Hirdetés
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
helixP
nagyúr
válasz guftabi96 #9957 üzenetére
Fénytörés, mert a közepén nem ragad rá teljesen a kijelzőre az üveg, és pár tized milliméterrel a kijelző felett van. Ezen törik meg a fény, és csinál belőle prizmát (bontja szét a fényt). Nálam csak bizonyos fényviszonyok közt látszik, nem zavaró.
De azért menjen a fenébe a 2,5D.Fun fact, hogy a feleségem Redmi 4X-e 2,5D + Full cover és nyoma sincs olajfoltnak...
-
vipviform
senior tag
Gyengébb fényviszonyoknál a profi "igazi" fényképezőgépek képei is zajosodnak, vakut, vagy világítást igényelnek. Ez a minőség egy telefontól teljesen elfogadható.
MIUI Fan; REDMI NOTE WCDMA; REDMI 3S PRIME; REDMI NOTE 4X SNAPDRAGON; Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy A70, Galaxy A52s 5G
-
gabor9991
őstag
Ipaky tokkal használom, ez volt az eustocknál mikor vettem a telefont, ebayről rendeltem hozzá fekete keretes üveget de én rá tudtam úgy tenni, hogy a sarkainál nem ér a tokhoz az üveg.Ezzel viszont annyi a probléma, hogy a bal oldali, alkalmazás váltó gomb nem pont ott van ahol az üvegen, így a fény arról a gombról nem teljesen látszódik át.
-
-
pinnacle
nagyúr
válasz regener #9934 üzenetére
Néztem is, hogy nem növekszik a karika, hanem csökken.
Most látom, lehet az volt a gond, én úgy csináltam, ahogy a képernyőfotót kell, de ez másképp megy. Majd holnap megnézem, most töltöm.[ Szerkesztve ]
-
vipviform
senior tag
válasz KamuMazsola #9922 üzenetére
MIUI Fan; REDMI NOTE WCDMA; REDMI 3S PRIME; REDMI NOTE 4X SNAPDRAGON; Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy A70, Galaxy A52s 5G
-
veterán
Váó!
Este 6kor kérvényeztem a BL nyitását,hajnal 2kor megkaptam az sms-t,hogy engedélyezve.Elég gyors az eredeti 72órához képest. -
Gila2626
csendes tag
Térerő szempontjából milyen a készülék?
Nekem most lenonvo k3 notem van munkatársamnak valami szutyok huawei és ahol nekem 1csíkos 3g ott neki teli térerős 4g van,mind2 telenoros szolgáltatónál! Nem szeretnék még egy ilyen gyenge tererejű telót venni ezért kérdezem!
-
Gila2626
csendes tag
Nem tudja a B20! Remélem ezzel a telóval ez a gondom megoldódik mert így minek a korlátlan net térerő nélkül!
-
helixP
nagyúr
válasz vipviform #9959 üzenetére
Ha már a fotózásnál jarunk: a 3/32 esemben Sony volt a szenzor, most a 4/64 esemben Samsung.
Na most nem, hogy nem látom azt a különbséget amit a Samsung hátrányára említenek, de mintha a még jobban is együtt tudná dolgozni a MIUI-val, mint a Sony! (Vagy közben a Nougat frissítés javított a kamerán) -
Gila2626
csendes tag
Eustock nál igérték péntekre 4/64 verziót! Szerintetek marad a most ki írt 64ezres ára?
[ Szerkesztve ]
-
Feri1977
senior tag
Nagyon nagyon szépen köszönöm, végre működik a led, és fent is mutatja az értesítést! Hát nem gondoltam volna, hogy vért kell izzadni millió beállítást csinálni csak amiatt, hogy alapból értesítsen leddel és sávban fent ha üzenetet kapok, engedélyek hada stb. mind amit írtál meg kellett csinálni, amit az előző 7 okostelefonomnál nem kellett! És csak most működik! Hihetetlen..hálás vagyok..!
+Egy kérdés, a 7.0-ára már frissített a telefon, de mit újjítottak rajta a 6.0-hoz képest, mert nem látok különösebb újjítást, javítások, aksi stb. vagy van valahol valami info erről?
Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Ahogy olvasom, elég sok verzió van ebből a készülékből.
Kollegám vásárolt egy példányt, elsőre bejön neki nagyon!
Tudnátok ajánlani jó minőségű üvegfóliát és szilikontokot, az alábbi képen látható verzióra?
Köszönöm![ Módosította: radi8tor ]
-
sputyi70
aktív tag
Nincs meg valakinek az a zip, amit ha jelszóval védett backup van akkor közvetlen a visszaállítás után felflashelve kiiktatja az ellenőrzést. Ha jól rémlik valaki csinált egy ilyen zip-et.
-
RVR400
veterán
-
dobolan
senior tag
4/64-es verzió szept 15.-én érkezik a spemall HU raktárba, kiírás szerint fekete, szürke és gold színben is. 225 dollár adóval + 2 év garival.
-
juve600
nagyúr
[link]
tőle is nyugodtan vásárolhattok,megbízható,már többször vásároltam én is nála -
kelly416
veterán
Nekem ez a fajta tok a full coverrel tökéletes volt. Nem nyomta fel a szélét az üvegnek, minden klappolt.
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Készülök ilyet venni.
Egyetlen kérdésem lenne csak. Sötétben laggol a camera vagy nem ?
Egyik videón igen, másikon nem. Nem tudom eldönteni.Illetve Slow Motion van-e ?
Köszönöm szépen !Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
vadkörte
addikt
válasz eladogeppc #9988 üzenetére
"Sötétben laggol a camera vagy nem?"
Nem vettem észre, bár sötétben nem sokat használom a kamerát."Illetve Slow Motion van-e ?"
A gyári kamera app-pal van.Üdv. V. Körte
-
Toth_Jani
őstag
Slow Motion van, Time Lapse is van állíthatóan, de Google Camera a 360 fokos kőrpanoráma fényképet is tudja, a videó pedig ott 4K felbontású is lehet, a gyári stabil romon pedig működik is.
Egy ekkora lencsétől viszont az éjszakai felvétel nem várható el, főleg nem, kézben tartva, arra ott a Samu S8 bár kicsit drágább, és az sem tudja. -
Departed
őstag
Ha erre vagy kiváncsi: ha vakut használsz nem egyből készül a kép mint nélküle. Gondolom feltölti a vakut villanás előtt.
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
Benőke
őstag
Sziasztok.
Egy ideje használom a Note -et 3/32.
Mostanában tünt fel hogy mobilneten nem kapom meg a leveleimet, vagy is nem szinkronizál de wifi -n meg igen.
Ez igaz a gmail -re és a beépített levelezőre is.Próbáltam túrni a beállításokat, de a gmail még csak meg sem jelenik sehol az engedélyezésekben sem.
Nem találtam semmit amivel tiltva lenne bárhol is hogy nem mehet mobilneten automatán, de mivel wifi -n meg így az engedéllyel nincs gond.Valakinek van ötlete?
THX.
-
Fulár
senior tag
válasz Departed #9991 üzenetére
Ne haragudj de ezt megcáfolnám.Nincs mit feltölteni.Ezek NEM vakuk!Ezek Led villanók.Már jó ideje elterjedt baromság ezeket vakunak nevezni.Nézz meg például egy régi Nokia N8-at.Azon volt Xenon vaku.
Sötétben először elsüti a Led segédfényt,hogy az bevilágítsa a témát és arról adatokat tudjon szerezni a szenzor.Ez az egyik oka annak,hogy sötétben nem azonnal készül el a kép.Én kezdek megbarátkozni a kamerás képességeivel is ennek a ketyerének.Lehet,hogy nem kiemelkedő.De rossznak nevezni is butaság.Makróban kifejezetten erős.
-
Departed
őstag
Haladunk a pontos elemzés felé, egyrészt:
"A vaku vagy villanófény egy fényképezésnél használt mesterséges fényforrás, ami az exponálás ideje alatt rövid időre erős fénnyel világítja meg a fényképezni kívánt tárgyat."
Szóval LED vaku van rajta.
Másrészt: köszi a pontosítást, nem feltöltés hanem elemzés miatt készül lassabban sötétebb helyen a kép.
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
juve600
nagyúr
nem tudtok valami sima-alap fekete-sötét témát MIUI-ra ??
-
8nemesis8
veterán
Sziasztok!
Úgy néz ki beszállok hamarosan a csoportba, iPhone 5S-ről váltanék!
4GBos modellnél mennyire jellemző az újratöltés, ha youtube meg van nyitva és chrome 5-10 oldallal?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs