Hirdetés

2024. június 6., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox Series X|S (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-11 12:19:40

LOGOUT.hu

Üdvözlünk az Xbox Series topikjában

Lenyitás után a az Első lépéseket és a Gyakran ismételt kérdéseket olvashatjátok, teljes összefoglaló közben készül.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#107395) elder troll válasza persil (#107384) üzenetére


elder troll
senior tag

Lehet erősen fogalmaztam az alázás kifejezéssel, de kapta az ívet rendesen.
Amúgy nekem már a grafika, a sértően gagyi karakteranimációk (főleg a "mimika"), irányítás és kamerakezelésen elhasalt, de azért adtam egy esélyt neki. Tisztában vagyok vele, hogy egyfajta elmetrükkre alapozzák az ilyen játékokat, miszerint rengeteg sikertelenség után egyfajta katarzist él át a delikvens (extrém példa szerint 15 órányi oboázás és közel 400 halál után).

Tökéletesen tisztában voltam azzal, hogy ez nem az én stílusom, azért is kerültem idáig nagy ívben, de 1x ki kellett próbálni. Fórumtársunk által linkelt "macskás" videó láttán azt gondoltam, hogy ezt tudom jobban csinálni, de nem. Az ember ijedtében tényleg össze-vissza nyomkodja a gombokat, nálam az ugrás gombot sikerült reflexből nyomkodni, amikor próbáltam volna elkerülni egy piros csapást.

Szerintem egy szájbarágós tutorial hiányzott legjobban a játékból (egy valamire való animátoron kívül). Kevésnek éreztem leírva látni, hogy mit kell nyomkodni, még a hozzátartozó egérmoziból sem jött át, hogy pontosan mikor mit kell csinálni. Szóval amikor bemutatja a játék, hogy pl.: ez a deflect, akkor a játékost berakná egy virtuális területre, és nem engedné tovább, amíg 5 sikeres deflect-en van túl (akár kicsit belassítva a fontos momentumnál). Naivan azt gondolom, hogy ez sokat segítene a stílus újoncainak.

#107388 Moby
Tudtam én, hogy lehet fokozni a kacsás dolgot :DDD

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox Series X|S (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.