- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Peter Kiss: Cockpit
Új hozzászólás Aktív témák
-
theporcupine
tag
válasz
hibavissza #31681 üzenetére
Nyilván nem nagy adminisztráció felvenni új tevékenységi köröket. De az kérdés, hogy milyen feltételei vannak. Sajnos a magyar rendszer, saját tapasztalatom szerint, elég nehézkes. Olvastam valami e-tus rendszerről, de úgy látom, az nem működik. Az, hogy törvényeket kell böngészni, hogy megtudd, milyen szakképzettség, engedély és bejelentés kell egy tevékenységhez, vagy lehet kérdezni kormányablakban, esetleg kamaránál, de hogy ott is teljesen fogalmatlan emberek ülnek, nem sokat segít. Azért kérdeztem, hátha valaki már sikeresen átrágta magát ezen. Tudom, hogy ebben az országban a tojok rá, meg megoldom okosban megy, de nem az enyém a Kft. és nem ez a fő tevékenysége, nem akarok gondot okozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon RF 200-800mm f/6.3-9 IS USM teleobjektív -Újszerű-
- Canon EOS M100 + 15-45mm + 22mm + Samyang 14mm + tartozékok
- Sigma 150-600mm objektív + 1.4x Telekonverter TC-1401 Kit ( Canon ) -Újszerű-
- Eladó Samsung NX300 újszerű állapotban
- Új kompozit AV RCA kábel kamerákhoz, konzolokhoz, videókamerákhoz Mini DIN + csak 295 forint házhoz!
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest