Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pakliman
tag
válasz
pinnacle #11196 üzenetére
Agyrém, hogy a (nekem szükséges) sötét témáknál fekete és fehér szövegeket használ a téma készítője, nehogy mindent normálisan lehessen látni
"Lásd paraszt vagy ezt, vagy azt, de egyszerre a kettőt nem mutatom meg."Persze ezt azért muszáj lesz finomítani, egy csomó dolognál vissza fogom állítani az akkukímélő módot.
-
crok
Topikgazda
válasz
pinnacle #11190 üzenetére
Úgy néz ki nem egyedül az app optimalizációja a hibás hanem a rendszerszintűek és az app szintűek együtt. Dev-ben már próbálkoznak, Stabil-ra megoldást ígérnek (hasonló problémák voltak nagyon-nagyon régen ugyanígy Qualcomm de Samsung CPU-kkal is. Azt hittem ezt már kinőtte az ipar.. Valami hasonló IRQ probléma lesz mint pl. (régebben) AMD processzoroknál ha CD/DVD-ről másoltál akkor akadozott a rendszer többi része, mindegy hogy Windows vagy egy operációs rendszer volt (khm.. linux) ( :
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #10045 üzenetére
Lehet, hogy fotókon túlhúzza a zöldet, de megnéztem tegnap pár 1080p Youtube filmet, hát valami hihetetlenül jó képminősége van. Az is feltűnt, hogy milyen tiszta fehéret tud. Úgy néz ki, hogy BOE paneles, a kamera viszont Samsung. Ha valakinek van Sony kamerás telefonja, tegyem fel párat legyen szíves, lehet az jobb minőségű.
Inkább az a gond, hogy annyit nyomogattam fél kézzel a telefont, hogy izomláz van a bal hüvelykujjamban, remélem nem kaptam ínhüvelygyulladást.
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz
pinnacle #9661 üzenetére
Igen, EU raktárból jön így nem szívat a vám.
Wayteqhez még nem küldtem személy szerint mert egyik Xiaomi-m se csinálta össze eddig magát. Viszont facebook csoportban és itt is visszamenőleg votl egy pár rosszabb tapasztalat róluk, bár lehet csak attól függ hogy milyen napjuk van. Személy szerint azért ajánlottam Komáromi Attilát, mert a fél csoport tőle vette a telefonját és ő szervizeli ott szinte mindenkinek. MIUI guru körülbelül. A MIUI szerviz pedig ugye eleve ezekkel foglalkozik. Még nem cseréltem kijelzőt, semmi gondom vele, viszont van egy gagyi után gyártott 6-7e körül ha jól emlékszem ami nem túl hosszú életű az esetek nagy részében. Az eredeti persze drágább de sokkal tovább bírja. -
Kinsiinoo
senior tag
válasz
pinnacle #9659 üzenetére
Eustock, Honorbuy stb.
1 év a gari ami lényegtelen, ha valaki gyorsan és normálisan akarja megcsináltatni a telefonját akkor véletlenül se a wayteq szervizbe küldi. Komáromi Attila a facebook csoportból vagy Miui szerviz amit elérsz ugyan úgy facebookról vagy a miuihu fórumról. Gyorsak, pontosak és nem arra mennek hogy lehúzzanak és eredeti alkatrésszel pótolják a tönkrement darabot.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Apple TV eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest