Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#90303) kovaccss


kovaccss
tag

Jó lenne ha mindenki befejezné a baromságokat. Szó nincs arról, hogy mások fizessék a rezsimet, stb.. A 90300 tovább. Apám az algyői olajcégnél dolgozott, és jól fizető maszekmelója is volt mellette. Már 1989-ben voltak ezek: PC-m, műholdvevőnk, videómagnónk, ezek akkor nagyon nem voltak átlagosak. Tetőtérbeépítéses házban laktunk, fent külön szobám volt, a testvéremnek is. Aztán vége lett az egésznek, mert 15 éves koromban apám beadta a válópert, a telket eladta, a pénzt elrakta, és kisemmizett bennünket, 17 éves koromra vége volt a pernek, semmilyen segítségre nem számíthattam senkitől. Aztán meghalt az apám (életem legjobb napja volt, halálos beteg lett, a végső stádiumban öngyilkos lett), a szülei házának a fele engem és a testvéremet illette volna, de apám elintézte, hogy ne kapjunk semmit. 1 évvel később a testvérem öngyilkos lett, én találtam meg, és ekkor még csak 20 éves voltam. Anyámnak lett másik férje, de anyám őt is tönkretette, 2 év házasság után ő is öngyilkos lett. Nem akartam én is így járni, anyámmal nem lehetett kibírni 1 házban, ezért el kellett költöznöm, úgy kellett kikényszerítenem a jogos örökségem egy részét, hogy ebből meg tudjam venni ezt a kis lakást. Idegileg tönkrementem a sok fosban, nem tudtam dolgozni, 2005-ben rokkantnyugdíjas lettem, nem dolgoztam, amióta Szegeden lakom, 16 éve. Össz. 6 évet se dolgoztam. Anyám családjában komoly gondok voltak, fél éves koromban anyám anyja is öngyilkos lett az ő anyja miatt. Apám, a testvére, és a szüleik meg ittak, rájuk se lehetett számítani, apám szülei 1990-92-ben meghaltak 63-64 évesen agyvérzésben és leukémiában, anyám apja a születésem előtt meghalt tüdőrákban.

Még 45 se vagyok, és egyedül kell tengődnöm ötjegyű pénzből, csak anyám maradt, de őt az elsőszámú ellenségemként kell kezelnem, és 10 éve örökre kitiltottam az életemből, azóta nem találkoztunk, és többet nem is fogunk. Azt sem tudom most kivel és hol lakik, nem érdekel. Ismeri mindenki a megélhetés költségeit, ti hogyan élnétek meg ezek után ötjegyű pénzből egyedül? Csak bicili, semmi autó, stb.. Elmondom, már 20+ éve halottak lennétek, mert ti is öngyilkosok lettetek volna! Nagyon nem kéne piszkálnotok engem, meg senkinek sem, mert NEM én tehetek ezekről.

Arra számítottam, hogy könnyű életem lesz, hogy családi, baráti összefogással 18-20 éves koromban felépítjük a házamat a telekre (az alap is kész volt már, amikor megvette apám, víz, villany, sóder a telken), meg hogy apám elintézi, hogy én is ott dolgozhassak, ahol ő is, és én is jól fogok keresni. Most 500+e nettót kereshetnék lazán, nem lenne pénzgondom. Eszemben sem volt segélyből, meg kevés rokkant pénzből élni. Akart a fene társasházban lakni Szegeden, amikor falun nőttem fel, de nem volt más választásom. Annyi pénzből (2004-ben 5m Ft) a faluban romos 100 éves vályogházakat lehetett venni, amik lebontandók voltak, láttam elég ilyet, kerestem sokáig. Akkor egy normális állapotú 20-30 éves tégla családi ház 15m volt ott. 2004-ben Szegeden 6-7m-ért mentek a sima tégla és panellakások, 4,xm-ért csak 100 éves házban lehetett romos lakást venni. Ilyen az enyém is.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.