Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
Páran írogatunk mostanában ide, jó kis társaság. Nem is nagyon jön ide senki más, és nem hiszem, hogy bárkit is zavar, ha vga-ról, vagy akármilyen régi cuccokról beszélgetünk. Ha mi nem írogatnánk ide, ez a topik már réges-rég bedöglött volna.
Max írok a modker-be, hogy nevezzék át a topikot, valami nagyobb, átfogóbb nevet kitalálunk, és akkor nyugodtan mehet tovább a csevegés.Alister from Hell
-
Yutani
nagyúr
Keretekhez kötni? Ember, a topikok arra valók, hogy a topik címében megadott témáról cseréljenek eszmét a fórumozók! Érted? Az adott témáról legyen szó, ne valami teljesen másról! Érdekes téma? Engem is sok minden érdekel, mégsem hányom tele ezt a topikot ide nem tartozó dolgokkal, nem írom le, hogy milyen jól lehet húzni az F3 X2-esemet, meg hogy milyen hangos a Giga HD 3870 Zalman hűtője!
Így is elég tág határok között mozgunk, amikor egy eredendően K6-III és korabeli procik topikjában P4-ről meg alulórajelezett C2D procikról beszélünk, de bocsásson már meg a tisztelt publikum, ha túlzásnak érzem azt, hogy játékokról, mai VGA kártyákról és hasonlókról megy a diskurzus!
Nyilván a Tualatin proci reklámozásába is bele lehet kötni, és lehet, hogy nem kellett volna, de még az inkább idetartozik, mint egy HD 3870 kártya lelki élete. Nem gondolod?
Persze a kedvedért töröltetni fogom egy moderátorral azt a hozzászólásomat.Mindezzel nem feszültséget meg vitát akarok kelteni, de tartsuk már magunkat a fórumozás alapelveihez, a szentségit!
Lord Vader: Akkor nyugodtan lehet Vegyesfelvágott tuning nevet adni a topiknak, és rögtön meg is szűnik annak lenni, ami eddig volt. Kell ez?
Én kifejezetten azért kezdtem ebbe a topikba írogatni, mert érdekel a K6-III éra, és magasról letojom, hogy a modernebb cuccokkal mi a helyezet. Azoknak megvan a maguk topikja.
Vagy legyen Retós baráti társaság, mindenféléről a topik címe, aztán kész, mindenki írogat, amit akar.
[ Szerkesztve ]
#tarcsad
-
Alister71
nagyúr
Megkérném a tisztelt társaságot, hogy ezek után folytassuk itt a csevegést!
Alister from Hell
-
Yutani
nagyúr
válasz Alister71 #2903 üzenetére
És ez meg fog oldani bármilyen problémát?
Szerk: Látom, csak engem zavar az, hogy a topik elment egy teljesen más irányba, és bármi, ami eszünkbe jut, beírjuk.
Akkor legalább arra vegyük a fáradtságot, hogy ha nem a topikba illő mondanivalónk van, tegyük off topic-ba a hozzászólást, hogy akit nem érdekel esetleg, át tudjon futni rajta.
[ Szerkesztve ]
#tarcsad
-
Penyus
senior tag
Retós baráti társaság, mindenféléről, ez egesz jol hangzik nem?
Retro is my religion -=- The past is my future -=- 80286 rulez!
-
peti_s
addikt
Haver, neked gondjaid vannak az önérzeteddel. Rengeteg tők más témában volt hozzászólásod ha érdekel. Kicsit olvass vissza, és meglátod. És szted az sokkal jobb volna, hogy "ó nekem van egy K6-III-am, most futattam SuperPI-t 128K-n, és jajj, 36 mp lett." És ennyi. Sztem jó hogy másról is van szó, én pl. rengeteget tanultam belőle, hogy a Foxconn is mennyi dolgot kidob, a másik hogy nem lehet mindent a helyére írni. Nézd meg a 'Nem induló gépek' topicját. Egy csomóan ott várnak választ, egy időben próbáltam megválaszolgatni, de rengeteg problémára nem érkezik megfelelő válasz. Itt fel lett téve egy gond, és mindenki megpróbált neki segíteni, és a gond meg is oldódott. Egyszerűen mivel nekünk van K6-III-unk természetesen nem jelenti azt hogy most "teleszemeteljük" ezt a topicot, hanem egyszerűen másról is van szó. És az oldschool tuning-ba bizony beletartozik Bacsis Tua gépe, Akosf új K7-es servere, sőt lassan még a P4 is. Ha épp így szeretnél moderátor vagy bármi más lenni, akkor sztem írj a PH!-nak, és ne oszd itt a szentbeszédet.
-
bacsis
Közösségépítő
Na jó Urak, kezdjük előről!
Alapjába véve egy szűk baráti társaság lettünk neem? Nem kéne, legalábbis én nagyon nem szeretném, ha széthullana ez a kis csapat!
Megmondom őszíntén én is nagyon sokat tanultam, mióta rendszeresen járok ebbe a topicba
Én úg ygondolom, ha már ilyen jól összerázódott csapat vagyunk, akkor nyugodtan próbáljuk megbeszélni a konfliktusokat!
Yutani! Tökre igazad van! Kicsit nagyon elcsúsztunk az eredeti témától
Ezért elnézést kérek én is mindenkitől
Akkor legyen úgy, ha mégis nagyon eltérnénk, az eredeti témakörtől, akkor figyeljünk, hogy OFF-ba rakjuk, ez különösen lesz ezentúl igaz rám is
Csak srácok, kérlek benneteket, ne essünk már egymás nyakának!
És mostmár azért is maradjon a topic címe[ Szerkesztve ]
-
Yutani
nagyúr
Jól van kolléga, ennyi. Részemről a dolog lezárva, béke legyen mindenkivel, beszélgessünk tovább úgy, mint eddig.
Bacsis: Korrekt hozzáállás, és mint fentebb is írtam, támogatom azt, hogy ha nagyon eltér a mondanivalónk a topik témájától, legalább vegyük a fáradtságot, és tegyük off-ba. Ez azt hiszem minden értelmes fórumozótól elvárható, sőt, a fórumózás elveinek leginkább ez felel meg.
Én sem szeretném, ha széthullana a társaság, szükség van mindenkire!
[ Szerkesztve ]
#tarcsad
-
peti_s
addikt
A témához a K6-III-on tényleg 36 mp alatt fut le a SuperPI 128k.
-
Alister71
nagyúr
Tökéletesen stabilizálódott a gépezet, volt pár telepítés, az XP-től a Win7-ig. A mostani SP3-as XP végre jó lett, és talán megtaláltam mindenhez a tökéletes drivert is, a 9600XT, a 6.3-assal remekel azóta is. A proci 1536 MHz-n, alapfeszen.
GÉP[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
philoxenia
MODERÁTOR
Egyezzünk meg abban, hogy az Oldschool tuning név marad, az első hsz.-be írjátok bele a kereteket és azt, bevesszük a címbe.
mondjuk:
"Oldschool tuning olvasd el az első hsz.-t !!!"Ilyen cím?
Az offolást pedig kerüljétek lehetőleg itt, mert ez szakmai topik. Beszélgetésre ott a Fáradt gőz, vagy a Lokál . /Nem ez [link]/ -
bacsis
Közösségépítő
válasz philoxenia #2924 üzenetére
Köszi de sikerült megbeszélnünk mindent
-
Yutani
nagyúr
válasz philoxenia #2924 üzenetére
A topik címét megbeszéljük, és ha megvagyunk, szólunk Neked. Köszönjük a segítséget!
A Kék Osztrigát meg természetesen elkerüljük messzire!
#tarcsad
-
peti_s
addikt
A "Baráti kör" szöveg vhogy kerüljön bele, mert akkor nem lehet beleszólni a videókártyás, meg másmilyen hszk-be.
-
zoltanz
nagyúr
-
L4rs
tag
válasz Alister71 #2936 üzenetére
Szevasztok!
Tegnap - bacsis tanácsára - majdnem csatlakoztam/írtam a topicba, aztán ma szolid 40-50 OFF-ot olvasva majdnem elment a kedvem az egésztől. Szerintem kellemes társaságot fújt ide össze a szél, nem kell félni a sok OFF-tól. Még a legkiemeltebbek is tele vannak néha. Egy olyanba, ahova kb 5-en járnak nem tök mindegy?! Általában érdekli az oda járókat az OFF is. Aki csak benéz, kb először a keresőt fogja használni, hátha megoldódott már a baja.
Hogy írjak valami ide illőt isNemtom ki írta, hogy nem megy a Voodoo-ja. Egyáltalán nem tudom mennyire vagy járatos Voodoo-ban, de azt ugye tudod, hogy a Voodoo1 (és 2 is) csak 3D gyorsító kártya. Remélem nem alázlak porrá ezzel a csodálatos észrevételemmel, de hátha kihagytad a képletből a 2D VGA-t.
Tisztelettel egy csatlakozni vágyó szende filúcka.
mod: nem igazán válasz akart lenni az előző HSZ-re, csak egy kicsit rosszak a kurzorok. Távol vannak egymástól a rák egye ki a nyálkahártyájukat.[ Szerkesztve ]
-
L4rs
tag
válasz Alister71 #2938 üzenetére
Á, szóval te voltál az.
Az a lényeg, hogy van egy 2D kártya, ami nyomja a jelet, ha pl file-okat másolsz, szöveget szerkesztesz, de ha játszani kezdesz, akkor elkezd dolgozni a Voodoo 3D gyorsító, amit a gép hátulján kell összekötni egy kábellel a 2D kártyával, valahogy így é: kép
Remélem tudtam segíteni. -
peti_s
addikt
Nekem a Voodoo-k teljesen kimaradtak, úgyhogy nekem is hasznos infó volt.
-
Penyus
senior tag
Ez raadasul valami sli csoda a kep alapjan. En vagom a voodookat de nekem van egy olyan kettes amit ha betolok a gepbe akkor tenyleg sekep sehang. De az meg van halva szegeny. Pedig az lett volna a voodoo2sli parosom egyik tagja.
Retro is my religion -=- The past is my future -=- 80286 rulez!
-
L4rs
tag
Az ám.
Voodoo 2 SLI-m van nekem is. Méghozzá Gainward Dragon 3000 tekintélyt parancsoló darabokból. Nagyon retro, nagyon komoly.
Érdekességképpen először az egyik 100MHz-es, a másik 110MHz-es RAM-okkal voltak szerelve, de mivel szerettem volna, hogy egyformák legyenek, a 110-es tuningosat "elcseréltem" egy 100-asra. Elég antituning, de legalább teljesen egyformák.
Ha valakinek kell esetleg jó minőségű SLI kábel, tudok csinálni, csak szóljatok, megbeszéljük privátban a részleteket.Akiknek nem teljesen világos:
egy rajz az elvi megvalósításról,
és egy kép, amikor a gépben vannak.[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor