Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-03-19 12:57:36

LOGOUT.hu

Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18851) cekkk válasza BBéci (#18849) üzenetére


cekkk
veterán

Köszönöm az invitálást, ha Pesten járok akkor elfogadom.

De ahhoz még mindig tartom magam, hogy a kábeleknél sokban számít a pszichológiai tényező, azt nem tudja az ember kizárni. Hangnál pont azért lehet jobb egy kábel mert az átalakítás során a hibák így jelentkeznek, hogy elvesznek a részletek, a képnél a kódolás miatt, pedig pixel hibák keletkeznek, nem pedig szebb kép. :U

Dorian

De mi, vagy egy kódolás, ha az nem helyes rossz, akkor a hiba jelenik meg, ha nem hibás akkor lesz egy jó tökéletes pixel/kép.
Vagy nem így van? :B

[ Szerkesztve ]

(#18852) hunaqua válasza Zsolthy88 (#18836) üzenetére


hunaqua
addikt

Miért nem rendelsz kínából?

www.linkdelight.com
www.aliexpress.com

SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi

(#18853) BBéci válasza Dorian (#18850) üzenetére


BBéci
titán

Hogy elméletileg mi lehet és mi nem, azt a gyakorlat cáfolja. Akik kipróbálták, tapasztalták.

(#18851) cekkk
Nem mindig vannak nálam HDMI tesztelésre alkalmas eszközök és kábelek.
Olcsóbb, belépő vagy középkategóriás lejátszóval nem állnék neki összehasonlítást végezni, ez a megjelenítőre is igaz. Holnap viszik el az E8000 plazmát, a helyette érkező ES8000 vagy E6500 már sokkal kevésbé vágná az arcunkba a különbségeket.

[ Szerkesztve ]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#18854) cekkk válasza BBéci (#18853) üzenetére


cekkk
veterán

Akkor majd egyszer amikor újra lesz ilyen lehetőség.

Viszont még mindig nem értem, hogy miért is nem csinálnak vakteszteket 10-15 fős csoportban, ahol A-B-X típusú teszt lenne :B

(#18855) Dorian válasza cekkk (#18851) üzenetére


Dorian
félisten

Most mozgóképről beszélünk. Nem mindegy az a pixel meddig ég, mennyiszer villan fel, milyen időközönként stb. Ez rengetegszer történik rövid idő alatt is és nagyon sok pixelből áll össze a kép, egyesével ez nem érzékelhető/vizsgálható, csak azt veszed észre, hogy az összkép másmilyen.

Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

(#18856) BBéci válasza Dorian (#18855) üzenetére


BBéci
titán

Pontosan. Ebből nyilvánvaló, hogy Te kipróbáltad és láttad a különbségeket.
Ezért nem lehet lefényképezni.

[ Szerkesztve ]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#18857) Zsolthy88 válasza hunaqua (#18852) üzenetére


Zsolthy88
csendes tag

mert nem értek hozzá... de ha valaki tud benne segíteni, azt is szívesen fogadom.

Xbox Live - Zsolthy88HUN ------UFC3, Forza4

(#18858) #75912448 válasza Zsolthy88 (#18836) üzenetére


#75912448
törölt tag

Itt van készleten.

(#18859) Poplacsek válasza cekkk (#18851) üzenetére


Poplacsek
senior tag

Én korábban azt olvastam az AudioQuest-től, hogy HDMI esetén a kábeleknek a képre is van hatása, de a TV-k hibajavító algoritmusai miatt koránt sem akkora, mint a hangra, ahol a túloldalon nincs hibajavítás. Vagy legalábbis erre emlékszem így hirtelen.

(#18860) cekkk válasza Dorian (#18855) üzenetére


cekkk
veterán

Én még mindig azt mondom, hogy ha hibás a pixel ami felvillan azt nem úgy veszed észre, hogy fátyolosabb lesz a kép, mert akkor viszont az egész képnek hibásnak kell lenni, és a kódolás miatt nem így jelenne meg hanem zöld stb rosszként nem látnál képet, vagy is látnál de egy pixel halmazt. :B

Poplacsek

Én még egy kábelgyártó oldalán nem láttam, hogy le lett volna írva, hogy ezzel egy picit jobb a kép a másikkal még egy picit stb ezt nem vállalták még fel sehol, legjobb emlékezetem szerint.
A hangra én ezért mondom, hgy elveszhetnek a részletek ezért jobb vagy rosszabb egy kábel. :K

De hogy még egy ilyen hobbival nem találkoztam ahol ennyi urban legend született, az tuti :D

(#18861) Poplacsek válasza cekkk (#18860) üzenetére


Poplacsek
senior tag

Ezt az AQ ismertetőt néztem végig annak idején. Szerintem ez egy objektív anyag.

(#18862) cekkk válasza Poplacsek (#18861) üzenetére


cekkk
veterán

:R
Megnézem.
De pl nálad is az elmágneseződés mit okozott? hibás pixel sávokat?

(#18863) BBéci válasza cekkk (#18862) üzenetére


BBéci
titán

Láttam olyan különbséget - 2,4 m széles vásznon - mintha egy kategóriával komolyabbra cseréltük volna a vetítőt, pedig csak madzagot váltottunk. Igaz, ez SIM2 C3X 1080 és Stewart Studiotek párossal történt.
Egy ilyet kellene megnézned, nem mást!

[ Szerkesztve ]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#18864) Poplacsek válasza cekkk (#18862) üzenetére


Poplacsek
senior tag

Teljes képbezöldüléseket, részleges csíkozódásokat kép és hang kimaradásokat okozott a felmágneseződés. Az AQ Carbon kábel csatlakozó feje viszont nem mágnesezhető és ennél már nem is jelentkeztek ilyen hibák, míg ezt megelőzően 4-5 (Noname, Hama, ProfiGold) kábellel is szívtam, jellemzően 2-3 hét használat után mindegyik elkezdte ugyanazt a jelenséget. (A csatlakozó tövénél pörgött egy 12cm-es venti ami hűtötte a régi H/K erőlködőm).

(#18865) cekkk válasza BBéci (#18863) üzenetére


cekkk
veterán

Akkor mond már el aki ebből, már mint a projektorok kalibrálásából, és elég sokat látott már az miért mondja azt, hogy nincs, elég sok mindent látott már ő is? :U Ettől függetlenül nem azt mondja, hogy olcsó kábel kell.

Poplacsek
Akkor jól emlékeztem. A régi 355ös :DDD

(#18866) Mezga Aladár


Mezga Aladár
veterán

Olvasgatom, megint hitvita folyik a kábelekről. :D
Most szeretném lecserélni, a kácsa hdmi kanócát egy jobbra, ki mit ajánl, popi a210, g30 közé kb 10e forintos kategóriában, 0.75 m darab.

"(#18865) cekkk" Bocs a közbeszólásért, de az együttélési faktor sokat számít, ha nézel, hallgatsz egy berendezést otthon, huzamosabb ideig, egy idő után a legkisebb változás is észre fogod venni.

[ Szerkesztve ]

Accuphase E-306 integrált erősítő eladó.

(#18867) Mauddip


Mauddip
aktív tag

Sziasztok,
új vagyok a témában, és egy jó ismerősömnek szeretnék segíteni abban a dologban, hogy karácsonyra meg szeretné lepni magát egy médialejátszóval, de nem tudom mégis milyet érdemes manapság venni, használni.
A lényege annyi lenne, h van egy fullHD tv-je, hdmi kábellal szeretné csatlakoztatni majd a lejátszót, esetleg az se probléma, ha -nem tudom hülyeséget mondok-e- de wifin keresztül filmet küldeni rá, vagy az usb-n hozzá csatlakoztatott winyóra?! :F

Lényeges dolog, h a gépét másik szobában szeretné használni, így hordozható winyón vinné rá a filmeket, amik dvd rip, bd rip, és esetleg az se lenne rossza, ha az x264 kódolású filmeket le tudná játszani, ac-s kódolással, a sorozatok gyakori tömörítési eljárása végett. A 720 és 1080-as filmeket is jó lenne, ha gond nélkül játszaná, és nem ártana, ha legalább 5.1es kimenete is lenne. :)

Remélem nem kérek ezzel túl sokat, jó lenne, ha valaki közületek ajánlana megbízható lejátszókat, mert ezekhez tényleg nem értek, és megmondaná azt is, h miért is jó, amit ajánl! :)

Nagyon szépen köszönöm előre is! :R

Nikon D5300 | Gigabyte-Z490 GamingX | i5-10600K | GIGABYTE RTX 4070 Gaming OC | G.Skill DDR4 16GB/3200 TridentZ | LG 50" 4K Tv

(#18868) Poplacsek válasza cekkk (#18865) üzenetére


Poplacsek
senior tag

Jaja, jó kis erősítő volt az is én szerettem, de amikor bejött egy jó ajánlat a Primare-re nem tudtam neki ellenállni. :B
HDMI kábel témában meg akkor világosodtam meg amikor egy Furutech kábel leírásánál olvastam a pozitívumok között, hogy a csatlakozó fémháza nem mágnesezhető. Na mondom ha ez számít akkor engem is tuti ez szívat; a venti mágnese miatt pár hétig jó egy új kábel, aztán vége. Akkor írtam ay AQ-nak, hogy náluk mi a helyzet ilyen szempontból aztán meg is rendeltem a Carbonokat. Azóta HDMI problémák elfelejtve. Azt azért én jóhiszeműen elhiszem, hogy kevésbé torzulnak a továbbított feszültség impulzusok egy ilyen kábel esetén, mint egy gagyi kábellel. Hogy ebből mit lát/hall az egyszeri, az már viszont a túlvégi készülékektől, a szemtől/fültől, de még a pillanatnyi lelki állapottól is függ... Én nem vitatom, hogy egyes rendszerekben szemmel látható különbségeket is okoz egy HDMI kábel csere utáni változás, mert miért ne tehetné. :F

Egyébként én legnagyobb változást kábelcserével az Acoustic Zen Absolute hangfalkábelekkel tudtam elérni. Na azon ledöbbentem, viszont a tápkábeleket is lecseréltem amikkel szerintem inkább csak megnyugtattam magam, hogy nem gagyi PC-s madzagok és, hogy ezeket megérdemli a rendszer :-) Ami még jó eredményt hozott az a CAT6-os AQ hálózati kábel volt a router és a Dune között, atomstabil zavarmentes, gyors jelátvitel 15m-re, és egyáltalán nem drága kábel.

[ Szerkesztve ]

(#18869) robi-k válasza Mauddip (#18867) üzenetére


robi-k
őstag

Ahhoz, hogy tanácsot adhassunk, kellene még néhány alapvető információ:
1. Mennyit szánna rá az ismerősöd?
2. Kell-e 3D támogatás?
3. Milyen hangkimenetekkel rendelkezzen a lejátszó (csak HDMI-n megy a hang, stb.)?
4. Van-e szüksége merevlemez helyre, ha igen, milyen lemezt akarna bele tenni: 3,5" vagy 2,5"?

Poplacsek: ha kell, tudok adni kölcsönbe profi demagnetizátort (pl. a HDMI vagy egyéb csatlakozók mágnestelenítésére) :DD

[ Szerkesztve ]

(#18870) BBéci válasza cekkk (#18865) üzenetére


BBéci
titán

Mert Ő sem hasonlított össze kábeleket, ugyanúgy az elméletet hajtogatja, mint Te. Eleinte ketten beszélgettünk erről, később hárman (szakmabeliek) csatlakoztak hozzánk és mindannyian döbbenten hallgattuk, hogy valaki, aki vetítőkkel foglalkozik, ennyire szembemenjen a tényekkel, a valósággal.
Értsd meg, annyira nyilvánvaló, mint az, hogy a felhők felett mindig kék az ég!

[ Szerkesztve ]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#18871) erdoke válasza Poplacsek (#18868) üzenetére


erdoke
titán

Kommentár nélkül: Valami branded/noname CAT6 kábel a router és a Dune között, és semmi probléma, up to 13 MB/s stabil átvitel.

A legjobb aláírás a héten

(#18872) boroskarcsi válasza boroskarcsi (#18809) üzenetére


boroskarcsi
tag

hali,

a kábel kérdést úgy látom letudtuk nézek hozzá vmi jobb fajta cat6 kábelt, már érdeklődtem ismerős hálózat-szerelő embernél.
köszönöm.

viszont a lejátszóra nem kaptam reagálást, emlékeztetőül:

"kinéztem 2 lejátszót: Mede8er MED1000X3D Wifi és Popcorn Hour A-400 melyik (vagy melyik bármely más lejátszó lenne megfelelő NAS-ról 1080 és 3D filmek nézésére?"

erre vmi javaslat?

előre is köszi.

(#18873) Poplacsek válasza erdoke (#18871) üzenetére


Poplacsek
senior tag

Ok, de minek noname-t venni, ha az AQ (én itt vettem) se drágább? Bár lehet, hogy ez nem eredeti AQ (bár "AudioQuest/USA" felirat van rá mindenhová nyomva), de hogy jó az tuti, több, mint két éve használom.

[ Szerkesztve ]

(#18874) Mauddip válasza robi-k (#18869) üzenetére


Mauddip
aktív tag

1, Nekem azt mondta, h amit egy tv-s boltba ajánlottak neki, az 25-30 körül volt, szerintem 30ig szánna rá.
2, Nem kell, tv se támogatja.
3, Hdmi elég a tv-be hangnak, de azért mondtam, h jó lenne legalább mondjuk rca 5.1 kimenet rá, h ha akár egy kisebb 5.1es rendszert rákötni a későbbiekben, akkor legyen rá lehetősége.
4, Nincs szükség, elég ha usb port van rajta, amire rádugatja a hordozható merevlemezt.

Köszönöm ;)

Nikon D5300 | Gigabyte-Z490 GamingX | i5-10600K | GIGABYTE RTX 4070 Gaming OC | G.Skill DDR4 16GB/3200 TridentZ | LG 50" 4K Tv

(#18875) #93966848 válasza #75912448 (#18858) üzenetére


#93966848
törölt tag

Ez jobb egy Asus OPlay HD2-nél?

(#18876) Andre90


Andre90
tag

Szervusztok!

Tudnátok ajánlani egy olyan 20-25k körüli médialejátszót, amely elboldogul az összes fájlformátummal HD-ben is, és emellett van benne DVD-olvasó? Vagy ilyen párosítás nem létezik?
Köszi előre is a választ.

Üdv: André

(#18877) madgie válasza Mezga Aladár (#18866) üzenetére


madgie
titán

"Ki mit ajánl"

Csipetnyi troll mode: az A210 gyári kábelét :))

(#18878) robi-k válasza Mauddip (#18874) üzenetére


robi-k
őstag

Én két lejátszót javasolnék:
1. Dune HD TV-102 (WiFi-vel) vagy esetleg TV-301W
2. Egreat R6S

(#18879) BBéci válasza Mauddip (#18874) üzenetére


BBéci
titán

Az analóg 5.1 kimenetes lejátszókat nem adják 30000 Ft alatt.

(#18876) Andre90
Csak BD meghajtósról tudok, de olyat még nem láttam 50-nél olcsóbban.

[ Szerkesztve ]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#18880) Ed Parker


Ed Parker
nagyúr

Kábeleztek? ;]

(#18881) Csabroncka válasza cekkk (#18848) üzenetére


Csabroncka
addikt

Minőségi kábelek esetén (tehát arról beszélünk, hogy ezeknek a legnagyobb és legjobb az adatátviteli sávszélessége) egyértelmű, hogy full HD 3D-s tartalmak megjelenítése (megfelelő megjelenítőn) nyilvánvaló különbséget mutat egy jóval szerényebb sávszélességű (értsük úgy, hogy gagyibb) kábelhez képest, ez tény, ezért kell és lehet az aranyközéputat választani.

[ Szerkesztve ]

"in medias res"

(#18882) #75912448 válasza #93966848 (#18875) üzenetére


#75912448
törölt tag

Annyit biztos nem fagy, mint a HD2 :) szvsz jobb. Most már számításba venném leendő vásárlóknak a Dune HD TV-102-t is.

(#18883) dani3l válasza #75912448 (#18882) üzenetére


dani3l
őstag

En pont ma rendeltem elö a 102-t lejatszo.hu-rol, remelem jövö hetvegeig megerkezik, nagyon kivancsi vagyok, milyen lesz..

Ha mar kommenteltem: van valakinek tapasztalata azzal az oldallal? Mennyire szoktak tartani a kiirt szallitasi idöket? Jelenleg 4 napot irnak az uj Dune-höz, ami szombator jelent, van ra esely, hogy következö szombatig megerkezzen?

[ Szerkesztve ]

(#18884) Ed Parker válasza #75912448 (#18822) üzenetére


Ed Parker
nagyúr

Gratula :C
Épp ideje volt :DDD

(#18885) #93966848 válasza #75912448 (#18882) üzenetére


#93966848
törölt tag

Köszi h észrevettél :DDD .Pedig a HD2-ről csak jókat hallottam a kollégámtól..Ez a DUNE HD TV 102 is kezd érdekelni.Lehet, hogy akkor HD2 kilőve.DUNE nem tudja a DTS-t :((

[ Szerkesztve ]

(#18886) #75912448 válasza dani3l (#18883) üzenetére


#75912448
törölt tag

Az áruház korrekt, a szállítás pedig mindig bizonytalan, főleg ha a Dune keze is benne van :D

(#18885) Jimanszky

Várd meg a kicsi érkezését. Pár nap múlva 100%-osak lesznek a specifikációk, úgy vélem az összes hangformátumot tudni fogja. Esetleg az optikai kimenet lehet kérdéses, ahogy volt a 101-nél is.

(#18884) Ed Parker

Hácccőő irigykedtem "rátok". :D

[ Szerkesztve ]

(#18887) cekkk válasza Csabroncka (#18881) üzenetére


cekkk
veterán

Most itt nem erről volt szó. :DDD Egyébként amelyik tudja a 1.4 szabványt az átviszi neked a 3D-t és a HD hangokat.

(#18888) #93966848 válasza #75912448 (#18886) üzenetére


#93966848
törölt tag

Ezt néztem ki, mindenki ezt isteníti, ha jó a típusszám is.

(#18889) Dorian válasza #93966848 (#18885) üzenetére


Dorian
félisten

"DUNE nem tudja a DTS-t"
???

Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

(#18890) Csabroncka válasza cekkk (#18887) üzenetére


Csabroncka
addikt

Pedig a kábel anyaga és a szigetelés pontosan a sávszélességre van hatással (Ami aztán befolyásolja a hang és képminőséget - ezért hoztam fel kritikus példaként a 3D-t). 1.4 -es kábel pedig nincs, bár ezt te is tudod szerintem...

"in medias res"

(#18891) #75912448 válasza #93966848 (#18888) üzenetére


#75912448
törölt tag

Ő az, valóban sokan szeretik. Ár/értékben szerintem is az egyik legjobb.

(#18892) #93966848 válasza Dorian (#18889) üzenetére


#93966848
törölt tag

A leírás még nem tartalmazza ezt az információt, ha 100 kérdőjelet raksz akkor se.Állítólag később kiegészítésre kerül :)

[ Szerkesztve ]

(#18893) cekkk válasza Csabroncka (#18890) üzenetére


cekkk
veterán

Miért is ne lenne? Az ARC benne lenne az 1.3 szabványhoz készített kábelekben? :U Meg az ethernet, ezek működnek az 1.3 ként árul kábeleken?

[ Szerkesztve ]

(#18894) #75912448 válasza Dorian (#18889) üzenetére


#75912448
törölt tag

A magyar oldalra nincs kiírva a tulajdonságok közé, a 101-nél sem volt, 301-nél sincs. Senki ne ijedjen meg, ettől még lesz DTS. HD MA már nem biztos :D

[ Szerkesztve ]

(#18895) #93966848 válasza #75912448 (#18891) üzenetére


#93966848
törölt tag

Nem hátrány, hogy Androidos?Képminőség érdekelne nagyon, hogy ne legyen filmeknél bereccenés, mert attól frászt kapok :)

(#18896) #75912448 válasza #93966848 (#18895) üzenetére


#75912448
törölt tag

Androidot nem kell elindítani, ez a titok. csak egy plusz feature (felesleges). A képminőséggel nincs gond, szép.

...hogy ne legyen filmeknél bereccenés, mert attól frászt kapok...

Olyan riccenéc amire gondolsz nem lesz, mert mindent játszik. Másfajta lesz, amit nem biztos, hogy látni fogsz. Olvass vissza 24p, 24Hz, 23,976Hz kérdésre Realtek viszonylatban. Ha nem tetszik amit látsz, vegyél Dune-t, esetleg WD TV Live Streaminget. Ezek nem tudnak 3D-t és HD hangot, ellenben folyamatos képet igen.

[ Szerkesztve ]

(#18897) Csabroncka válasza cekkk (#18893) üzenetére


Csabroncka
addikt

Én még nem találkoztam 1.4-es HDMI kábellel, 1.4-es csatoló az van!

Sávszélességre pedig a legjobb példa az UTP vagy FTP kábel (a mi szempontunkból most mindegy, hogy melyik, az FTP árnyékolt):
Class A: up to 100 kHz using elements category 1
Class B: up to 1 MHz using elements category 2
Class C: up to 16 MHz using elements category 3
Class D: up to 100 MHz using elements category 5e
Class E: up to 250 MHz using elements category 6
Class EA: up to 500 MHz using elements category 6A
Class F: up to 600 MHz using elements category 7
Class FA: up to 1000 MHz using elements category 7A

sávszélességben:
CAT5: 100MBPS (100mhz)
CAT5E: 1GBPS (100mhz)
CAT6: 1GBPS nagyobb távolságra, kisebb távolságban 10GBPS (250mhz)
CAT6a: 100m-ig 10GBPS (500mhz)
CAT7: 100GBPS, 70méterig (1200mhz) Még tesztelés alatt.

Ha megnézed a felhasznált kábel anyaga, a csavarás és a szigetelésben különböznek!

[ Szerkesztve ]

"in medias res"

(#18898) Dorian válasza #93966848 (#18892) üzenetére


Dorian
félisten

Lehet, hogy a leírásban nincs benn, de képtelenségnek tartom, hogy ne tudná.

Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

(#18899) Mezga Aladár válasza madgie (#18877) üzenetére


Mezga Aladár
veterán

Kis komolyságot kérnék. :))

Accuphase E-306 integrált erősítő eladó.

(#18900) #93966848 válasza #75912448 (#18896) üzenetére


#93966848
törölt tag

Tudom, Reclock-kal sikerült megoldanom laptopról a filmnézést, de nem fogom dugdozni ki-be a HDMI kábelt, ezért szeretnék venni egy médialejátszót :).WD TV live streaming is jó készülék?Fontos lenne az USB 3.0 csatlakozó

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.