Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia, életmód, 3D nyomtatás  »  Autóhifi (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-11-12 16:20:20

LOGOUT.hu

Autóhifi

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9115) s4tch


s4tch
veterán

No, múlt pénteken voltam gmAudiónál, és okosabb lettem. Egyrészt kikerültek a magasak a tükörháromszögből egy-egy alugömbbe, ott figyelnek az A-oszlopon, egészen más a zene térbeli leképzése, és a tükörháromszög gyári rácsa nélkül is szabadabban teljesítenek. Másrészt megtudtam, amit eddig is tapasztalni véltem: 15 fok alatt nincs rendes autóhifi. Hidegben egészen máshogy szól a rendszer, mintha egy másik autóban ülne az ember. Várom a tavaszt... Harmadrészt kapott a rendszer egy új erősítőt, ami picit erőben, de inkább részletességben jobb, mint az eddigiek. Hollywood Excursion HXA-45 a neve, egészen döbbenetes ár-érték aránya van, nem tudtam ott hagyni.

Így most van két négycsatornásom eladó, ha valakit érdekel, írjon. Az egyik egy uDim Jr 4.300, a másik egy uDim Pro 3.4. Utóbbi gyakorlatilag új, még bejáratós, kb. két hónapot volt a kocsiban.

Következő lépés: a szubot meghajtani valami tisztességesen erőszakos módon. Ha nem jár a motor, klassz, de ahogy elindul a motor, picit eltűnik a zene legalja.

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia, életmód, 3D nyomtatás  »  Autóhifi (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.