Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
peti_s! Miért is jobb a 965p mint a 875p? azt leszámítva, hogy LGA-s procik menenk már alá? De ha így nézzük akkor meg inkább p45 [/B]
Amúgy ige, a Socket A és a S370kompatibilis szerencsére egymással 99%-ban... maximum a nagyobb darab Socket A hűtők nem férnek el fizikailag a régebbi S370es lapokon
Lord Vader Van Dual EDO támogatás is az én Pentium PRO-m is DUAL EDO támogatással bír
Amúgy a Dual chanel-t tudtamár a 865p és az Nforce2 ultra
akosf az én konfigom már régóta készen áll[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
-
törölt tag
Tévedtem, mégsem tudom teljesen összerakni a konfigot (egyelőre).
Nincs I/O fedőlemez a csomagban...Egyébként ez a 2xMP2800-as konfig lesz. MSI K7D Master lappal.
A 2x1400-as Duron a polcon pihen, ház nélküli állapotban. De ahhoz is megjött ma a két hűtő. Ezek jók socket370-re is. A másik lapra azért kellett a spéci turbina, mert nem férnek el a 80x80-as hűtők.
-
törölt tag
Egy véres játék keretében felküzdöttem a Duronokra a Spire Whisperrock IV hűtőket. Úgyhogy, most már kötelező a teszt bacsis mester!.
Megjegyzés: Ez az AGP-s videokártya is bazi nagy. Szinte végigéri az egész házat!
Útba volt, minden útba volt... de mindjárt izzítom a tűzgolyót!
-
peti_s
addikt
Azt nem tudjátok hogy 2000, vagy XP alatt jobb-e a több mag kihasználása?
-
törölt tag
Az biztos, hogy XP alatt nem rosszabb.
Illetve az XP az SP3-mal tuti, hogy jobb. Az SP3 tartalmaz egy jókora API bővítést, köztük egy halom eljárást a többprocesszoros rendszerek támogatására. Ez a csomag kb. Vista szintű multiproceszoros képességgel ruházza fel.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Próbáltam éleszteni a dual duron-t, de nem jött össze... Némi alkatrész csere-bere után kiszedtem az ECC-s, regiszteres RAM-okat ( - leírás szerint ONLY ez kell bele - ) illetve az egyik CPU-t. Majd beleraktam egy totál fapados 256MB-os DDR RAM-ot. Ezzel elindult...
Keríthetek új RAM-okat... Kérdés, hogy milyet ha azt nem eszi meg ami a leírás szerint belevaló.[ Szerkesztve ]
-
Yutani
nagyúr
Srácok,
Szerintetek melyik gyorsabb alaplap: az Asus P5A vagy az Epox MVP3G5?
#tarcsad
-
-
törölt tag
Egy kicsit darabokban van a cucc, de bármikor összerakom és vihetem.
Viszont valami olyasmit említettél, hogy most neked nem jó a hétvége.( Nálam meg a hétköznapok nem jöhetnek szóba. Szinte teljesen kiszámíthatatlan, hogy mikor melyik napom, hogy alakul. )
szerk.: Egyébként lehet, hogy rendelek két egyforma unbuffered DDR modult, mert a lap leírása szerint kettővel még elboldogul. ( Négy modulból már csak bufferesek esetén bírja szusszal a chipset. )
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Francba... a két Duron nem akar párban menni!
Mindegy, hogy melyik chippet melyik foglalatba rakom, illetve, hogy egy vagy két processzor van a lapban, csak 1 Duron procit detektál a lap.
Valószínűleg valami moddolás kell neki, hogy párban működjön...
-
Oliverda
félisten
-
törölt tag
válasz Oliverda #3530 üzenetére
Örülök, hogy meglepetést okoztam neked.
Én tisztában voltam vele, hogy nincs átvágva. De azzal nem, hogy ez pontosan mivel fog járni így ideje volt kipróbálni. Sajnos a neten fellelhető dual Duron és Duron MP tesztek egyikében sem tértek ki erre. Most legalább biztosan tudjuk, hogy mindenképp szükséges az összekötés a dual működéshez!
-
Oliverda
félisten
válasz #95904256 #3531 üzenetére
Nekem nem okoztál egyáltalán meglepetést, már amikor először felvetetted ezt a gigászi ötletet már akkor tudtam hogy ez lesz a vége csak nem akartalak már előre elkeseríteni.
"De azzal nem, hogy ez pontosan mivel fog járni így ideje volt kipróbálni."
Mondjuk azzal hogy nem működnek MP-ben?
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Ranagol_5
senior tag
Ejj, gyerekek mit találtam ebay-en. [link]
A leírása alapján támogatja a Tualatin procikat is Vagy csak én látom rosszul?
Szerintem 19$ megér.
És vannak hozzá 1,4es állítása szerint "server" processorai[ Szerkesztve ]
Sometimes I feel my self like a fuckin' monkey. | Irigylem a szüleimet. Nekem sose lesz olyan zseniális gyerekem, mint amilyen nekik van.
-
bacsis
Közösségépítő
Képzeljétek, felkért OC innen a Ph!-ról, akinek van a vízhűtéses bazárja, hogy teszteljem le neki ezeket a spéci hűtőpasztákat, MX-2, MX-3 stbstb, ingyen oda adja őket, csak a teszt végén említsem meg, hogy tőle van a motyó, tökre örülök neki
-
Badman 4ever
őstag
válasz Alister71 #3490 üzenetére
ABIT BH6 az jó lesz, nekem volt olyanom. Az is 440BX-es és mondjuk a legerősebb P2-vel, ami 450 MHz-es. Azt vagy slotosba keresel vagy s370-esbe, de raksz alá átalakítót (mert a BH6 slotos) és 256 mega ramot. Sőt! Amellé is berakhatnád a 9600XT tesztnek.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
bacsis
Közösségépítő
válasz Badman 4ever #3548 üzenetére
A 9600XT-t biztos nem mert az már csak 4X AGP-be megy bele
ami jó az még a 9500,9700,9800PRO, meg némely 9550 is jó, de csak pár fajta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor