Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lefty
addikt
Nem vagyok nagy autóversenyzős, de ami a FH2-t illeti az már gagyi, hogy versenyt nem kesztyűben vezetnek benne... Nézem a belső nézetes videókat és csupasz kézzel tolja neki az emberke.
más: A GTA5 meg nagyon atom lesz, és örülök, hogy sikerült ide is 1080p-t varázsolni. Dobozos verzióhoz lesz vajon térkép? Ennek illene a polcon lennie.
[ Szerkesztve ]
-
vg
addikt
nekem már két napja magyar profil alatt nem is látja a játékokat, we did not find anyting... mondjuk csak kíváncsiság miatt néztem meg magyar marketet.
-
i@lex
őstag
Live nálatok is elszállt?
-
Lefty
addikt
Csak az a kérdés merült fel bennem, hogy ok, korrigálták update-el a dolgot, hogy a kinect nélküli gép ne kapjon túlfeszt, így megszűnt a kerregés. De ha én veszek mondjuk 1 hónap múlva kinectet hozzá, akkor elég lesz a feszültség? Okosan tudni fogja, hogy érzékelt kinectet akkor úgy adagolja a feszültséget?
-
hadogabi1
senior tag
Szerintem ez a kinect-es dolog csak kamu volt. Nekem az elejétől van hozzá kinectem mégis kerregett most meg csendbe van. A feszbe max érthették a kinectnél hogy eleve túl nagy volt a fesz sokkal több mint ami a kinecthez kell és mostmár minden gépen csak annyit kap hogy a kinect-el menjen. Persze ez megint egy összeesküvés elmélet
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
NORBl
aktív tag
Box kezel billentyűzetet, egeret ?
-
MunezXBK
nagyúr
Ha esetleg megjavulna a Live, a Titanfall partnereim firkáljanak rám bitte.
-
nagyúr
A tegnap megjelent GTA V first-person trailer tömörítésmenetesen megnézhető a Gamersyde-on. Ja, és vannak új képek is!
-
Lefty
addikt
válasz bulikavagyok #23622 üzenetére
Ilyen lassan még nem telt idő, mint ahogy most telik nov 18-ig.
-
cyberkind
félisten
Amúgy már van Ps3 vs Ps4 összehasonlító vidi is, van ám bőven különbség.
-
RichieTri
senior tag
Megy a live
live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
nagyúr
-
helf
csendes tag
Valaki akinek megvan az Advanced Warfare tudni mondani valamit arról, hogy hasonlít-e valamennyire BO1-2-re? Gondolkozok rajta, viszont MW3 és Ghosts is csalódás volt nekem (BO-kal ellentéttel). Gameplayeket nézve viszont eléggé Black Ops 2 beütése van, játék közben is?
-
senior tag
van akinek van itt play & charge kit-je? hány órát bír egy töltéssel?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Ron Swanson #23631 üzenetére
Órára meg nem mondom pontosan, de kb. 1-1.5 hét, aktivitástól függően.
-
cyberkind
félisten
Egyébként ha már ennyire újít a Gta, remélem hogy beleújították a vezethető vonatot is, mert nem volt az csak egy küldiben ha jól tudom.
-
addikt
Ez kemény.
Igazi system seller játék lesz belőle.
A képek is igen durván jók. -
Mathiask
senior tag
Ha rákötök a one-ra egy teljesen tele lévő külső hdd-t(ntfs), akkor le tudja róla játszani a filmeket, vagy formázni kell még mielőtt látni fogja? Vagy mindenképp kell rajta szabad helynek lennie?
-
Kecuhun
senior tag
Tudom, hogy Playstation 3 illetve 4-es videó, de hátha érdekel valakit. Gondolom az Xbox One verzió is hasonlóképp fog kinézni.
-
tunkiih
őstag
-
Buster17
addikt
válasz Donibrasco #23643 üzenetére
Na az első ember akinek nem tetszik a cod
-
gabesz839
senior tag
válasz Donibrasco #23643 üzenetére
Ezért kellene egy demó amit ki lehetne próbálni, és akkor nem dob ki az ember egy rakás pénzt az ablakon.
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
-
cyberkind
félisten
válasz gabesz839 #23646 üzenetére
Nem tudom, de pl én a Tomb Raider új részéért már most kiperkálnám a pénzt, mert tuti hogy jó lesz, de a CoD meg a hasonló játékok nem érnek ennyit, ahogy mondtam is 6-8 óra kampányért vicc.
Ott van a Metro Redux, amiben 2 játék van, és hosszúak, vagy a Master Chief Collection, na az abszolút vétel, és persze a GTA 5 is, de még sorolhatnánk.[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz tunkiih #23649 üzenetére
Nem tudom, de az AK-12-re ráférne egy nerf mert elég erős.
Amúgy a játék elég jó lett, most toltam pár meccset, szokásosan balfasz vagyok de határozottan tetszik. Az ugrásokat már egész jól megszoktam, de a dodge... Viszont ahogy néztem sokan még nem használják azt.
Méltó utódja a Black Ops 2-nek.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Háztartási gépek
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest