Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz nfsu17 #86174 üzenetére
"Minek települjön, ha 360p-ben megy? A feltétel teljesült, nem? Megy az addon.
Ha 360p-hez is kell, akkor majd függőség lesz az inputstream is."En kerek elnezest es nem vitanak szanom, de(!), mivel a modulon belul ott a beallitasi lehetoseg az 1080/720p-re es engedi is(!) kivalasztani (ld. lentebb a kepernyofotot), talan legyen mar olyan kedves es tajekoztasson, hogy amugy ehhez van egy fuggoseg es nem fog nelkule mukodni.
Ha nem hivja fel ra a figyelmem CoF kollega, akkor nem lesz egyertelmu es ebbol a szempontbol fogalmaztam azt meg, hogy ha mar adott a lehetoseg a fullHD-ra es azt engedi is beallitani, ugy lett volna korrekt, hogy lerantja a szukseges fuggosegi kiegeszitot vagy legalabb felhivja ra a figyelmet.
Szerk.: siman engedte kivalasztani a felbontast, amit aztan nem hoz es nem is tudni miert nem (vagyis igen, most mar tudom, de ha nem olvasok/kerdezek utana, nem jovok ra soha, telepiteskor nem emliti egy szoval sem);
Szerk.: abbol volt gyanus, hogy ha beallitom az alatte levo: "Always ask for the video quality", akkor a felkinalt felbontas mindig csak 360p vagy csak hangsavok.
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nők, nőügyek (18+)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- minigép/ i5 7500T (35W TDP)/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ wifi/ garancia/ ingyen foxpost
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest