Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#41651) maláj válasza Mikulásbá (#41650) üzenetére


maláj
őstag

gyanítom még 1 ideig várni is fog :DDD

(#41652) Mikulásbá válasza maláj (#41651) üzenetére


Mikulásbá
nagyúr

Nem gond,egy hónapja pihen a dobozában,már meg van az utódja.
Azért hátha.... :U

(#41653) bitpork válasza Mikulásbá (#41652) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog

Ha lenne zsém kérdés nélkül. Sajnos csóróság van, és sört-csokit nincs pofám kínálni :B

[ Szerkesztve ]

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#41654) Mikulásbá válasza bitpork (#41653) üzenetére


Mikulásbá
nagyúr

Sört ne is,nem iszom alkoholt.Csoki jöhet-ne,de annyit nem tudnék hova tárolni,mire a végére érnék,megromlana. :U

(#41655) bitpork


bitpork
veterán
LOGOUT blog

Hun érdemes fenyőfát nézni?!

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#41656) FoxiestFox válasza bitpork (#41655) üzenetére


FoxiestFox
félisten

Fenyőerdőkben. :B

(#41657) CSorBA


CSorBA
őstag

Mi ma vettünk. Miután direkt korán keltünk, hogy el tudjuk intézni meló előtt, először a LIDL parkolóban, majd a Tesco parkolóban próbálkoztunk. De 9-től nyitottak állítólag, legalábbis negyed9-kor még nem volt ott senki. Végül a piacon vettünk, de nem szabad megállni az első árusnál. Gyakorlatilag ha jól szétnézel egész olcsón is lehet elég szép fát találni. Nekünk egy talán kicsit több, mint 2 méteres lucot sikerült 3000-ért elhozni. Tudom, hogy ez a legolcsóbb, de kicsit sokalltam egy szép, kb 1 méteres magas normand-ért a 8500-at. :U

(#41658) Ted_Beneky válasza CSorBA (#41657) üzenetére


Ted_Beneky
senior tag

Pedig 3500-ért adtak volna hozzá még egy c betűt! :)

Csillagkaput a Csillag térre!

(#41659) Rawulf


Rawulf
őstag

"Please state the nature of the medical emergency."

(#41660) tipuka válasza Rawulf (#41659) üzenetére


tipuka
addikt

:DD

(#41661) pepe091


pepe091
MODERÁTOR

Azt hiszem ma volt az utolsó hogy a Jalapeno barban ettünk.... Ekkora tirpák emberekkel régen találkoztam, pláne a vendéglátásban... Bementünk a párommal, alapból csesztek köszönni. Odaálltam a pulthoz, mindketten épp készítettek valamit, majd kb 2 perc múlva megkérdezte az egyik hogy mit kérek. Mondtam, hogy 2 Jalapeno burgert, de az egyiket tejföl nélkül, mondta rendeben, fel is írta a papírra, hogy az egyik tejföl nélkül. Kicsit oldalra álltunk, hogy mások is odaférjenek, miközben figyeltem, hogy készítik. Teltek a percek, kész lett a két burger, ott voltak a sütőlapon, odahajolt a kiszolgáló srác a "szakácshoz", tőlünk elfordulva kérdezi, hogy: Melyikben nincs tejföl? A másik csak pislog, hogy hát mindkettőben van, nem mondtad hogy ne tegyek bele, a srác mondja, hogy de, direkt szóltam, fel is van írva. (Ez a beszélgetés teljesen sutyorogva történt, sunyítva, de mivel pont figyeltem rájuk, simán hallottam.) Erre mintha mi sem történt volna elkezdte a srác becsomagolni a hambikat, majd megkérdeztem tőle, hogy melyik az amelyikben nincs tejföl? Erre azt mondja, hogy ő nem tudja. Mondom de akkor az egyikben tuti nincs tejföl ugye? Erre alig akart válaszolni az orra alatt morgott valamit hogy ezt sem tudja, és elfordult tőlünk, elkezdett csinálni valamit, és kiszólt valakinek, hogy ez meg az elkészült, és ennyi. Gondoltam magamban leszarom, most egy kis tejföl miatt nem verem ki a balhét, mondtam nekik hogy köszönöm szépen, viszlát, de semmi válasz nem érkezett....
Hibáznak, át akarnak b*ni, és még köszönni sem képesek. :U

(#41662) Rolly válasza pepe091 (#41661) üzenetére


Rolly
veterán

mikor ott ettem nekem se volt szimpatikus a kiszolgálás... plusz brutális füstös olaj szag volt és hát nem túl tiszta hely ...

(#41663) adequate_cou válasza pepe091 (#41661) üzenetére


adequate_cou
senior tag

És még a kabátod is tök büdös lesz miközben vársz. Nem sok helyen van Szegeden normális kiszolgálás, bár annál kevesebben igényes kaja.

Múltkor az Klauzál téri pizzériából ki is jöttünk még kajarendelés előtt. Pultoscsajszi rohangál az asztalok között és túl közel érve hozzá belerúgott a székembe és majdnem elesett. Hátranézett és azt mondja bazdmeg és ment tovább, nem nekem mondta, de akkor is. 20 perce ültünk bent a bort kortyolgatva de a rendelést nem akaródzott felvenni, én meg nem azért ülök be ilyen helyre, hogy már azért is szólni kelljen, hogy az alaprendelést felvegye. De azért hálából véletlen kidőlt a vörösbor ;] A tulaj is ott lépkedett az asztalok között, látszik rajta, hogy valami jót akarna kihozni a helyből, na de ilyen emberanyaggal? Ránézel a pincérekre és agyhalott benyomását keltik.

Ahol igényes a kiszolgálás az a John Bull, Szeged étterem, Alabárdos, Bistorant, Port Royal(bár itt csak egyszer voltam). Gondolom még a Tiszavirágban is de arról még nem győztem meg magam, hogy kiadjak ennyi pénzt :). A kaja már nem sok helyen üti meg a színvonalat. Alabárdosban mondjuk múltkor kellemes csalódás ért, kétharmad adag a megszokotthoz képest de kegyetlen jól megcsinálták, szinte Bistorant szintű volt.

A pizzériákban szinte mindenhol parasztok. Platánba jófej a csaj csak a pizza nem ízlik. Pizzafutárba salátát jól csinálják, és az egyik műszak pincércsajszijai jó arcok, a másiké szintén agyhalottak. Kétnaponta váltják egymást, mindig ki kell bazzeg figyelni mikor vannak ők, még a kaja minősége is más olyankor.

(#41664) pepe091 válasza adequate_cou (#41663) üzenetére


pepe091
MODERÁTOR

Pizzában szerintem a HappyHot verhetetlen. Ott azért eléggé figyelnek az emberek értékeléseire is. A futár is mindig tök rendes, mindent megköszön, jó étvágyat kíván stb. Egyszer volt, hogy túl sós volt a pizza szósz, beleírtam az értékelésbe, és egyből küldtek 500 Ft kupont, hogy sajnálják.

(#41662) Rolly

Na igen, ez a másik, hogy kb vágni lehetett a füstöt odabent..

(#41665) tipuka

Ezt nem tudom, nem járok sűrűn.

[ Szerkesztve ]

(#41665) tipuka válasza pepe091 (#41661) üzenetére


tipuka
addikt

Fura, lehet új dolgozó volt amúgy nem? Vagy annyira sokszor nem szoktál menni? Nekem eddig csak pozitív tapasztalatom volt velük. Persze az nem zár ki semmit. :)
Happyhotban a legjobb a pizza sztem is. :D

[ Szerkesztve ]

(#41666) adequate_cou válasza pepe091 (#41664) üzenetére


adequate_cou
senior tag

Happy hotban tényleg jó a pizza ha odateszik magukat, de többször csalódtam ha akciósat rendeltem. Arról sokszor lesajnálják a megszokott mennyiségű feltétet.

A legjobb pizza szerintem Szegeden a lentebb szidott Klauzál téri helyen van. Az ominózus eset előtt ettem ott egyszer és meggyőző volt a cucc. Próbáljátok ki, de nagy élményt ne várjatok a pincérektől :D
Margarétában volt még anno jó pizza a sima margaréta, ami alapból duplasajtos, viszont mióta új emberke csinálja sokszor kevesebb volt rajta mint egy sima pizzán, szóval oda nem szívesen megyek már.

Egyébként meg pizzát rendelve nem lehet és nem szabad megítélni. A dobozban a forró pizza gőze megpuhítja a tésztát és az egész ízhatást tompítja. Legjobb példa erre számomra a Pizzafutár. Rendelve számomra ehetetlen és ízetlen, helyben egész tűrhető.

(#41667) lugosi válasza pepe091 (#41661) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Nálam ott telt be velük a pohár mikor telefonos rendelésnél közölte a srác hogy ilyen időben nem szállítanak. Hozzáteszem nem tájfun volt, ősz és esett az eső. Mondom ja akkor nekik már túl jól megy, nem kell a forgalom.

A pizzafutárnál sikerült nekik olyan kaját küldeni ami konkrétan büdös volt és kiköptem. Azóta onnan se kell semmi.

(#41668) Luighi válasza Polemius (#41649) üzenetére


Luighi
aktív tag

Antikváriumélnál dolgozol? Van egy pár könyv a kívánságlistámon több mint egy éve, létezik h nem jött be azóta v csak lesz@rják? :R

(#41669) bitpork válasza Luighi (#41668) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog

NEkem eddig bármi volt, még ha 20 éves is 1-2 héten belül megjött.

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#41670) duo


duo
őstag

Vitéz utcán a don quiote megvan még? ott én szerettem a pizzát 8-10 éve ettem ott párszor (fúbazmeg de sok így leírva. nem a párszor. a 8-10 év)

Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...

(#41671) Luighi válasza bitpork (#41669) üzenetére


Luighi
aktív tag

Neten adta le vagy élőben? Ezen múlhat?

(#41672) bitpork válasza Luighi (#41671) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog

Én csak neten rendeltem eddig, és v pik-pak v a tisza lajoson vettem át.

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#41673) Polemius válasza Luighi (#41668) üzenetére


Polemius
aktív tag

Nem. Egy könyvkiadónál.
Ha tőlünk rendeltél volna valamit, mi mindent megtettünk hogy megkapd karácsonyig. :)
(Hétfőtől szabin lettem volna másokkal együtt, de szerdától mentem pakolni, hogy feldolgozzuk a rendelést - az összes kolléga ezen dolgozott. Az egyik raktárban készült a kép.)

Szerk:
Antikvár könyveknél simán előfordul, hogy egy régebben kiadott könyvhöz szinte lehetetlen hozzájutni, csak nagyon ritkán és méregdrágán. Ez volt pl. a Gyűrűk urával, vagy a Nyugat alkonyával. Vagy például Michael Ende Tükör a tükörben c. könyve még most is fellelhetetlen.

[ Szerkesztve ]

(#41674) Rick4


Rick4
félisten

Most kajáltam a Lucky-ban egy jó gyros-os pizzát, az is változott 10 év alatt, de még mindig jó, viszont kb 2 hónap alatt 3x is belefutottam a don pepe legfosabb pizzájába. Érdekesség, hogy egyszer Székesfehérváron, egyszer Szombathelyen, és a minap a westendben is, tehát nem egyedi, hogy gyak. minimális sajttal, hártyavékony tésztából, és ami üt: átázós- késsel szétvágós papírtányérra adják a pizzát. Képeket is készítettem, majd megy a két ünnep között nekik egy "vásárlói észrevétel" című levél... :U

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#41675) rptr


rptr
csendes tag

Van egy Codegen 7002-as hazam. Uresen all mar vagy 10 eve az alagsorban. Nagyjabol megvan minden hozza.

2db nemet tisztasagi tv-nek megfelelo sorert viheto.:)

(#41676) regvoltrossz válasza duo (#41670) üzenetére


regvoltrossz
tag

Igen, megvan még.

Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]

(#41677) bitpork


bitpork
veterán
LOGOUT blog

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#41678) mimi82


mimi82
tag

Sziasztok!

Vannak eladó könyveim.
Akit érdekel írjon pü-t. :)

(#41679) Attix82


Attix82
őstag

Fogyasztásmérő esetleg van valakinek eladó?

(#41680) quailstorm


quailstorm
nagyúr

UTP kábel toldót vennék ha van, személyesen.

(#41681) Rick4 válasza Attix82 (#41679) üzenetére


Rick4
félisten

Derékmérő centi, vagy mérleg? :D

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#41682) Attix82 válasza Rick4 (#41681) üzenetére


Attix82
őstag

Elektromos energia (Wattmérő) fogyasztásmérő :)

(#41683) bitpork válasza Attix82 (#41679) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog

OBI meg hasonlók, 1-2k ft áron vannak.

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#41684) Rick4 válasza Attix82 (#41682) üzenetére


Rick4
félisten

Karácsony előtt az általam említett verzió nagyobb népszerűségnek örvend.. :D

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#41685) Rolly válasza Rick4 (#41681) üzenetére


Rolly
veterán

az fogyásmérő :D a fogasztásmérő az más :D

(#41686) Luighi válasza Polemius (#41673) üzenetére


Luighi
aktív tag

Régi könyveket keresek, nem para ha nincs meg karácsonyig - ilyenben is tudsz segíteni?

(#41687) Rick4 válasza Rolly (#41685) üzenetére


Rick4
félisten

És ki akar fogasztást mérni? ;]

[ Szerkesztve ]

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#41688) madstunt


madstunt
addikt

egy ezresért van elvihető 1,8 méteres 3.0-s micro USB -> USB kábel :D
elnéztem mit veszek, szóval még nem is használta senki, új :D

(#41689) Polemius válasza Luighi (#41686) üzenetére


Polemius
aktív tag

Nem nagyon. Legfeljebb sci-fi, fantasy témában. :)
Online és offline antikváriumok, Rukkola, hirdetési/árverési oldalakon próbálkoznék...
Igazából egy ideje ritkán veszek (papír) könyvet, csak évente párat. Helyhiány van, meg ugye így is van bőven olvasnivalóm évekre előre anélkül, hogy vennem kellene. :)

[ Szerkesztve ]

(#41690) pmheros válasza Attix82 (#41682) üzenetére


pmheros
senior tag

A barkácsáruházakban 6000 és 8000 között voltak, mikor utoljára néztem.

Viszont 2-3k körül akcióban a Lidl, Aldi helyeken szokott elektromos fogyasztásmérő lenni a kosarasban. Időnként be kell nézni, hogy van-e (de megéri várni a jelentős árkülönbözet miatt).

[ Szerkesztve ]

nem vagyok tökéletes

(#41691) Polemius válasza Attix82 (#41682) üzenetére


Polemius
aktív tag

Pár ezresért hirdetési oldalakon kapsz hagyományos tárcsás fogyasztásmérőt (amilyen a legtöbb helyen fel van szerelve hivatalosan is).
Ami azért jó, mert kis teljesítményt is mér, és ugyanazt amit a szolgáltatóé. Csak rá kell szerelni 2 kábelt, dugóval ill. aljzattal.

A barkácsboltos meg Lidl és társai megoldások kisebbek, kényelmesek és ldc-sek, de pontatlanabbak.

[ Szerkesztve ]

(#41692) SirRasor


SirRasor
őstag

BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK! :)

Make Love not war!

(#41693) Algotis válasza SirRasor (#41692) üzenetére


Algotis
addikt

:DDD

Androidos Outlookból küldve

(#41694) FoxiestFox válasza SirRasor (#41692) üzenetére


FoxiestFox
félisten

Majd holnap :P

[ Szerkesztve ]

(#41695) Algotis válasza FoxiestFox (#41694) üzenetére


Algotis
addikt


Androidos Outlookból küldve

(#41696) FoxiestFox válasza Algotis (#41695) üzenetére


FoxiestFox
félisten

Hol, mikor, miért? :DDD

(#41697) SirRasor válasza FoxiestFox (#41694) üzenetére


SirRasor
őstag

Holnap nem fogom bekapcsolni a gépet :P

Make Love not war!

(#41698) FoxiestFox válasza SirRasor (#41697) üzenetére


FoxiestFox
félisten

Én kikapcsolni nem fogom.. ;]

(#41699) Syl válasza FoxiestFox (#41698) üzenetére


Syl
nagyúr

+1 :R

Nekem mondjuk tévém nincs, így a gépen nézem a mindennapi betevőt.

Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.

(#41700) MaciG


MaciG
addikt

Valaki tudna nekem ajánlani valami jó kis karácsonyi válogatást youtube-on?

BANZAII

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.