Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-17 19:00:18

LOGOUT.hu

AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6907) zoltanz válasza frescho (#6906) üzenetére


zoltanz
nagyúr

Virtuális gép (emulátor) futtató és készítő program, hasonló progik virtuális gép formátumára konvertáló, de van szerver változata is mehet vele bármilyen oprendszer.

VMware Inc. terméke A szoftverfejlesztés terén megkönnyíti a munkát, mivel több operációs rendszer futhat egyszerre. Ezzel könnyedén lehet különböző platformokat tesztelni. A Snapshot segítségével visszaállítási pontokat lehet menteni, amelyekhez bármikor vissza lehet térni.A virtualizáció segítségével elavult programok is használhatóak aktuális platformokon.

Továbbá a virtualizáció hídként szolgálhat a Windows és a Linux között. Így minden Windows program futtatható Linux alatt, anélkül, hogy újraindítanánk a gépet - nincs szükség dual-boot-ra.

A virtualizáció nagy segítséget jelenthet adatvisszaállításkor, mivel egy virtuális gép könnyen, mint egy könyvtár másolható (minden beállítással együtt), ezért elmenthető egy külső adathordozóra, pl: USB HDD. Szükség esetén akár szerverparkok is rövidebb időn belül „újraéleszthetők”, s mindezt az összes beállítással.

[link]

[ Szerkesztve ]

Manapság egy előnye van ha nem vagy szegény, színvonalasabb ellenségeid lehetnek

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.