Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
Közel jártam hozzá, hogy vegyek nextgen konzolt...akár S-et is.....de az esetek többségében olyan játékokat pörgetünk a fiammal és barátokkal (Fortnite többnyire), amihez nekem
bill. és egér kell (23 éve Quake 3-at "is" játszok PC-n) ...viszont az input lag-ot nem tudom megszokni....így hátrányban játszottam mindig.
Egyszer lesz majd nextgen Konzol mindkét típusból (ahogy most is vannak otthon előző gen. konzolok is). Most viszont kellett vennem picit erősebb PC-t.....másik PC-t már fiam nyüstöli inkább.------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Pferi
senior tag
Én most vettem egy fél éves SS-t 76000-ért, kipróbálom és ha nagyon gyengének látom PS5 és PC mellett, bukó nélkül eladhatom. Új árban biztosan nem vettem volna de ennyiért még megéri kipróbálni.
Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
-
addikt
Nekem alapvetően nem a teljesítménnyel volt (/lett volna) problémám, hanem a tárhellyel. Korábban párom használta az One S -t (1TB, AD). Megnéztük a nála fent lévő játékokat és arra jutottunk, hogy kb. 3 -mal tele tudjuk rakni.
Mi olyan típusok vagyunk, hogy több játék van fent, nagyobb a választék, kell a változatosság. Nem akarok állandóan tárhely kezeléssel, letöltéssel, telepítéssel foglalkozni. Illetve külső tárolót sem fogok vásárolni. Van amelyik játék meg amúgy is csak belsőről megy.
Szóval mi nem annyira a felbontáson és az FPS -en, vagy más hasonló dolgon pörögtünk.
GEIL:
Quake 3 Arena nálam is futott pár évig.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Csigavair
tag
Jelen esetben, aki kicsi pénzből akar gamelni annak az XSS a legeslegjobb alternatíva. Én mint kocagamer (heti 4-6 óra) nem akartam sok pénzt beleölni. 80k-ért mutasson valaki alternatívát egy XSS-re. Egy 3-4 éves VGA többe kerül. Leginkább warzone-ozok, de veszegetem is rá a játékokat 3-4 game elfér rajta, ha kijátszottam törlöm. Szerintem nem annyira kicsi a piaca az xss-nek mint sokan gondolják. Ismeretségi körömben is sok van (igaz sokan PS5 mellé vették)
-
balazs025
senior tag
The strategic partnership of Konami Digital Entertainment and Bloober Team
Nem lesz ebből így ps exkluzív silent hill.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Én tudnék ötleteket adni nekik. De nem írhatom le, mind csúnya szót tartalmaz. #fckonami
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
hyggelig
senior tag
-
Gigicuci
senior tag
Szuper ez a csoport, köszönöm a normális válaszaitokat és a segítséget.
Ez alapján arra a pár órára amit hetente tudnék játszani, valószínűleg megfelel nekem az S hozzá pedig Game Pass. Ez utóbbi pedig elképesztő ajánlat, nem is tudtam, hogy már itt tart a piac. Remélem a többi gyártó is többé-kevésbé de megpróbálja majd követni.
-
-
balazs025
senior tag
Azt a részét nem, ezért is írtam úgy, hogy ,,remélem, hogy így tényleg nem ő fogja csinálni". De amennyire követtem a feltevéseket, úgy tudom, hogy a Silent Hill az alapját képezte, és bár még nem biztos, de ezzel a partnerséggel úgy gondolom, hogy az Abandoned nem egy Silent Hill játék lesz. Ettől függetlenül természetesen lehet, hogy Kojima játéka az Abandoned.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Wesder #55217 üzenetére
Nem értettem, hogy ez alapján a bejelentés alapján, miért következtettetek erre. De már értem. Azt se tudtam, hogy ki ez a Bloober Team, viszont látom, hogy az utolsó két játékuk ilyen horror szerű volt..
Akkor is kitartok a Kojima összeesküvés mellett. Ezek meg majd csinálnak egy mobilos Yu-Gi-Oh játékot.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Hunt3r22
őstag
Előbb olvastam a Gta 6-ról pletykát, miszerint 25be jönne csak a játék.
Mi lesz addig? Más Rockstar játék nem készülhet? Red Dead Redemption / Max Payne / La Noire etc.Xr
-
.LnB
titán
-
addikt
Most írt az UPspec Gaming Team, hogy július 7. napján elérkezik az xScreen hivatalos indulása. Így az early bird értékesítés is lezárult.
Továbbra is jó elgondolásnak tartom, de 249 dollár + szállítást kicsit húzósnak érzem a Series S ára mellé. Nyilván egy ilyen eszközt egy kisebb vállalkozás nehezen tud kedvezőbben adni...de ettől még nem lesz annyira jó ajánlat.
Majd az a szűk érdeklődő réteg kitermel nekik egy kis profitot. Valószínű biztonsági játékra mennek, így arányaiban a gyártás is kapcsolódik a potenciális vásárlók számához. Aztán remélem láthatunk még hasonló alkotásokat.
Szerk.:
Valamint az sem mellékes, hogy az egyébként több mint fél kilós (695g) kiegészítő nem rendelkezik akkumulátorral. Tehát továbbra is szükséges tápkábel.[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
válasz Hunt3r22 #55220 üzenetére
Ha meglesz az új 5, akkor kb lehetőségek tárháza, új sztorivonaltól kezdve mindent tudnak eladni mellé és a naprakész grafika is jelen lesz. Miért kellene 6? Mondhatni kötelező lenne az alap vásárlása, ha akarsz egy (akár több 20-30 órás, már ha lesz) DLC sztorit játszani, ennél ötletesebb lehúzás nem lenne a világon Ilyen szempontból nézve semmi létjogosultsága nincs a 6-nak évekig, mert kb csak a cím változna.
.
-
Hunt3r22
őstag
V-t azt eddig is tudtam, hogy jön. Kár érte, új Max Payne-t szívesen kipróbálnék.
Xr
-
Akee92
tag
válasz Hunt3r22 #55226 üzenetére
Egyébként hamár nagyon fel szeretnének újítani valamit akkor én jobban örülnék egy Max Payne 3 remasternek. Több értelme is lenne mint az eleve konzolokra majd PC-re felújított GTA V-öt most még egyszer felújítsák erre a genre is. A GTA V-nek elég lett volna egy sima FPS boost is hogy fusson 60/120 FPS-sel oszt szevasz. Sokkal több erőforrásuk maradt volna a GTA 6 fejlesztésére vagy egy Max Payne remasterre (vagy esetleg egy komplett új részre). Dehát amíg a GTA V online része ennyire pörög, és az alapjátékot is el lehet adni negyedszerre is, addig nem fogják ilyeneken törni magukat...
-
addikt
válasz tisztelturam #55227 üzenetére
Függetlenül attól, hogy így van -e vagy nem...ennek az eszköznek azért korlátozott felhasználási lehetőségei vannak. Ráadásul szűkebb réteget érint akár eladáskor is, mint egy "szimpla" monitor. Nagy valószínűséggel nagyobb bukással is tudnád eladni, ha esetleg nem jönne be, vagy mégsem használnád ki igazán.
Persze az nem fog működni, hogy valami jó is legyen, meg olcsó is. Legalábbis ebben az esetben. Főleg, hogy egy amúgy low budget termékhez lehet kapcsolni.
Más lenne a helyzet, ha például az MS beállna mögéjük és megtámogatná úgy, hogy akár veszteséggel is, de jó áron tudják adni...de nem hiszem, hogy ez mérhető szinten növelné a Series S eladásait, vagy inkább az előfizetők számát.
[ Szerkesztve ]
-
hyggelig
senior tag
Tudom, már többször volt itt téma, csak pontosítani akarok.
Példaként a Scarlet Nexus játékot veszem.
PS store-ban 23.990,-Ft, itt magyar fiókom van, úgyhogy nincs mókolás.Viszont!
A Microsoft Store-ban ugye nincs régiókorlátozás és így a brazil oldalon is megvehetem, ahol 280 brazil reál, ami kb 16.700,-Ft?
Ugyeugye?(Sosem lesz így a PS5-re játékom )
[ Szerkesztve ]
-
MarioAna
senior tag
Kis infó, hogy aki XSS/XSX-hez akar venni monitort, az nagyon nézze meg a monitor manualjában az összes támogatott módot, mert logikátlanul kimaradhat pont az a felbontás-frissítés kombó, amire nekünk szükség lenne .
Esetemben a Dell S2719DGF NEM támogatja a 1440p@120Hz-et. Kicsit utánolvasgattam miután nem láttam ezt az opciót a video options menüben és a Dell support fórumon volt rá pár ticket még az angry Xbox One tulajoktól és megerősítették, hogy vagy 1080p/120Hz-et fog tudni, vagy 1440p/60Hz-et konzollal a monitor, mert szimplán ezt támogatja.
PC-n nyilván tudja az 1440p/144Hz-et vagy az 1080p/144Hz-et gond nélkül amúgy (HDMI 2.0/DP-n) és maga a monitor nagyon korrekt ezen az áron (de még overdriveban a 155Hz-et is).
Kicsit mondjuk meglepődtem, hogy pont ez az 1 mód maradt ki kompatibilitásból - tudja az 1440p 60Hz, 1440p 144Hz-et - de a közöttük lévő 120Hz-et azt nem, így most az XSS-nél merengek itt az új setupban, hogy a 1080p/120Hz vagy a 1440p/60Hz ami jobb lenne a szememnek. Van értelme egyáltalán a 120Hz-nek 60FPS játékoknál? Freesyncet tud amúgy a monitor, be is van kapcsolva de nem tudom itt ugyanúgy működik-e mint PC-nél. -
soundsonic
aktív tag
válasz MarioAna #55233 üzenetére
Én egy ilyen [samsung] monitort vettem 84eFt-ért XsX-hez és tudja a 1440px 120hz hdr-t , de nem vagyok tőle elájulva külön tudna freesync premium-ot és 1ms, de egyszerre nem, (Pc-n 144hz-t). A hdr-t meg kikapcsolom mert fakó lesz tőle a géming. (Bár az eso-ban elég szép). Én csalódtam, vagy kifogtam egy rossz monitort. (Ja és 60Hz-n tudja igaz nem nativan a 4k felbontást freesync premiummmal)
[ Szerkesztve ]
-
soundsonic
aktív tag
válasz soundsonic #55235 üzenetére
Tudja egyszerre ezeket csak el kellett volna olvasnom a manual-t. Win 11-et és az xboxon is alpha os-t használok és a hdr, nekem a legtöbb esetben bántja a szemem. Sajnos dolby visiont nem támogat
-
MarioAna
senior tag
válasz Polllen #55234 üzenetére
Kompetitiv multit nem ezen a platformon tolom, arra ott a PC, egérrel, fixen 144Hz-en.
Most még a VRR-rel próbálkoztam de az is ki van szürkítve 120 Hz-nél, pedig a monitor tudja azt is . Szóval vagy
1. 1440p 60FPS VRR vagy
2. 1080p 120Hz VRR nélkül a két opció.
Igazából a Metro Reduxok és a Doom az egyetlen 120FPS game ami úgy érdekel, szóval így az 1440p/60Hz VRR+Freesync talán a nekem való opció. -
Krissz1983
aktív tag
válasz hombre[EU] #55065 üzenetére
Nem tudom cinikusan írtad e de ha nem akkor nincs igazad
Bevétel=sales
Profit=cash flowGive them nothing but take from them everything
-
Wesder
félisten
-
addikt
válasz hackeeeee #55240 üzenetére
Nem is az a kérdés, hogy reális -e az összeg érte. Hanem az, hogy milyen értékű az a termék, amihez kapcsoljuk. Biztos van akinek ez nagyon szimpatikus, de alapvetően elég szűk réteget érint. Azok közül is a tehetősebbek ennél komolyabb cuccot vesznek.
Egy low budget terméknél azért nagyon árérzékenyek az emberek. Már ha abból indulunk ki, hogy a Series S eléri a vékonyabb pénztárcájú, a koca konzolos, és a "második konzolnak veszem" típusú embereket.
Nekem is tetszik amúgy. Már a kezdetektől fogva bejött. Ettől függetlenül biztos nem vennék ~600 dollárért egy kijelzős Series S -t, amit ugyanúgy be kell dugni a konnektorba.
-
Wesder
félisten
Xbox has 'never been in a better position', according to Microsoft
"Xbox has “never been in a better position than we are right now”, according to Microsoft’s Phil Spencer, who also reiterated that Microsoft doesn't judge the Xbox division's success on retail sales or review scores."
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
parandroid
félisten
válasz Krissz1983 #55239 üzenetére
Pontosan ezt írta ő is. Sales = Revenue = Sales Revenue.
Amire te gondolsz, az a Profit Revenue.
A cash flow teljesen mást jelent, annak itt köze nincs a témához.p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
addikt
válasz parandroid #55246 üzenetére
Igen...a sales önmagában teljesen mást jelent. Szokták használni, de egészen más értelmezésben, illetve más szóval együtt. Pl. sales revenue, sales target, vagy breakeven sales.
Illetve használják eladásra, de nem bevétel függvényében. Mivel a bevétel az nem csak eladás. Pl. így: értékesítettek "X" millió konzolt összesen "Y" értékben.
Cash flow is csak részben igaz, mivel nem kifejezetten profit...de köznyelvben amúgy sem használják (pl. gamer interjú). Profit az legtöbbször profit.
[ Szerkesztve ]
-
Bluverkill
tag
"Phil Spencer wants to improve localization, globally and wants Xbox to become a global brand in all markets. They know there's alot of work too do, and their are committed"
-
Elderath
őstag
Ez a SoT karib tengeres tale marha jó lett. Most toltam le másodikat.
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
pzstm
titán
válasz Elderath #55249 üzenetére
nálam a Rare bőven AAA kategóriába lépett. Teljesen döbbenet amit a Game-el múvelnek/múveltek. És ahogy kinéz.....screenshot gomb eltört kb az 5 Tall Tale alatt...
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- LEGO klub
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Battlefield 2042
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok + játékok
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest