Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#79700) csoszogi válasza tisn (#79699) üzenetére


csoszogi
tag

Lelked rajta, ha pont a körforgalom az, ahol szereted ezt kiélni (nem a defenzív vezetésre gondoltam) és ha úgy gondolod nem veszélyes senkire és nem hozod rá a szívbajt, mert rám már és szüleimre is hozta ez:

"direkt szeretem ott nyomni, meg neha a kulsoben haladokat megelozni belul ".

A körforgalom miatt a tükörben sokszor nem lehet rendesen látni, miközben a külső sáv megszűnik, hogy akkor most valaki berongyolt-e közben melléd vagy sem. De ez igaz akkor is ha a belsőben vagyok, külsőben előz, és rongyol be elém vissza a belsőbe, miközben megszűnik a külső. Mindössze néhány méteren elkövetve mindezt....mennyi, kb.: 5 kocsihoszz? Jó vezetést! részemről ennyi. Régebben többet jártam arra, mostanában inkább Sándorfalva felé megyek fel a pályára.

Rick4: nos ilyen az egyik ismerősöm is...az is képes annyit vezetni, hogy mikor meséli kettéáll a fülem.. :) Én keveset vezetek összeségiben. A feleségemmel a két gyerkőc mellett tanultuk meg, hogy pár óra alvás is elég, egészen jól fut a szervezet évekig is így...:) Van olyan ismerősöm nem is egy, akinek négy óra alvás kell slussz passz. Négy óra!! Semmi szunyóka ám délután... :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.