (#41177) üzenetére


M_AND_Ms
addikt

Ez életszerű?

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

(#41179) tibike8 válasza M_AND_Ms (#41173) üzenetére


tibike8
őstag

vagy +1 :)
peace :)
Jó éjszakát! :DDD

[ Szerkesztve ]

(#41180) sityupityu válasza mfranky (#41167) üzenetére


sityupityu
veterán

Ezen én is csak röhögni tudok. Meg azon is, hogy valakinek bajlódásnak számít valamit letölteni. :DD

--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--

(#41181) digikábeles válasza M_AND_Ms (#41178) üzenetére


digikábeles
aktív tag

Ahha, de inkább nézem a műsort, és a pillanat/állj gombot használom a felvevőn a két perc rögzítésére.

(#41182) M_AND_Ms válasza digikábeles (#41181) üzenetére


M_AND_Ms
addikt

Simán megoldja a tévém. Megint csak feleslegesen fizetnék havi x ezret pluszba emiatt a szolgáltatónak.
De hát te is tudod ennek az előnyét.

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

(#41183) digikábeles válasza M_AND_Ms (#41182) üzenetére


digikábeles
aktív tag

Én is saját cuccot használok, ami minden DVB-C hálózaton működik.

(#41184) mfranky válasza digikábeles (#41181) üzenetére


mfranky
őstag

Konkrét példát tudsz mondani? Nem kötekedésből, de komolyan érdekel... tényleg nem szoktam kötekedni, de érdekel mire gondolsz...
Filmeket ugyebár felesleges rögzíteni, sporteseményekre is van pl. összefoglaló, ha nem az egész műsor érdekel... max. pornóból vágnám ki a legjobb jeleneteket, ott nem érdekel az egész 3 órás film... :D :D
De félreértés ne essék, azokat még isteníteni is szoktam, akik rögzítenek valami érdekes natgeo vagy digilife természetfilmet és eleve úgy töltik fel torrentre, hogy ki vannak vágva a reklámok...maximális respect...
Manapság már az ilyen műsorokat kell megbecsülni, ahol nincs egy reklám sem közben.
Egy időben gyűjtöttem a külső vinyókat is, hogy legyen rengeteg film, amit bármikor meg tudok nézni...ma már ez is teljesen felesleges, mert olyan netsebességek vannak, hogy 5-10 perc egy fulHD film, nem kell elraktározni semmit...felhő alapú szolgáltatásé a jövő.... az én tévém is tud rögzíteni, de ugye ahhoz megint mókolás és idő kellene, hogy ne csak a tévén tudjam visszanézni, hanem esetleg máshol is...

[ Szerkesztve ]

PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+

(#41185) M_AND_Ms válasza mfranky (#41184) üzenetére


M_AND_Ms
addikt

Mondjuk azt ne feledd, az hogy a natgeo ingyen a filmjeit valakinek ki is kell fizetni. Azt meg a natgeon hirdető szponzorok teszik. A te előfizetési díjad szinte csak a műsor a lakásodba szállítására szól

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

(#41186) mfranky válasza M_AND_Ms (#41185) üzenetére


mfranky
őstag

Erről egy vicces stroy jut az eszembe, ami nem is olyan rég történt meg...
Egyik hétvégén teljesen ráálltam a természetfilmekre, azon belül is a farkasokról akartam meg mindent megtudni...kapcsolgattam a tévét, mit ad isten az egyik természetfilm adón pont a farkasokról volt szó, valamelyik Mo-hoz közeli ország erdőiben... keresték az erdei farkasokat 2 órán keresztül... ezalatt megnéztem vagy 40-45 perc reklámot (már mindent tudtam a fogamzásgátlásról, a menstruációs fájdalmakról, illetve, hogy melyik most a legolcsóbb bolt, és melyik a legjobb fogkefe), mert érdekelt miket lehet megtudni az életükről... már 2 és fél órája tartott a műsor, mikor lezárták annyival, hogy végül nem sikerült lencsevégre kapni a falkát... na bazz... minden erdei állat benne volt, csak a farkasok nem... pedig a műsor címe is valami "farkasok nyomában" volt... :C :C
Múlthéten a veresegyházi Medveotthonban többet tudtam meg 30 perc alatt a farkasokról, mint 2 és fél órás reklámokkal teli természetfilmben...

[ Szerkesztve ]

PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+

(#41187) digikábeles válasza mfranky (#41184) üzenetére


digikábeles
aktív tag

Például ha van egy híradó műsor, amiben konkrétan egy valami érdekel benne, szerepel valamelyik ismerősöd, barátod, stb. A tévétől független felvételi lehetőség meg számomra fontos hogy bármelyik tévén lejátszható legyen a felvétel.

(#41188) mfranky válasza digikábeles (#41187) üzenetére


mfranky
őstag

Az úgy érthető...
Nem is gondoltam rá, én speciel nem is nézek híradót...egyik adón se...

PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+

(#41189) Multibit válasza digikábeles (#41187) üzenetére


Multibit
veterán

fontos hogy bármelyik tévén lejátszható legyen a felvétel
Hurcolászod a Samu BD-recordert tévétől tévéig? :Y

(#41190) sityupityu válasza Multibit (#41189) üzenetére


sityupityu
veterán

Az nem tud külső eszközre is menteni?

--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--

(#41191) Multibit válasza sityupityu (#41190) üzenetére


Multibit
veterán

Állítólag tud, de kódoltan.

(#41192) mfranky


mfranky
őstag

XIX. Ker...csak nálam nincs net?

PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+

(#41193) Flashget válasza mfranky (#41192) üzenetére


Flashget
félisten

Nálam van.

Egyébként sok olyan dolog miatt rögzít az ember amit fel sem soroltál.
Pl. egyik ok, hogy nem vagyok otthon..felveszem az almával és ha hazaérek megnézem.
Nem film és nem F1... :)

Realme GT Master Edition

(#41194) Boond válasza DonMaster (#41155) üzenetére


Boond
addikt

És gondolod, hogy átlag ember foglalkozik ilyesmivel? rasberry pi

De Freezee-nek sincsenek átlag igényei, ha jól emlékszem, viszont. Azért egy eszköztől elvárható, hogy müködjön, rendesen, töltse be a funkcióját, hiszen, erre találták ki.

De ez is egy alternatív megoldás, igen.

" jah hgoy havi 200ft drága hát ez van."
Amúgy, ha figyeltél, kért boxot, csak nem kapott, mondták, inkább vegyen.

"nem az a bajod hogy a tv lenen szar vagy az epg hanem az hogy nem tud elöre felveni ugy ahgoy azt meg szoktad a szutyok iptv-nél ami remélem soha nem lesz Digi-nél."

Ebben lehet valami, a másik ilyen box tulaj fórumtárs, tud felvenni, mondta körülményesebb, de tud, miután itt kapott segítséget, tippet a fórumon.

"Diginél nem kell semmi ha tudja a tv akkor csak a tv foygaszt minek kell boxot és hdd-t venni nem értem???"
Mert ő fel is akar venni... sőt ha jól emlékszem még stream lehetőségekről is volt szó :)

(#41167) mfranky

"Több oldalon megy a vita olyanról, amin csak nevetni tudok... tényleg van még olyan tv adás, amit fel KELL venni a TV-ből és nem lehet utána beszerezni/letölteni/megnézni egy akár torrent oldalról???"

Egyértelműen igen. DE itt nem erről votl szó, mivel az f1 pl nagyon nem ebbe a kategóriába esik :D

Amúgy sport eseményeket is rendre fel rakják, szerintem.

Nfl is fent van, lehet csak sd-ben de fent van magyar komentárral, hd-ben angolul is.
nhl -nél rosszabb a helyzet.
nbl- nél még rosszabb.
forma1-nél viszont pazar, akár médiaklikken is újranézhető.

"És aki nem akar a torrentezéssel bajlódni?"
Nem mintha különösebb fáradtság lenne... De nem egy tv csatornánál, szolgáltatónál már web-en visszalehet nézni a műsorokat, max rosszabb minőségben.

Upc-nél, ha jól értem az új reklámjukat, akkor 7 napig szinte bármelyik csatorna műsorát visszanézheti bárki. M4-nél meg ott a médiaklikk pl

Amúgy meg vannak ismétlések, ha az első felvétel nem sikerülne, akár áramszünet miatt...

"érdekes natgeo vagy digilife természetfilmet és eleve úgy töltik fel torrentre, hogy ki vannak vágva a reklámok...maximális respect..."

Az már elég gáz lenne, ha nem lenne kivágva :D Azt valószínüleg néhány alkalom után már nem is engednék fel...

"Manapság már az ilyen műsorokat kell megbecsülni, ahol nincs egy reklám sem közben."
Ne haragudj, de torrenten én nem nagyon találkoztam olyannal, ahol volt reklám.

Tv adás esetén meg való igaz, furcsa is volt a Viasat History-t nézni :D
Natgeon, viszont most, jönnek a reklámok majd, el kell keserítselek...

http://dtvnews.hu/hirek/azonos-musorrendben-sugaroznak-a-national-geographic-channel-csatornak

"Valamit valamiért, azért, hogy a premiereket egyidőben láthatjuk HD minőségben is, cserébe a reklámokat is megkapjuk, melyektől eddig mentes volt a regionális HD elosztás."

"Egy időben gyűjtöttem a külső vinyókat is, hogy legyen rengeteg film, amit bármikor meg tudok nézni...ma már ez is teljesen felesleges, mert olyan netsebességek vannak,"

Lehet akár mekkora neted, ha valami egyszer eltünt a netről. A mainstream vonal az marad, de a ritkább, kevésbé ehhez a vonalhoz tartozó, vagy ritkább változatok, főleg nagy méretű állományok, azok elég hamar eltűnnek. Jobb esetben akár néhány év alatt is, rosszabb esetben ennél jóval kevesebb is elég...

".felhő alapú szolgáltatásé a jövő.... "
Az lehet, de csak legális formában, másképp halott ügy.

"de ugye ahhoz megint mókolás és idő kellene, hogy ne csak a tévén tudjam visszanézni, hanem esetleg máshol is..."
A tv-s rögzítések, azok védettek, igen, ezért jobb megoldás a box, vagy más alternatíva.

"Mondjuk azt ne feledd, az hogy a natgeo ingyen a filmjeit valakinek ki is kell fizetni. "
Ez igaz, a natgeon régen is kb negyed óránként voltak reklámok. Ellenben a Spektrommal, vagy 10 éve, még nem volt megszakítás filmközben, manapság, negyed óránként reklám ott is.

Míg vannak olyan csatornák, ahol meg, csak promo megy, reklám nem, vagy reklám egyáltalán nem megy a csatornánk, se film megszakítás közben, sem amúgy.

Ha jól rémlik a Viasat histry is hasonló csatorna...

"Például ha van egy híradó műsor, amiben konkrétan egy valami érdekel benne, szerepel valamelyik ismerősöd, barátod, stb"
Ez mondjuk elég speciális eset :D

(#41195) Flashget


Flashget
félisten

Mikor direkt kerestem nem találtam, most meg az ölembe hullott véletlen egy több mint 11 évvel ezelőtti hsz más fórumról, hogy miként került be az EMKTV rendszerébe a Sport 2. Aki régi EMKTV-s talán emlékszik erre. :)

"Tisztelt előfizetőnk!

Éljen a szavazás lehetőségével! Az Ön szavazata döntheti el, hogy a Sport2 csatorna szerepeljen-e műsorkinálatunkban, akkor is, ha ennek következtetében az egyik jelenlegi műsort cserélnék le és az univerzum csomag havidíja mintegy 100.- Forinttal emelkedne. Kérjük szavazzon a 06-70-7060-707 számra alapdíjas SMS-ben küldje el az IGEN vagy a NEM szót.

Az előfizetési díj ez esetben bruttó 3830 Ft-ról 3930Ft-ra változna."

Azután nyomatták ezt a szavazósdit, hogy már szerződtek rá csak így indokolták meg az áremelést a DIGI vagyis az EMKTV :D
ez még az analóg korszakban volt mikor sorra vették ki a stereo csatornákat..

[ Szerkesztve ]

Realme GT Master Edition

(#41196) Boond válasza Flashget (#41193) üzenetére


Boond
addikt

Egy szó mint száz, ha van egy működő ketyere, az sosem árt, mint régen a vhs időkben, csak ez jobb :D

(#41197) ph2012


ph2012
senior tag

Már van National Geographic HD? Eddig csak SD volt. Mit töröltek helyette, mert látom, hogy elfoglalt egy másik csatornát.

Köszi.

(#41198) PeterPH válasza ph2012 (#41197) üzenetére


PeterPH
senior tag

Megkeresem helyetted, ha már ilyen lusta vagy.

(#41199) Flashget válasza ph2012 (#41197) üzenetére


Flashget
félisten

Nem töröltek semmit...meglévő HD-s verziót állították az SD-hez, erről nem a Digi tehet, hogy az SD verziót elpakolhattam :) Azonos műsorrendben sugároznak a National Geographic Channel csatornák

Realme GT Master Edition

(#41200) allfinanz válasza Flashget (#41199) üzenetére


allfinanz
senior tag

A weboldal leirasaban a Digi Online-t javitsatok ki, mert az M5 is szerepel a kiosztasban. :)

Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI kábel TV (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.