Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmheros
őstag
Van abban valakinek tapasztalata, hogy USB kábelen mekkora az a távolság ami még áthidalható pl egy webkamera részére? Azon gondolkozok a lakásajtóra (belülre a kémlelő nyílásra) jó lenne a webkamerámat kirakni, és ha olyan csönget akinek nincs kedvem ajtót nyitni -mint román kés árús, TEK, vagy Jehova tanúi- akkor azt látnám a moncsimon. Kb 6 méter a távolság. Ha nem megoldható nem költenék feleslegesen kábelre
(#40550) bolcsodal Szerintem ő próbál a lehetőségekhez képest a leginkább az eredetiségre, és korhűségre törekedni. Legalábbis a mostanában itt keresett (pl régi ház) alkatrészeinél ez volt a szempont.
[ Szerkesztve ]
nem vagyok tökéletes
-
félisten
-
ST05
őstag
válasz pmheros #40551 üzenetére
én csak azt tudom, hogy van egy néhány méteres usb kábelem ,aminek egyik végénvan egy jókora erősítő, gondolom nem véletlen..melegszik is szépen ..plusz egy csomó eszköznél már azt tapaztaltam, hogy 50-100cm hosszabítás után már egyszerűen nem is látszanak...pontosabb érték engem is érdekelne, de gyanítom függ az adott eszköztől is, meg attól is, hogy az alaplap mekkora árammal "dolgozik"
[ Szerkesztve ]
-
bolcsodal
addikt
válasz FoxiestFox #40552 üzenetére
Jahogy úgy. Nekem volt Abit lapom (IS7)...az eredeti állapotában is szar volt. Az első dolgom volt lecserélni a chipset-hűtést rajta...
Azt hittem az a lényeg, hogy működjön...
(#40551) pmheros: Értem.
[ Szerkesztve ]
They drew first blood....
-
félisten
-
maláj
addikt
a rezes ribanc 1. fokon 6 évet kapott ... pfff
-
-
Attix82
addikt
1 db termék még van raktáron, rögtön átvehető.
CoolerMaster CM Storm Speed-RX "S"
250x210 mm
Gyártói cikkszám: SGS-4010-KSMM1Bruttó érték: 1 900 Ft
-
-
Tippcsi10
tag
Sziasztok!
Laptop szervizt Szegeden merre találok?
-
félisten
-
lugosi
MODERÁTOR
-
Tippcsi10
tag
válasz FoxiestFox #40567 üzenetére
Egy kis 10"-os netbook leesett a fotelról
Hibajelenség:ha bekapcsolom a képernyő tök fehér, benne fekete pacák
Külső monitorral se működik. -
nagyúr
Kicsit engedtem az árból,ennél olcsóbb nem lesz!
-
Rimuru
veterán
Ha valakit érdekelne, Szabad Szoftver Konferencia
Vigyázat, csalok!
-
adequate_cou
senior tag
Google LG Nexus 4 16GB, Fekete - 18 hónap gyári garancia, Független
Eladóvá vált Nexus 4 készülékem, gyári rendszer van rajta, tokban hordott, hibátlan készülék, Telenornál vettem de független, 18 hónapig még gyári garanciás.
Ajándékba adok hozzá egy Ringke Fusion Premium Hybrid tokot.
Csere sajnos nem alkalmas most, postaköltség a vevőt terheli, az ár fix mivel nem sufniboltban vásárolt hanem gyári garis, itthon vett készülékről van szó(valamint a tok is jár hozzá)!
Nagyon apró, szinte teljességgel láthatatlan hajszálkarcok(3db) van a kijelzőn. Mindennapi használat során teljességgel észrevehetetlen, erős fényben is nagyon keresni kell, hogy meglegyenek!
Ár: 70K
[ Szerkesztve ]
-
pmheros
őstag
válasz macilaci78 #40573 üzenetére
Ez a dolog nem úgy jött, hogy látni akarom ki van az ajtóm előtt ! Ez úgy jött hogy van egy webkamerám, és mi lenne ha használnám valamire. Gólyafészek nincs a közelben, így maradt az ajtó figyelés.
Nem igazán akarok költeni.nem vagyok tökéletes
-
Rimuru
veterán
válasz Agyasima #40576 üzenetére
hupon lévő komment:
"Egy beosztástervezetet már csináltam a héten, de beesett még két előadás, úgyhogy hétvégén valószínűleg újratervezés. :-)
Szerintem legkésőbb szerdára lesz végleges beosztás figyelembe véve azon előadók igényeit, akik jelezték, hogy mikor szeretnének előadni.
Egyébként regisztrálni már csak azért is érdemes lenne, mert akkor nagyjából tudjuk tervezni, hogy melyik előadás melyik teremben menjen. Így nem pénteken fog kiderülni az, hogy mondjuk a legtöbb látogatót vonzó téma kerül a legkisebb terembe."
Vigyázat, csalok!
-
macilaci78
nagyúr
válasz pmheros #40577 üzenetére
Olyan legendákat már hallottam, hogy nyomtatót 10m hosszú USB2.0 A-B kábellel össze tudtak kötni és még működött. Na de az egyetlen szál kábel volt, nem toldott, és az egy nyomtató volt, ahol ráért átcsordogálni az adat a memóriába.
Amit előttem is írtak: kipróbálod egy kölcsönkért megoldással és ha beválik, megveszed. Ha megfelel annak az ára persze.
Kihívás lesz a kamerát a kémlelőnyílásra pozicionálni és rögzíteni is.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
SirRasor
addikt
Egész pontosan a karácsony, úgyhogy szükségem van pár dologra, amit ha valaki extra olcsón tud beszerezni, az kérem privizzen:
-Milka/boci/egyéb, de hasonló minőségű csoki. Mennyi? Legalább 20 tábla, de a töltelék majdhogynem mindegy
-Csillagszóró. Legalább 100db
-Huawei Ascend P6, ami nem fekete és 40k-nál nem több. Használt lehet, de karcos nem. Garancia nem lényeg.Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
válasz ShadowX #40584 üzenetére
Jó kis telefon; páromnak ilyet vennék..majd ha 40k környékén lesz
Nekem se ártana valami nagyobb, mert a mostani Xperia Ray-en nem lehet böngészni, annyira pici. Viszont nekem a P6-nál jobb fényképező kell és a nem cserélhető akksi is kérdéses..szintén max 40-értsss+tisn 150 huf/100 gramm MAX. Tehát szimpla boltban biztosan nem fogok ilyen áron kapni.
Make Love not war!
-
pmheros
őstag
válasz macilaci78 #40580 üzenetére
MacGyver -esre veszem a figurát. Bekapok 20 rágót, megrágom, és azzal odaragasztom.
Persze olcsó rágótnem vagyok tökéletes
-
ST05
őstag
-
LÁZ
addikt
az mitől lehet, hogy ha vmit másolok pendrive-ra vinyóról, akkor az utolsó 3-4 százalékon nekiáll gondolkozni 1-2 másodperc erejéig?
@Nexus4: érdekelhez, de majd csak karácsony táján
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
azbest
félisten
Szegeden hol érdemes jó vérnyomásmérőt venni? Érdemes patikában nézni, vagy ott csillagászati árak vannak?
Csuklóra rakós változat szeretnék, mert azt egyszerű kezelni. Volt Braun BP 1700 csak tönkrement, ez elvileg jól mér. Neten láttam még Panasonic EW-BW 10 masinát, ami szintén elég pontos. Eddig más városból rendelve találtam Braunt, míg a Panasonic-ot más országban láttam.
-
macilaci78
nagyúr
válasz azbest #40595 üzenetére
Honvéd téren vettem az új parkolóház aljában. Valami alapítványi bolt. Viszont a csuklópántos nem ad olyan megbízható eredményt, mint a felkaros.
Ami viszont mindennél fontosabb! Ha megvetted, érdemes elmenni vele a háziorvosodhoz és az ő higanyos vérnyomásmérőjével összehasonlítani, mennyit csal, csal-e egyáltalán. A higanyos az etalon, az ilyen elektronyosok más elven működnek.lugosi: én a hasitasit övtáskára cseréltem, kulturáltan elfért. Viszont nagyon szar volt a csatlakozása a légvezetéknek, az utolsó 5 órában nem hozott mérési eredményt, ja, és volt egy 380/170-es vérnyomásom szolid 230-as pulzussal. Időpont szerint az Árkád Spar kasszánál állhattam sorba...
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
Állásajánlatok