Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-10-10 15:19:20

LOGOUT.hu

Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#43876) Algieba


Algieba
őstag
LOGOUT blog

Tegnap beadattam magamnak az első oltást. Le a kalappal az egészségügyi dolgozók, de még az ajtónálló dísznek kirakott kiskatonák előtt is. Simán és gyorsan ment minden. Egy óra alatt megkaptam a kért Modernát. Nem az oltásellenességem miatt vártam eddig, hanem még télen visszadobtak az oltópontról, ahol akkoriban az aktívakat kínaival és orosszal oltották. Ezért eldöntöttem, tüskefehérjés oltást szeretnék. Az akciós héten szabadon választható az oltóanyag.
Pont tegnap temettek helyben egy harmincas férfit, akit két hét alatt kicsinált a Covid. Egészséges emberként nem oltatta be magát. :( Egyetlen gyermeke volt a szüleinek.
Ugyan én eddig az óvatosságom és alap védekezési javaslatok betartása miatt elkerültem a Covidot, de ez tényleg orosz rulett! Elegem lett az idegölő játékból. Munka után mentem az oltópontra. Természetesen a második oltást is beadatom egy hónappal később.

A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.