Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Dell notebook topic (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#41201) Atish19 válasza Theory66 (#41200) üzenetére


Atish19
őstag

Nekem volt egy jó megoldásom csak idővel csődöt mondott :( becsíkozódott a firefox és sok helyen szürke kockák miatt nem látszódtak az írások (pl: Skype) Én jelenleg az SG Fixed drivert használom és így pöpecül megy minden. Watch Dogs pl jobban fut rajt, mint az aláírásomban leírt asztali gépemen :D

[ Szerkesztve ]

(#41202) szabonagyur válasza Theory66 (#41200) üzenetére


szabonagyur
félisten

Írtam, hogy mire keress rá 14.4 vagy 14.6 vagy SGfix ilyen néven van egy frissebb driverről leírás, illetve az oldalon ahol a 13.9 fix van ott fent kell lennie az újabbnak is.

Eladó: iPhone 13Mini 2 év gari, iPhone 6S 32GB

(#41203) Theory66 válasza szabonagyur (#41202) üzenetére


Theory66
aktív tag

Köszi a segítséget utána nézek :R

(#41204) mis69 válasza rento (#41192) üzenetére


mis69
tag

A grafikus tulajdonságok>energiaellátás>energiaellátási funkció>kijelző energiatakarékosságnál nem tudod beállítani?

(#41205) vwpolopg


vwpolopg
őstag

Sziasztok! Egy Dell E6420-at nyúzok és lenne egy problémám. Egy jó ideje azt csinálja, hogy ha letöltök valamit, vagy egy hosszabb videót nézek/hallgatok youtube-on nagyfelbontáson, akkor az egerem ( logitech vx revolution ) elkezd ,,akadni". Scrollozás, mozgatás, minden közben. Gombnyomásokra nem reagál, csak sokadjára vagy egyáltalán nem vagy csak ha nagyon erősen nyomom a gombot. Ilyenkor a laptop tapipadja és a pöcökegér gombjai is hibátlanul üzemelnek, semmi akadás nem tapasztalható csak az egérnél. Ha nem zajlik letöltés/nagyobb adatforgalom a háttérben, semmi hiba nem tapasztalható. Az egér kipucolva, usb-s vevőegység megtisztítva, elem kicserélve. Az egeret más gépen kipróbálva a hiba nem tapasztalható. Az oprendszer win7 64 bit. Van valami ötletetek, hogy mi okozhatja? Köszi előre is.

(#41206) rento válasza mis69 (#41204) üzenetére


rento
őstag

Köszönöm az ötletet, kikapcsoltam a kijelző energiatakarékossági technológiát és úgy tűnik, hogy így jó lesz, legalábbis nem vettem észre azóta, hogy állítgatná a fényerőt. Köszönöm mégegyszer! :R

(#41207) Ronam


Ronam
addikt

Sziasztok!

Van egy 3542-es laptopom, kb. egy hetes a gép, de sajnos elég fura dolgokat művel. Ha lehúzom a töltőről, pár perc múlva kék halál, és újraindul a gép. Ez mi lehet?

(#41208) SzaboZE válasza Ronam (#41207) üzenetére


SzaboZE
addikt

El kéne olvasni mit ír a kék képernyőn.

Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu

(#41209) Ronam válasza SzaboZE (#41208) üzenetére


Ronam
addikt

dxgkrnl.sys

Ezzel a file-al van valami problémája. Próbáltam drivereket frissíteni, leszedni, újrarakni, de semmi. Google-n rákerestem erre a hibára, egyelőre 2 fórumot olvastam végig. Ott az egyik a végén az alaplap volt a ludas, a másiknál meg a táp. Lehet mégis hardveres probléma van nálam is?

(#41210) Shokkolo válasza Ronam (#41209) üzenetére


Shokkolo
addikt

akku -ra tippelek.
mert ha töltőről jó, akkor nem hinném h. az alaplap :(

"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt"

(#41211) simonjoe


simonjoe
senior tag

Sziasztok!!

A családban egy M5010-es megadta magát. Pontosabban azt vettem észre, h megy a gép, a monitoron halványan van kép, tehát nincs háttérvilágítás. Szétszedtem, és hiába kerestem az invertert. :) Van tapasztalatotok, h ilyen esetben mi a gyakori probléma??? TFT, szalagkábel esetleg alaplap? Nemtom mit kellene első körben venni hozzá.

THX!!

Joe

(#41212) soldi3r válasza simonjoe (#41211) üzenetére


soldi3r
veterán

Nincs a kijelzokavaban?

E30 (oo=[][]=oo)

(#41213) Feenyx


Feenyx
aktív tag

Sziasztok!

Egy olyan problémám lenne, hogy újratelepítettem a gépet, és nem tudom használni most az ujjlenyomatolvasóm. Egy Dell Latitude E5530-ról van szó. Feltettem a Dell oldaláról a Dell Data protection Security Tools-t, felrak minden drivert, látja az eszközkezelőben biometrikus érzékelőként, de amikor meg akarnám adni neki a Security Console programba az ujjlenyomatom, nem találja az ujjlenyomatolvasót, nem kínálja fel, hogy így is levédhetem a gépet. Mivel tudom normálisan üzembe helyezni?

(#41214) SzaboZE válasza Ronam (#41209) üzenetére


SzaboZE
addikt

Szerintem ez grafikus kártyához kapcsolódó szoftveres probléma lesz, méghozzá energiagazdálkodási részen. Próbáld ki úgy, hogy leszeded a video drivert. Ha úgy is csinálja, akkor mélyebben lesz a gond, ha nem, akkor valami a driverrel lesz.

Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu

(#41215) simonjoe válasza soldi3r (#41212) üzenetére


simonjoe
senior tag

...az inverterre gondolsz? Az nincs. Általában a kijelző alá szokták tenni, de itt nincs. A felső részen van egy kamera panel, meg egy fekete lap a jobb sarokban, de az szerintem a Wi-Fi antenna lehet. Ha LED-es a kijelző akkor nem hiszem, h kell inverter. Vagy én nemtom jól??? :F

Joe

(#41216) kiskaktusz válasza simonjoe (#41215) üzenetére


kiskaktusz
addikt

Mivel LED háttérvilágítással megy a panel, ezért nem kell inverter. Az csak a régi CCFL technológiához kellett...

"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."

(#41217) syl5


syl5
őstag

Sziasztok,

miskolci garanciális márkaszervizt tud valaki?
Esetleg Nyíregyházán, Debrecenben?

Köszi,
s.

Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!

(#41218) szabonagyur válasza syl5 (#41217) üzenetére


szabonagyur
félisten

Szia

Miskolcon őket keresd, nagyon korrektek: [link] Humansoftot hívtam Pesten és mondták, hogy vigyem hozzájuk, és a Humansoftról is jókat hallottam és itt is korrektek voltak.

[ Szerkesztve ]

Eladó: iPhone 13Mini 2 év gari, iPhone 6S 32GB

(#41219) Ronam válasza SzaboZE (#41214) üzenetére


Ronam
addikt

Igen, valószínű, hogy ez a probléma. Most töröltem az Nvidia drivert, és így nem jön elő a probléma. Viszont azt nem tudom, hogy akkor ilyenkor mi van? Driverre mindenképp szükség lenne, de melyiket rakjam fel?

(#41220) simonjoe


simonjoe
senior tag

Továbbra is M5010 LCD háttérvilágítás gondom van. Valaki találkozott már ezzel?? Van valami tesztelési lehetőség a gépen. Ha bekapcsolás pillanatában nyomom a "D" gombot, majd elengedem a Power-t és a D-t, akkor tesztszínek (fehér, piros, kék, zöld..stb.) váltják egymást, majd néhány percig megy a noti háttérvilágítása is. Sajnos ez néhány percig jó csak. DVI kimenete műkszik külső monitoron. Attól félek, h alaplap hibás lesz, mert ezek szerint az LCD háttérvilágítása működik, csak rövid ideig.
Tanácstalan vaok. :F

Joe

(#41221) somasz válasza Ronam (#41219) üzenetére


somasz
Topikgazda

Első sorban a dell oldalán levőt tedd rá és tiltsd le a windows update ezen frissítését!

Második körben, ha nem jártál sikerrel, tedd fel a legfrissebbet az nvidia oldaláról, windows update-et lődd ki szintén!

Harmadik körben írj megint ide.

(mindehhez feltételezem, hogy az intel vga driver hibátlanul fent van)

Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html

(#41222) SzaboZE válasza simonjoe (#41220) üzenetére


SzaboZE
addikt

Általában a display panel szokott meghibásodni, valószínű azt kell cserélni. Azt ne várd, hogy képernyőn keresztül megmondjuk hol a hiba :)

Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu

(#41223) SzaboZE válasza Ronam (#41219) üzenetére


SzaboZE
addikt

Én próbálgatnám a drivereket, addig amíg jó nem lesz :)

Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu

(#41224) simonjoe válasza SzaboZE (#41222) üzenetére


simonjoe
senior tag

Nem azt vártam, h távgyógyítsatok!! :DD Pusztán abban reménykedtem, h valaki belefutott már ebbe a hibába. Számomra ellentmondásos, mert ha teszt üzemmódban indítom, van fénye a kijelzőnek. Világítanak felváltva a homogén színek. Ha viszont rendesen bekapcsolom, nincs, vagy csak egy rövid ideig van háttérfény. Szóval nem értem! :( Olyan mintha a VGA egy idő után beadná a kulcsot, de akkor ezt kellene tennie ha bekapcsolom, h egy ideig van háttérfény, majd amikor a videokártya, vagy valami vezérlés túlmelegszik akkor lekapcsolódik a háttérvilágítás. Én ezért gyanakszom deszka hibára.

Joe

(#41225) soldi3r válasza simonjoe (#41224) üzenetére


soldi3r
veterán

A "hatterfeny" panel nem a lapon van szokott lenni. Ha CCFL akkor inkabb a fenycso hibaja, az inverter ilyet nem nagyon csinal. Ha LEDes, akkor inkabb a vezerles.

E30 (oo=[][]=oo)

(#41226) simonjoe válasza soldi3r (#41225) üzenetére


simonjoe
senior tag

LED-es a dög! De van vezérlés a kijelző alatt is, no meg gondolom a deszkán is. Most pillanatnyilag megy, erről írok. De gondol egyet és lekapcsol. Már kiszedtem a szalagkábelt a kijelzőből, a deszkából, megrángattam, megcincáltam, menet közben hajtogatom a kijelzőt. Semmi!!!! :((

Joe

(#41227) airwawes


airwawes
tag

Sziasztok!
A mai napon boldog tulajdonosa lettem egy Dell Inspiron 3542-I7G31LF laptopnak.
Fontosabb adatok:
i7 4510U processzor
Nvidia 840m
8gb ram
1 Terrás
Operációs rendszer: Windows 8.1 x64
Fórumokat olvasva feltűnt hogy mindenkinek meggyűlt a baja a driverek telepítésével, így egy általam bevált sorrendet/megoldási módot összedobok.
Driverek letöltése itt: Link

Telepítési sorrend:

Chipset kategóriából:
Intel Chipset Driver
Intel Management Engine Interface Driver
Realtek Card Reader Driver

Video kategóriából:
Intel HD Graphics Driver
nVIDIA GT840M/GT820M Graphics Driver
Az nvidia telepítése után elkezdte frissíteni magát, sikeresen frissült azonban a PhysX kiegészítőt nem telepítette. Telepítés után időnként felugrott egy kékszomor
Megoldás:Az nvidia hivatalos oldaláról le kell tölteni a legfrissebb drivert, majd telepíteni. Link
A telepítés során eltávolítja az előző drivert és hiba nélkül telepíti.

Network kategóriából:
Dell Wireless 1705 WiFi + Bluetooth Driver
Realtek RTL8106E-US & RTL8111G-US Ethernet Controller Driver

Audio kategória: Realtek ALC3223 High-Definition (HD) Audio Driver

Mouse kategória: Dell Touchpad Driver

Egy kicsit tényleg gáz hogy ennyit kell szenvedni a driverek telepítésével, de ezt kompenzálja bőven az, hogy ár-érték arányban az egyik legjobb laptopoz jutottam hozzá. Remélem tudtam segíteni.

[ Szerkesztve ]

--Vodafone Smart Prime 6-- --Dell Inspiron 3542--

(#41228) paolinho válasza airwawes (#41227) üzenetére


paolinho
őstag

Valóban nem rossz kis gép. Mibe fáj jelenleg egy ilyen? :C

(#41229) Ronam válasza airwawes (#41227) üzenetére


Ronam
addikt

Ugyanezt a gépet vettem én is, de nálam nem volt hibaüzenet a Dell oldaláról letöltött Geforce driverrel telepítés közben. Mikor rátelepítettem az Nvidia oldaláról letöltött drivert, akkor jött a kedves BSOD, de az is csak akkor jött elő, mikor lehúztam a töltőről a gépet. Most fenn van a Dell oldalról letöltött Geforce driver, és minden megy tökéletesen. A kérdésem igazából az lenne, hogy miben különbözik a Dell oldalról letöltött driver az Nvidia oldaláról szedett driverrel?

(#41230) SzaboZE válasza paolinho (#41228) üzenetére


SzaboZE
addikt

https://www.google.hu/search?q=3542-I7G31LF&oq=3542-I7G31LF

Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu

(#41231) VGYke


VGYke
addikt

Sziasztok! Ezen 41131 kérdésemre szeretnék visszatérni, mert azóta pontosabb méréseket végeztem, amiket dokumentáltam is.
Arra szeretnék igen / nem választ kapni, hogy normális az, hogy egy vadonatúj 2014.02. hóban vásárolt Inspiron 7537 lapos akkumulátora, a következő adatok szerint merül?

Akksi merülés mérés lényege: 100%-ra feltöltöttem, kikapcsoltam. Ezután, a képek szerinti időpontokban töltő nélkül bekapcsoltam, PrintSceen, Ctrl-V, Ctrl-C adatok lefényképezése, jpg mentése max.1 perc, majd lapos kikapcsolása. Volt kétszer hogy a a jpg képeket egy másik gépre elküldtem, ilyenkor 3,5 percig volt bekapcsolva a gép, de adatküldés végén is készítettem akksi értékeket: 08.23 és 24. (és 3,5 perc bakapcsolás alatt is merült 1-2%-ot).

A méreseim ecelben:

(figyelmetekbe ajánlom a "kimerülés sebessége" adatokat, amit 0 órától számolok az aktuális időpontig, nap egységben és durván 5 nap alatt már 8,2 % / napnál tartunk.....

Méréseim diagramon:

Szóval ez normális egy új laptopnál, ami 6 hónap alatt alig volt használva (akksiról meg szinte csak most használom a mérésekhez...)?
Nem képzelhető el, hogy a BIOS-ban (amihez ennél a típusnál nem értek), vagy a Win8.1-ben valami olyasmi van bekapcsolva (vagy Dell által telepítve), hogy kikapcsolt állapotban is aktív és szopikálja a telepet?

Kérlek segítsetek.
Ha gariztatás lenne belőle, nem szívesen égnék hozzáértés hiányában, hogy kiröhögjenek: ennek így kell lennie....

kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni

(#41232) lord.lakli válasza VGYke (#41231) üzenetére


lord.lakli
őstag

Pont ezt kérdeztem tőled korábban, hogy bios-ban nincs-e engedélyezve a kikapcsolt gép esetén is működő usb csatlakozó? Bocsi, de nem tudom mi a hivatalos neve.

(#41233) szabonagyur válasza VGYke (#41231) üzenetére


szabonagyur
félisten

Szerintem ez nem normális jelenség egyáltalán. Nálam a Dell gépemet ha kikapcsolom 100%-al majd vissza akkor úgy is van, elmúlt pár napban nem használtam 95%-on hagytam most vissza kapcsoltam ugyanott van, kiírt hátralévő idő is valamivel több mint 6 óra, Aida is ezt mutatja.

Eladó: iPhone 13Mini 2 év gari, iPhone 6S 32GB

(#41234) lupus_l válasza VGYke (#41231) üzenetére


lupus_l
aktív tag

Nekem BIOS-ban alapértelmezettként be van kapcsolva az Intel® Smart Connect Technology.

Szerintem köze lesz a jelenséghez.

(#41235) VGYke válasza lupus_l (#41234) üzenetére


VGYke
addikt

Ha tudnám hogy kell belépni a BIOS-ba :W ... A Száz éve megszokott Delete, F2, stb. egyik sem működik... Mondjuk az F billentyűk is furcsák, mert Win alatt nyomni kell az "Fn" gombot, hogy "F.x y" legyen belőle...
Egyszer régen már valahogy sikerült belépni a BIOS-ba de másodszor képtelen vagyok megismételni....

[ Szerkesztve ]

kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni

(#41236) BBéci válasza VGYke (#41235) üzenetére


BBéci
titán

Tudtommal az F2 megnyomásával lehet belépni a BIOS-ba.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#41237) VGYke válasza BBéci (#41236) üzenetére


VGYke
addikt

Na de "Fn"+"F2", vagy sima F2? Mert ezeknek a kütyüknek már Hüle Win8-as a billentyű... Ezeken ugye már másodlagos az F1-12... Nyomni kell hozzá az egyszerre "Fn" (kék gombot) és F2 hogy boot legyen? Pl. nálam Win8 alatt az F2 az hangerő le, ha F2-t akarok nyomni kell hozzá az "Fn" gomb is....
Ezek a win8 billentyűkiosztások bootolás alatt nem élnek és úgy működik a bellentyű mint ahogy eddig megszoktuk, csak elbénázok valamit? Próbáltam már "Fn"+'F2" egyőtt, "F2" magában. Nincs BIOS:W

[ Szerkesztve ]

kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni

(#41238) Krystal_s válasza VGYke (#41237) üzenetére


Krystal_s
addikt

Nem csak nálad probléma belépni. :\
Inspiron 15 7000 (7537) - Can't enter bios after switching to legacy mode
Itt írnak pár trükköt, akku lemerítés, üres merevlemez csatlakoztatás, de a legértelmesebb, hogy:
You have to boot Windows and restart it by holding Shift. Then you access a special Windows boot menu from where you will be able to access the BIOS (use the "change UEFI setup" option).
Win8 alatt restartolsz és végig nyomva tartod a Shift billentyűt.
Az UEFI rendesen bekavar jó pár embernek.

(#41239) Krystal_s válasza VGYke (#41237) üzenetére


Krystal_s
addikt

Visszatérve az eredeti problémádra. Nálam több gépnél változó az akku merülés. Van, amelyik 1-2%-ot merül kikapcsolt állapotban hetek alatt és van amelyik picit többet kb 5% körül. Még az ugyanolyan típusú akksik sem egyforma a minőségek, de a te esetedben már nagyon nem ok.
"3 nap múlva ha bekapcsolva töltő nélkül, az akkumulátor szint 62%, 2 héten belül pedig kikapcsolt állapotban teljesen lemerül az aksi."
Mennyi az elhasználódás érték? (pl Aida64 vagy HwInfo64 kiírja)
Az USB-s beállításokat azért nézd meg, mert az is tudja szívni, de tudomásom szerint az csak alvó állapotra jellemző és kikapcsolva nem meríthetné.
A Sleep-and-Charge USB és a Smart Connect Technology is készenléti üzemmódban működik...
Logitech Unifying egység nekem is folyamatosan csatlakoztatva van, de nem tapasztaltam, hogy az befolyással lenne.

(#41240) #01682176


#01682176
törölt tag

Sziasztok!

A "basic warranty" gondolom nem terjed ki a töltőre. Az a problémám, hogy van amikor bedugom egy hosszabbítóba és kiírja a töltő problémát,kihúzom, közvetlenül a konnektorba, bekapcs-> nem írja ki, kihúz és vissza a hosszabbítóba, ekkor sem írja ki.
Ha elviszem szervizbe, cserélik a töltőt? A 4ik évben vagyok, októberig van garanciám.

(#41241) gozso válasza simonjoe (#41226) üzenetére


gozso
senior tag

üdvözöllek a klubban :)
ritka gyenge sorozat lett ez az m5010. nálam 3 hullott el eddig. alaplaphiba legjellemzőbb, de volt ahol kijelzőt kellett cserélni. bekapcsolás után zöld volt...

egyébként, itt az aprón is elég sok van bontás alatt... sok jóra ne számíts :(
(szerény véleményem szerint hibaszázalékban megközelíti a "hírhedt" asus k50ab-t)

[ Szerkesztve ]

fél vese eladó..., szivárványhártya ugyanitt

(#41242) simonjoe válasza gozso (#41241) üzenetére


simonjoe
senior tag

Jól esik a köszöntésed, kedves vagy. Sajnálattal olvasom az észrevételed a Dell-el kapcsolatban. A gép az egyik unokatesóé. Én magam ThinkPad-os vagyok egy T430s-el.
Az a baj, pár évvel ezelőtt amikor megvették a Dell-t, nem az ésszerűség és tapasztalat volt a mérvadó, hanem a pénztárca. Egyébként én magam is szorgalmaztam ennek a márkának a megvásárlását. A konzumerekről nem volt tapasztalatom, sajnos már van. Még az első évben volt egy deszka csere benne, most meg ez a kijelző. Szomorú vagyok, főleg a gazdája. Megpróbálok a sejtésemre hagyatkozni és kijelzőt cserélek benne, majd meglátom, h ráfizetéses lesz-e ez a javítás. :)

Joe

(#41243) soldi3r válasza simonjoe (#41242) üzenetére


soldi3r
veterán

Kulso monitoron ad kepet? Ha alaplapos lenne, akkor ott sem ad.

[ Szerkesztve ]

E30 (oo=[][]=oo)

(#41244) simonjoe válasza soldi3r (#41243) üzenetére


simonjoe
senior tag

HDMI kimeneten néztem csak, de ott van, megnézem a VGA-t is. Az a fura, h teszt (Power+D) üzemmódban van háttérfény, csak amikor kezd betölteni, (már a kerek DELL logó sem látszik) akkor nincs.

Joe

(#41245) lupus_l válasza VGYke (#41235) üzenetére


lupus_l
aktív tag

Az F12 után bejön a bootmenü, ott a Settings-t kiválasztva érem el a BIOS-t. Ez Inspiron 7537-nél.

(#41246) Shokkolo válasza VGYke (#41237) üzenetére


Shokkolo
addikt

pontosan milyen gép?
meglesem neked hátha találok rá valamit, hogy léphetsz be a biosba.

esetleg külső bill nem lehet megoldás?
sok esetben az F12 a megoldfás, mert a BOOT menü is úgy jön be a dell-eken, hogy ott a BIOS-ba lépés lehetősége (is)

"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt"

(#41247) Biluxzsolt


Biluxzsolt
aktív tag

Sziasztok!

Kinéztem [ezt] a gépet a feleségemnek.
Egy 10-es netbookot cserélnénk le a maga 2x1.6ghz és 2GB-ramjával.
Sokat nem vár tőle,neki a "pici" gyorsasága,tudása is megfelelt,csak a kijelző miatt váltana.
Nagyon gáz ez az N-es proci,vagy vállalható?

"Ha három madár lennék,látnám magam felülről,amint magam mögött repülök."

(#41248) soldi3r válasza Biluxzsolt (#41247) üzenetére


soldi3r
veterán

Ettol jobbat talalsz hasznaltan, olcsobban.

E30 (oo=[][]=oo)

(#41249) mghltm válasza Biluxzsolt (#41247) üzenetére


mghltm
addikt

otthoni felhasznalasra ( netezes, facebook, flash jatekok, zenehallgatas, filmnezes, toltogetes, csaladi kepek rendezese ) teljesen jo

jatszani modern jatekokkal nem lehet rajta, ahhoz keves a proci, keves az igp

still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc

(#41250) Biluxzsolt válasza soldi3r (#41248) üzenetére


Biluxzsolt
aktív tag

Ebből vissza kapom még az áfát,meg ezen win is van,az is kell.
De ha van valami .....de csak új jöhet op rendszerrel.

[ Szerkesztve ]

"Ha három madár lennék,látnám magam felülről,amint magam mögött repülök."

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Dell notebook topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.