Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarioAna
senior tag
Ha csak maximum 1080p-ben gondolkodok PC kiváltására, akkor első blikkre elég lehet a Series S is? 4k-tól még mindig évekre vagyok, 22"-1050p@120Hz játszok PC-n .
-
MarioAna
senior tag
Annak a félelmemnek van szerintetek realitása, hogy a Series S nem tudja majd FHD-ban vagy esetleg 1440p-ben stabilan tartani némelyik címnél a 60FPS-t? Főleg fifára vennék most konzolt (én idióta mazochista barom) + hozzá egy 27" 1440p monitort, de a több cím is érdekelne majd idővel és a GP Ultimate is azért csábít.
Kicsit viszont parázok attól, hogy rettentően lebutított grafikával fognak S-re optimalizálni (az a Dirt gameplay videó tejóisten', nem követtem végül, hogy fake volt-e, de borzasztóan nézett ki). Évekig tudtam PC-n mediumon is játszani (anno E2180+HD4850-el vittem végig a Crysist), tehát kompromisszumképes vagyok.
Mivel nem jött most még FIFA 21 bundle, nem rendeltem elő egyelőre, de viszket az ujjam a gombon .
szerk: mire megírtam a regényt, meg is válaszoltátok másnak. Akkor nem phosok, hogy szaggatni fog a fifa 22 mondjuk majd S-en[ Szerkesztve ]
-
MarioAna
senior tag
Én tavaly kezdtem el játszani a witcher 3-al, most toltam ismét egy rövidebb ideig, de nem az igazi... bár még mindig inkább a bszós-kardozós genre, mint a robotkarú űrsiklós neonlightos budget GTA, ami a szojberpank lesz . Aztán lehet, hogy mégis be fog az is jönni, de meglepne. Előrendeléskor sajnáltam rá azt a +7 ezret kiadni, jelenleg én így állok.
-
MarioAna
senior tag
válasz hombre[EU] #14296 üzenetére
Engem ez egyébként eléggé sokkol. Arról volt szó, hogy 60FPS/1080p lesz szinte mindenhol SS-en.
Nem maga a játék, mert egy ordas nagy fos még PC-n is (van benne pár száz órám, plusz konzolt nem feltétlenül FPS/TPS-re veszek), de ez egy régi, optimalizálatlan cím...a mostani konfigomon simán elfut 60FPS fölött 1080p-ben is mediumokkal. Erre egy next-gen konzolon kajak 30FPS-re van limitálva?
Nagyon nagy félelmem van, hogy több next-gen cím is le lesz limitálva 30FPS-re a kisebbik konzolon...[ Szerkesztve ]
-
MarioAna
senior tag
válasz Wesder #14801 üzenetére
Ott sem játszok vele, mondom nem maga a PUBG az elsődleges probléma hanem, hogy egy már több éve kint lévő játékot limitálnak 30fps-re egy új next-gen konzolon. Ez alapján bármi combosabb hardvert igénylő új cím hogyan fog az ígért 1080p 60fps-sel futni?
Nem, nem arra vágyom, hogy betonstabil 60FPS fix legyen FHD-ben minden új game, de ne is 30 FPS-sel döcögjön egy új platformon, amit egy régebbi (használtpiacon kb XS- árába) kerülő PC tudja.
Bár gondolom, ha a One X-en el tudott futni viszonylag sok game gond nélkül 60 fpsen (tippelek, nem rendelkezek konzollal), akkor az XS is fogja tudni azoknál. -
MarioAna
senior tag
Van bevált olcsó alternatív kontroller egyébként, ami ajánlott? Úgy olvastam, hogy kompatibilis az Xbox One kontrollere, ha vez. nélküli akkor az csak plusz. 5-6k körül, ha kínából van az nem probléma. Series S-hez lenne majd alkalmi használatokra, arra nem adnék ki 22k-t egy gyárira.
-
MarioAna
senior tag
Tökéletes lenne bármi kb. arra a pár alkalomra. Bár még a FIFA topikban megkérdezem majd, ott fogyóeszköz a vezérlő szerintem.
Éveking használtam PC-n az usb-s fake X360 kontrollereket aliexpressről 2500 Ft-ért. Most egy Genesis PV59 Wireless van (ez is valami 7k volt). Nincsenek nagy igényeim, elsődlegesen a gyári lenne a mindennapos, csak coopba kellene legalább egy olcsó valami. Bár lehet a rakat USB-s kontroller közül valamelyik kompatibilis lesz vele, majd megnézem.
-
MarioAna
senior tag
MS Fligh Simulatort vajon fogja tudni 1080p-ben stabil 30-on a kisebbik konzol?
-
MarioAna
senior tag
válasz kazuma921 #17493 üzenetére
Én is most váltok első konzolra egy XSS-ben (na jó nem igaz, mert van egy Bittboy v3-am ) . PC-n a legtöbb játék amiért a 144Hz monitor + egér kombó kellene az multiplayer FPS, ott meg az online közeg számomra már bírhatatlan, egyszerűen casual playerként multi játék élvezhetetlen. Mindenben előbb utóbb jön egy meta és az összes játékos ugyanazt csinálja . Single player story játékokra meg szerintem fölösleges a gamer PC, ha az egy 113k-s konzollal megkapom.
Egyedül a stratégiai játékok + menedzser játékok amik PC-n tartanak (Crusader Kings 3, Football Manager széria). -
-
MarioAna
senior tag
Na míg várok a GPU beüzemelésére, addig megvettem két Tomb Raidert, most akciós az MS store-on, gondolom ezek nem nagyon fognak bekerülni GPU-ba majd idővel sem nagyon.
-
MarioAna
senior tag
válasz craftsman01 #19400 üzenetére
Nekem sem engedte telefonon keresztül. Utána meguntam és rájöttem, hogy lehet magán a konzolon is setupolni, ott már felment wifire.
-
MarioAna
senior tag
Most black friday miatt gondolkozom behúzni az Evil Within szériát...de megláttam, hogy Bethesdás....fog ez bekerülni vajon GPU-ba valamikor így, vagy nem is érdemes várni?
-
MarioAna
senior tag
Befejeztem ma a Tomb Raidert (2013), első konzol játékként egészen bejött....szerintem amúgy bőven elég szép ez ahhoz, hogy immerzív legyen és egy 32"-os FHD TV-n 60fps-el teljesen hibátlan élmény volt XSS-en.
-
MarioAna
senior tag
Na csak beadtam a derekam az Evil Withinekre, 5k-ért a kettő szerintem még pont rendben van a rendhagyó atmoszféra/story miatt.
-
MarioAna
senior tag
Az miért lehet egyébként, hogy a Brütal Legend néha meg-meg döccen XS-en? Az összes ilyen visszafele kompatibilis X360 cím hasonló? Tomb Raiderrrel játszottam, az hibátlanul futott (igaz az XOne alapból).
-
MarioAna
senior tag
A The Raven remastered most benne van a sima goldban, hozzáadtam a játékaimhoz onnan, de nem telepítettem még. A full libraryban viszont nem jelenik meg a listában. Ez most ilyen ideiglenesen játszható csak, vagy miért nincs ott? Próbaképpen a The Saints Row l: Gat out of hell ott van, ugyanonnan adtam hozzá, az sincs telepítve.
-
MarioAna
senior tag
válasz Bismarck24 #28692 üzenetére
Nekem is ugyanezt csinálta tegnap, soloban tudtam nyomni ettől függetlenül. XS+GPU nálam is, UPC nettel .
-
MarioAna
senior tag
Nah kipörgött az Unravel is végre. Zseniális szimplán. Anno PC-n elkezdtem, de most XSS-en sikerült végig is vinni, kezdem is a második részét szerintem .
Plusz behúztam alzarol ezt az akciós Cloud Stinger Core-t, pont vadásztam valami olcsóbb rövid kábeles fejest a konzolhoz. Majd írok összehasonlítást (van itthon sima HyperX cloud core PC gamingre, zenére meg superlux hd669, hd681, akg k92...plusz van két Bluetooth eszköz is, Blitzwolf BW-HP2 és egy Sennheiser HD4.40BT)...de fejhallgatóból sosem elég . -
MarioAna
senior tag
válasz szimszonos #29280 üzenetére
csak majd a mezei Clouddal [link] tudom összehallgatni, nem a sima Stingerrel (olyanom nincs, még ).
[ Szerkesztve ]
-
MarioAna
senior tag
válasz l.skywalker #29329 üzenetére
The Council complete season -75% $6.24-ért jó vételnek tűnik? Sok véleményt nem olvastam a játékról sem itt, sem a XOne topikban, igaz még egy gameplay videót sem kerestem .
-
MarioAna
senior tag
válasz l.skywalker #29455 üzenetére
"We established this partnership with EA because they are as passionate as we are about helping people..."
Remélhetőleg arra a szintre soha nem fog lesüllyedni az MS, mint amit az EA csinál support néven .
-
MarioAna
senior tag
válasz Wesder #29464 üzenetére
Nem. Igazából arra nem akartam ironikusan reagálni, hogy az EA-t együtt említeni a support/caring with people/customers témában (akik ebben konkrétan a lehető legalja, amit bármilyen szolgáltatásban megengedhetne magának egy cég, vagy egy normális versenyhivatal felógyelné) az nem a legszerencsésebb azok szemében, akiknek van velük tapasztalata.
Ettől függetlenül megértem, hogy a vállalati kommunikáció megkívánja a felszínen ezt. Magában az announcmenttel nincsen bajom, mondjuk az talán szemétség, hogy az előlegesen beharangozott napon jelentik ezt be és nem jóval előtte.
-
MarioAna
senior tag
Közben ma pár órára ki tudtam próbálni a HyperX Cloud Stinger Core fejest. Nagyon könnyű nyilván, a párna anyag nekem plusz, hogy nem műbőr, nem fog szétmállni pár év után (ha persze kitart addig egyáltalán), nem melegedett agyon benne a fülem. A Controllal toltam, illetve FH4-ben mentem pár kört. Ezért az árért (9k-s alza akció) teljesen vállalhatónak tűnik egyelőre, még nem hallgattam meg egymás után a házban lévő összes fejessel felváltva, de nem tűnt borzasztó tompának a hangminőség. A sima Cloud-tól nyilván elmaradt (sima Stingerem nincs itthon). A térhangzás okés volt,, hangerő is, befelé egész jól szigetel még a mesh párna ellenére is.A mikrofont nem próbáltam egyelőre.
-
MarioAna
senior tag
Control közben XSS-en kaptam egy "Out of VRAM" hibaüzenetet, kidobott a home page-re a játékból. Kezdjek aggódni, vagy csak így jelzi a rendszer, hogy tartsak néha szünetet?
-
MarioAna
senior tag
Befejeztem a Control-t XSS-en, hát felemás érzések. A story és a koncepció elég jó, gyönyörű a játék még S-en is és hangulatosak szerintem a karakterek (főleg a finn gondnok ), de a végére az eltúlzott repetitív harcok unalmassá teszik az egészet. A fő szál után a maradó mellékágat az első harc közben (Tommasi) abbahagytam inkább. Ez a normal nehézségen 1 bekapott hit -50-70% HP ez nevetséges és a respawn system szerintem a legrosszabb, amivel eddig single playerben találkoztam. Nem elég, hogy felbaszod magad azon, hogy egyhitelnek az enemyk, cserébe még a control point amire visszadob is alapból messze van, de amikor még az úton visszafelé kétszer is spawnol eléd egy csapat piroskát, ott azért az agyvérzés kerülget .
Tudom ott az assisted mode vagy mi, amivel testreszabható a difficulty és amúgy is PC-ről jöttem, úgyhogy a használható kontroller aim az még pár száz órányira van tőlem, de ezt túltolták szerintem. Na mindegy, mosolyogtam eleget azért némelyik küldetésnél /objektumnál/, és sajátos hangulata van. -
MarioAna
senior tag
Ez a Rory McIlroy PGA Tour (EA playből a golfos játék) eléggé beszippantott az elmúlt napokban, hiába 2015-ös. Anno még valami 08-as Tiger Woods szériát toltam PC-n. A Control után felüdülés a szél+ lejtős pázsit kombón ragelni, az overpowered AI helyett .
BUÉK a topiktársaknak és kifagyás + bug mentes és valódi javításokat eszközölő patchekkel teli 2k21-et! -
MarioAna
senior tag
Ez "A Sea of Solitude" nagyon beleillik a Life is Strange vonalába, a létező összes lelki traumát érinti, a gameplay mechanic eddig szerencsére A-ból B-be menős, gyűjtögetős. Zseniális eddig.
-
MarioAna
senior tag
válasz hombre[EU] #34686 üzenetére
pont ez jutott nekem is eszembe, miközben néztem a 40 perces CP videót a launch bugokról és a false ígéretekről, hogy a CDPR hogy megvezette a gamer társadalmat (meg is érdemeljük mondjuk, mert az EA Sports modelljét fogja követni minden kiadó az ő számaikat nézve ). Én nem játszottam még CP-vel, nem tudom mennyit javítottak ki belőle és a jelenlegi státusz hol van [ehhez képest] ...
A Rockstar amilyen konstans elit szintet rakott le minden játékukkal, teljesen vér profik és szerintem is példaként őket lehet hozni a qualityre.
Oké a GTAIV launchnál ott nagy volt az akkori gépigény kicsit, de game breaking bugokra nem emlékszek (legalábbis ennyire nem). Igaz, akkor még nem volt ennyire tolva a social media+internet .[ Szerkesztve ]
-
MarioAna
senior tag
Ma befejeztem a Sea of Solitudeot XS-en, szerintem kicst rövidre sikerült, de mély az biztos....
). Még 1-2 órányi main storyline lehetett volna. Minden esetre ez bőven inkább A-ból B-be lineárisan eljutós, depressziót képernyőre nagyon jól átültető játék, nem igazán van benne mechanikus kihívás, komolyabb puzzle...sem harc sem nagyon. Alapvetően emiatt nem tudom hova tenni. Mindegy, végülis egy 2 órás drámafilm helyett megérheti 1-2 nap alatt végigtolni, szerintem összesen nem sem volt benne 4 óra gameplay.that's what she said Valamiért nekem sokszor a Masochisia ugrott be, bár az a másik véglet.
-
MarioAna
senior tag
na bekerült egy Samsung 860 500-as SSD egy Orico 3.0-ás tokba a Series S kiegészítéseként. Egyelőre még nagyon nem teszteltem le, de a 2GB-os Astroneert tényleg kb 5mp alatt dobta át a belsőről külsőre. Szedem most le rá a Yakuza 0-t, felhypoltatok azzal, hogy jön a GPU-ba a többi része is, és amúgy is valami GTA pótlékot kerestem .
-
MarioAna
senior tag
Brazil storeban -65%-al van a FIFA21 standard edition, ~6700HUF-ra jön ki (drágább átváltást írtam a brazil gift card miatt). Ennyiért már én is behúztam (és tényleg nem kerül be EA playbe most 1 hónap múlva ).
Pár youtube review után valamennyivel jobb a career mode, mint a 19-20-ban (mondjuk azt alulmúlni nehéz) és hát a PES 2021 sajnos nagyon kókány Xboxon a moddolási lehetőségek nélkül , így nem nagyon van alternatíva. -
MarioAna
senior tag
válasz Dzsoki92 #35697 üzenetére
Simán böngészőből nyitottam meg az MStore oldalát és ott vettem meg (viszont meg kell adni kártyaadatokat+egy brazil címet is a kártyához, nem tudom tudsz-e végül fizetni ott azzal). Nekem volt RBL gift cardom, azt váltottam be (megadod a bankkártya adatokat, majd fizetés előtt átváltod az MS walletedre és az azon lévő összeget váltod be). Nem tudom mennyire "okés" a módszer. [youtube videó alapján].
Ha nem okés, a modok törölhetik a hsz-t . -
MarioAna
senior tag
A Yakuza 0-ba hiphopp beleszaladt 7 órányi gameplay és még a sztorinak szerintem a negyedénél nem vagyok (Chapter 2) és a minigameket sem tolom ész nélkül.... Kegyetlenül beszippant és roppant szórakoztató néha a harc benne, amikor nem valami meta bossfight van. Rég nevettem annyit játékban, mint amikor elkezdte először ráhajtogatni a biciklit az ellenre . Mondjuk a sztoriban néha a cringe-szint kiéget.
-
MarioAna
senior tag
Olvastam Xbox fórumon+redditen, hogy van ez a jelenség, de itt van akinek eldobálja jelet a kontroller néha? Tegnap nekem is ledobta vagy kétszer Yakuza 0 alatt, ma a másik vezérlőt a barátnőmnek Slime Rauncher alatt alig akarta felismerni. Most meg megy gond nélkül
-
MarioAna
senior tag
válasz l.skywalker #37101 üzenetére
Ugyan, ez a lehető legrosszabb annak, aki egy valamire való amerikai focis játékot akar. EA az elmúlt 10 évben nem csinált jó sportjátékot.
Mondom ezt úgy, hogy mindegyikkel toltam Madden 08 és FIFA 98 óta, plusz most vettem meg a FIFA 21-et is a napokban . Nincs konkurencia (2k az NBA vonalon mondjuk oktatja őket), reméljük a PES22 jó megvalósítás lesz majd. -
MarioAna
senior tag
Én is behúztam most a Witcher 3 GOTY + Bioshock collectiont 3-3k HUF-ért, hogy ha egyszer elfogy a GPU akkor legyen mivel szórakozni...bár mire lejár az 1 év, lesz már 30 cím, amit GPUn kívül kellene végigjátszani.... szóval úgysem érek a végére soha . Yakuza 0 is nagyon lassan halad, van benne 15 óra már de még mindig chapter 4 ... erre most megnéztem és még MENNYI VAN hátra . Ez ilyen100 órás komplexumú? Én naiv azt hittem, hogy azért pár nap alatt végig lehet pörgetni, ha csak a main storyra fókuszálok (de csak az útközben "belefutok"mellékszálakkal megakasztanak állandóan ).
-
MarioAna
senior tag
válasz hombre[EU] #40995 üzenetére
Ajjaj, ahhoz hozzácsaphatnának egy worldwide -25% kontroller akciót is, mert fogyóeszkösz lesz nagyon hamar .
-
MarioAna
senior tag
Na "végére" értem a Yakuza 0-nak...37 óra, 22%-os teljesítettség (az utolsó 4-5 chapterben már csak a main storyra fókuszáltam). Pár - szerintem - túltekert boss-fight kijutott azért a végére, de a maga nemében zseniális és kötelező darab. Tényleg úgy éreztem, mintha egy ultracringe yakuzás sorozatot néztem volna, ahol néha kellett A-ból B-be eljutni és közben agyonverni mindenkit . Ami nekem nem jött be az pont ez a gombgyilkos verekedés benne, kicsit nyugisabb játékokhoz voltam szokva eddig konzolon és itt másodpercenként 15ször várta volna el néha, hogy nyomjak le 3-4 gombot kombóban.
A sorozat többi részét szerintem kihagyom, mert bármennyire is megfogott a világ + a sztori, az összes rész szerintem a GPU végére nem lenne meg, csak ha egyedül ezekre koncentrálnék.[ Szerkesztve ]
-
MarioAna
senior tag
válasz Hapcimalac #45560 üzenetére
Első játékom volt amit végigtoltam most XSS-en, teljesen vállalható és élvezetes volt a sztori+szerintem a világ látványos. Már persze ha a TR : DE-re gondolsz, bár most az 885 Ft, szóval szerintem igen . Ennyiért bőven jó, én drágábban vettem anno és még úgy is elég jól elvoltam vele.
Nem mondanám csúnyának sem, persze kinek mik az igényei, lásd más szerint 30FPS/csúnya/játszhatatlan. Bár ezután én a Brütal Legendet toltam végig, na az valóban visszalépés grafikailag még ehhez képest is . -
MarioAna
senior tag
A simához képest nem tudom mennyi pluszt ad ez a remastered verzió. Nem mintha az original Crysis 1 bármilyen formában is "csúnya" lenne mai szemmel nézve. Kicsit ezekkel a remasteredekkel az a feelingem, hogy egy sima játékba beraknak 4k textúrákat (amiket egy mezei modder megcsinál amúgy) és eladják újként.
Ha csak a játékmenet érdekel akkor EA Playben benne van mind a 3 rész (a 2. rész zenéje az fixen a best ever valaha is - Hans Zimmer miatt ) . -
MarioAna
senior tag
A Control nem egy rossz game. Azt viszont én sem értem, hogy az UE mivel ér többet, mint a "sima" ami GPU-ban van. Gondolom az a két DLC adhat hozzá igazi pluszt azok számára akiket a történtet megfogott. Én az alapjáték vége után egyből töröltem is, annyira azért nem volt nagy durranás sem a sztori, sem a játékmechanika. Kifejezetten idegesítő volt az A-ból B-be /még teleport után is/ rohangálás közben spawnoló felesleges fightok, amik normal nehézségen rettentően túltoltak... Azért megmosolyogtatott némelyik elátkozott item .
-
MarioAna
senior tag
Sziasztok!
Gondolkozok az Xboxról mobilra streamelésen, amihez kellene egy telefontartó a kontrollerhez. Van esetleg tapasztalat Telefon tartó Xbox One kontrollerhez hogy ez jó a Series kontrollerhez is (XSS)?
Szilikon toknál ugye más a kivágás a két kontroller között (printscreen gomb), de méretbeli elétérés is van szerintem közöttük egy pici. Ezért is kérdezem, hogy vajon rápattan-e a hátára gond nélkül egy ilyen tartókonzol. A teló egy 6.3" Redmi Note 7, szóval méretben semmi extra(that's what she said).
Illetve KV-nál van ilyen alternatíva? Az sem baj ha kicsit drágább, ma be tudnék ugrani érte, de nem találok semmilyen keresőszóval még csak hasonlót sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs