- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Egyébként az egész gen váltás úgy ahogy van kuka...kaptunk azonos áron egy kisebb fogyasztású 1080Ti-t 2080néven de kevesebb vrammal,a 2060 ugyanugy zenész a 1070tivel szemben,ott is kevesebb a vram.A 2070 a 2060 fényében teljesen jellegtelen kártya,Persze lehet érvelni,hogy RTX,csakhogy mire elterjed lesz vagy 2-3gen váltás a DLSS is kuka jelenlegi formájában,mert 4Kra van lockolva....Másfél év után ez így harmatgyenge...én ezekért így ebben a formában biztos nem adnék pénzt...Túloldalon ugyanez látszik kibontakozóban,Radeon VII mehh,nem is a gamer piacra készült szimpla tűzoltás,Vega EOL,bár mindegy is neki,az 570/580 az egyedüli vga aminek kb rendben van az ára teljesítményéhez képest,csak hát már tovább kellene lépni már erröl a teljesítmény szintről...Valamit tudhat az nVidia a naviról,nem véletlen szellőztetik a 1160,1180stb dolgokat,mert kelleni fog,csak hát mire ideér....
-
Igen ez igy igaz azt még hozzá tenném ,hogy az NV-is annyi csak majd a memória fogy el.
Amugy nem fontos dollár árakat emlitened mert mire EU -ba lép egy termék az egy az egyben euróban értendő ár lesz.Tehát a te 2060-as karid 359 euró és a csucs radeon 699 euró lesz.
Persze ha közepes szintre venne valaki kártyát még kielégitő egy nvidia 2060-is. -
Igen de az MSRP ára az 1080TI nek is 699$ volt, mint a 2080 nak és a radeon 7 nek lesz.. Most már csak pár drága példány van a boltokban az 1080Ti ből. szóval nem történt igazán cost/ frame javulás( az a 10 % amit írtál is amit átlagban hoz a 2080) a generáció váltással., főleg hogy az 1080 TI 11 GB rammal volt .
-
válasz
#04430080 #38191 üzenetére
jah elég érdekes- 1070Ti és az 1080 között kb 10 % van teljesítményben. 2 060 ban kb 7-10 % tunigpotenciál van szóval kb egy alapórajeles 1080 hozható ki belőle tuninggal amúgy tuning nélkül 1070TI + 5 % vagy 1080- 5 %
Reméljük az új címekben előjön azért a Turing arch előnye a Dx 12 miatt, kíváncsian várom én is mi jön ki belőle. Ez olyan AMD-s kártyaarabus :
Nem volt semmi alpári a kommentemben nem tudom honnan jött ez le neked vagy mire gondolsz. ha komázni akarsz akkor inkább személyesen egy fröccs mellett.
Nyugodtan vegyél Radeont, mindegy nekem mit használsz. 4 K ra most az 1080 Ti használtan a legjobb vétel 150-160 K ért új kártyában meg mindegyik sok az 1080TI hez mert semelyik nem adja olcsóbban ugyan azt a teljesítményt hiába új kártyák,nem történt előrelépés ilyen téren. főleg ha a Radeon 7 valamivel lassabb is lesz esetleg mint a 2080 és mondjuk valahol az 1080 Ti és a 2080 között fog üldögélni a 16 GB ramjával 700 dolláros áron. -
Hát ha alpári mód neked bejön koma ugy legyen.
Radeon VII -ről te még semmit sem tudhatsz!
A 2060 a 6 Gb memóval meg hát VICC!
Elhiszem hogy te itt főokosnak gondolod magad de akkor is a radeon lesz most jobb helyen.
Sok felhasználó van már 4K-n!
Oda a te általad emlitett holmik nem érnek fabatkát sem! -
válasz
arabus #38189 üzenetére
nem értem ez hogy jött a kommenthez ami ott a cost/ frame értéket mutatja és mint látod az Rx 2060 elég jól áll benne.
Se a Radeon 7 se a 2080 a TI meg főleg nem éri meg az árát 2019 ben. mindegyik egy túlárazott szar. Jelenleg a legjobb vétel játékra az RX 580- 570 és a 2060 lesz pár hét múlva.. ez a pár értelmes ár/ értékű termék van jelenleg a piacon ezt mutatja az a táblázat is és egyetértek vele.Rx 580 ezzel az árcsökkentéssel best buy vétel a legjobb FHD@60Hz kártya. 2060 meg ugyan ez 1440P ben, remek fogyasztással. -
syberia
veterán
válasz
#04430080 #38185 üzenetére
Voltak Nvidia kártyáim régebben, nálam olyan hogy "márkahűség" nem igazán játszik. Mindig azt választom, ami a megbízhatóság-ár-teljesítmény triumvirátusban a nyerő. Az hogy melyik oldalon vannak jobban megírva a meghajtók, ezen a téren eléggé pariban vannak, egy időben a zöld kártyák driveres megbízhatósága ki volt emelve.
(#38186) b. : A piac diktálja az árakat, ebbe nem nagyon lehet beleszólni. Vagyis a bányászok beleszóltak elég szépen, mivel felhagytak a felvásárlással. Mennek is le az árak, csak itthon valamiért lassan gyűrűzik be az árcsökkentés.
-
Chalez
őstag
Nem tudom eddig hol voltak azok a nagy összehasonlítások pl. Nv + gsync vs AMD + freesync cost/frame
Egyébként 120k-ért vettem a kis Pulsemat OCUK-ról szállítással, + 3 gammával, nem cserélném el egy 120k-s 2060-ra -
huskydog17
addikt
válasz
#45185024 #38177 üzenetére
Mining kártyák amit te néztél 140-ért.
Akkor nézzük a legolcsóbb Vega64-et, amivel játszani is lehet és végfelhasználók is meg tudják venni (értsd: nem nagyker):
SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX Vega 64 8GB HBM2 - 161kMi baj van a Giga-val?
-
Raymond
titán
válasz
#45185024 #38159 üzenetére
Egyebkent itt a javitott grafikon, az eredetiben amit linkeltel hibasak voltak egyes kartyak ertekei:
"Please note I made a major error for the cost per frame graph, the 1060's, 1050 Ti, RX 570 and 580 were calculated based on the 1080p data and not 1440p."
-
törölt tag
válasz
mormota79 #38176 üzenetére
Van éppen csak Giga
azt meg soha nem hoznám ide VS-re, pont erről beszélek!
A nem jó az nem jó.
64-esek mindenhol vannak 140ért már -
törölt tag
válasz
Csupingo #38171 üzenetére
így is fogalmaztam hogy van 140 körül is.
Csak ha van egy termékpatetta ami mondjuk 135-160 terjed az nagyon alkalmas arra hogy VSben csúsztassanak. Azért mondják mindig azt hogy rogot roggal gaming x et gaming x el.
Azért van a márkának több egyede hogy azok pl asusnál turbo- dual- Rog
Giga- Aorus- Aorus Extrém hogy azok valóban annyit érnek amennyi az áruk és ne egy személyes preferencia alapján beszéljünk. Az emberek hajlamosak arra hogy az alsó kategóriában vásároljanak és ha hibamentes a termék akkor fórumokban már többnek érzékeltessék mint amilyen márka valójában.
Azt mondhatod hogy az a kártya neked megfelel (neked jó) csak azt nem mondhatod hogy a giga jó mert akkor az aorus extrém akkor ugye mi ?
A csúsztatások mindig azzal kezdődnek hogy az a kártya nekem jó és összehasonlítom a másik oldal márkás kártyájával...64ből ált a Nitró +al, ami márkában sem a giga sem a gainward , sem egy asus turbóval nem egyezik. Remélem ezzel nem bántottalak meg ha esetleg pont gainward kártyád van.
De a hűtés minőségének objektívnek kell maradnia. (rézzel érintkezik e a GPU 6 hőcső van e benne vagy csak 3 ? 8-as e a hőcső vagy csak hatos? VRM hűtésre van e jó hűtés, venti profil , VRM alkatrészek minősége) -
Raymond
titán
válasz
tailor74 #38172 üzenetére
"Vagy sikerült megint a legdrágább kártyát felhoznod példának?"
Szerinted?
Annyira kinos ez a vergodes, de valahogy nem jon le egyiknek se amelyik csinalja. Ugy csinalnak mintha masnak nem lenne informaciohoz hozzaferese igy azt mondanak amit akarnak mert lehetetlen utannajarni
Eszem megall az ilyentol.
-
törölt tag
Nem toltam ki magammal, ezek külföldi árak dollárban, ahhoz mérték a framet.
Itthon egy 2060 asus rog amiről beszéltünk 160 190 Ft
Mennyit mondtam 150 160 ezer forint lesz az asus rog Te 110et mondtál !!!
140 körül mennek a gagyik amiket csak NV oldalon tartanak márkásnak a komolyabb darabok 150 160 ezer forintért megy, ezzel nem teszel be egy 130 ezerért árult vega 56nak... -
szmörlock007
aktív tag
válasz
#45185024 #38159 üzenetére
"Egyébként Intellel mi történik ? Nem úgy volt hogy Januárban bemutatóznak Rajáék? Vagy azt már Skippelték ?"
Tekintve, hogy 2020 H1 a megjelenési cél az arctic soundra(legalábbis eredetileg ez volt, akár az év második felére is átcsúszhat, sok függ attól mennyire pörög fel a 10nm, ugye ice lake-től kezdve jó pár termék erre épülne) ez biztos valami gyenge pletyka lehetett.
-
Ragnar_
addikt
válasz
szmörlock007 #38157 üzenetére
Nagyon remélem a 2020 elhozza a 650k HUF felsőkat VGA-kat olyan mainstream a 2080Ti-t a maga 450k HUF árával, lassan úgy érzem nem érdemlünk ennyi teljesítményt ilyen potom áron.
Mondjuk ha az AMD áthozza a Ryzen ár/teljesítmény arányát valahogyan a VGA szegmensbe is, akkor lehetnek még érdekességek. Az Intel VGA-jára is kíváncsi vagyok, de szerintem nagy vizet nem fog zavarni a közép-felső kategóriában.
-
törölt tag
válasz
Egyébként Intellel mi történik ?
Nem úgy volt hogy Januárban bemutatóznak Rajáék?
Vagy azt már Skippelték ?
CES-en csak datacenterekről (milyen meglepő) és az új processzorukról beszéltek.De ez VS itt más kell vér és füstölgő puskacső
Nem találom a 2080-at rajta
-
válasz
Igen szerintem is izgalmas lesz,végre történik valami
-
szmörlock007
aktív tag
2020 elképesztően izgalmasnak igérkezik gpu fronton. Új amd uarch, új intel uarch, meg az nvidia is jön a következő architektúrájával. Ráadásul mindezek tetejébe még a gyártástechnológiák között is harc lesz. Amd ugye a tsmc 7nm-el, nvidia a samsung 7nm-el, intel meg a saját 10nm-erével jön ami kb az mind a többi 7nm
-
Petykemano
veterán
válasz
#45185024 #38155 üzenetére
Én inkább valahogy úgy illusztrálnám a problémát, mint a procikban a pipeline-ok.
A zenben van 4 ALU egy magban. outoforder, tehát ügyesen sorrendezi a parancsokat, hogy minden órajelciklusban lehetőleg minden ALU-nak legyen - időzített - dolga. (ILP)
És még ez is úgy van, hogy a 4 ALU-t (meg az fpu-t) valójában akár 2 szál is tudja kezelni, kihasználni1 lapka -> 2 CCX (L3$/CCX) -> 2x4 mag (L1$ & L2$ / core) -> 2x4x4 ALU
Tehát 4 ALU / L1$+L2$Ehhez képest a GCN:
1 lapka -> 4 SE -> 4x(9 - 16) CU -> 4x(9-16)x4 SIMD -> 4x(9-16)x4x16 ALU
Itt a L1$ a CU-ban van => 64ALU/L1$
az L2$ pedig az SE-ben => 1024ALU / L2$A problémát a hatékonytalanságra szerintem úgy lehetne illusztrálni, mintha a zen magban sokkal több, mondjuk 4 helyett 8 ALU lenne. Nyilván nehéz lenneo olyan szintű ILP-t elérni, amivel kihasználható 8 aLU egyszerre.
Tehát most annyi történik, hogy vezérlést, ütemezést és valószínűleg cache-t is visznek a SIMD szintre ezzel növelve a granularitást. Tehát nem a 64 ALU-t vezérlő CU lesz a legkisebb önálló egység, hanem egy 16 ALU-s SIMD.
"The main thing is that AMD has applied for a patent for a new design that apparently moves much more of the scheduling and control logic down the chain. This makes it look a little bit more like nVidia, which has the same scheduling logic on the streaming multiprocessor (SM) level. A card like the 1080 has 20 SMs active, to be compared with the 4 shader engines AMD uses. The metaphor isn't exact, but NVidia's SMs each control the equivalent of 2 CUs, while AMD's shader engines are asked to control as many as 16."
"But here's the thing, almost everything in that design is scalable. You can make a sSIMD with 2 ALUs or 4 ALUs, a CU with 4 superSIMDs or 6 superSIMDs, you can make a product with 2 CUs or 10 CUs. What is the implication of this? By mixing and matching components you can make a fit for purpose gpu, for gaming for compute or for AI. But there is more! You can take one of the subcomponents and mix it with an entirely different processor, a DSP, an FPGA and, yes, a cpu to make something entirely new."
(innen)
-
törölt tag
Ez inkább processzoros út mint NVs út.
Azzal egyetértek hogy a GCN-ről már váltani kellene. Nyilván itt VS-es a cím hogy NV után megy AMD clickbait, ezt ők írták hozzá nem amd dokumentációból valóAMD az Epyc processzora után megy és azt próbálja meg lehozni az alsóházba.
A Navi valószín az utolsó GCN.
De hiába tudnak valamit a CPU mérnökei azt nem olyan egyszerű lehozni a GPU-ra.
Ha a Threadrippert át tudták volna ültetni GPUba akkor már nem lenne RTX generáció és megszűnt volna a monolithok kora.
Ugye ebben ez a hír:
STREAM PROCESSOR WITH HIGH BANDWIDTH AND LOW POWER VECTOR REGISTER FILE
Nyilván a GPUk is szeretnének sok külön maggal önállóan dolgozni saját memória ellátással.
ugye a GCN-ben a compute unit a legkisebb önállóan működő egység. -
törölt tag
Na ezt meséljétek el már nekem.
Tényleg lesz Ray Tracing a Quake 2 ben ? -
Ragnar_
addikt
válasz
keIdor #38144 üzenetére
DLSS az igazi must have. Mesterséges intelligencia támogatott élsimítás ami csak 4K-n kapcsolható. Ha egy FHD 16"-os képernyőn bekapcsolom az élsimítást azt gyakorlatilag észre sem veszem a képminőségben, és valószínűleg ugyanígy van ez 32" 4K-nál is, mert nagyjából ugyanaz a pixelsűrűség. (Bár azt írták, hogy DFR 4K-n is működik alacsonyabb képernyőfelbontással, és később más felbontáson is működni fog.)
-
keIdor
titán
válasz
TTomax #38112 üzenetére
Ezt aláírom, egyet is értek veled a Fury és Vega-val kapcsolatban, nyílván én is emlékszem a "Hunting Titans" meg "poor Volta" szövegekre, meg a kommunista propagandára emlékeztető képekre: [link]
Most viszont fordult a kocka, melyik gyártó generálta hónapokon keresztül a hypeot? A zöld a Turinggal.
Mikor csináltak augusztusban egy bemutatót, de még egy hónapot kellett várni a termékek bemutatására. Nekem már ott deja vu-m támadt, csak most zöld színt láttam a monitoron és nem pirosat...
Nézd meg mekkora bukás eddig az RTX-2000 széria, talán a 2060 kivételével. Eltelt lassan fél év, hol vannak az RT játékok? A DLSS? Dehát ezt promózták még augusztusban. Január közepe van, könyörgöm.Ezzel szemben a VII-t szép csendben bejelentették, semmi hype nincs mögötte, ez számomra szimpatikus. Nem váltja meg a világot, de legalább nem is csinálnak fesztivált köré, ellentétben a bőrdzsekissel.
Ja, majd egyszer hasznos lesz. Ismerős nekem valahonnan ez a szöveg... neked is? Igen, a másik oldalról.
A 2080Ti-k meg jobban hullanak, mint annak idején a Fury X black screen of death-el. De legalább kétszer drágább, ha nem háromszor.Nem védem én az AMD-t, isten ments, csak nálam az nVidia most ugyanaz a vicc kategória, mint az AMD 2014-2017 között. Ugyanazt csinálják.
A 1080Ti teljesítménye meg még mindig ugyanannyiba kerül a zöld oldalon is, mint 22 hónappal ezelőtt, csak most RTX-2080 névvel keresd.
-
keIdor
titán
válasz
GodGamer5 #38136 üzenetére
Please.
Devid_81: Ez szerintem Polaris utód lesz, 7nm-en, ennyi lesz, kicsit reszelgetnek rajta, itt-ott, rámondják, hogy GCN6. 40-44 CU-ra számítok személy szerint, 256bit, 8GB GDDR6 stb. ez lesz a Navi.
Nem lesz ez rossz ha jó lesz az ára is, de TU102 ellenfelet szerintem ne tőle várjatok. -
Devid_81
félisten
válasz
GodGamer5 #38136 üzenetére
Ha nem akkor, akkor egy masik rendezvenyen...
Most a CES-sre is vart mindenki mindent...semmi nem lett belole. Kivancsi leszek en erre.
Foleg hogy ha igazak a hirek akkor a legnagyobb Navi az konkretan kb 15% lesz gyengebb mint a most erkezo Vega VII.
Es vmi sz@re'-hugye' akarjak majd arulni a Navikat...nah erre leszek en kivancsi -
GodGamer5
addikt
https://gepigeny.hu/hir/az-idei-e3-on-leplezodhetnek-le-az-amd-navi-kartyai-2651
-
Petykemano
veterán
válasz
#45185024 #38130 üzenetére
Vedd lejjebb a lelkesedési potmétered, mert kiakadnak a természetvédők (akik a globális felmelegedésért az AMD kártyáit okolják )
Teljesen mindegy, melyik jobb, v szebb. Ez mikor volt szempont?
Honnan tudod, hogy ingyen használni fogja bárki is a MSMLSS-t? Amikor az nvidia fizet a DLSS implementálásáért?
Majd a konzolról lecsöpög a zsírja?? Ahogy eddig is.
Egy kezemen meg tudom számolni azokat a játékokat, amik azért futnak jobban v legalább jól amdn, mert konzolról vmi fícsör át lett hozva anélkül, hogy átoptimalizálnák nvidia kártyákra.Nyugodj.bele, hogy végeredményben ez egy xbox only fícsör lesz.
-
Devid_81
félisten
válasz
#45185024 #38130 üzenetére
Eloszor jo lenne latni elesben, hogy mit is fog mutatni es mekkora teljesitmenycsokkenessel ez a bizonyos AMD fele ray tracing.Majd utana raerunk tapsolni az AMD-nek
Jelenleg az nVidia kartyakat ket vallra fekteti a ray tracing, pedig ott hardware szinten megy a dolog. -
törölt tag
válasz
imi123 #38129 üzenetére
Igen mert az a része a fontos.
Mennyi játék jelenik meg évente? 4000 ?
Abból 1 battlefieldben volt ray racing 3999ben meg áltak a Tensor magjaid.
Meg van 20 DLSS akkor az már csak 3979 amikor csak vannak.
Miközben kijön egy VII ahol ezt nem dedikált egységekkel oldják meg és ezért ott mind a 4000-ben mehet a teljes kihasználtság.
No persze ettől még erős , erősebb a fix funkció miatt és pl a ML-re nagyon jó lesz a kártyád !!!
Lehet hogy dícsérni fogják a "DLSS -féle" dolgotde csak ha jó lesz, megigérem összehasonlítjuk kinek szebb a sátorzsinege !!!
megvan a helye csak nem mindenben. -
törölt tag
Na volt eddig is volt egy szők lista a Ray tracing játékokról amiből kb a Battlefield az ismert mag MAJD a Metro Exodus
és van egy kb 20-as lista ami a DLSS -re fejlesztett gyorsító eljárást taglalja.
Most hogy jön a VII megjelent már németben is a cikk hogy az Open CL en keresztül egy "DLSS szerű" eljárásról írnak a tavaszi windows frissítéssel jön és az MI-t fogja felhasználni. RT-t meg majd meglátjuk.
De a behozhatatlan előny megint elpárolgott és maradt a 2080TI emberi fogyasztásra nem alkalmas ára.
CSAK NEM DEDIKÁLT EGYSÉGEKKEL amielyek MINDIG optimálisan terhelve működnek!!! -
-
válasz
#04430080 #38094 üzenetére
miért is nem látod? jelenleg 1080 alatti teljesítményű kártyája nincs már. Ez miatt nem fogja meghagyni az RX kártyáknak ezt a sávot, amin a legtöbbet keresnek a gyártók.Tippre az 1160Ti= GTx 1070 teljesítményű
lesz, 250$ áron.
valószínűleg igaz lesz az 1180( ti) is ahogy ismerem Jensent 700 dollár körül, csak azért is Radeon 7 pwned. -
TTomax
félisten
válasz
keIdor #38096 üzenetére
Miért is csodálkozol?Nem ezt olvastuk véletlen a Fijiröl meg a Vegaról is a VRAMtól eltekintve?Nagyobb sávszél dupla VRAM?Ennyi lenne a recept egy sikeres vgahoz?Hát majd meglátjuk,az AMD nem igen adott okot vga fronton a bizakodásra az utóbbi X évben.Ha valóban csak pár ezer darabos készlettel nyitnak akkor nemigen fog javítani az árakon.Versenyt ismét nem látunk,csak egy alibi terméket amire majd hivatkozni lehet de vásárolni nem,meg majd ennek fényében várjuk meg az árakat is...
-
t72killer
titán
válasz
Raggie #38103 üzenetére
Az AMD tesztje, amiben a vega64-hez hasonlították - utóbbiról meg tudjuk, hogy átlag 40%-al lassabb a 2080nál.
Ebből persze még akármi lehet, de nem tűnik óccó blockbusternek.
-
törölt tag
válasz
keIdor #38096 üzenetére
Jo AMD szokast ismerve +-, eleg nagy kilengesekkel, Vega 64 is ilyen.
En azt nezem, ha hoz egy 20-30%-t a V64-hez kepest akkor oke, az mar 1080Ti - 2080 koze loheti a kartyat teljesitmenyben, fogyasztas ugyanannyi lesz mint a 2080..., az ara meg elgondolkodtato, bar az sosem jelentett gondot ha elkapott a gepszij, a 1080Ti-m is 750£ volt hasznaltan
Vegul is a 1080Ti-k meg a 2080-ak is hasonlo aron mennek.
Ez olyan 600-700£ korul johet, gyari hutes eleg, ott van a driverben egy kapcsolo, "Auto undervolt", azt csokolom.
-
Devid_81
félisten
válasz
Raggie #38103 üzenetére
Abbol a tablazatbol amit az AMD kozolt ott volt egy ket cim amiben a Vega VII lassabb volt, de ugyan akkor volt gyorsabb is par cimnel.
Gondolom ezt a -10% ot most kiragadtak sokan abbol a nehany jatek cimbol...de meg kezzel foghato teszt nincs addig szerintem kar nagy kovetkeztetest leszurni ebbol -
Devid_81
félisten
válasz
Habugi #38099 üzenetére
Ebben teljesen igazad van
Egyedul amiatt "bizok" most bennuk, mert ugy latszik picit mar tanultak a hibaikbol mostansag, legalabbis proci oldalon kezd nekik bejonni az amit eloadnak papiron.
Ezt a kartyak konkretan annyira titokban tartottak, hogy mindenki azon volt, hogy jon a Navi...mar ezt is felig jo jelnek veszem toluk, hogy a titoktartasban ilyen ugyesek voltak most.
Oke a Vega VII domain elokerult par hete, de meg akkor is sokan azon voltak, hogy lehet csak a mar meglevo Vega20-nak csinaltak mert, hogy 7nm stb stb.
Talan a GTX 1080 sebessegu Vega64-bol sikerul nekik most egy GTX 1080 Ti teljesitmenyt kitaposni, ha eleg ugyesek, az meg kb 2080 amugy is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Nők, nőügyek (18+)
- Microsoft Excel topic
- PlayStation 5
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest