Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia, életmód, 3D nyomtatás  »  Autóhifi (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-11-12 16:20:20

LOGOUT.hu

Autóhifi

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8051) G.Zs. válasza Uzmany (#8050) üzenetére


G.Zs.
senior tag

Az általad nézett autóspecifikus szett arra való, hogy a gyári hangszórót lecseréld, ha ugyanúgy a gyári fejről akarod hallgatni.
Mivel már megvetted a 9853-at (ami elektronikus zenére szerintem a legjobb választás), és aktívban fogod vele hajtani a szettet, akkor mindenképp a rendes X-Ion-t vedd meg.
Egyrészt a 300k-nak egy része úgyis ajtópanelra megy, másrészt amúgy is beépíthető a bora-ba átalakítás nélkül ez is.

Ha a menyasszony apja az örömapa, a menyasszony anyja az örömanya akkor a menyasszony az örömlány?

(#8052) orbano válasza Uzmany (#8050) üzenetére


orbano
félisten

én csak azért próbállak csitítani, hogy még véletlenül se ess abba a hibába, hogy felelőtlenül elkezdj költekezni. a tanulópénz pedig itt sokkal több, mint amit az egészre szánsz. nincs annál rosszabb, mint amikor elköltesz 300k-t egy ilyen rednszerre, és nem tetszik a hangja. ezért csitítgatlak, nem azért, hogy rádsózzam G.Zs. rendszerét :) ahogy Az-X is írta, 300k pont az az összeg, amit a csodával határos módon jól is elkölthetsz, de akár rosszul is. És ezt meg sem tudjuk mondani, mert nem ismerjük az ízlésed. Ezért is fontos a hallgatózás. Lehet majd az én rendszerem hangja fog bejönni, de az is lehet, hogy Gzs-é, vagy éppen az, amit a 9853-mal hallgattál.
Jó amúgy a hozzáállásod, csak néha ilyen "durrbele" gyereknek tűnsz a hozzászólásaid alapján, ezért próbálunk kis türelemre inteni, hogy várd ki a hallgatózást :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#8053) orbano válasza orbano (#8052) üzenetére


orbano
félisten

Egyébként meg én is, vagy Stariani kolléga is csípőből ajánlhattuk volna, hogy húúú vegyél uDimensiont, mert überkirály (és valóban szép hangú kütyük), vagy épp mondhatnám, hogy sokan most a Hollywood cuccokat istenítik, vagy GZs. is mondhatná, hogy neeem, mert AS-t vegyél steg, meg alpine erősítőkkel, mert az az autóhifi csúcsa, de nem tesszük, mert tudjuk, hogy ízlés kérdése, ha már ennyit költesz, illik olyat választani, ami jobban passzol a zenei stílushoz, amit hallgatsz. Ráadásul Te szerencsés "eset" vagy, mert nem vagy "mindenevő", amitől hülyét kap minden tanácsadásra vetelmült egyén :D

A vér nem válik VAZZE!™

(#8054) Uzmany válasza orbano (#8052) üzenetére


Uzmany
őstag

Valóban nem vagyok a türelem mintaképe és kissé rugalmasabban döntök egy esetleges vásárlással kapcsolatban, de összességében nézve, nem jellemzi lépéseimet meggondolatlanság.

Az előbb meghallgattam egy cimborám autóját. Alpine fejjel, Phoenix Gold M44 és Rainbow CS Professional 13-as elsőszettel. Kellemes volt. Véleménye szerint nem kell 16,5-es, mert a 13-nak sokkal tisztább a középrésze.

(#8051) G.Zs.
Szivesen meghallgatnám a rendszered. Elképzelhető, hogy holnap leszel a Lurdynál?

[ Szerkesztve ]

® visions created with passion

(#8055) orbano válasza Uzmany (#8054) üzenetére


orbano
félisten

Hehe, AzX épp eladni készül egy Rainbow 13.as szettet. Amúgy a hifi szerelpm meg pont azt mondja, hogy igazából sok alapja nincs ennek a 13.as jobb mint a 16-os dolognak, bár tény, hogy sok felől hallottam én is. Pénteken kint lesz AzX-is, szóval meghallgathatod azt is (ha lesz esze beteszi a Pio fejet addig, hogy tényleg brutálmód szóljon :D)

A vér nem válik VAZZE!™

(#8056) conan77


conan77
tag

Sziasztok!

Nézelődök azért még erősítők körében és lenne egy pár gép. :)
Nekem Kenwood BT50U fej + Elől (Herz DSK vagy ESK 165 lesz jövőre) addig gyári
hátul egy mélynyomó ( jelenleg a 2x125W-os a "nagy ládában" amit alakítgatok majd kisebbre) és most egyenlőre a mélyet akarom meghajtani vele utána talán a Herz-et is.

melyik erősítőt éri meg megvenni ?
1. DLS CA41 4x70W 15000 Ft.

2. Alpine V12 4x50W 17000 Ft.

3. Pioneer GM-X624 4x95W 17000 Ft.

4. Audiobank 4x140W 15000 Ft.

5. JBL GT5-A604 4x60W 17000 Ft.

tudnátok sorrendbe rakni nekem melyik a jobb ? :D tudom relatív a hangzás miatt, de
nem akarok azért venni egy erősítőt mert sok a wattja :) és nem ismerem őket.

JG G36K Aeg 398 fps, KJW M1911A1 GBB 300 fps,

(#8057) s4tch válasza Uzmany (#8054) üzenetére


s4tch
veterán

"Véleménye szerint nem kell 16,5-es, mert a 13-nak sokkal tisztább a középrésze."

Ez is egy vélemény. Egyébként egy jó 13-as elvileg tud gyorsabb lenni, mint egy 16-os, de vannak hátrányai is. Egyrészt vélhetően nem megy annyira mélyre, mint egy hasonló (mondjuk ugyanabból a sorozatból származó) 16-os, másrészt hangerőben, "dögben" egy 16-os a mérete miatt előnnyel indul. Azzal, hogy 13-ast választasz, kapásból megnehezíted a szub-választást is: olyan szub kell, ami mélysugárzóhoz képest magasra megy (mer' ugye a 13-as nem megy olyan mélyre, mint a 16-osok). És a többi.

Rendszerben kell gondolkodni, nem komponensekben. A Pioneer P88RSII-t is csak azért szokták szinte feltétel nélkül ajánlani, mert roppant rugalmas, mindenevő jószág...

Szerintem az egyik, viszonylag könnyen kivitelezhető, anyagilag is vállalható, célravezető módszer: 16-os komponens szett előre, passzív hajtással, négycsatornás erősítő két csatornájáról indítva; csomagtartóba érzékeny, 20-25 centis szub, a négycsatis erősítő másik két csatornájáról, hídban hajtva. Ez anyagáron egy százasból kijön. Egy normális beépítés kábelekkel, hangszigeteléssel, ajtópanellel, munkadíjjal még annyi. Utóbbin szabad legkevésbé spórolni, ugyanis egy közepes komponens kiváló beépítésben kiválóan tud szólni, ellenben egy kiváló, méregdrága komponens igénytelen beépítésben csak kínlódni fog.

(#8058) orbano válasza conan77 (#8056) üzenetére


orbano
félisten

Ebből a DLS CA41 egy "nemrossz" kategória, végül is minőségben passzol a rendszerhez. A V12 pezsgőszínű? Bár Alpineokhoz GZs ért majd megmonnya jó-e. Pioneert nem ismerem, az audiobankot és a jblt már név alapján dobta az agyam :D

A vér nem válik VAZZE!™

(#8059) orbano válasza s4tch (#8057) üzenetére


orbano
félisten

szerencsére 300k a költség, tehát 200kból simán kihozza a hardvert aktív hajtással, 100ból meg úgy beépítik neki, mint a pinty :K

A vér nem válik VAZZE!™

(#8060) conan77 válasza orbano (#8058) üzenetére


conan77
tag

Az Alpine MRV-F300 olyan szürkéskék :) egy kék csíkkal.

A DLS nekem is tetszik van is egy privát beszélgetésem egy eladóval :D

JG G36K Aeg 398 fps, KJW M1911A1 GBB 300 fps,

(#8061) Uzmany válasza s4tch (#8057) üzenetére


Uzmany
őstag

Ha jól értelmezem, akkor gyakorlatilag elég egy négycsatornás erősitő.
Viszont azt nem értem, hogy akkor pl G.Zs. miért használ a szubhoz külön még egy kétcsatornásat?

Hoppá, lenne még1 kérdés ajtószigetelés témában.
Azt az infót kaptam, hogy a Golf, Bora ajtókiképzése elég szerencsés. Elég noisekiller (remélem jól irom, mert mondták, nem olvastam) spray-vel kifújni.
Az ajtópanelről beszéljünk egy kicsit, mert nem igazán tiszta a kép bennem :D

[ Szerkesztve ]

® visions created with passion

(#8062) Uzmany válasza Uzmany (#8061) üzenetére


Uzmany
őstag

Lejárt a mód időm :(
Kábelkérdés: ha jól tudom autóhifibe sodrott kábel szükséges. Kapnék a cimborámtól wondelhool (? :F ) kábelt, állitása szerint jó. Ezt használta a fentebb emlitett Rainbow-Phoenix rendszerénél.
Milyet javasolnátok?

® visions created with passion

(#8063) s4tch válasza Uzmany (#8061) üzenetére


s4tch
veterán

"Ha jól értelmezem, akkor gyakorlatilag elég egy négycsatornás erősitő.
Viszont azt nem értem, hogy akkor pl G.Zs. miért használ a szubhoz külön még egy kétcsatornásat?"

Ha aktív rendszert szeretnél, akkor érdemes (ill. ha eltekintünk az ötcsatornás erősítőktől, gyakorlatilag muszáj) erre külön költeni. Aktívhoz kell egy négycsatis erősítő az első szettnek, egy kétcsatornás (vagy monoblock) a szubnak.

"Azt az infót kaptam, hogy a Golf, Bora ajtókiképzése elég szerencsés. Elég noisekiller (remélem jól irom, mert mondták, nem olvastam) spray-vel kifújni."

:C Ezt egy VW-fórumon olvastad egy márkafanatikustól, fogadjunk. Úgy is meg lehet próbálni, lehet, hogy tetszeni is fog, de bitumenezéssel jobb lesz, ezt garantálom.

Ajtópanel: az lenne a lényeg, hogy az ajtók egy zárt, merev (de nem túl merev) hangdobozként működjenek. Ehhez szükséges az, hogy a szerelőnyílásokat lezárják, az ajtó lemezét rezgéscsillapító lappal vonják be. Ezzel általában még nincs vége a történetnek, ugyanis az ajtó belső, műanyag borítása mögé zenél a legtöbb gyári helyen a mélyközép. Ezt kiemelőgyűrűkkel ki szokták emelni, készítenek hozzá egy ajtópanelt, esetleg beforgatják. Nagyságrendeket javít a hangzáson!

A kábelkérdést sokan túlmisztifikálják. Egy méter kábelt 4-500 Ft-tól fölfelé már lehet normális minőségben kapni, semmi értelme több ezer Ft-ot kiadni egy méterért.

(#8064) G.Zs. válasza conan77 (#8060) üzenetére


G.Zs.
senior tag

A DLS és az Alpine közül választanék midenképp.

Ha a menyasszony apja az örömapa, a menyasszony anyja az örömanya akkor a menyasszony az örömlány?

(#8065) G.Zs. válasza Uzmany (#8061) üzenetére


G.Zs.
senior tag

Szerencsés a kialakítás, mert alapból egy zárt dobozt kapsz, de a bitulapozást és a panelt nem tudod kikerülni. Saját tapasztalat, hidd el. Nekem Leon-om van, aminek a kialakítása megegyezik a Golf/Bora-val, nincs megcsinálva az ajtóm, és a mélyközép nagyon sokat veszít dinamikában az alsóbb tartományokban.

Kint vagyok minden pénteken Lurdyban.

[ Szerkesztve ]

Ha a menyasszony apja az örömapa, a menyasszony anyja az örömanya akkor a menyasszony az örömlány?

(#8066) orbano válasza Uzmany (#8061) üzenetére


orbano
félisten

egy kezdő rendszerbe elég a passzív, de abban a kategóriában, amiről az esetedben szó van, jobb az aktív. ehhez kell a 4+2 csatorna. ezért is vetettünk veled aktív fejegységet. még a legminimálisabb késleltetés állítás is nagyságrendeket dob a hangminőségen.
a kábelezést meg hagyd szakemberre, olcsóbban kijössz. menj el Szakállhoz (vagy akárkihez akit ajánlanak még a többiek), add oda a cuccokat amiket összepakoltál, és a megfelelő kábelekkel fogja összepakolni, ez garantált. Én spec azt sem tudom milyen kábel van bent, csak annyit, hogy pontosan elég, kocsiban nem nagyon jönnek ki a kábelek közti különbségek. Viszont így olcsóbb, mert ő nagykeráron veszi nagy tekercsben, méretrá vágja és dugaszolja, ráadásul haszna már van rajtam, nem a kábelen akar meggazdagodni.

A vér nem válik VAZZE!™

(#8067) Uzmany válasza orbano (#8066) üzenetére


Uzmany
őstag

oké, akkor Szakáll.
Szerintem a többi kérdésem holnap teszem fel a Lurdyban.
Este ott leszek.

® visions created with passion

(#8068) conan77


conan77
tag

Hali!

köszi a válaszokat :D

beszéltem az áruházzal ahonnan a fejegységet kapom és azt mondták, hogy a
garancia csak villamossági szakember bekötésével és pecsétjével érvényes.

Igaz ez ??? hogy lehet okosba megoldani az ilyet ? ( lehet hülye kérdés :B )

JG G36K Aeg 398 fps, KJW M1911A1 GBB 300 fps,

(#8069) orbano válasza conan77 (#8068) üzenetére


orbano
félisten

úgy hogy elmész egy szerelőműhelybe és bekötteted villamossági szakemberrel. nem tétel...

A vér nem válik VAZZE!™

(#8070) conan77 válasza orbano (#8069) üzenetére


conan77
tag

Csak azért kérdeztem, mert én szoktam a rádióimat ki be szerelni,
nem egy nagy kunszt. ez megy azért simán :) na most 10 perces melóért nem akartam fizetni senkinek és nem spórolás miatt hanem elvből :D

JG G36K Aeg 398 fps, KJW M1911A1 GBB 300 fps,

(#8071) _seth_ válasza conan77 (#8070) üzenetére


_seth_
veterán

Mindenhol ez a bevett szokás csak van ahol van lehetőség ingyen beszereltetni mint pl a media marktnál volt régebben. Én csináltam már úgy, hogy beraktam majd amikor legközelebb mentem autóvillamosságishoz bepecsételte, hogy ő rakta be... működött ennyi... amúgy nem nagy meló valóban pláne ha az autó iso csatlakozós akkor csak kell a megfelelő csati és megy is feltéve, hogy minden teljesen szabványos.

Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Zalman N5 OF - DeepCool AK620 - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN

(#8072) conan77 válasza _seth_ (#8071) üzenetére


conan77
tag

Hát igen azért nem kockáztatok meg egy esetleges garanciavesztést 2500 forint miatt az tuti
:) 2 év teljeskörű gari van a fejre és ISO csatis képek alapján Kenwood BT50U
( holnap jön a jézuska futár :D ) az autóm kétéves Fiat Linea belepiszkálásmentes rendszerrel ( 0 km-esen vettem).

JG G36K Aeg 398 fps, KJW M1911A1 GBB 300 fps,

(#8073) Az-X válasza Uzmany (#8054) üzenetére


Az-X
őstag

Holnap meghallgathatod az enyémet is :) Mondjuk az erősítőm más, illetve nekem még nincs kibituzva, de ha az tetszett akkor biztosan nem fog csalódás érni. :)

:)

(#8074) Az-X válasza orbano (#8055) üzenetére


Az-X
őstag

Holnap mindenképp megyek, asszony otthon van szüleinél így nincs hátráltató erő... :B
Sajnos az új fejet nem fogom tudni betenni mert a nagybátyámnál van Kaposváron. Szombaton megyek majd el érte. De a beépítő keretem sem érkezett még meg :( Szóval az marad jövő hét keddre.

:)

(#8075) Az-X válasza Uzmany (#8062) üzenetére


Az-X
őstag

Ha a Van den Hul-ra gondolsz az tényleg komoly cuccokat gyárt. Már volt szerencsém pár termékéhez, otthoni hifinél. Arra figyelj, hogy ne legyen elöregedve... megblankolod, ne legyen elszíneződve (túl sötét, vagy zöldes színű), mert akkor már nem az igazi. Ha esetleg új, vagy jó állapotú és jó áron adja akkor jó is lehet. Bár lehet kocsiba ez már túlzás :))

:)

(#8076) Uzmany válasza Az-X (#8075) üzenetére


Uzmany
őstag

az az :) Nem tudtam hogy irják, mert csak gyorsan elhadarta a nevét :)
Új, nem használt, ajándékba kapnám.
Rainbow, teszett :K
Azért még lenne egy gyors kérdésem. Alpine erősitők, és elsőszettek? Vélemény róluk?
Köszönöm :)

Szerk: Hirdetnek 2 szett MB Quart 216-ot 75k-ért...

[ Szerkesztve ]

® visions created with passion

(#8077) Az-X válasza Uzmany (#8076) üzenetére


Az-X
őstag

Ha új és ajándékba kapnád akkor ne habozz! A leggyengébb változat is 1700-1800Ft/m áron szokott lenni.

Ha az az MB amit Expressz-en hirdetnek akkor az egy elég jó hangszóró. Nem egy mai darab, de a korában kifejezetten jónak számított. Látszik is, hogy nem ismerik a márkát, mert ennyiért kifejezetten jó vétel. Ha teheted hallgasd meg ;) Korábban még én is elgondolkodtam rajta... de végül mégsem.

[ Szerkesztve ]

:)

(#8078) Uzmany válasza Az-X (#8077) üzenetére


Uzmany
őstag

Sajnos arra nincs lehetőség, hogy meghallgassam. Beszéltem az eladóval, pontos tipust nem tudott mondani, ha hazaér megnézi és visszahiv. Mindegy...
Holnap este majd a Lurdynál hallgatózom :K

® visions created with passion

(#8079) G.Zs. válasza Uzmany (#8076) üzenetére


G.Zs.
senior tag

Mindkettőről nagyon pozitív véleményem van.
Az Alpine SPX-177R szettjénél eddig nem nagyon hallottam jobbat.

Ha a menyasszony apja az örömapa, a menyasszony anyja az örömanya akkor a menyasszony az örömlány?

(#8080) Az-X válasza Uzmany (#8078) üzenetére


Az-X
őstag

Ha az ami a képen van akkor egy MB Quart QSD 216. Mondjuk ha valaki nem tudja, hogy pontosan mit árul... :F

:)

(#8081) Uzmany válasza G.Zs. (#8079) üzenetére


Uzmany
őstag

Hozzá tudnék jutni.
Nem tudom, de nagyon mocorog bennem az a gondolat, hogy Alpine fejhez a többi is Alpine legyen. Erősitő és szub az melyik lenne javasolt hozzá?

#8080) Az-X
Telefonban nekem az mondta, hogy nem tudja melyik... Otthon megnézi a dobozát, és visszahiv.

[ Szerkesztve ]

® visions created with passion

(#8082) Az-X válasza G.Zs. (#8079) üzenetére


Az-X
őstag

Bocs de ezt nem hagyhatom ki... majd hallgasd meg az enyémet :DDD
Ez újonnan kb 60K tehát végül is nem olyan vészes. Ugyan én nem hallottam még, de azért biztosan fellelhető komolyabb dolog is.

:)

(#8083) Uzmany válasza Uzmany (#8081) üzenetére


Uzmany
őstag

Nem tudom, ezek az Alpine cuccok betegesen hatnak rám. Valahogy elég ha ránézek, és szinte már meg is szeretném venni. Igy voltam a 9853-al is. Megfogtam, és már tudtam, hogy nem engedem el...
Látom, Wackondnál van 60k-ért... Bevállaljam?

® visions created with passion

(#8084) Az-X válasza Uzmany (#8083) üzenetére


Az-X
őstag

Ez pl új. De könyörgöm legalább holnapig bírd ki!!! :DDD :DDD :DDD

:)

(#8085) Uzmany válasza Az-X (#8084) üzenetére


Uzmany
őstag

Jaj, nem úgy értettem, hogy most azonnal megveszem :DD
Csak mint egy esetleges Alpine vonal.

® visions created with passion

(#8086) G.Zs. válasza Uzmany (#8083) üzenetére


G.Zs.
senior tag

Elég bő a választék Wackondnál Alpineból. Érdemes nála körülnézned. A cuccaival nem nagyon tudsz mellé nyúlni. :K

Ha a menyasszony apja az örömapa, a menyasszony anyja az örömanya akkor a menyasszony az örömlány?

(#8087) orbano válasza G.Zs. (#8086) üzenetére


orbano
félisten

én nem voltam elájulva az alpinetól... de ízlések és pofonok ugyebár.

Uzmany: ez a márkabuzulás néha működik, néha nem. De ha működik sem azért, mert azonos a márka, hanem mert összeillenek az alkatrészek.

A vér nem válik VAZZE!™

(#8088) G.Zs. válasza Uzmany (#8083) üzenetére


G.Zs.
senior tag

Ja! Az SPX szetthez ajánlom az MRV-F540 erősítőt is. Együtt nagyon jó párost alkotnak.

Ha a menyasszony apja az örömapa, a menyasszony anyja az örömanya akkor a menyasszony az örömlány?

(#8089) G.Zs. válasza orbano (#8087) üzenetére


G.Zs.
senior tag

Nah, szegény srác. Akárkit megkérdez, homlokegyenest mást mond neki, mint az előzőek. :DDD

Ha a menyasszony apja az örömapa, a menyasszony anyja az örömanya akkor a menyasszony az örömlány?

(#8090) orbano válasza G.Zs. (#8086) üzenetére


orbano
félisten

dupla.

[ Szerkesztve ]

A vér nem válik VAZZE!™

(#8091) orbano válasza G.Zs. (#8089) üzenetére


orbano
félisten

pont ezért mondja neki mindenki egyhangúan hogy jöjjön hallgatózni :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#8092) Uzmany válasza orbano (#8091) üzenetére


Uzmany
őstag

ma nem veszek meg semmit :D holnap este ott vagyok hallgatózni :K

#8088) G.Zs.
Nézegetem, köszönöm.

[ Szerkesztve ]

® visions created with passion

(#8093) qantum


qantum
senior tag

sziasztok szakik !
Hogy lehet megtudni, hogy egy fejegységet , hogyan kell bekötni, a cd-t kiadja beveszi, de nem akar bekapcsolni, gondolom a gyújtás be ki kapcsolással lesz a gond (ha jól emlékszem acc vagy mi a neve ) ?

" Te nyomod a bulit, én meg rajtad vagyok . "

(#8094) Uzmany válasza orbano (#8091) üzenetére


Uzmany
őstag

Ott vagytok már? :DD

[ Szerkesztve ]

® visions created with passion

(#8095) Az-X válasza Uzmany (#8094) üzenetére


Az-X
őstag

lol Dehogy vagyunk. Orbano-val 6 után találkozunk csak, inkább 7 lesz mire kimegyünk.

:)

(#8096) conan77


conan77
tag

Hali mindenki! :)

na megakadtam bekötésnél :D a dimmer kábelt mivel kötöm össze ? kapcsolt szállal vagy az aksival ?? ilyenem még nem volt.

meg olyan hogy Stromsteuerung azaz áram vezérlés ?? wasmakogsz ez már nem a régi fejegység :D valaki help ?

tudom szervíz beköti, de nem tudok hétfőig várni :D

JG G36K Aeg 398 fps, KJW M1911A1 GBB 300 fps,

(#8097) qantum válasza conan77 (#8096) üzenetére


qantum
senior tag

hát én is így voltam, hogy nem tudok várni, aztán még is vártam és egy haverom bekötötte egy ezresért ! :)

" Te nyomod a bulit, én meg rajtad vagyok . "

(#8098) qantum válasza Az-X (#8095) üzenetére


qantum
senior tag

na majd én is elnézek, de ma nem érek rá ! hol szokott lenni a Lurdyban, vagy menjek a hang után ?:)

" Te nyomod a bulit, én meg rajtad vagyok . "

(#8099) kisboxi


kisboxi
tag

Üdv.
Egy kis segítség kellene. Fejegység cserén gondolkodom. Aktív hajtást nem szeretnék, Tehát melyik passzív fejegységbe érdemes beruházni? Alpine, Clarion, Pioneer?

"Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errare perseverare."

(#8100) qantum


qantum
senior tag

az M.N.C. hangszórók milyenek ?

" Te nyomod a bulit, én meg rajtad vagyok . "

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia, életmód, 3D nyomtatás  »  Autóhifi (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.