Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:13:38

LOGOUT.hu

Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt! :K

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9201) Upo válasza Oldman2 (#9186) üzenetére


Upo
addikt

Azért ezzel az "azonnal egy másik rom"-al csínján!
Ha be van lépve akkor előbb feltétlenül le kell választani a fiókról a telefont, mert különben többet miui romot nem fog rajta használni.

Find device-t kikapcsolni, és utána a telót leválasztani. Bár ez lehet hogy csak gépről fog menni, oda meg kell a jelszó. Azt meg akkor az eladónál kell megreklamálni, a fióknévvel, hátha tudják a jelszót.

Bár azért félve kérdem, biztos az eladó rakta rá a fiókot és nem az első bekapcsolás utáni varázslóban a tovább-tovább-al lkerült rá az a mi fiók?

Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

(#9202) vadkörte válasza zodo (#9199) üzenetére


vadkörte
addikt

De kell. Mivel dev ROM-ot először TWRP-vel tudsz telepíteni. (később a frissítéseket már lehet a telefon update-ével is)

(#9184) NakonXipan:
Nézd meg kérlek, hogy van-e Fejlesztői beállítások menüpontod a Beállítások/Rendszer és eszköz pontnál. Ha van akkor nézd meg a Fejelsztői beállítások/Mi Unlock állapot mit ad. Nyitott, vagy zárt? Ha nyitott, akkor mókolták (eleve nem is lehetne rajt aktív MiAccount!!!) ezesetben nem ártana az egész ROM-ot újrahúzni. (ha nyitott és másik ROM-ot tervezel rátelepíteni, azt minél előbb tedd meg)

ui.:
starr Redmi 4X mod-jai mennyire használhatóak nálunk?

[ Szerkesztve ]

Üdv. V. Körte

(#9203) helixP válasza vadkörte (#9180) üzenetére


helixP
nagyúr

Ugyanerre a következtetésre jutottunk a fotós topicban is. Nem rossz ez, családi nyaralásra tökéletes. Élményt is gyűjtöttünk szerencsére ;)

zzz03: Sima MIUI kamera, HDR mód, kontrasztot kapcsoltam egyel feljebb. Csináltam pár RAW-t is, azokat még nem "hívtam elő". Vonyarcon van nyaraló, széltében hosszában ismerem a terepet, eddig 'Szántó maradt csak ki ;)

[ Szerkesztve ]

(#9204) bormbadeg válasza bree96 (#9192) üzenetére


bormbadeg
újonc

Melyik P9 lite? az új vagy a régi?
Nekem P8 lite 2017 (van ahol P9-nek irjak) van. Nekem a 16GB nagyon keves, vsz a 4X-el jobban jársz (32-essel). Ja, és Huawei is MTK, ha nem 16-os lenne az enyém, akkor jó lenne. Aksi 2 napot simán bír, szóval nem kell parázni tőle.

(#9205) helixP válasza vadkörte (#9202) üzenetére


helixP
nagyúr

Nálam a 6.0 alatt mentek a manul camera módosítások, 7 alatt még nem próbáltam, de RAW-ban már tud menteni MIUI alatt is.

[ Szerkesztve ]

(#9206) arcsin válasza vadkörte (#9202) üzenetére


arcsin
senior tag

Csukva van a BL, de kértem a weblapon egy unlockot. Nem rágom magam az MI Accon. Ezen nem tudok változtatni egyszerűen. Hiába logoutolok, írom be a (g)mailcímet, nicket, telszámot.
Lehet az ID tökre mást jelent Mi accountnál már tényleg nem idegelem magam ;) Mi Fitbe betudtam lépni gmail/jelszóval, és kidobta az avatarom, személyes dolgaim, magasság, nem, stb. Ott jó. A Main Mi accountban nem. 1 mail címhez meg hogy az istenben lenne 2 ID.

Olyan lehet hogy a picike női ujjacska lenyomatomat néha nem veszi be? Van hogy 2x-3x pittyentek a hátára, mire felold.

(#9207) guftabi96 válasza helixP (#9177) üzenetére


guftabi96
addikt

nagyon off, de nem hagy nyugodni a kérdés :DDD
Ez a templom merre van? Voltam már itt, de egyszerűen nem jut eszembe, hogy ez hol is van. :B

[ Szerkesztve ]

#KeepFightingMichael

(#9208) vadkörte válasza arcsin (#9206) üzenetére


vadkörte
addikt

Akkor vagy visszazárták, vagy valóban lock-olt. Azt mondjuk nem értem, hogy került rá MiAccount... :F Az MiAccount/Fiókbiztonságnál ír egy e-mail címet, ha az nem a Tiéd, az cinkes. Ha a Tiéd, akkor Te vagy a hunyó. :DDD

Nincsenek dobverő ujjaim, de nekem ha normálisan odaérintem egyből beveszi. Akkor téveszt, ha nagyon ferdén, vagy részlegesen érintem hozzá.
Mondjuk, ha nagyon problémásak a pici ujjaid, íme a megoldás.

(#9207) guftabi96:
Melyikre gondosz, mert az 5-ből 4 képen biztosan templom van? ;]

[ Szerkesztve ]

Üdv. V. Körte

(#9209) Tutu7030 válasza guftabi96 (#9207) üzenetére


Tutu7030
veterán

Zalaszántó

LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro

(#9210) arcsin válasza vadkörte (#9208) üzenetére


arcsin
senior tag

Ha weben belépek gmaillel az új ID-t látom, üres a profil nincs szem. adat, de ott van hogy MI fit-nek van joga a személyes adataimhoz. Mi fittel meg belépek és ott van minden kitöltve, avatarral. Arra gondolok hogy kaptam új ID-t. de minek? Telefonon gmaillel belépbe új ID-t látom és üres, plusz nincs ott az mi fit. szerintem beletörődöm hogy fos.

(#9211) Upo válasza vadkörte (#9202) üzenetére


Upo
addikt

A koncepció azonos, csak a készülék specifikus dolgokat kell adaptálni. Nálunk a fájl neve mido.xml, de ott van ahol írja.
Lehet hogy ezt is bevadászom a kamerás magisk modulba ha lesz egy kis időm, de a héten nem fogok erre ráérni, de mivel még nem foglalkoztam vele bővebben, még utána kell nézni hogy shell scriptet hogy lehet belerakni, vagy van-e benne beépített funkció ilyesmire.
Ennek az lenne az előnye, hogy nem kell minden rom frissítéskor/cserekor kézzel belenyúlni, hanem a magisk telepítéskor automatikusan visszajön a beállítás, és még az ota-ba se piszkál bele, mert a system partíció érintetlen marad, systemless módon történik a változtatás a telefon (újra)indításakor.

De az összefoglalóban is említett blogos jegyzetemben van kamera mod link, az twrp alól telepíthető és azu aktuális már miui9-el is megy, és annál az egy sornál jóval többet csinál.

Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

(#9212) helixP válasza Upo (#9211) üzenetére


helixP
nagyúr

"Annál az egy sornál jóval többet csinál." ez alatt mit értesz? :)

(#9213) Borosz


Borosz
senior tag

Hivatalos MIUI9-ről mit lehet tudni mikor érkezik OTA-n?

(#9214) [lAyCsI] válasza Borosz (#9213) üzenetére


[lAyCsI]
addikt

nem lepődnék meg ha csak jövőre...

-= No way back from Here =-

(#9215) vadkörte válasza Upo (#9211) üzenetére


vadkörte
addikt

Mondjuk én a Quick Snap-et és a manuális beállítások bővítését szeretném bevinni. A magisk mod megvan, működik is rendben.

Üdv. V. Körte

(#9216) Kolondrum


Kolondrum
félisten

[link]
Globalra: jó jó, de látszik h x-re van. Olyan mint az MSVII tok csak noname. Kis difi van a jack és az infra lednél hangszórók stimmelnek.

(#9217) B2man2 válasza vadkörte (#9202) üzenetére


B2man2
aktív tag

Tudtommal Global stable-ről Global dev. - re simán a telefonon lévő frissítés app-al lehet váltani. Nem kell hozzá bl nyitás, se semmi. Ha vissza akarunk térni dev-ről stable-ra, akkor kell "mókolni".

(#9218) ZoleeWolf


ZoleeWolf
aktív tag

Hali!

Múlt héten vettem a telót és most miután elolvastam mind az összes hozzászólást, gondoltam belevetem magamat a dolgok közepébe. az elhatározás azért született mert a gyári (7-es alapú) rom ugyan még akár meg is felelne, de van egy nagy problémám vele. A bluetooth felülesem hangja borzasztó, engem jól hallanak, de nekem a hang torz, olyan mintha túlvezérelt lenne, hiába veszem a hangerőt lejjebb az nem segít marad torz, szinte érhetetlen a hang:( Ha esetleg erre van megoldás akkor az megköszönném.

Mivel már volt szerencsém az előző telefonomon használni az RR romot, és itt is dicsérik, gondoltam belevágok a felrakásába. De sajnos a bootloader nyitásnál már elakadtam.
Megkértem az engedélyt, ugyan értesítést nem kaptam, de ma felmentem az engedély kérő oldalra, és a státusz megváltozott, feldobta a bootloader nyitáshoz szükséges progi letöltését. :)
A progi letölt, fiók telóval összekapcsolva, fejlesztőibe az OEM nyitás, illetve az USB debugging bekapcsolva,és indít...
Majd elindul, és ez a kép fogad:

Elolvastam még egyszer az összefoglalóban az ide vonatkozó leírást, de nem tudom mi lehet a hiba...
Elkelne egy kis segítség :Y

(#9219) -=Jam=- válasza ZoleeWolf (#9218) üzenetére


-=Jam=-
őstag

72 órát kell várni a nyitásig, amiből neked még 48 hátra van.

(#9220) crok válasza ZoleeWolf (#9218) üzenetére


crok
Topikgazda

A hang problémára pedig ott van a Logout blogomban megoldás, csak kell a root..

Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

(#9221) ZoleeWolf válasza -=Jam=- (#9219) üzenetére


ZoleeWolf
aktív tag

Szuper, azt hittem ha már megkapom a progi letöltési lehetőséget akkor már nem kell várni.
Szóval vártam a lehetőségre 2 napot (igaz hétvége volt), és még várhatok 2 napot...
Hát jó, türelem a végén root-ot terem! :D

(#9222) ZoleeWolf válasza crok (#9220) üzenetére


ZoleeWolf
aktív tag

Na ez a 22-es csapdája, mert amíg nincs nyitási lehetőségem addig root sincs...
A bloggodat már olvastam és mentettem a kedvencek közé ;)

[ Szerkesztve ]

(#9223) crok válasza ZoleeWolf (#9222) üzenetére


crok
Topikgazda

Remélem ezt a hang dolgot kinövi végre a fejlesztőcsapat....

Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

(#9224) TheProb


TheProb
veterán

Sziasztok!

Múlt héten eladtam a note 4-emet egy körülményes vevőnek, itt HAprón. Jó fej (vagy naív) voltam és belementem, hogy ha meghibásodik a telefon, akkor visszaveszem pár napon belül. Ezt nyilván azért vállaltam be, mert biztos volt benne, hogy hibátlan a telefon. Persze mondtam neki, hogy ésszerű keretek között, ergó ha HW-es vagy egyéb gondja lenne, mert skerázott, hogy mivel ~1éve leejtettem és 2db 0,5mm-es kis ütődés lett a telefonon ezért hátha baja lesz. Most kitalálta, hogy adjam vissza neki a telefont, mert hogy crashel a play áruház és ez biztos az 1 évvel ezelőtti leejtés miatt van... :W

Ezek után leírtam, hogy SW-es hiba miatt nem vagyok hajlandó visszavenni a telefont, frissítsen rajta ROM-ot, stb. Valamint elmagyaráztam neki, hogy ha majd 1 évig teljesen hibamentes volt a telefon nálam a leejtést követően, akkor 0 az esély arra, hogy pont nála megy tönkre kevesebb, mint 1 hét alatt.

Vélemény? Írtunk adásvételit, amiben benne van, hogy ha meghibásodik, akkor visszaveszem x napon belül. Az utolsó napon kitalálja, hogy vissza akarja adni a telefont, a fent leírt banális software-es hiba miatt... Én pedig ezért nem vagyok hajlandó visszavenni. A szerviz is körberöhögi ilyen indokkal, ha beküldené a telefont.

Tudom nagyon off itt a téma, de ha esetleg tudtok relevánsabb topikot erre, akkor jelezzétek. köszi. Meg a véleményeket is.

[ Szerkesztve ]

"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

(#9225) micafighter válasza arcsin (#9184) üzenetére


micafighter
nagyúr

Ahogy elöttem irták már, nekem se volt semmi jelzés a gyári matt fólián.

(#9187) Departed: az a homálymatrica az egy matt folia :) Lehet ilyen mattot is venni telefonhoz, és közhiedelemmel ellentétben vannak elönyei az üveggel és a sima ("clear") foliákkal szemben, például nem tükröződik, illetve sokkal nehezebben maszatolódik a kezünktöl és arcunktól (telefonáláskor pl), és legakaritani is sokkal könnyebb. Viszont a tapintása egész más mint az üvegé vagy sima fóliájé.

Én is üveg párti vagyok, már berendeltem 3 különbözö üveget hogy biztos legyen jó és legyen tartalék is, de ettöl még a matt fólia nem ördögtöl való és vannak elönyei az üveggel szemben :) Én is vettem régebben a telefonomra, úgyhogy örültem hogy ehhez kaptam egy használhatót ingyen gyárilag, amig megjön az üveg :)

[ Szerkesztve ]

(#9226) -=Jam=- válasza TheProb (#9224) üzenetére


-=Jam=-
őstag

Én az ilyet elküldeném a halál f...ára :DDD Az, hogy valamit elbarmolt szoftveresen az nem a telefon hibája. Factory reset aztán kész.

(#9227) TheProb válasza -=Jam=- (#9226) üzenetére


TheProb
veterán

Finoman már megtettem... :D
FR után is előjött neki állítólag. Erre írtam, hogy frissítsen ROM-ot, persze arra már nem képes/hajlandó...

"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

(#9228) egykettő


egykettő
aktív tag

Én is átraktam a 2. Slotba a SIMet, mindjárt stabilabb a hotspot.

(#9229) vadkörte válasza TheProb (#9224) üzenetére


vadkörte
addikt

Egy egy évvel ezelőtti leejtéstől hogy a bánatba jönne elő MOST sw hiba? :D Ahogy már írták: factory reset, ha nem segít recovery-ből full wipe, ha ez sem segít ROM csere, lehetőleg olyanra, mihet nem kell GAPPS-sot flash-elni. Mert képel rábarmolni valami nem rávalót, akkor meg azért nyavajogna.
Amúgy meg elhajtani a bánatba!

Üdv. V. Körte

(#9230) Sys85 válasza Departed (#9158) üzenetére


Sys85
veterán

Nálam is jó,nem felejti el (8.5.4).

#Honda Hornet 600 CB600FA PC41 (Eladó!) #Ford Focus Mk3#

(#9231) TheProb válasza vadkörte (#9229) üzenetére


TheProb
veterán

Én is ezzel kezdtem a kedves dilettáns vevőnek, hogy kabaréba illő a kettő közt analógiát vonni. Persze a tanácsaimat leszarta. Így én is a nevetséges visszavételi igényét... :D

"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

(#9232) Oldman2


Oldman2
veterán

Próbáltam rákeresni (de lehet hogy rosszul, így nem találtam), nyitott BL, TWRP és Custom ROM van fent, stabil ROM-ra visszaállni hogyan lehet?

Csak Fastboot-tal, ami visszaállít mindent gyári állapotra, vagy TWRP-ből is felmegy?

(#9233) Graphics válasza bree96 (#9192) üzenetére


Graphics
Jómunkásember

Eustocknal van elég kellemes áron Note 4 B20 Snapis.

EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html

(#9234) jimmy5


jimmy5
aktív tag

Sziasztok

Bocs hogy nem olvasok vissza de nagyon fél ment a pumpa.......
Cseréltem a betört kijelzomet a 4X -en és véletlenül meg vágtam egy flexibilis kábelt ami az alaplaprol megy az alsó részhez.
Leirnatok vagy belinkelnetek vagy telefonszám is jó lenne
a magyarországi szereplőket akiket ti is javasoltatok.
Ez az alkatrész kellene mert nincs mikrofon,vibramotor stb
Lényegében nem tudok telefonálni.
Nem akarnék AliExpress ről rendelni mert rohadt sok idő.

Előre is köszi a segítséget

Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0

(#9235) Mákdaráló


Mákdaráló
tag

Sziasztok,

Jelenleg Mi4c 2GB telefonom van. Harmadik kijelzőt kéne cserélni fél év alatt. Uvegfolia alatt törik be, annyira hajszalvekony. Ha pedig bereped, a touch sensor tönkremegy. A note 4 mennyire kényes? Kijelzője azonos elven működik?

A matt kisperec sokkal finomabb a fényesnél.

(#9236) Kolondrum


Kolondrum
félisten

Lehet én vagyok nyűgös, de eddig ami jött tok és fólia az kuka. A fólia nem ért végig, márpedig olyat nem rakok fel ami a széleken több mm helyet hagy, ez a telefon nem simogstva lesz, gyakran vonat alatt egyéb helyen jár majd. A tok dettó. A kiba gombok el vannak csuszva mert feljebb tud ugrani a tokban mintha vastagabb lenne mint a teló. Ez mind a 4x miatt van mindent arra a fosra csinálnak.

(#9237) kelly416 válasza V.Stryker (#9195) üzenetére


kelly416
veterán

Na igen, ez már lehet, hogy a waze hibája is, valami nem működik rendesen együtt a telefonnal, vagy csak simán a teló hibája?! Én most jöttem haza külföldről, folyamatosan elveszítettem a térerőt, és amikor végre hazai hálózatra értem, akkor is újra kellett indítsam a telefont, mert sehogy sem talált netet. Bármit kapcsolgattam, semmi eredménye nem volt.

(#9238) Kolondrum válasza kelly416 (#9237) üzenetére


Kolondrum
félisten

[link]
Bp-Szentendre között is dobál, elég egy épület.
Amúgy egy ősrégi szoftver hiba lett javítva ebben a teloban. Képet feltölteni nem lehetett galériábol, most lehet. Én mennyit szidtam érte őket note 3 alaat, itt a legutóbbi developer már javítja jött ki.

[ Szerkesztve ]

(#9239) Simba86 válasza Mákdaráló (#9235) üzenetére


Simba86
senior tag

nem tudom, hogyan használod, de nekem még egyetlen okostelefonom kijelzője se tört be. (pedig volt már egy pár 7 év alatt, ahogy látszik az aláírásomban és nem felsőkategóriás mobiljaim voltak...)
Talán kicsit jobban oda kéne figyelned... vagy strapatelót venni...

Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11

(#9240) crok válasza kelly416 (#9237) üzenetére


crok
Topikgazda

Logout blogomba írtam le de ide is beteszem, Kelly416, hátha segít az eldobálásotokon (egy próbát megér szerintem nektek is):

Ezzel a beállítással nekem mindig a legjobb hálózatot állítja be amit csak lehet (adatkapcsolat szempontjából) valamint soha nincs gondom a Wifi/mobilnet váltással:
Tárcsázóban *#*#4636#*#* majd Phone information 1 vagy 2 (attól függően melyik SIM-et akarod megtekinteni/beállítani) majd a set preferred network type legyen LTE/CDMA/UMTS auto (PRL) így a rádió interfész a behelyezett SIM szolgáltatójától fog PRL-t kérni és használni (Preferred Roaming List, nem, ez *nem csak* a szolgáltatók közti roaming hanem a mindenféle cella roaming) ami mindig a szolgáltató legoptimálisabb beállítása lesz, ez szinte 100%.

Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

(#9241) Melorin


Melorin
addikt

A system/etc-n belüli fájlokat nem tudom módosítani. Ez kellene a wifi gyorsításához, kamera feature-ök aktiválásához és egyéb modokhoz.
Root joga van a fájlkezelőknek amikkel próbálkoztam, de mentéskor kiírja, hogy nem lehet írni a fájlt.
Ezt ti hogy oldottátok meg?

(#9242) trouble válasza crok (#9240) üzenetére


trouble
senior tag

Ehhez kell root, mert nekem érvénytelen kód,vagy kapcsolódási hibát ír ?

(#9243) crok válasza Melorin (#9241) üzenetére


crok
Topikgazda

Szintén a Logout blogomban van egy app, egy build.prop szerkeszto. Vagy FX file manager vagy az ES is megoldja..

@Trouble: nem kell root, szerintem a vegen felcserelted a #*-ot és oda is *#-et irtal aztan megnyomtad a hivast. Ha jol utod be akkor azonnal a menube. Masik mod a belepesre: settings, about phone, internal memory - kezdd el nyomkodni sokszor.

[ Szerkesztve ]

Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

(#9244) Oldman2 válasza Melorin (#9241) üzenetére


Oldman2
veterán

A probléma oka, hogy a módosításhoz r/w módon kell a /system fájlrendszert csatolni.

Alapból érthető módon csak readonly.

Részletek pl. itt.

(#9245) trouble válasza crok (#9243) üzenetére


trouble
senior tag

Ja , bingó, de úgy volt állítva ahogy leírtad,köszi !

(#9246) tachikoma válasza tachikoma (#9162) üzenetére


tachikoma
aktív tag

Erre valaki?...

(#9247) egykettő válasza crok (#9240) üzenetére


egykettő
aktív tag

Wow, köszi kipróbálom

(#9248) helixP válasza Kolondrum (#9236) üzenetére


helixP
nagyúr

Milyen tokok nem jöttek be?

kelly416:Nekem Waze-zel szépen megy, százkilométereket navigálok hibátlanul vele.

(#9249) vadkörte válasza helixP (#9248) üzenetére


vadkörte
addikt

Én egy ilyen vettem. A képpel ellentétben a hátlapi kivágás egyrészes. :( Mindegy belefér. Az ára tükrözi a minőséget, van némi öntési sorja, amit majd lefaragok sniccerrel, de legalább védi valami a telefont és ideért 1 hét alatt. Valóban Spanyolországból jött. Mellette a fogása is jobb lett (tok nélkül nagyon filigrán)

Üdv. V. Körte

(#9250) Simba86 válasza helixP (#9248) üzenetére


Simba86
senior tag

dettó, nekem is hibátlan a GPS, pont most hétvégén teszteltem egy horvát úttal. Waze és Google Maps is hibátlan volt végig, sose vesztette el a kapcsolatot. Amikor a határnál átjöttem, akkor kellett egy újraindítás, mert nem nagyon akart visszaváltani magyarra, de amúgy tökéletes volt :)

Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.