Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
laca71
üzenetére
Nekem is ez volt a gondom, Csicsóka megoldotta. Coreelec beállításban is van már ilyen, az nem működik?
nfsu17 köszi, hogy beírtad, pont azon gondolkoztam, hogy fogom majd leállítani a ventit.
Egyébként nem lehet erre is valami parancsot írni? -
cof
veterán
válasz
laca71
üzenetére
Bizonyos idő eltelte után le kellene kapcsoljon (pár perc), az már HDD ház firmware hiányosság ha nem. Azonnal nem fog mert az USB port áram alatt marad attól függetlenül hogy kikapcsoltad a CE-t, ugyanúgy mint a PC-s alaplapnál is az USB portok attól még áram alatt vannak, hogy nem megy a gép.
-
L4CI2
aktív tag
válasz
laca71
üzenetére
HI
AV Port-ba van a reset gomb gyufaszál vagy fogpiszkálóval folyamatosan nyomod és úgy helyezed áram alá a box-ot.
Ja és ne legyen benne LibreELEC-es tároló mert akkor az indul és nem a recovery menü jön be
. -
kuthim
tag
válasz
laca71
üzenetére
Sikerült párosítani a BT hangszórót.
Előtte a szolgáltatások között engedélyezni kellett a Bluetooth-t és utána lehetett párosítani.
Azután még a hangbeállításoknál ki kellett választani, hogy a hanglejátszás eszköze a BT hangszóró legyen. Azután már szólt is szépen.
Nekem a file másolás a Bluetooth-on keresztül nem jött össze, de nincs is rá szükségem. Arra ott a WiFi. -
m165le3
tag
válasz
laca71
üzenetére
nekem csak úgy működött, ha a transmission szolgáltatásban az ip. címet úgy állítottam be, hogy az utolsó érték helyet *** volt.
a te esetedben pl. 192.168.1.***
ha a konkrét ip. -t adtam meg, én sem értem el.
a routeren én semmit nem állítottam be emiatt.
a böngészőben én így érem el 192.168.1.8:9091 ( a te címed alapján ) -
m165le3
tag
válasz
laca71
üzenetére
Ha 64bites az LE, akkor ezt "service.downloadmanager.transmission-7.0.1" , ha 32bites akkor ezt "service.transmission-7.0.5.zip" töltsd le. ( itt a fórumban belinkelték őket néhányszor )
másold fel valahova az LE -be.
tallózd be a szolgáltatások telepítése .zip -ből menüpontban, és telepítsd.
ezek után állítsd be a saját szolgáltatások menüpontban, majd webes felületről elérve használhatod.
nekem USB -n egy 3TB -os HDD -re tölt le, egyszerre 12 torrentet tud letölteni a netem max. sebességével, kábeles csatlakozással.
NTFS -re formázott HDD -vel nem volt jó, mert mindig belassult egy idő múlva, a proci meg 100% -on pörgött, leformáztam EXT4 -re azóta semmi lassulás, megy napokig max. sebességen rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Milyen videókártyát?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Okos Otthon / Smart Home
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- További aktív témák...
- Gamer Konfig i7-11700KF, 32 GB DDR4 3200 MHz, 2 TB SSD, RTX 3070 Ti, MSI-Z490, Lian-Li ház, 850W Táp
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

vargalex
DoItYourself