Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
< CyberBob >
őstag
Az igaz, hogy az Intel kicsit bealudt ami a fejlesztéseket illeti. Viszont nem most kezdte a szakmát és rengeteg tapasztalata van ami nagyobb részben használható a megváltozott körülmények ellenére is. és övé a legfejlettebb gyártástechnológia. Gyakorlatilag korlátlan erőforrásokkal rendelkezik így nem kérdés, hogy megcsinálja. Az ARM-es megoldások egyetlen előnye a kis fogyasztás cserébe kis teljesítmény az x86-hoz képest. Ha megközelíti teljesítményben az asztali rendszereket pont a fogyasztás ugrik meg akkor meg minek váltana bárki.
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
pzstm
titán
na akkor aki még nem tudná:
Frissítés Windows 8 Pro-ra 39.99$-értiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
HIJ
őstag
És a különböző kiadások között lehet frissíteni? Tehát most a 8400 -re felmegy a majdani 8500? Mert nekem eddig csak egy CP -m volt, és friss installal tettem fel a 8400 -et. Mondjuk gondolom működik a dolog, csak azt nem tudom hogy iso -ból kell megcsinálni a frissítést vagy windows update -el jön?
-
pzstm
titán
kétlem, hogy frissíteni lehetne az RTM-re, azt meg hogy WU-n keresztül azt egyenesen kizártnak tartom. Amúgyis jobb a clean install egyébként
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
törölt tag
Ja
No egy dolog aggaszt kicsit. Illetve nem láttam egyértelmű utalást rá, és érint vaskosan.
A fentebbi árak (40$ letöltős 70$ dobozos) egyaránt vonatkoznak OEM és Dobozos Windows 7 -ről történő frissítésre is 8-asra?
Mivel nekem van OEM is és Dobozos-os is, mondjuk főként a dobozos-ost akarnám frissíteni.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz #41133696 #8412 üzenetére
annyi a lényeg, hogy eredeti Windows legyen a masinán. Onnantól már mindegy hogy előtelepített OEM vgay épp dobozos
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
törölt tag
-
őstag
szép napot!
felraktam a laposomra a 8400-at egy üres partícióra. A gépen volt egy rejtett recovery, egy win7 és egy adat paríció ezen kívül.
namost a win8 bootmanager felkínál nekem két indítási lehetőséget a telepítés után: önnömagát, ez jó, de a másik nem a win7, hanem a recowery, vagyis a win7-hez nem férek hozzá, csak újra tudnám húzni a rendszert.
lehet ezen javítani valahogy, akár külső progival vagy angy bukta van? -
őstag
nem. az msconfigban is csak a win8 és a recovery van.
a legjobb, hogy nem tudom hogy tudnám kikapcsolni.
az energiagazdálkodásnál a power gombhoz hozzárendeltem a kikapcsolást, de akkor is csak aludni megy.
ja és az msconfig megtalálása is egy külön móka. van ezen a .... futtatás?[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
"ja és az msconfig megtalálása is egy külön móka. van ezen a .... futtatás?"
ott van ahol eddig. windows gomb + r.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
pzstm
titán
-
őstag
látom.
megoldottam közben, easyBDS-sel beraktam a bootmanágerba.
az volt a gond, hogy ugye ezen a laptopon a gyári win7 rejtett telepítő partíciója volt az első boot rendszer, és ha felraktad onnan a 7-et, akkor volt csak oprenszered.
a 8-as telepítője meg azt hitte, hogy az a másik.
most már felkínálja mind a hármat, tudom indítani a 7-et, a 8-at, meg a recoveryt.
a metrot meg meg kell szokni, elég éles váltás az eddigi (95-w7) dolgokhoz képest.
nekem olyan mint az ubuntun a unity, vagy mi. az ubit azóta nem használom, amióta azt bevezették. -
pzstm
titán
izéé.... a Store csempén egy egyes szám található.(egy app frissíthető ergo)
Belépek storeba jobb fel ső sarokban egy link: Updates (1). Rákattintok és no updates available. Manuálisan is próbáltam rákeresni de semmi.Másnál nincs ilyen?
-
-
dergander
addikt
Körülbelül mennyibe fog kerülni ha boltba veszem meg?
Ha már a letöltés 40 euro lesz ami persze nemsok...
Mondjuk teljesen mind1 ez lesz az első olyan rendszer amit kötelezö megvennem,eddig még nemvolt hivatalos rendszerem de az új bull konfigom megköveteli
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz Sub-ZeRo #8428 üzenetére
olyanom van, de érekesYour apps részen nem is látom. Megy is a feedback, hogy valami nem okés. Bár ezt a kis időt RTM-ig már csak kibírom valahogy
-
nagyúr
Én vagy hatszor próbálkoztam vele, mire bejött hogy mihez jot update.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
medek3
aktív tag
Úgy látszik hallgattak rám és 8 ezerért adják a win 8 at
Igaz csak a régi win tulajoknak. -
oO7
őstag
az újaknak meg még olcsóbban... (akik most júniustól 2013 januárjáig vásárolnak win7-es gépet)...
szóval az újoncok meg az "early adopterek" olcsón megússzák, remélhetőleg ezt kellően szanaszerteszét promózzák és tényleg már ennek az akciós időszaknak a végére is egy relative komoly részesedése lesz a rendszernek...
-
pzstm
titán
épp cseteltem egy távoli kolégával, és ezt írta:
"well, we want to sign-off on 12th of July"jah és találtam egy másik képet is amit eddig nem láttam mégWin8 RT-ből való)
-
knor82
csendes tag
-
pzstm
titán
Ez nem a 40 dollaros
ez a 15 eurós
http://www.betateam.hu/2012/06/reszletek-a-windows-upgrade-offer-programrol/
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A Windows 8 megvételét követő regisztrálásnál egy Live fiókhoz kell kötni az adott példányt?
Azért kérdezem, mert nálam a 8-as is Nagypapám nevén lesz, mint ahogy a 7-es volt / T-home-os történet /.
Neki is van Live fiókja, mert pár hónappal ezelőtt csináltam neki, de a saját 9 éves MSN címemet szívesebben használnám ha nem gond, hogy maga a Windows a Papa nevén lenne, de a Live ID meg az enyémen?
Ha viszont gond akkor lesz az Ő LiveID-jén.
Tudom még korai, de inkább előre kérdezek, mint utólag bánkódjak, hogy jajj ezt elfelejtettem, esetleg amikor már lent van a 8 -as akkor filózzak rajta
-
janos666
nagyúr
válasz #41133696 #8439 üzenetére
Nem tudom, de első gondolatra szerintem ebben az lenne a poén, hogy bárhol a világon be tudj lépni a saját Live fiókodba bármilyen Windows 8 rendszerű gépen (PC, tablet, telefon) és szinkronizálva legyenek a személyre szabott beállításaid.
Ez szöges ellentétben állna azzal, hogy hozzá van láncolva a product key a Live ID-hez. A kulcs szerintem a Windows példányhoz (az adott hardware+software együtteshez, amin és ami fut...) tartozik, nem a felhasználói fiókhoz.[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
vlevi
nagyúr
Sőt, természetesen ugyanazon a gépen lehet több felhasználó is, mindenki a saját live id-jével. Csak ezt nagyon sokan elfelejtik, hogy otthoni gépre is érdemes több usert létrehozni, úgy legalább a saját limlomjaid is külön vannak.
-
kukulec
őstag
hali, valakinek van valami tippje, hogy mennyibe kerülhet majd az alap 64 bites dobozos történet utcáról bemenve, minden kedvezmény nélkül?
Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i
-
kukulec
őstag
kb. 30-at vagyok hajlandó szánni rá, ha annál drágább akkor én kiestem a játékból bár ahogy elnézem, a kedvezmény nélküli első vásárlókat senki sem akarja megszerezni. win 7 64 bites olyan pofátlanul drága volt, hogy azt sem vettem meg, pedig szerettem volna.
Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest