Hirdetés

2024. június 4., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#88670) ShadowX válasza martonx (#88664) üzenetére


ShadowX
őstag

Mondjuk azt hozzátenném (amellett, hogy alátamasztom, hogy a kerékpárutak többsége tényleg vacak) hogy mióta ilyen fene jól megy mindenkinek ebben az országban azóta egy családon belül két főre 2-3 autó is akad és hirtelen ellustultak az emberek mert mindenhová autóval akarnak menni.

Fun fact: van itt egy család a tömbben, 2 felnőtt, 2 gyerek (akiknek már van jogsi) és 3 autójuk van. A parkolóban állnak a kocsik miközben a garázsuk tele lomokkal. Über fair amikor parkolót keresek. :) Bicikliből is van nekik 4 főre 5db a tárolóban, de az utóbbi 1 évben csak én nyúltam hozzájuk, hogy arrébbtegyem őket amikor felsöpörtem. Szóval a kerékpárutak minősége és a kerékpárosok mennyisége nem 100%-ig hozható összefüggésbe. Divat lett autót tartani megint és akár 500 métereket is autókázni.

A kerékpárutak minőségéhez pedig...hát a legjobbak a keresztirányú, 5-10cm széles repedések amik teljes széltében ott vannak az úton. Olyanokat szoktam anyázni, hogy még Kecskeméten is hallani néha. Extrém veszélyes. Ugyanúgy, mint az is, ahogy nem tud a magyar padkát építeni. :W Aknatető szindróma.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.