Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-10-10 15:19:20

LOGOUT.hu

Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6966) Kékes525 válasza fatal` (#6895) üzenetére


Kékes525
félisten

Addigra már nyájimmunitás lehet nálunk, elsőként és egyedülálló módon a világon: [Új koronavírus-jövő vár Magyarországra? Jön az átvészeléses immunitás]

"miközben nemzetközi viszonylatban is rendkívül gyors tempóban fut fel a beoltottak száma Magyarországon, addig az oltásra regisztrálók száma nem növekszik ilyen ütemben. Ezért hamarosan eljöhet az a pillanat, amikor a beoltottak száma a jelenlegi rendszert feltételezve egy plafonba ütközik."

"ez a pont akár már április végén elérkezhet"

"azok, akik nem vették fel az oltást, meg fogják kapni a koronavírus-fertőzést előbb-utóbb."

Mivel nyitunk, így a fertőzés révén fog kialakulni az immunitás azokban, akik nem veszik fel az oltást. Tehát az ország fele a vakcinától, míg a másik fele a fertőzéstől lesz védett. Hogy ez milyen terhet fog az egészségügyre helyezni, azt elgondolni is szörnyű.

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.