Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Sziasztok, szüleimnek vennék valami androidos lejátszót, valami faék egyszerűségűt szeretnék, aminek a távirányítója is egyszerű, ezt a két készüléket néztem ki, Beelink GT1 vagy MEMOHI MEMOBOX UFO, melyik az ajánlottabb készülék? Csak és kizárólag filmezésre használnák. Egyébként ezek a lejátszók olyanok mint a telefonos android rendszerek? A lényeg az lenne, hogy a plex menjen rajta.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
szemcsi65
csendes tag
Hello!!Megörököltem egy mxq pro 4k szerkentyűt De nem merek nekivágni a LE Dolognak.Win gépen használok Kodit. Amiko A3 műholdvevőn is.Néhány Műholdvevő már szoftoltam.De ez az androidos Box nekem nagyon Új.Kérném a segítséget Bp XVII ker.Előre is köszönöm..
Miklós -
DoItYourself
Topikgazda
válasz DoItYourself #14915 üzenetére
Frissítettem az összefoglalót, röviden a log:
5: +tx5, tx5pro
12b: +link
14h: +link
+30e: yt addon (végre sikerült felfognom a bejelentkezés/saját api key kérdéskört )
35: +tarrtv, mindigtv
+36: android torrent
+66: +link[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz #79335424 #15202 üzenetére
Az SDHC szabvány szerint a max. kártya kapacitás 32GB, fájlrendszer: FAT32. A linkelt hsz-ben (#7471) volt egy kicsit félrefogalmazva a dolog, kivettem a linket az összefoglalóból, kösz a jelzést.
-
törölt tag
válasz bostone #15455 üzenetére
Olyan elérési utat adj meg gyökérnek, amit az SMB -vel elérsz (pl. /storage)! Ha nem tudod kezelni, akkor nem megfelelő jogosultságú (media_rw) csatolási pontra mountolja az OS a külső tárat. Ez a kici kinaiak hibája, nem a Servers Ultimate -é. De, a logban megnézheted, hogy mi a baj.
[ Szerkesztve ]
-
zsoika
addikt
Sziasztok! Olyan bajba kerültem, hogy a Tv GO letöltése közben kb a 3/4-énél azt írja ki hogy nincs elég hely.....pedig bőven van még a 8GB-ból alig 2 foglalt. A készülék egy Egreat A1 1/8GB és már minden sallangot (skype stb.) töröltem. Androidos rendszer fut rajta 4.4.2 ha jól emlékszem. Használt programok a Kodi, Youtube és a MX Player és a Tv GO lenne. Mi lehet a baj? Kösz
-
kmarci25
veterán
A boxom előbb fog megérkezni, mint az sd kártya és sajnos most már nincs otthon felesleges micro sd-m, mert mindet elosztogattam. Az átmeneti időszakban van arra lehetőség, hogy pendrive-ról menjen az LE? Ha igen, akkor utána "klónoznám" a pendrive tartalmát az új sd-re, és minden mehetne ugyanúgy. Működhet így a dolog?
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
kmarci25
veterán
válasz mamago1972 #15466 üzenetére
Ezt miért tőlem kérdezed? Azt sem tudom, hogy lehetséges-e pendrive-ról futtatni LE-t?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Technoman #15445 üzenetére
Amúgy, írtam nekik mail-t, mármint remélhetőleg nekik, mert ugye csak email küldés gomb van, és ott kicsit összevisszaság van, és nem használok posta appot, de nem pattant vissza, szal talán célbaért.
Ha lesz válasz, jelentkezem.
@mamago1972: Valszeg Cache probléma lesz, azon kell állítani.
@kmarci25: Simán mehet pendrive-ról is. Én is használtam ideiglenesen, csak a 64GB-s USB3-as kicsit luxus volt hozzá.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
blakey
titán
válasz kmarci25 #15464 üzenetére
Működik pendrive-ról is de nem mindegyik USB-ről, elvileg az SD-kártya nyilas melletti az OTG kapcsolatra is képes, tehát azzal működhet, minden boxon eltérő lehet. A migrálás nem tudom, hogy mennyire 100℅, viszont az adatokat le tudod menteni, backup add-on segítségével
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
-
Technoman
őstag
válasz DoItYourself #15457 üzenetére
Szerintem, bátran beleírhatod a Venz V10/ V10 Pro típusokat is, a legközelebbi frissítés során, az ajánlások közé (Mo.-n forgalmazott, 3 év gar)
hackeeee:
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
Köszönöm a válaszokat!
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz Technoman #15473 üzenetére
Kicsit megkavartad itt a dolgokat a V10-el, és az egyedi LE-el (?), amit kaptál hozzá a forgalmazótól. Legalábbis a sok hsz-ből, amit írtál, kb. erre emlékszek. Ha van még megerősítés mástól is, hogy ugyanúgy fut rajta a kszaq féle normál LE, mint a többin, akkor nincs akadálya.
(#15462) junkpod:
[ Szerkesztve ]
-
Technoman
őstag
válasz DoItYourself #15475 üzenetére
Nagy turmixgép hírében állok ettől függetlenül nem győztem hangsúlyozni, hogy az op átírása az én hülyeségem volt.
Azóta nagy megelégedéssel használom a cuccost. -
-
csucsotke
aktív tag
Sziasztok! Elsősorban skype videohívásokra és böngészésre szeretnék ilyen tvboxot. Egy régi 1magos 1,8ghz-es amd-t váltani ki. Crt tévéhez kapcsolnám, úgyhogy kell rá av kimenet is Gondoltam usb-s drótos billentyűzettel és egérrel használnám, illetve kamerát is szeretnék, és mikrofont. Lehet hozzájuk csatlakoztatni az usb bemeneten keresztül ezeket? Ezt a TX5Pro-t találtam most legolcsóbban az ajánlottak közül.Úgy látom van benne mikorofon, lehetséges ez?
[ Szerkesztve ]
-
Szabadh
tag
Hello,
Használ valaki KIII boxot?
Felraknám rá az LE
Melyik a tuti verzió, meg dtb file hozzá?[ Szerkesztve ]
-
Ejelhar
senior tag
válasz DoItYourself #15475 üzenetére
Ha van még megerősítés mástól is, hogy ugyanúgy fut rajta a kszaq féle normál LE, mint a többin
A Pro verzióról nem tudok nyilatkozni, de a Venztech V10 (S905) kompatibilis a kszaq féle LE-vel.
Nekem stabil, áttelepítettem eMMC-re, innen is okay. A legújabb "sima" verziókat nem próbáltam, a 7.03.010 nem bootolt rendesen, ezért onnan kezdve csak a temp_sensor_disabled kiadást raktam fel mindig. Azokkal hibátlan. Jelenleg a 7.02.012 van fent, a bétákat nem próbáltam ki rajta. -
Fagyi
aktív tag
válasz DoItYourself #15456 üzenetére
Ezek szerint rosszul kérdeztem.
A youtube nem gond, de nem azt kérdeztem. Kodi-t is tudom használni.
A kodi-n belül szeretnék tv-zni. De. A tv beállítási lehetőségeknél, ha aktiválni szeretném, akkor PVR-t hiányol. Ehhez fel kellene tenni az IPTV Simple client-et, de nem találom az add-on-ok között.
Már letöltöttem és telepítettem a 0.1.x vagy 1.1.x verziót ,de még mindig hiba üzenetet ír. A főmenüben nem is látszik a TV menüpont,de a beállításokban már elvben ki van választva az engedélyezése.
Sejtésem,hogy a gyári előtelepített kodi hibája.
Ezen módszeren felül, hogyan bírható tv-zésre a KODI magyar adókkal.
A Horizno go nem játszik, elszarták a felületet és a CRT-n rosszul olvasható.https://logout.hu/cikk/zyxel_nas326/ Nexbox A95x + IPTV
-
bala6120
senior tag
Sziasztok!
Új eszköznél mehet egyből LE, vagy először Androidot indítsak?
-
bostone
addikt
válasz gyuribácsi88 #15453 üzenetére
-
zsoika
addikt
Helló. A mini M8S II-m azt írja fönt az értesítési sávban hogy SuperSU binárist kell frissíteni.
Ha okét nyomok éstovább megyek akkor kérdezi hogy normál vagy TWRP/CWM ...melyiket válasszam? Kösz -
DoItYourself
Topikgazda
Az ördög se tudja mit értesz "online tv" alatt, ha az első hsz-ed a topikban egy szimpla "up" , azért adtam meg neked az összes lehetőséget. A 30d pontban van említve, linkelve a Movieshark, Exodus+, látom, hogy abba a topikba sikeresen eljutottál. Az MS repoval már elég sok magyar tartalom elérhető, de az iptv lista ha jól tudom betelt, oda nincs felvétel.
Az iptv simple client kiegészítőt két helyen nézd meg: myaddon>pvrclient ill. Settings -> Add-ons -> Disabled add-ons -> PVR.[ Szerkesztve ]
-
zsoika
addikt
Ma sikeresen telepítettem a tTorrent lite-ot. Elég nagy 15-32GB fhd filmeket akartam leszedni de természetesen nincs elég tárhely üzenetet kaptam. Sebaj ....usb-n csatlakoztattam egy 2,5" vinyót és nem tudom hogy sikerült ,de most már arra dolgozik. A baj csak az, hogy időnként i/o error fogad és a letöltés kiáll hibára. Mi lehet a baj?köszi
[ Szerkesztve ]
-
zsoika
addikt
válasz DoItYourself #15495 üzenetére
Lejátszásnál nem volt baj...próbáljam meg ideiglenesen penyával? Külföldi fórumon ezt találtam de kevés az angolom hozzá.
-
bala6120
senior tag
válasz bala6120 #15487 üzenetére
NEXBOX A95X - B7N TV Box Quad core Amlogic S905X - 2GB + 8GB
Androidot lefrissítettem. LE-t felraktam SanDisk microSDHC Extreme 16GB Class 10 UHS-I U3 kártyára. Gyönyörűen teszi a dolgát. Gyári távot elő sem vettem, CEC-n keresztül tökéletes Philips 40PFH5500 távjával Android és LE alatt is egy dolgot leszámítva: TV kikapcs gombjával a box is leáll. Ezt ki tudom valahogy iktatni? -
DoItYourself
Topikgazda
-
bostone
addikt
válasz #79335424 #15459 üzenetére
A nativ smb-vel működik a dolog, mint ahogy maga az alkalmazás is figyelmeztetett rá, hogy talán azzal könnyebb.
Viszont nem leszen ebből sehogy nas...
Nagyobb állományokkal "köhög", a lejátszás a másik oldalon, 200-300 megás tartalmakkal ok, kb 700 fölött már nem lehet "beletekerni" a filmbe. Tehát nem a sambadroid ingyenes változata a ludas. Másik adattároló, vagy másik router sem oldja meg a problémát. Nem értem egyáltalán, ez a lényeg.Más
Meg mernék esküdni, hogy valaki linkelt egy alkalmazást, ami a kadenciahelyes lejátszást segíti droidon és egy ttorrent netes felületet is láttam, az sem biztos, hogy ebben a topikban.
-
spidersoft
senior tag
Végül a Mini M8S II mellett döntöttem. Mennyire válogatós ez a lejátszó a kártyákban? Elvisz bármilyet? Többen írták, hogy gyors kártya kell, hogy gördülékeny legyen a lejátszás. 90MB/s olvasási sebesség elég, vagy valami ettől is combosabbat nézzek?... szeretnék mielőbb kártyát rendelni, hogy ne kelljen sokat várni rá, ha majd megérkezik a játékos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Interactive Brokers társalgó
- Spórolós topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Call of Duty: Black Ops 6
- CADA, Polymobil, és más építőkockák