Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
Ha bejön a Metro, és nincs ellenedre egy kis gyorsulás ( ) akkor install, ha nem jön be a Metro, és alapból hánysz a gondolattól (persze, szerintem alaptalanul, de sokmindent láttam már a témában...), akkor ne tedd fel, egyszerű
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
addikt
Contra:
- Metro UI (bár nem mindenkinek)Pro:
- Taskmanager (ennek xp óta így kellett volna lennie)
- Ütemező (BD FX cpuk...)
- Gyorsabb indulás (és leállás)Kb két hete használom folyamatosan (munkára is). Hirtelen ezek jutottak fejembe...
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
pzstm
titán
20másodperc alatt simán feláll SSD-n mondjuk (vagy még kevesebb)
Nincs hozzá még. Viszont alapból magyarul szólnak hozzád a METROs appok javarészt. Viszont a többi helyen angol lesz minden.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
kizárólag DP alá valók. Win7 SP1-ből házilag heggesztet nyelvi fájlok.
mellékesen megjegyzem, hogy hazavághatják az oprendszert is, meg a boot menüjét is....
All files from lps come with 8102 build version, if the lp brick your OS, don't cry here.van ilyen tapasztalat is:
after applying one of these packs (dutch x64), IE (metro) lost its addressbar,
I wasnt able to shutdown anymore, because no popup with 'shutdown, reboot, log off' appeared.had to switch back to default language....
szóval tőlem hajrá, de én óva intek mindenkit ettől
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
vlevi
nagyúr
válasz kleinguru #8502 üzenetére
"Contra:
- Metro UI (bár nem mindenkinek)"Nem a metró a probléma, az, olyan amilyen. Van, amelyik alkalmazáshoz illik, de van, aminek nem áll jól. Pl. a metrós fruit ninjával semmi baj
Én kizárólag azt hiányolom, hogy elvették a start menüt, és helyette olyat adtak, ami abból, amit a start menü tudott, abból kevesebbet ad.
- Keresés hülyén van megcsinálva. Jobb szélen írom be a keresést, és tőle fél méterre balra jelenik meg a találati lista
- a telepített programok semmilyen formában nincsenek csoportosítva. Teljes az összevisszaság. -
addikt
Az összevisszaságra a programok telepítőinek (gyártóknak) kell(ene) figyelni. (később talán jobb lesz)
A keresés szerintem is egy fos (megjelenítés szintjén, 27" wqhd monitorom van)...
Amúgy amit leírtál azt összefoglaló néven metro ui-nak írtamA kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
-
rita7107
aktív tag
Honnan lehet megtudni, hogy egy eszköz benne van e a belső driverek között?
Érthetőbben:
Van egy Pinnacle DV500+ -om, és addig nem tenném be a win8-as gépbe amíg nem tudom hogy kezeli e valahogy az analóg részét (nem a firewire csatlakozóját).Régen ha jól tudom volt erre lehjetőség valahogyan, csak már nem emlékszem hogy hogyan...
-
A_ScHuLcZ
addikt
Vannak a windowsnak ezek a beépített képek, videók, stb mappái, át lehet ezeket valahogy mozgatni másik meghajtóra úgy, hogy a win is azt kezelje képek, videók, stb mappaként?
Mert a win-t csak egy 30-as partícióra telepítettem, nem ott szeretném tartani a fényképeimet például, viszont a metro-s képnézegető abban a mappában keresi a képeket.Valamint erről a beépített képnézegetőről észrevétel még, ha egy bizonyos helyről megnyitok fényképet, akkor nem lehet léptetni, hiába van még a mappában több kép mellette, erre vajon van valami beállítás?
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
pzstm
titán
válasz A_ScHuLcZ #8515 üzenetére
jaajdehogyis....
csak oda kell linkelni, meg kell adni neki másik helyet is (otthonról pontosabban el tudom magyarázni, ha addig valaki nem tenné meg)
-
vlevi
nagyúr
válasz kleinguru #8510 üzenetére
"Az összevisszaságra a programok telepítőinek (gyártóknak) kell(ene) figyelni. "
Mondjuk a Visual Studio 11 béla telepítője is összevissza gányta a start képernyőt.
A programok gyártói egyébként megcsinálják a saját dolgukat rendesen, mert telepítéskor a megfelelő program csoportokba (külön folderbe) kerülnek a telepített progik, csak éppen a Win7 start menüjével ellentétben, a nyócasban ez a csoportosítás látszólag elvész.
Win7-ben nem is látod, hogy annyi ikonnal tele van szórva a stat menü, csak ha rámész az all programs-ra. A start menüben látszólag csak az a néhány dolog van, amit tényleg használsz is, és ha beírsz valami keresést, akkor jön elő, hogy mi minden található még meg a gépen. -
nagyúr
Win7-ben nem is látod, hogy annyi ikonnal tele van szórva a stat menü, csak ha rámész az all programs-ra.
Tele van ikonna ez igaz, de csoportosítva van.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
pzstm
titán
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
-
raidx
őstag
válasz A_ScHuLcZ #8515 üzenetére
Igen át lehet! Két féleképpen is (ha engedélyezve van).
Intézőt megnyit, jobb klikk a kívánt könyvtárra, kiválaszt áthelyezés mappába, helyet megkeres és a többi értelemszerű.
Ha nem látszik az "áthelyez mappába" akkor jobb klikk után Tulajdonságok, Hely és a többi már gondolom megy.
Engedélyezni például az "Ultimate Windows Tweaker" progival lehet. Wigyázat mert nagyon el lehet rontani a dolgokat ha nem ismered és nem figyelsz! Jó, hogy a progi tudja az alapra állítást!
Erősen ajánlott előtte egy mentést eszközölni a rendszerről!
Ha másik meghajtóra kerül át a mappa rendszermentéskor a Win azt is beveszi a rendszerterületbe mentéskor.
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
pzstm
titán
válasz Boonen007 #8526 üzenetére
40dollárért, hálából mert teszteltelésben segítettél
Viszont:
you need "an underlying license for either Windows XP, Windows Vista or Windows 7". Luckily for most people, finding a Windows license from the past 11 years shouldn't be that hard, still enabling you to upgrade extremely cheaply.ez most még nem annyira világos mire is gondolnak....
-
pzstm
titán
válasz #19617792 #8528 üzenetére
de, cikk szerint lehet. csak ez az underlying license nem világos nekem annyira...be kell szkennelnem egy kulcsot vagy csak simán meg kell adnom majd vagy hogy gondolják??? persze lehet én vagyok off most a hét után és nem is kellene kommentelnem
-
Воланд
titán
szerintem siman csak meg kell adni. lenyeg az, hogy rp-rol valo frissiteskor is ugyan ugy kell egy eredeti windows kulcsa, csak nem arrol frissitesz, hanem mehet az rp-rol.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
front3r
őstag
Na akkor nem értem végleg. Akkor mégis csak kell egy már megvásárolt Windows.
Azt hittem azok is vehetnek 40 dollárért Windows 8-at, akik felrakták a gépükre Windows 8 RP-t.
Így akkor annyi értelme van csak, hogy RP-ről tudsz upgradelni RTM-re.Jól értem?woland_y2k: Na így már világos, nem is kérdeztem akkor semmit.
[ Szerkesztve ]
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
Воланд
titán
hat az ms-nek kb. mindegy, mert a termek el lesz adva, a user meg nem fog semmilyen ellenorzest kapni, hogy van/volt-e joga a frissitesre. bar itt tenyleg az a kerdes, hogy aki eddig lopta win-t az most kifizeti-e majd a 40 eurot?
(#8533) front3r: igen, jol.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
pzstm
titán
válasz Sub-ZeRo #8535 üzenetére
ha nálunk is kapható lesz, akkor tudhatnád, hogy ezen a kontinensen úgy váltják az árfolyamot, hogy 1 dollár= 1 Euró
amúgy aki eddig warezolt az ezután is fog szerintem,mert felháborodik majd hogy 10ezer Ft úristen egy microsoft termékért (jah igen ezt legalább 3 évig használhatja majd....de sebaj...és ha visszaosztjuk egy évre majd egy napra, akkor még kishazánkban is nevetséges összeg jönne ki)
[ Szerkesztve ]
-
-
vlevi
nagyúr
"aki eddig warezolt az ezután is fog szerintem"
Erről csak annyit, hogy az egyik játék (GT Legends)-el kapcsolatban volt egy fórumon valaki, aki nagyon érdeklődött, honnan lehet letölteni. Nem bírtuk rávenni, hogy bammeg, 900Ft-ért utánaddobják bármelyik bevásárlóközpontban! Nem. Olyanról, hogy programot venni, még nem hallott. -
vlevi
nagyúr
válasz leviske #8540 üzenetére
Ez most is így van. Ha vettél valamikor egy Win7 32 bit Home Premiumot, és hogy tetézzem, mondjuk német nyelvűt, akkor is, ha letöltöd az MSDN-ről a gyári Microsoftos Win7 64 bit magyar Home Premium iso-t, és azt telepíted, akkor is ugyanazzal az eredeti szériaszámmal legálisan használhatod. De home premiumról nem tudsz váltani profra, ultimate-re, de azthiszem ez egyértelmű, hiszen az már tényleg más.
-
törölt tag
Aki ennyi pénzt is sajnál egy eredeti OS-ért, annak tényleg nem való Windows...
Viszont annak valószínűleg a kedvezményre jogosító eredeti Windows XP, Vista, vagy Windows 7- e sincs meg tehát eleve kiesik
Kivéve, ha esetleg kapta valamilyen módon az imént említett OS-ek eredeti példányát, aztán most fanyalog, hogy ő már pedig nem ad érte - a 8-asért - 40 €-t.
-
leviske
veterán
Van valahol leírás arról, hogy hogy tudok újra nekiugrani az USB telepítő létrehozásának? Csak mert az Upgrade Assistant kiírta, hogy egy hiba miatt leállt (nem találta "a fájlt") és most, ha elindítom megint, újra le akarja tölteni az egészet, ami ma már a 3. eset volna (egyszer létrehozattam vele egy ISO-t, de meggondoltam magam)
-
leviske
veterán
és -Zeratul-: Akkor azt mondjátok, hogy semmi értelme nem is volt próbálkozni azzal, hogy az Upgrade Assistant ügyködjön az USB létrehozásával?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Lexus, Toyota topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest