Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Diablo 3 topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#51793) mikromanus válasza #13110016 (#51786) üzenetére


mikromanus
veterán

Az adventure módban nem az alap történetet viszed végig, hanem szabadon garázdálkodhatsz bárhol. A monster sűrűséget kicsit túlhúzták, így mindenütt jó a hent. Vannak Bountyk minden acton. Szám szerint 5-5. Ezek amolyan kisebb feladatok az adott mapon. A WP-n keresztül, vagy a mapról teleportálva (M betű, majd wp kiválasztás) lehet odajutni. Emiatt némelyik WP-t át is mozgatták. A feladatok különbözőek lehetnek. Általában van egy alap feladat és egy főcél. Az alap például az, hog ymenj el egy adott helyre, vagy hogy gyilkolj le egy adott számú ellent. A fő cél mondjuk a célpont kiiktatása. EZ lehet act boss, vagy egyedi elit is. A bounty teljesítéséhez mindkét cél elérése szükséges. A jutalmad egy extra adag xp mennyiség, némi gold, 1-2 blood shard és alkalmanként egy kis fragment.

Adott acton az összes (5) bounty teljesítésével extra ajándékot kapsz (xp, gold és egy horadric cache. Utóbbi egy kis dobozka, amit ha kibontasz, akkor egy rakat cucc potyog ki belőle. EZ lehet anyag, drágakő, rare és legendary item is. A legend és set ritka)

Ha fragmentekből összejön 5, akkor megnyithatod a riftet. Ez a városban/faluban található és egy obelisk. Ha megnyitod, akkor kinyílik egy portál és mehetsz hentelni az extra terepre. Ez a meglévő mapok közül bármelyik lehet, bármilyen napszakban és bármilyen monster jöhet. Alaphelyzetben halomra kell ölni az ellent. HA megvan a 100%, akkor megjelenik a "Boss" (Rift guardian). Ha lenyomod, akkor kapsz egy rakat cuccot tőle. + sok-sok blood shardot. A bountykra csak 1-2 darabot kapsz, riftre simán 50-60-at is.

A blood shard mennyisége a gold mellett jelenik meg az inventorydnál. Jelenleg arra használható, hogy az egyik NPC-nél (Kadala?) lehet vele gamblezni. 5-10-15-20 blood shardból azonosítatlanul vásárolhatsz egy-egy vért vagy ékszer darabot (vagy fegyvert). Ez véletlenszerű mi lesz. Lehet magic, rare és nagy ritkán legend vagy set is. A "torment" szintű legendary és set itemek nem eshetnek gambleval.

Ha lenyomtad a rift guardiant, akkor a portál melletti fószerral beszélve (aki nagyon hasonlít alaricra Act 1-ből. Kis színes villanykörte alak :DDD) kapsz egy nagy rakat extra XP-t és a portál lezárul.

(#51783) sith7
Az az "üveg" a demonic essence kieges megfelelője. Lvl 61-től az is kell az okításhoz, crafthoz és az enchanthoz többnyire. Elitek terrorizálásával és kegyetlen legyilkolásával "találhatsz". Eég ritka. Szerintem T1-en olyan 3-4 elitből egy ad. Manókból átlag minden második. :DDD

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.