- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Napkollektor - csak úgy
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
TTomax #38112 üzenetére
Ezt aláírom, egyet is értek veled a Fury és Vega-val kapcsolatban, nyílván én is emlékszem a "Hunting Titans" meg "poor Volta" szövegekre, meg a kommunista propagandára emlékeztető képekre: [link]
Most viszont fordult a kocka, melyik gyártó generálta hónapokon keresztül a hypeot? A zöld a Turinggal.
Mikor csináltak augusztusban egy bemutatót, de még egy hónapot kellett várni a termékek bemutatására. Nekem már ott deja vu-m támadt, csak most zöld színt láttam a monitoron és nem pirosat...
Nézd meg mekkora bukás eddig az RTX-2000 széria, talán a 2060 kivételével. Eltelt lassan fél év, hol vannak az RT játékok? A DLSS? Dehát ezt promózták még augusztusban. Január közepe van, könyörgöm.Ezzel szemben a VII-t szép csendben bejelentették, semmi hype nincs mögötte, ez számomra szimpatikus. Nem váltja meg a világot, de legalább nem is csinálnak fesztivált köré, ellentétben a bőrdzsekissel.
Ja, majd egyszer hasznos lesz. Ismerős nekem valahonnan ez a szöveg... neked is? Igen, a másik oldalról.
A 2080Ti-k meg jobban hullanak, mint annak idején a Fury X black screen of death-el. De legalább kétszer drágább, ha nem háromszor.Nem védem én az AMD-t, isten ments, csak nálam az nVidia most ugyanaz a vicc kategória, mint az AMD 2014-2017 között. Ugyanazt csinálják.
A 1080Ti teljesítménye meg még mindig ugyanannyiba kerül a zöld oldalon is, mint 22 hónappal ezelőtt, csak most RTX-2080 névvel keresd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Építő/felújító topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti O12G 2026.10.24-ig alza garis.
- XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition 8GB 256 bit GDDR5 Jó állapotú
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Asus Rog Strix G16
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest